Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet yaptırmıştım ama dün gece regl oldum inşallah diğer kızlardan güzel haberler gelir...

canlar kalabalığız ama sesiniz çıkmıyor
anlatın bakalım ne var ne yok?

aslında birbirimize dua etsek hani günahsız dil ile dua ediniz diyor burdaki kimse kimsenin diliyle günah işlemed her hafta birine salavat ı tefriciye okusak ben eminim çok faidesi olur hani şu 4444 tane ben haftada 1 e yakın okyabilirim 5 kişi olsak yeter daha fazlası daha iii ne diosunuz cevap veriniz

benimde sevmediğim istemiyorum diyen bir tanıdığım hamile kaldı ve benim istediğimi bildiği için sürekli gözüme soktu doğurdu hala devam ediyor ne diyebilirim ki Allah kimseyi sınamasın işte çaba harcamadan sahip olanlara laf sokmak,can yakmak çok kolay ve olağan geliyor...isterdim ki bir an olsun neler hissettiğimizi anlayabilseler gülerken bile bir an olsun aklından çıkmamasını algılayabilseler Allah herkesi bildiği gibi yapsın...

Bu arada çook geçmiş olsun canım dikkat et kendine bir an önce toparlanmaya bak...

ben aklım geldikçe hem kendime hem isteyen herkese dua ediyorum bende okuyabilirim...

canım dua çok güzel tabii... ama ben işten akşam 7de geliyorum, evin işi, dinlenme, eşimle sohbet, kılabilirsem yatsı namazım derken çok vaktim olmuyor bazen. yani söz verip de yapamazsam çok üzülürüm. ben isteyen herkes için dua ediyorum. ama katılabilecek arkadaşlar varsa düzenleyebilirsiniz bence

sağol tatlım...canım benim bu arkadaş da ben hiç istemiyorum diyordu...oluyor işte ne yapalım...Allah sabredenlerle beraberdir... sonunda sağlıklı çocuklarımız olsun da bekleyeceğiz, mücadele edeceğiz ne yapalım. eşlerimizle sağlıklı mutlu hayatımız olsun da, inşallah bebek de gelince herşey taçlanır..bizim evlatlarımız çok kıymetli olacak inşallah

selam kızlar..benim de aşılamanın 4.günü..şans uğur getirsin diye hamilelik takvimi oluşturdum.tabi becerebildiysem.bu arada gecen aşılamada çok belirtim vardı.sürekli kasıklarımda batmalar göğüslerimde şişkinlik iştah artması vs..sonuç negatif...şimdi de yumurtanın ne büyüdügünü ne de çatladıgını anladım.hiç bişey hissetmedim.yani sıfır belirti.bu arada benim doktorum adet tarihin 10 gün gectikten sonra kan testi yaptır dedi..güldüm gectim tabiki...bırakın 10 gün gecmesini adet günümü görebilsem hamileyim dicem.aşılama yada diğer tedavi yöntemlerinde hep erken adet oldum.olmam gerekenden tarihten 5 gün önce faaln adet olmuştum.neyse...bekleyipgörcez

ya şu takvimi profilimin altında görmek bile beni ne kadar heyecanladırdı anlatamam... gerçek olsa neler hissederdim acaba...

hoşgeldin canım

inşallah takvimin uğurlu gelir belirtilere takılma, inşalalh sonucu pozitif olur. Canım adetin kaçıncı günü aşılaman olmuş oldu? sen de iğne mi kullanmıştın?

hoşgeldin canım

inşallah takvimin uğurlu gelir belirtilere takılma, inşalalh sonucu pozitif olur. Canım adetin kaçıncı günü aşılaman olmuş oldu? sen de iğne mi kullanmıştın?

evet canım.2 aşılamam da iğneli oldu.adetim 1 martta başlamıştı. 15.günü aşılamam oldu.bu arada inş takvim uğurlu gelirde silmek zorunda kalmam..gerci pek ümidim yok.eşimin değerleri çok çok iyi degil.kızlar bu arada eşlerinizin yıkama sonrası değerleri nasıldı?yazabilirmisiniz?

katılmak isyeyen yazsın 4 5 olursak baslarız bende çalışıyorum tatlım ama allaha çok şükür tesbihmatigim hep cebimde

bakalım benimki kaçıncı gün olacak... kızlardan adetinin 11-12. günü olan da var 15-17 civarı olan da...yumurtanın gelişimi herkeste farklı oluyor tabii... canım ben henüz aşılama yaptırmadığım için eşimin değerlerini yazamıyorum. Ama şöyle bir durum var, geçtiğimiz 1,5 yıl içinde eşim 4 farklı yerde sperm testi yaptırdı Ankarada, Akay hastanesi, düzen laboratuvarı, hş tüp bebek merkezi ve lina kadın sağlığı kliniği. 3 tanesinde sonuçlar çok iyidi, ama tüp bebek merkezi olanda sayı hareket diğerleriyle benzer çıkmasına rağmen morfoloji 0 çıkmıştı şok olmuştuk sonra linada yaptırdığımızda, diğerleri gibi iyi çıktı. Hala o tüp bebek merkezindeki tahlile takılıyor kafam ama yapacak birşey yok.

katılmak isyeyen yazsın 4 5 olursak baslarız bende çalışıyorum tatlım ama allaha çok şükür tesbihmatigim hep cebimde

ne güzel eğer ona vaktin oluyorsa... ben yoğun çalışıyorum, toplantılarım vs oluyor ofista ya da ofis dışında... 40 yılda bir vaktim olunca da ya varis falan çekiyorum

canım moralini bozmak gibi olmasında...benim eşimde istsnbulda 3 farklı merkezde yaptırmıştı test.3ünde de morfoloji 11 çıkmıştı.diğer sayılarda iyidi.çapa tıp fakültesinde yaptırdık sonra..orda morfoloji sıfır çıktı.bi yanlışlık olmalı dedik bir kere daha yaptırdık..yine 0 çıktı.sonra bir kez daha yaptırdık ve yine 0...bu sonuç üzerine bir tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik.bütün testleri aldık gittik.oradaki doktor özel laboratuvarlardan ziyada tüp bebek bölümü olan yerlerde yapılan testlerin güvenilir olduğunu söyledi.yani çapadaki test güvenilir dedi...moral sıfıra indi zaten.ama işin ilginci eşim için erkek faktörü yoktur die rapor çıktı.aşılamaya uygun dediler.morfolojiyi önemsemediler.ama kişisel fikrim bizim olmama nedeni kesinlikle eşimin morfoloji sorunu.bu arada ilk aşılamam 12.gün yapılmıştı.bu sefer 15. gün oldu.aynı kişide bile yumurta gelişimi değişebiliyor.

canım bu konuyu daha önce konuşmuştuk seninle yine hatırlıyorum ben... ya akay hastanesinin tüp bebek kısmı var, bu lina kliniğinde de tüp bebek yapılıyor. hatta sperm bakan kadın için de zekai tahir kadın hastanesinden emekli dediler... benim de kafam karışık doğrusu... ama bu hşde 0 çıktığında doktor bize bu morfolojiye hiç takılmayın, 0 olmasının önemi yok biz rastgele 100 taneye bakıyoruz milyonlarca spermden demişti. Bize tüp ebbek yaptırın falan da demediler o zaman zaten. aşılamaya başlayalım diyorlardı biz istersek. Dedim ya eğer bu ilk aşılamam tutmazsa, başkent üniversitesi hastanesinin tüp bebek bölümünden randevu alıp gitmeyi düşünüyorum. inşallah gerek kalmaz ama...

seninle mi konuşmuştuk..bak şimdi bende hatırladım seni.birisi ile konuştuım da kimle olduğunu hatırlayamadım dedigin gibi bize de aynı şeyi söylediler morfoloji ile ilgili..çok önemli degil dediler.inşallah gerek kalmaz ya..ikimiz için de hatta bıurda olan herkes için aşılamalar olumlu sonuçlanır da tüp bebeğe gerek kalmaz.ama işte bi negatif aşılamadan sonra ne yazık ki pek umudum yok

aşılama yaptıran hanımlar...eşlerinizin değerlerini yazmadınız hiç.ben yazayım.yıkama sonrası değeerleri yazıoyorum.toplam ileri hareketli sperm sayısı 13,5 milyon ileri hareketli sperm %69

ne güzel eğer ona vaktin oluyorsa... ben yoğun çalışıyorum, toplantılarım vs oluyor ofista ya da ofis dışında... 40 yılda bir vaktim olunca da ya varis falan çekiyorum

ne vakit ama eve gidip gelirken yolda beş on tane teneffüste iki üç tane ama en bol vakit çocukları snav yaparken evdede cok çekiyorum ben üç defa hatim ettm bu duayı ama sanırım terzi dikiş meselesi malum kimseylede paylaşamadıgm içim kimseye oku diyemiyorum eşim okuo bazen o yüzden burda okuyalım dedm ama kimse yanaşmıyor şimdilik

aşılama yaptıran hanımlar...eşlerinizin değerlerini yazmadınız hiç.ben yazayım.yıkama sonrası değeerleri yazıoyorum.toplam ileri hareketli sperm sayısı 13,5 milyon ileri hareketli sperm %69

benmkini 3 milyonla yaptılar belki oyuzden tutumadı nasip

benimki de 18mm iken aşılama yapıldı bu çok önemli değil merak etme 15mm iken bile yapılabiliyor..

Yaa hem de tutmuş galiba gözünaydın!darısı benim başıma.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.acaba aşılamadan sonra izin alıp dinlenmek mi gerek?siz ne yaptınız?ben çalışmayı düşünüyorum cuma sabahı işlemden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…