Tebrik ederim arkadaşım. Allah tamamına erdirsin. Belirtiler varmıydı?
Alipek tebrik ederimmmmmmmm sayfayı bir açtım süper umut dolu haberini aldım. çok çok çok tebrik ediyorum. inşallah her şey yolunda gider, ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsındarısı başımıza olsun inşallah
Stdive, tatlım tedirgin olma, o yumişler bi şekilde büyüyecek ve aşılama için uygun kıvama gelecekler. Bu ara biraz daha sık gidiceksin tabi takibe. Allah kolaylık versin canım. Ben de regl oldum ve iğnelere başladım. Puregon 150 ile başladım. Haftaya gidicem bakılacak. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
Dejavu, canım senin de sonucunu çok merak ediyordum. Sağlık olsun, inşallah tüp hatta ona gerek kalmadan düşünme aşamasında kendiliğinden gelir meleğin. (böyle de çok vaka varmış doktorum söylemişti :)) Fazla ara vermeden geçeceksin değil mi o aşamaya? Hayırlı haberlerinle sevinmek dileğiyle...2013te inşallah hepimizin bebekleri gelir hayırla, sağlıkla.
Turuncutahta, geçmişi çok okuma fırsatım olmadı ama listede adını hamile olarak gördüm :) Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah meleğin
2 gibi cıkıcak sonucum bu kadar bekledim 2 yekadar beklemek zor gelio
hemen söliyim puregon kullandım 75 vuruldum adetin 3, gunu basladım
2 yumurtam 20mm ulaştı 13.catlatma ignesi oldum
igneden 28 saat snra asılama oldum
esimin yıkandıktan sonra 13.6 milyon sperm hareket %2 di (cok umutsuzdum)
hareket cok az çünkü
bende sorun yoktu esimden problemimiz buydu ileri hareket cok azdı
enfefksiyon vardı esimde ilac tedavisi oldu 3 ay bekledik ama sonuc %5den %10 a cıkmıstı sadece
daha fazla beklememek için ilk asılamamı oldum canım
doktorum %30 şansınız var dedi
kısmet kan testimi de alırsam rahat edicem
Allah isteyen herkese nasip etsin insallahhh
Alipek tebrik ederimmmmmmmm sayfayı bir açtım süper umut dolu haberini aldım. çok çok çok tebrik ediyorum. inşallah her şey yolunda gider, ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsındarısı başımıza olsun inşallah
Stdive, tatlım tedirgin olma, o yumişler bi şekilde büyüyecek ve aşılama için uygun kıvama gelecekler. Bu ara biraz daha sık gidiceksin tabi takibe. Allah kolaylık versin canım. Ben de regl oldum ve iğnelere başladım. Puregon 150 ile başladım. Haftaya gidicem bakılacak. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
Eki Görüntüle 662932
merhaba kızlarr
bugun asılamadan sonraki 16.gunum sabah idrar testim sanırım pozitif
kan verdim sonucumu bekliorumm
çokkkkkkkkk sevindim tebrik ederim. inşaallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. bende aynı haberi vermek için sabırsızlanıyorum. 2 gün kaldı ... günler geçmek bilmiyor ......
Rabbim inşallah ol der... Bu da bizim imtihanımız demekki, sabır ve tevekkül edelim.
Bende yumurta rezervi yetmezliği var arkadaşlar, eşimin değerleri normal. Bir kaç tane güzel gelişen yumurtan oluşmuş dedi doktorum. Menagon iğnelerinden kullandım. önce 75 doz, bi kaç gün sonra 150 doza çıktı. Yumurtam çok dirençliymiş. ovitrele çatlatma iğnesi oldum. 15. gün aşılamam oldu. Ankara da oldum aşılamamı.
Hayırlı sonuçlanır umarım.
Eki Görüntüle 662932
merhaba kızlarr
bugun asılamadan sonraki 16.gunum sabah idrar testim sanırım pozitif
kan verdim sonucumu bekliorumm
inşallah pozitif sonuç alırsın canım
kızlar kasıntıdan doktora gttım ve bhcg yaptı bana!!! 0.26 cıktı sonuc ama doktor negatf deıl dedı!!yenı yukselmee baslıo gunune gorede zaten dedı!!!sızce nedır bu??bnm negatf degerım 0.1 ıgneden snraki 11. gunumdeyim
hadi bakalım insallah seninde güzel hbrini alırız canım tsk ederim evet zor geciyor maleseff
şimdiden tebrik ederim.harika bi haber bu..inanılmaz umut verici böyle güzel haberler duymak.Allah kucağına almayı nasip etsin.
Hamile kalan arkadaşlarımızı tebrik ederim.Darısı tüm isteyenlere. Ben de 9 Martta aşılama oldum beklemedeyim...Benimle aynı tarihte aşılama olan arkadaşların takipçisiyim:)
slm lale.senin de bu gün 12. günün neler hissediyorsun merak ediyorum.ağrın sancın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?