Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama yaptıran hanımlar...eşlerinizin değerlerini yazmadınız hiç.ben yazayım.yıkama sonrası değeerleri yazıoyorum.toplam ileri hareketli sperm sayısı 13,5 milyon ileri hareketli sperm %69

bnm esim 106 milyon sper yıkama sonrası 13.6 milyon sperm ileri haerket %2
bnm esimin hareketlilignde problem var

evet o benim
olumsuz olmasını morfolojiye bağlayıp bozma bence moralini...herşey kısmet, eğer olacağı varsa, o 13 milyon içindeki 1 tane sağlıklı olan döllüyor zaten yumurtayı. olumlu düşünmek lazım. Ama olmuyorsa da ne yapalım, tüp bebeği de deneyeceğiz maddi manevi gücümüz yettikçe. ikinci aşılamada pozitif sonuç alan daha fazla oluyor bence, sen bence olacağına inan

doğru diyosun.Rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye..

kızlar kasıntıdan doktora gttım ve bhcg yaptı bana!!! 0.26 cıktı sonuc ama doktor negatf deıl dedı!!yenı yukselmee baslıo gunune gorede zaten dedı!!!sızce nedır bu??bnm negatf degerım 0.1 ıgneden snraki 11. gunumdeyim

Canim Onu doktor ayarlıyor zaten benimde yarınki kontrolde 18 olur aşılama olacağın günde 20 yi bulur muhtemelen hayırlısı olur inşallah

canım sen naptın yaa belli oldumu sonuç meraktayım haber ver..

Benim eşimin 18 milyondu. Doktorum 5 milyonun üzerinde olması yeterli ama ne kadar çok olursa şans o kadar yüksek olur dedi. Sizinki?

Canım bana 17,5 ile yapıldı,moralini yüksek tut

Günaydın kızlar, şimdi geldim ofise. Bugün düne göre daha iyiyim şükür.
Sabah kontrole gittim, hiçbirşey demedi doktorum :S yumurtalar var ama küçük dedi sadece, ilacın dozunu arttırdı anlamam tabi ultrasondan ama sanki karşımdaki ekranda 1den fazla ama minik yuvarlaklar vardı. İnşallah çok sayıda yumurta uyarılmamıştır. Doktorum genelde iyi güzel vs gibi olumlu şeyler söylerdi. Bu sefer sessiz ve tedirgindi, ben de o yüzden tedirgin oldum açıkçası İğneyi 37,5 vuruyordum, şimdi 50 vuracağım. Cumartesi tekrar kontrole gel dedi, durum budur...

Kızlarr ben güzel haberler veremiyorum tahmin ettiğim üzere regl oldum 12. gün sabah bilerek hissederek kalktım gttim daha sürüntü halindeydi ama silince gördüm ki olmuşum. Zaten rüyamda hep regl olduğumu görüyordum. Neyse hayırlısı böyleymiş. Kısmet tüp bebeğe inşallah birkaç ay sonra. İnşallah sizden güzel haberler alırız canlarımm

yok canım meral etme çok yumurta olabilir ama hepsi gelişmiyor ona göre ayarlıyorlar bende pco var ve dolayısıyla küçük küçük dolu yumurtam var ama ilk aşılamada 3, ikincisinde 2 yumurta gelişti. Takma kafanı canımm..

canımm aslında negatif aa yükselebilir diye demiş olabilir doktorun regl gelmeden umut kesilmez. Benim ilk aşılamada ilk defa ömrümde 1.2 çıkmıştı 10. gün, 12.günde de regl olmuştum bu sfer kana gitmedim yine 12. günü regl oldum yanii. İnşallah senin vardır yükselir canımm..

üzüldüm canım regl olmana...sen de demişsin ya hayırlısı böyleymiş. bir süre dinlendikten sonra tüp bebek en iyisi, en azından tutma oranı daha yüksek. sen yine süreci burda bizimle paylaş

inşallah dediğin gibi olur, doktoru biraz endişeli görünce korktum ben de açıkçası, sanki istediği sonucu alamamış gibiydi. Cumartesi tekrar gidicem bakalım ne alemde olacağım

Eki Görüntüle 662932

merhaba kızlarr
bugun asılamadan sonraki 16.gunum sabah idrar testim sanırım pozitif
kan verdim sonucumu bekliorumm

yaşasın, ne kadar güzel bir haber bu böyle. ne zaman çıkacakmış kan sonucun? Ben de çok merak ederim şimdiii

canım sen ayrıntıları tekrar paylaşsana bizimle, hangi ilacı kullanmıştın, kaç yumurtan olmuştu, boyutları neydi, aşılaman kaçıncı gün yapıldı, eşinin değerleri nelerdi? ne çok sordum di mi ama Bu topikteki herkes merak ediyor bunları

2 gibi cıkıcak sonucum bu kadar bekledim 2 yekadar beklemek zor gelio
hemen söliyim puregon kullandım 75 vuruldum adetin 3, gunu basladım
2 yumurtam 20mm ulaştı 13.catlatma ignesi oldum
igneden 28 saat snra asılama oldum
esimin yıkandıktan sonra 13.6 milyon sperm hareket %2 di (cok umutsuzdum)
hareket cok az çünkü
bende sorun yoktu esimden problemimiz buydu ileri hareket cok azdı
enfefksiyon vardı esimde ilac tedavisi oldu 3 ay bekledik ama sonuc %5den %10 a cıkmıstı sadece
daha fazla beklememek için ilk asılamamı oldum canım
doktorum %30 şansınız var dedi
kısmet kan testimi de alırsam rahat edicem

Allah isteyen herkese nasip etsin insallahhh

bu arada folik asit kullandım ve asılamdan 1 gun sonra progestan basladım ilacım dun aksam bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…