Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mrb cnm bnde 7 martta asılama yaptırdım bugub test yaptım çıkmadı şimdide leke gelmeye başladı aynıyız yani

ne bilim bilemedim canım ya yaşım küçük değil ki 33 oldum 27 filan olsam neyse...

anlıyorum canım AMA 1 Ayda 3 yas almıcan demi bikez daha şansını dene dua edelim bak 6.HİSSİM KUVVETLİ NİESE SANA İSRAR EDİYOM ANLAMDIM:44:

ben 24 yasındayım o na güvenerek dr a gitmicem artık benm bi arkadaş var 31 yasında burda çok ısrara ediyom ona tüp bebek yaptır die hep dio biraz daha beklcem bana cok saçma gelio o yastan sonra beklemek ama 4 asılama yaptı sorunları farklı iiii sen bilinçlisin buda tutmazsa hemen tüüp bebeğe hem onun tutma ihtimali hepsinden yüksek allah yardımcmz olsun

anlıyorum canım AMA 1 Ayda 3 yas almıcan demi bikez daha şansını dene dua edelim bak 6.HİSSİM KUVVETLİ NİESE SANA İSRAR EDİYOM ANLAMDIM:44:
haklısın canım ha 1 ay ha 2 ay aslında bir ara üst üste mi yaptırsam dedim ama emin olamadım açıkçası bazende kaderi fazla zorlamanın işleri daha da kötüleştireceğini düşünüyorum dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin her ay yaşamayan bilemez ...

öyle iyi anlıyorum kii,aynı şeyleri yaşıyorum ben de,her ay.. bir de çevremden hamilelik haberleri gelmesi de beni bu psikolojiye sokuyor artık.sevinçten ağlayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum ?.?.?.?. Allah yüzümüzü güldürsün inş.

aşılama ile ilgili nette bakınırken yine kkda biri adet olsanız bile testi mutlaka yaptırın diyor. kendisi adet görmüş ama kan testi pozitif çıkmış, heryerden bir umut ışığı arayıp şansımızı zorlamayamı çalışyoruz aceba bilemedim :26:

testi idrarda yaptıysan çıkmaz canım. kanda bile zor belli olduğu bi zaman, idrarda hiç çıkmaz. regl olmadıysan kanda baktır.

Arkadaşlar bende bugün aşılama için iğnelere başladım.menogon 75. 2 doz+1 su şeklinde 5 gün olacam.bu şekilde olan var mı? çok mu ağır olacak acaba??

kaderi tabiki zorlayacaksın allah duayı bu yüzden yarattı değiştirmek için korunmak için üst üste etkili olur hem allah emekleri boşa çıkarmaz biz tedavi olcaz o vesile etcek ama ben bu ay cok taktım çok düşündüm ama busefer öyle yapmamaya calışçam nasıl olcaksa tam herşeyi toparlıyorum moralimi düzeltyorm mutlu oluyorum biri arıo şunun gelini hamileymiş ayy o senle aynı ay evlenmemişmiydi hoooop en basa alıyom sonra geziom çalışıom toparlıyom birini arıyom laf arası çakıolar

Sol overimde 1yumurtam 16 mm olmuş,iyi gidiyor dedi Dr.2 gün sonra aşılama yapabilir yarınki kontrolden sonra.ama ben burda yazanları okuyorum 20mm,22 mm olanlar var.benimki az gelişmiş sanki.böyle 18 mm ile aşılama yapan var mı?

Arkadaşlar bende bugün aşılama için iğnelere başladım.menogon 75. 2 doz+1 su şeklinde 5 gün olacam.bu şekilde olan var mı? çok mu ağır olacak acaba??

canım bende menogon vurumdum 1 hafta 1doz +1 su şeklindeydi iğne ağır biraz ağrı yapıyor ama çok değil hayırlısı olsun inşallah...

ahhh ahh o konuya hiç girme ben 2 yıllık evliyim akrabalarımdan benden çok sonra evlenenlerin ya çocuğu var ya da doğurmak üzere ...

canım bende menogon vurumdum 1 hafta 1doz +1 su şeklindeydi iğne ağır biraz ağrı yapıyor ama çok değil hayırlısı olsun inşallah...

gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlı olan olur inşallah.. daha ilk gün olmasına rağmen iğne yerim ve çevresi müthiş acıyor şimdilik,bakalım sonrası nasıl olacak.

ah canıım daha vurulmamışsındır diye gözünü korkutmayayım demiştim kıyamam ...

sonunda yüzümüz gülsünde.. normalde kan aldırmakdan korkardım,başa gelen çekiliyormuş.bakalım daha neler gelecek başımıza.birbirimizin halinden anlayanların olması insana biraz moral veriyor.eşin bile bi yere kadar anlıyor.Allah yardımcımız olsun..
sen aşılama yaptırdın,adeti mi bekliyorsun?

Canlarım, kader arkadaşlarım

Kendi topiğim ama iki gündür gelemiyorum. çok hasta oldum canlarım, fena üşütmüşüm. Bugün raporluydum, evde yattım. Şimdi daha iyiyim çok şükür. 4 gündür vuruyorum iğnemi, yarın sabah iğne olmadan kontrole gideceğim,bakalım yumurtaların durumuna göre doktorum dozu ayarlayacak galiba. Ben puregon 37,5 vuruluyorum, bayağa düşük bir doz. Bizimki sebepsiz olduğu ve benim yumurtam kendi geliştiği için doktorum normal fizyolojisini çok bozmayalım demişti. Yarın sabah görücez bakalım nasıl gidiyor...

ben evime çok yakın diye lina kadın sağlığına gidiyorum, inşallah ilkinde tutar, ama tutmazsa sanırım başkent üniveristesi hastanesine gideceğim, şimdilik o var kafamda

leylacım kuzum sağlık olsun, hadi yetiş bana, inşallah yakın zamanlarda güzel haberler verelim burdan

ne güzel büyümüş maaşallah, kaçıncı gününde bu değer oldu? normalde 18mm olduğunda çatlatma iğnesi vurulabiliyor. Yumurta günde 2mm civarı büyüyordu galiba. Yani 2 gün sonra iğne yapılsa zaten 20mm civarı olur. Doktorunuz tecrübelidir bence endişe etmeyin

ahhh ahh o konuya hiç girme ben 2 yıllık evliyim akrabalarımdan benden çok sonra evlenenlerin ya çocuğu var ya da doğurmak üzere ...

canım duymıcaz görmicez ve umursamıcaz başka yol yok... benim de çevrem böyle haberlerle dolu...en samimi görüştüğümüz arkadaşlardan biri de bu ay hamile kaldı, üstelik 2. ayı falandı denemelerinin..Rabbim böylesini uygun görüyor ne yapalım. Bebek heyecanını ömründe hiç yaşayamayanlar var. Allahım esirgesin bize tedaviyle de olsa anne-bab olmayı nasip etsin yeter ki... Hep bizden daha zor durumda olanları düşünelim.... 1 tek, 1 tane spermin peşinde koşanlar var. Rabbim isteyen dua eden herkese nasip eder inşallah

benimki de 18mm iken aşılama yapıldı bu çok önemli değil merak etme 15mm iken bile yapılabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…