aşılama yaptıran hanımlar...eşlerinizin değerlerini yazmadınız hiç.ben yazayım.yıkama sonrası değeerleri yazıoyorum.toplam ileri hareketli sperm sayısı 13,5 milyon ileri hareketli sperm %69
seninle mi konuşmuştuk..bak şimdi bende hatırladım seni.birisi ile konuştuım da kimle olduğunu hatırlayamadımdedigin gibi bize de aynı şeyi söylediler morfoloji ile ilgili..çok önemli degil dediler.inşallah gerek kalmaz ya..ikimiz için de hatta bıurda olan herkes için aşılamalar olumlu sonuçlanır da tüp bebeğe gerek kalmaz.ama işte bi negatif aşılamadan sonra ne yazık ki pek umudum yok
bnm esim 106 milyon sper yıkama sonrası 13.6 milyon sperm ileri haerket %2
bnm esimin hareketlilignde problem var
herkeste var bi sorun.bizde de morfloji sıfır
evet o benim
olumsuz olmasını morfolojiye bağlayıp bozma bence moralini...herşey kısmet, eğer olacağı varsa, o 13 milyon içindeki 1 tane sağlıklı olan döllüyor zaten yumurtayı. olumlu düşünmek lazım. Ama olmuyorsa da ne yapalım, tüp bebeği de deneyeceğiz maddi manevi gücümüz yettikçe. ikinci aşılamada pozitif sonuç alan daha fazla oluyor bence, sen bence olacağına inan
Sol overimde 1yumurtam 16 mm olmuş,iyi gidiyor dedi Dr.2 gün sonra aşılama yapabilir yarınki kontrolden sonra.ama ben burda yazanları okuyorum 20mm,22 mm olanlar var.benimki az gelişmiş sanki.böyle 18 mm ile aşılama yapan var mı?
aşılama ile ilgili nette bakınırken yine kkda biri adet olsanız bile testi mutlaka yaptırın diyor. kendisi adet görmüş ama kan testi pozitif çıkmış, heryerden bir umut ışığı arayıp şansımızı zorlamayamı çalışyoruz aceba bilemedim :26:
testi idrarda yaptıysan çıkmaz canım. kanda bile zor belli olduğu bi zaman, idrarda hiç çıkmaz. regl olmadıysan kanda baktır.
evet canım.2 aşılamam da iğneli oldu.adetim 1 martta başlamıştı. 15.günü aşılamam oldu.bu arada inş takvim uğurlu gelirde silmek zorunda kalmam..gerci pek ümidim yok.eşimin değerleri çok çok iyi degil.kızlar bu arada eşlerinizin yıkama sonrası değerleri nasıldı?yazabilirmisiniz?
Sol overimde 1yumurtam 16 mm olmuş,iyi gidiyor dedi Dr.2 gün sonra aşılama yapabilir yarınki kontrolden sonra.ama ben burda yazanları okuyorum 20mm,22 mm olanlar var.benimki az gelişmiş sanki.böyle 18 mm ile aşılama yapan var mı?
ben aklım geldikçe hem kendime hem isteyen herkese dua ediyorum bende okuyabilirim...
Günaydın kızlar, şimdi geldim ofise. Bugün düne göre daha iyiyim şükür.
Sabah kontrole gittim, hiçbirşey demedi doktorum :S yumurtalar var ama küçük dedi sadece, ilacın dozunu arttırdıanlamam tabi ultrasondan ama sanki karşımdaki ekranda 1den fazla ama minik yuvarlaklar vardı. İnşallah çok sayıda yumurta uyarılmamıştır. Doktorum genelde iyi güzel vs gibi olumlu şeyler söylerdi. Bu sefer sessiz ve tedirgindi, ben de o yüzden tedirgin oldum açıkçası İğneyi 37,5 vuruyordum, şimdi 50 vuracağım. Cumartesi tekrar kontrole gel dedi, durum budur...
kızlar kasıntıdan doktora gttım ve bhcg yaptı bana!!! 0.26 cıktı sonuc ama doktor negatf deıl dedı!!yenı yukselmee baslıo gunune gorede zaten dedı!!!sızce nedır bu??bnm negatf degerım 0.1 ıgneden snraki 11. gunumdeyim
Kızlarr ben güzel haberler veremiyorum tahmin ettiğim üzere regl oldum 12. gün sabah bilerek hissederek kalktım gttim daha sürüntü halindeydi ama silince gördüm ki olmuşum. Zaten rüyamda hep regl olduğumu görüyordum. Neyse hayırlısı böyleymiş. Kısmet tüp bebeğe inşallah birkaç ay sonra. İnşallah sizden güzel haberler alırız canlarımm
yok canım meral etme çok yumurta olabilir ama hepsi gelişmiyor ona göre ayarlıyorlar bende pco var ve dolayısıyla küçük küçük dolu yumurtam var ama ilk aşılamada 3, ikincisinde 2 yumurta gelişti. Takma kafanı canımm..
Eki Görüntüle 662932
merhaba kızlarr
bugun asılamadan sonraki 16.gunum sabah idrar testim sanırım pozitif
kan verdim sonucumu bekliorumm
yaşasın, ne kadar güzel bir haber bu böyle. ne zaman çıkacakmış kan sonucun? Ben de çok merak ederim şimdiii
canım sen ayrıntıları tekrar paylaşsana bizimle, hangi ilacı kullanmıştın, kaç yumurtan olmuştu, boyutları neydi, aşılaman kaçıncı gün yapıldı, eşinin değerleri nelerdi? ne çok sordum di mi amaBu topikteki herkes merak ediyor bunları
2 gibi cıkıcak sonucum bu kadar bekledim 2 yekadar beklemek zor gelio
hemen söliyim puregon kullandım 75 vuruldum adetin 3, gunu basladım
2 yumurtam 20mm ulaştı 13.catlatma ignesi oldum
igneden 28 saat snra asılama oldum
esimin yıkandıktan sonra 13.6 milyon sperm hareket %2 di (cok umutsuzdum)
hareket cok az çünkü
bende sorun yoktu esimden problemimiz buydu ileri hareket cok azdı
enfefksiyon vardı esimde ilac tedavisi oldu 3 ay bekledik ama sonuc %5den %10 a cıkmıstı sadece
daha fazla beklememek için ilk asılamamı oldum canım
doktorum %30 şansınız var dedi
kısmet kan testimi de alırsam rahat edicem
Allah isteyen herkese nasip etsin insallahhh
bu arada folik asit kullandım ve asılamdan 1 gun sonra progestan basladım ilacım dun aksam bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?