Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aminn leyla umarım dediğin gibi olur iyi dileklerini için sağol rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz insallah

amin cnm amin....
fındık kurtlarım ben çıkıyorum aklınızdan çıkarmaya çalışın olur inşallah.öpüyorum Allaha emant olun.iyi geceler....
ii geceler tatlım
hayır canım normalde hep deriz ya bu zaman ne kadar çabuk geçiyo deriz...aşılamada durum tamamen 180 derece değişiyo
gercekten yaaa....cok sacma

hayırlı haberlerini bekliyorum canım hadi kendine iyi davran hayırlı geceler :))

bu arada ne diyosunuz yarın sabah 13.gün oluyo yapimmi yapmimmi?:44: fikir verin yoksa beklimmi 2 gün daha

Canım bence yapma,yapacaksan da git kan testi yaptır,ama onda da 15 gün öncesi kimyasal gebelik var ise o çıkarsa sonradan üzülüyormuşsun..Şurada kalmış 2 günün,az sabret moralin olsun.

Kızlar günaydın gece baya kaynatmışsınız Benden umudu kesebilirsiniz regl olmadım ama oldum kabul ediyorum artık akıntıom oldukça azaldı göğüslerde hiçbirşey kalmadı benim regl olacağım zaman akıntım kesilir ya da çok az gelir anladım yani artık bir de saf gibi dün test alıp yapacaktım az daha. Nasip kısmrt ben tüpe odaklandım artık birkaç ay sonra inşallah Rabbim öyle yüzümü güldürür ne kadar kendimi alıştırdım desem de yok olmuyor her seferinde yne de bir yanı üzülüyor insanın ama çabuk toparlıyorum neyse ki daha regl gelmedi tabii ama geir yarın yada perşembe. İnşallah buradaki diğer arkadaşlardan güzel habrler gelir bekliyorumm.

Hayırlısı olsun inşallah beklediğin gibi olmazda hamişsindir. Dediğin gibi insan ne kadar alıştım desene her seferinde ayrı üzülüyor. Benim ilk aşılamam ama bundan önce ne zaman adet olsam aynı üzüntüyü hissettim İnşallah hepimizin yüzü en kısa zamanda güler Dua edelim birbirimize

ben de 9 martta yaptırdım.bizim gibi 9 martta yaptıran bazı arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam kafverengi cuma günü yapmayı düşünüyor.aslında olabilir cuma günü 14. günümüz oluyor değilmi.benim de canım çok şey istiyor ağzım durmuyor ama maalesef ben adet olacağım zaman da böyle oluyorum.yani bunu bir belirti olarak değerlendiremiyorum.doktorum bana 15.gün bakabilirsin demişti kan tahlili ile.

Son düzenleme:

amin canım inşallah,anlayış konusunda diyorum ya bizi bizden başka kimse anlamaz dr larımız bile derler seni anlıyorum felan ama küllümen yalan :)))

2 defa aşılama olduğumu hiçkimse bilmez mesela,kesinlikle kimseye anlatmadım eşimden başka kimse bilmiyo,aşılamanın tutmadığını söylediğini düşünsene çevrene seni hemen teselli ederler,o zaman daha kötü olurdum şahsen,o yüzden hiçkimseye anlatmıyorum anneme bile...

bu arada yazmayı unutuyodum batasıca batım,bahsettiğim sancılı adetim geldi sonunda bu ay çok ümitlenmiştim ilk defa bu kadar günüm geçmişti neler hayal ediyodum eşime süpriz yapıcam,haberi nasıl veririm diye ama nasip değilmiş.

çok şükür namazımı kılarım canım,duamı tevekkülümü herzaman yaparım,herkesede dua ederim.

buğün öğleden sonra dr a gidicem 3.aşılamamı olucam,muayene olucam önce kist felan varmı diye ilaçlarım bu sefer değişicek gonal f 75 yazıcak diye biliyorum tahmminen de 30 mart yada 1 nisanda da aşılamamı olurum((

Allah hepimizin yardımcısı olsun,sabrını versin

mearaba canım,lekelenmem kanamaya döndü canım,alıcan batasıca batım geldi,bahsettiğim sancılı adetim :))

kısmet değilmiş buğün dr a gidicem 3.aşılama için start vericez,çok sıkıldım o çatala yatmaktan,nefret ediyorum,acaip geriliyorum afffffff afffffffffffffffffffffffff Allahım affffffffffff

ilk defa bu kadar ümitlenmiştim,nasip kısmet artık canım

en azından aynı dili konuştuğumuz sizler varsınız,iyiki varsınız...

canım bidenem yinede ümidini kaybetme,adet belirtisiyle gebelik belirtisi bazen aynı oluyomuş.

adet olursanda ne olursun üzülme,inşallah tüp bebekte yüzümüz güler.

buğün de ben adet oldum,dr a gidicem 3.aşılamaya başlıcaz hiç ümidim yok bende senin gibi tüp bebebe odaklandım.

slm ben 8 martta aşılama oldum bende cuma günü tahlil yaptıracağım ama artık bekleyemiyorum bugün ecz. test alacağım yarın sabah yaparım çok merak ediyorummmm...sanırım sizinde durum aynı :-(

arkadaşlar ankara gazi hastahanesinde aşılama yaptıran var mı????? merak ediyorum kimlerin tuttu acaba. tanıdığım birkaç kişi benim doktoruma gitti onların ilk seferde tuttu. yada ankarada olup başka hastahane de olan varmı?

merhaba kızlar
bugun 15.gunum hala kırmızılar gelmedi
doktora gitmeye korkuyorum negatif sonuc alcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…