slm cnm bendeaşılam oldum mart 7 de senin bilgin vardır belki adet günüm dün ve bugun kahve rengi ara ara kanama şeklinde lekeler oluyo adet olacakmış gibi kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi 12. gün bugun idrarda çıkmadı offffffffffffffffffffff
ben regl oldun dün gece
şimdi kararsızım bilmiyorum eşim bir ay ara verip karar verelim diyor ilk aşılamamdı direk tüpe mi geçsem hiç bir şey bilmiyorum insan ne kadar üzülmicem takmıcam desede illaki kırılıyor ah aşılamayla olsaydı ahh nasip işte zamanı var diyip sabır ve dua etmekten başka çaremiz yok...[/QUOTE
düşündm de ]
canım senin yerinde olsaydım son bir şans daha ver asılamaya ha 1 ay ha 2 ay ne kaybetçen tmm sinirsel açıdan zor ama napalım demekki biz çok güçlü insanlarmışız va rabbmz bizi sevyor sınıyor katlanacaz bence 3. de yaptır sonradan içinde kalmasın buda bizim umudumuz ya tutarsaaaa
canım senin yerinde olsaydım son bir şans daha ver asılamaya ha 1 ay ha 2 ay ne kaybetçen tmm sinirsel açıdan zor ama napalım demekki biz çok güçlü insanlarmışız va rabbmz bizi sevyor sınıyor katlanacaz bence 3. de yaptır sonradan içinde kalmasın buda bizim umudumuz ya tutarsaaaa
ben regl oldun dün gece
şimdi kararsızım bilmiyorum eşim bir ay ara verip karar verelim diyor ilk aşılamamdı direk tüpe mi geçsem hiç bir şey bilmiyorum insan ne kadar üzülmicem takmıcam desede illaki kırılıyor ah aşılamayla olsaydı ahh nasip işte zamanı var diyip sabır ve dua etmekten başka çaremiz yok...[/QUOTE
düşündm de ]
anaaa daha dur ilkinmiydi ben 2.sandım bence ardı ardına 2tane yapmak mantıklı kii elimde rapordan artan iğneler var ben buay da ikinciyi yaptırtcam eger oda tutmazssa kaderimdir deyip evde beklicem dr moktor yoook
ne bilim bilemedim canım ya yaşım küçük değil ki 33 oldum 27 filan olsam neyse...
anlıyorum canım AMA 1 Ayda 3 yas almıcan demi bikez daha şansını dene dua edelim bak 6.HİSSİM KUVVETLİ NİESE SANA İSRAR EDİYOM ANLAMDIM:44:
haklısın canım ha 1 ay ha 2 ay aslında bir ara üst üste mi yaptırsam dedim ama emin olamadım açıkçası bazende kaderi fazla zorlamanın işleri daha da kötüleştireceğini düşünüyorum dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin her ay yaşamayan bilemez ...anlıyorum canım AMA 1 Ayda 3 yas almıcan demi bikez daha şansını dene dua edelim bak 6.HİSSİM KUVVETLİ NİESE SANA İSRAR EDİYOM ANLAMDIM:44:
2 defa aşılama yaptırıp ta tutmayan birisi olarak seni çok iyi anlıyorum canım...
bizi ancak biz anlarız,o yüzden hiç umudunu kaybetme her ay adetimde hıçkıra hıçkıra ağlarım,çevremdeki hamilelere bakamam bile boynum bükülür,şuan bile çok doluyum ağlamamak için zor tutuyorum,kız kardeşim misafir olduğu için zor tutuyorum kendimi(((
öyle iyi anlıyorum kii,aynı şeyleri yaşıyorum ben de,her ay.. bir de çevremden hamilelik haberleri gelmesi de beni bu psikolojiye sokuyor artık.sevinçten ağlayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum ?.?.?.?. Allah yüzümüzü güldürsün inş.
testi idrarda yaptıysan çıkmaz canım. kanda bile zor belli olduğu bi zaman, idrarda hiç çıkmaz. regl olmadıysan kanda baktır.slm cnm bendeaşılam oldum mart 7 de senin bilgin vardır belki adet günüm dün ve bugun kahve rengi ara ara kanama şeklinde lekeler oluyo adet olacakmış gibi kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi 12. gün bugun idrarda çıkmadı offffffffffffffffffffff
haklısın canım ha 1 ay ha 2 ay aslında bir ara üst üste mi yaptırsam dedim ama emin olamadım açıkçası bazende kaderi fazla zorlamanın işleri daha da kötüleştireceğini düşünüyorum dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin her ay yaşamayan bilemez ...
Arkadaşlar bende bugün aşılama için iğnelere başladım.menogon 75. 2 doz+1 su şeklinde 5 gün olacam.bu şekilde olan var mı? çok mu ağır olacak acaba??
kaderi tabiki zorlayacaksın allah duayı bu yüzden yarattı değiştirmek için korunmak içinüst üste etkili olur hem allah emekleri boşa çıkarmaz biz tedavi olcaz o vesile etcek ama ben bu ay cok taktım çok düşündüm ama busefer öyle yapmamaya calışçam nasıl olcaksa tam herşeyi toparlıyorum moralimi düzeltyorm mutlu oluyorum biri arıo şunun gelini hamileymiş ayy o senle aynı ay evlenmemişmiydi hoooop en basa alıyom sonra geziom çalışıom toparlıyom birini arıyom laf arası çakıolar
canım bende menogon vurumdum 1 hafta 1doz +1 su şeklindeydi iğne ağır biraz ağrı yapıyor ama çok değil hayırlısı olsun inşallah...
gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlı olan olur inşallah.. daha ilk gün olmasına rağmen iğne yerim ve çevresi müthiş acıyor şimdilik,bakalım sonrası nasıl olacak.
ah canıım daha vurulmamışsındır diye gözünü korkutmayayım demiştim kıyamam ...
arkadaşlar ankara gazi hastahanesinde aşılama yaptıran var mı????? merak ediyorum kimlerin tuttu acaba. tanıdığım birkaç kişi benim doktoruma gitti onların ilk seferde tuttu. yada ankarada olup başka hastahane de olan varmı?
mearaba canım,lekelenmem kanamaya döndü canım,alıcan batasıca batım geldi,bahsettiğim sancılı adetim :))
kısmet değilmiş buğün dr a gidicem 3.aşılama için start vericez,çok sıkıldım o çatala yatmaktan,nefret ediyorum,acaip geriliyorum afffffff afffffffffffffffffffffffff Allahım affffffffffff
ilk defa bu kadar ümitlenmiştim,nasip kısmet artık canım
en azından aynı dili konuştuğumuz sizler varsınız,iyiki varsınız...
Sol overimde 1yumurtam 16 mm olmuş,iyi gidiyor dedi Dr.2 gün sonra aşılama yapabilir yarınki kontrolden sonra.ama ben burda yazanları okuyorum 20mm,22 mm olanlar var.benimki az gelişmiş sanki.böyle 18 mm ile aşılama yapan var mı?
ahhh ahh o konuya hiç girme ben 2 yıllık evliyim akrabalarımdan benden çok sonra evlenenlerin ya çocuğu var ya da doğurmak üzere ...
Sol overimde 1yumurtam 16 mm olmuş,iyi gidiyor dedi Dr.2 gün sonra aşılama yapabilir yarınki kontrolden sonra.ama ben burda yazanları okuyorum 20mm,22 mm olanlar var.benimki az gelişmiş sanki.böyle 18 mm ile aşılama yapan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?