Aminn leyla umarım dediğin gibi olur iyi dileklerini için sağol rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz insallahtriod aslında çok ciddi bi sorun değil gebeliğe,ama eşinin ki sorun olabilir,bu sorunla aşılamanın tutma olasılığı fazla canım.
aşılamanın tutma olasılığı erkeklerde sorun olduğu zaman tutma olasılığı daha fazla canım,inşallah tutar kuzum
hayır canım normalde hep deriz ya bu zaman ne kadar çabuk geçiyo deriz...aşılamada durum tamamen 180 derece değişiyo
fındık kurtlarım ben çıkıyorum aklınızdan çıkarmaya çalışın olur inşallah.öpüyorum Allaha emant olun.iyi geceler....
amin cnm amin....burda kimse kimseyi tanımıyo ama anladım ki en yakınımizdakilerden daha iyi anlıyoruz birbirimizi yaşamayan anlamıyo bende çok iyi anlıyorum seni leyla...sende umudunu yitirme ağlamak istediğinde ağla rahatla ve o anda rabbimden iste dua et rabbim bizim gibi olanlara tez zamanda bebişler verii inşaallah (AMİN)
ii geceler tatlımfındık kurtlarım ben çıkıyorum aklınızdan çıkarmaya çalışın olur inşallah.öpüyorum Allaha emant olun.iyi geceler....
gercekten yaaa....cok sacmahayır canım normalde hep deriz ya bu zaman ne kadar çabuk geçiyo deriz...aşılamada durum tamamen 180 derece değişiyo
ii geceler cnmmbende çıkıyorum artık hepinize hayırlı geceler :))
cok zor bu beklemeler yaa oncedende bu kadar yavasmı gecıodu zaman acaba
inşallah cnm yaa gerek kalmasın
ben belkı daha erken bıle verebılırım guzel haberıcarsamba dolgu yaptırmam lazım dustu dun aksam yaptırmazsam cok kotu olur..anestezı kullanmıycaz ama ben yınede ogrenıp gıderım belkı:26:
canım hangi acıbadem senin çok yüksek bu fiyat. Benim iğnelerle beraber bu ay 1.000 tl tuttu zaten iğnelere rapor aldık raporlu 300 tuttu işte aşılamaya da ilkinde 560 vermiştik zam gelmiş ocakta o yüzden 640 mı ne verdik işte. Eskişehir Acıbadem canım sigortalılara da bakıyor ama aşılama ücretinde sigorta geçiyor mu bilmiyorum geçiyordur herhalde sigortasız ne kadar her acıbademde sigorta geçerli mi bilmiyorum bazılarına değilmiş galiba belki ondandır fiyat farkı şehiren şehire de çok farkediyor ama yerinde olsa asla vermedim o kadar para yapılacak işlem kullanacağın ilaçlar her yerde aynı ben dr güvendiğim sevdiğim için orada yaptırdım çünkü tüp bebek merkezi de açılacak orada herşeyim orada olsun geçmişimi de bilsinler diyee çok yüksek bir rakam bu. :26:
canım bende eskişehir düşünüyorum hangi dr gidiyorsun ve tüp bebek ne zaman açılacak bilgin var mı?
bu arada bugün 12. günüm ve ben adet oldum inşallah sizlerden iyi haberler gelir...
bu arada ne diyosunuz yarın sabah 13.gün oluyo yapimmi yapmimmi?:44: fikir verin yoksa beklimmi 2 gün daha
Kızlar günaydın gece baya kaynatmışsınız Benden umudu kesebilirsiniz regl olmadım ama oldum kabul ediyorum artık akıntıom oldukça azaldı göğüslerde hiçbirşey kalmadı benim regl olacağım zaman akıntım kesilir ya da çok az gelir anladım yani artık bir de saf gibi dün test alıp yapacaktım az daha. Nasip kısmrt ben tüpe odaklandım artık birkaç ay sonra inşallah Rabbim öyle yüzümü güldürür ne kadar kendimi alıştırdım desem de yok olmuyor her seferinde yne de bir yanı üzülüyor insanın ama çabuk toparlıyorum neyse ki daha regl gelmedi tabii ama geir yarın yada perşembe. İnşallah buradaki diğer arkadaşlardan güzel habrler gelir bekliyorumm.
canım bende eskişehir düşünüyorum hangi dr gidiyorsun ve tüp bebek ne zaman açılacak bilgin var mı?
bu arada bugün 12. günüm ve ben adet oldum inşallah sizlerden iyi haberler gelir...
Ben Hulusi Göktuğ Gürer'e gidiyorum. Memnunum işini iyi yapan biri genç ama özgüveni yüksek. Ben çok güveniyorm. Çok rahat hissediyrum Ahmet Fatih Öğüç'e çok giden var ama o kadar yoğun ki o hastanede pek ilgilenmediğini söylüyorlar ben rhat ettiğim dr seçtim. Tüp bebek merkezi hastanenin üst katında yapılır inşası devam ediyor sanırım haziran temmuz gibi açılacak öyle dediler umarım yaza yetişir çünkü yaz tatilimde yaptırıcam çalışıyorum ve aynı şehirde olacak olması çok avantaj iğneri olurken, muayenelerde çalışıcam yumurta toplamadan itibaren iznimi başlatıcam böyllece transferden sonra da evde dinlenme zamanım olacak. Ben kendimdem çoktan umudu kestim canım artık tüp olacak başka çare yok.
Hayırlısı olsun inşallah beklediğin gibi olmazda hamişsindir. Dediğin gibi insan ne kadar alıştım desene her seferinde ayrı üzülüyor. Benim ilk aşılamam ama bundan önce ne zaman adet olsam aynı üzüntüyü hissettim İnşallah hepimizin yüzü en kısa zamanda güler Dua edelim birbirimize
İnşallah canmm benim 2. aşılamamdı daha yaptırmam tüp olur artık eh aşılama yaptıra biri tüpte de çok zorlanmaz diye düşünüyorum iğnelere falan alıştık zaten. Nasip kısmet öyle olması gerekiyorsa öyle olsu tüpe de hazırım bu konuda bir tedirginliğim yok ama insan yne de aşılamada olsa ne iyi olurdu diyor işte ben yarın ya da öbür gün reglimi kesin olurum sonra yaza kadar ara vermiş olucam.
aşılamamı 10.gübü kabızlık ve şişkinlik şikayetim bitti,sadce az şişlik var karnımda,zaten kilolu bir insanım,göğüslerimde hassasiyet var,ama ne akıntım var ne de baska bir sey,merakla pzt güünü bekliyorum,buarada folipan ile birlikte coraspin kullanıyorum günde 1 tane.ayrıca sabah aksam duphaston alıorum,9 marta aşılama yaptıranlar doktorlarınız ne zamana verdi bhcgtestini?bide canınız bişi istedi mi?psikolojik olarak mı bilmiyorum ama gecen hafta deli gibitursu suyu ve salgam suyu içtim canım istediği için:)
canım hangi acıbadem senin çok yüksek bu fiyat. Benim iğnelerle beraber bu ay 1.000 tl tuttu zaten iğnelere rapor aldık raporlu 300 tuttu işte aşılamaya da ilkinde 560 vermiştik zam gelmiş ocakta o yüzden 640 mı ne verdik işte. Eskişehir Acıbadem canım sigortalılara da bakıyor ama aşılama ücretinde sigorta geçiyor mu bilmiyorum geçiyordur herhalde sigortasız ne kadar her acıbademde sigorta geçerli mi bilmiyorum bazılarına değilmiş galiba belki ondandır fiyat farkı şehiren şehire de çok farkediyor ama yerinde olsa asla vermedim o kadar para yapılacak işlem kullanacağın ilaçlar her yerde aynı ben dr güvendiğim sevdiğim için orada yaptırdım çünkü tüp bebek merkezi de açılacak orada herşeyim orada olsun geçmişimi de bilsinler diyee çok yüksek bir rakam bu. :26:
canım istanbul'da yeşilköy international'da benim söylediğim bu fiyat. hakikaten fiyat farkları çok fazla. başka özellere de sordum 700-1300 arası değişiyor.
bu hastane ekstra ne yapıyor da fiyatı bu kadar yüksek anlamadım. doktorum da orada olduğu için orada yaptırmak istemiştim ama bu fiyat gerçekten çok fazla. mecburen başka bir yeri araştırmam gerekiyor.
ben de 9 martta yaptırdım.bizim gibi 9 martta yaptıran bazı arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam kafverengi cuma günü yapmayı düşünüyor.aslında olabilir cuma günü 14. günümüz oluyor değilmi.benim de canım çok şey istiyor ağzım durmuyor ama maalesef ben adet olacağım zaman da böyle oluyorum.yani bunu bir belirti olarak değerlendiremiyorum.doktorum bana 15.gün bakabilirsin demişti kan tahlili ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?