Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen canım aşılamamı bir ben bir eşim biliyor anneme bile demedim ama galiba tutumadı dayanamadım sabah yaptım maalesef tek çizgi

merhaba kızlar
bugun 15.gunum hala kırmızılar gelmedi
doktora gitmeye korkuyorum negatif sonuc alcam diye

canım sen istersen bi test daha yap dr a gitmek istemiyosan bence sende bebiş var ben sabah yaptım negatif bugun 13. gün ama sancım felanda yok akıntım var neyse hayırlısı napalım

canım sen istersen bi test daha yap dr a gitmek istemiyosan bence sende bebiş var ben sabah yaptım negatif bugun 13. gün ama sancım felanda yok akıntım var neyse hayırlısı napalım

ya canım nette baktım progestan kullanlar bıraktıkran 3-7 gun arasında adet oluyormus sanırım bu ilacı içtigim surece gelmicek bnm kırmızlar
bugun test alıcam yarın sabahtan yapıcam ona gore dr gidicem artık en azından negatif cıkarsa da bi tek kendim görmüş olurum
dr. orada bi negatif sonuc alırsam nasıl tepki veririm bilmiorum

idarara gec yansııyor ama 15 gunden sonra dogru sonuc veriyor diye biliorum oyle okudum ben
erken ögrenenler istisna bence canım

benden size tavsiye sakın kan testi dışındaki testlere güvenmeyin.. çünkü idrardaki betahcg degeri adet tarihinizden 10 gün sonra ancak doğru sonuç verebilir.. istisnai durumlar tabi ki var. bu arada biliyorsunuz ben de 8 martta aşılananlardanım doktorum 20 martta kan testi istedi yani yarıııııınnnnn :) bakalım neler olacak...
ha bu arada sakın belirtilere filan takılmayın belirtiler kişiden kişiye değiştiği gibi aynı bayanın her çocuğuna gebeliğinde bile farklılık arzedebilirmiş...
bu benim ikinci aşılama ilkinde dilim çok yandı herşeyi gebeliğe yorar hale gelmiştim şimdi sakin sakin sonuç bekliyormuş gibi yapıyorum...KİMSELER BİLMİYOR İÇİMDE FIRTINALAR KOPUYOR... :'(
ama tabi bu ümidimi yitirdiğim anlamına gelmiyor sadece biraz fazla duygusalım o kadar :)
inşaallah herbirerlerimiz pozitif sonuçları hayırlısı ile alırızzz amiiiiinnnn...

slm. bende 8 mart ta aşılama oldum ama doktorum 22 mart dedi bana. eğer sizin ki yarın sonuçlanırsa bende akşam yaptırayım test mutlaka haberlerinizi bekliyorum......

slm ben 8 martta aşılama oldum bende cuma günü tahlil yaptıracağım ama artık bekleyemiyorum bugün ecz. test alacağım yarın sabah yaparım çok merak ediyorummmm...sanırım sizinde durum aynı :-(

slm canım .idrar testi yapacaksan çıkmayabilir ama.bence kan tahlili yaptırmalısın.sabırsızlığını anlıyorum.benim için de dakikalar bile geçmiyor.hepimize sabır diliyorum...

slm canım .idrar testi yapacaksan çıkmayabilir ama.bence kan tahlili yaptırmalısın.sabırsızlığını anlıyorum.benim için de dakikalar bile geçmiyor.hepimize sabır diliyorum...

aynen öyle dakikalar saniyeler geçmiyor biran önce sonucu öğrenmek istiyorum. ve aynı zaman da da korkuyorum ya negatif çıkarsa offffffffffffffffff bu beklemek insanı yıpratıyor.....

Hayırlısı olsun Canim ümidini kaybetme bu sefer tutacak insallah bizi de haberdar et aşılama olacağın zaman.

kızlar ya bnm cok kotü kaşıntım var!!rahım agzı kasınıo deli gbi!!basına boyle bısey geln varmı???

selam kızlar, giremiyorum 2gündür misafir falan vardı, hergün zırp diye gelen adet günüm ne hikmetse aşılamadan sonra kaplumbağa hızıyla geçiyor kasıklarımda ağrılar çoğaldı, umudum zaten yok gibiydi ama belki ihtimalide artık kayboluyor. sanırım adet olucam

keşke benimkide 10. gün çağırsaydı . ben ayın 20sinde yaptırayım dedim. yok 22 veya 23ü dedi. 22 de yaptırcam inşallah adet olmazsam.

serophene yi ben de kullanmıştım 2 yıl önce bende etkisi olmamıştı carşamba günü aşılama yaptırdık bu sefer göbekten iğnelerle tavsiyem doktoruna göbekten iğneyi denemek istediğini söyle
kızımda iğne kullanmıştım, ilk aşılamada tutmuştu. bundada önce hap verdi bilmiyorum çok stresli geçiyo günler

kızımda 16. gün yapılmıştı ama genelde 14-15. günlerde belli oluyormuş. doktorumda 22-23 mart deyince 22sinde yaptırcam ben, umudum yok ama. sancım zaman zaman geliyodu 2 gündür daha şiddetlendi. kızımdada olmuştu aynı şey, yinede nedense hiç ümitli değilim inşallah olur. yaradandan ümit kesilmez

Ben yarın kanda baktırmaya karar verdim. Aslında cuma günü test yaptıracaktım. Ama eşimden önce öğrenip onunda psikolojisini düşünmem lazım. Biz benim görevimden dolayı bir süreliğine ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Çok büyük ihtimalle benim olmayacak. Hiç belirti yok. Oğlumda nasıldı çok iyi hatırlamıyorum. 13 sene oldu. Arada bir düşük var. Çok belirti vardı ama kimyasal düşük oldu. Birde hamilelikler gerçekten birbirine benzemiyor. Şu gurbette inşallah iyi bir haber alırız. Allahıma sığınıyorum.

keşke benimkide 10. gün çağırsaydı . ben ayın 20sinde yaptırayım dedim. yok 22 veya 23ü dedi. 22 de yaptırcam inşallah adet olmazsam.

Canım 10. gün gitmeyi hiç tavsiye etmem ilk aşılamamda bende 10. günü çağırdı naslsa diye koşa kşa gittim negatifi aldım beklerken olan stres, orada kağıdın çıktısını veren kızım siz heyecanla beklerken acır gbii bakması ya da insana öyle geliyor kimbilir bana telle öğrenebilirsin benden demişti ama ben beklemiştim. 2 gün sonra da regl oldum zaten o yüzden bu sefer beklemeye karar verdim. Yarın regl olmam lazım öbür aşılamaya göre ama belli olmaz cuma gideyim diyorum kana bakalım.

Bende annenme demedim ilk aşılamayı ama 2. yi söyledim biliyor kızacak yoksa daha çok dua ediyor hiç olmaz ama çok herkeste bilmiyoe yengem ve çok yakın bir bayan arkadşaı biliyor senelerdir görştüğümüz. O da dua etti çok. Hyırlısı olsu canım inşallah 3. aşılama olur hiç belli olmaz vaktin zamanın ne zaman geldiği. Ben 3. aşılamayı yaptırmayı düşünmüyorum direkt tüpe geçicem olmazsa bu aşılama eğer yaza. Napalım hakkımızda hayırlısı yaşayacağımız varsa yaşayacağız göreceğiz başka yol yok Rabbim hayırlısını versin yeter ki. Dediğin gibi sabır, tevekkül Rabbim verecek elbet karşılığını benim moralim çok bozuktu sabah eşime de çattım çok sonra dedim ne yapıyorum ben daha lan bite birşey yok olsa bile Rabbim bilir ne isyandır bu dedim akşam bol bol dua edicemm..

sonuç belli olursa belki bende perşembe yaptırırım :) çok heyecanlı ve gerginim. adet günlerim genelde 1 kaç gün erken veya geç olur. o yüzden şu gün adet olcam diyemiyorum aralık 29, ocak 25, şubat 23 te regl olmuştum. 2 ayda 6 gün öne aldı. inşallah rabbim boynumuzu bükük koymasın(amin)

bnm bır hafta snra basladı aşılamadan neden oldu hıc anlamadım oysaki cok temiz tutarım bn o bolgeyicok berbat bısey yaa aksam gıdeyım bari doktora
pis veya temiz tutmakla alakası yok canım. ben normalde ilişkiden hemen sonra yıkamazsam %90 kaşıntım başlıyor. aşılamadan sonraki gün ilişki önermişti doktorum ve hiç kalkmadan bel altında yastıkla sabaha kadar yattım, ertesi günde başladı. genelde bizden eşlere geçermiş ama eş taşıyıcı olurmuş tekrar tekrar kadına bulaşırmış. birde aşılama sonrası antibiyotik vermişti, belki oda yapmıştır bilmiyorum. herşey üstüste geldi sebep hangisi çözemedim :44:.

Güzel haberlerle topici şenlendirmek umuduyla şimdiden tüm kaderdaşlarıma merhaba

slm cnm bendeaşılam oldum mart 7 de senin bilgin vardır belki adet günüm dün ve bugun kahve rengi ara ara kanama şeklinde lekeler oluyo adet olacakmış gibi kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi 12. gün bugun idrarda çıkmadı offffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…