Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Alipek tebrik ederimmmmmmmm sayfayı bir açtım süper umut dolu haberini aldım. çok çok çok tebrik ediyorum. inşallah her şey yolunda gider, ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın darısı başımıza olsun inşallah

Stdive, tatlım tedirgin olma, o yumişler bi şekilde büyüyecek ve aşılama için uygun kıvama gelecekler. Bu ara biraz daha sık gidiceksin tabi takibe. Allah kolaylık versin canım. Ben de regl oldum ve iğnelere başladım. Puregon 150 ile başladım. Haftaya gidicem bakılacak. Hakkımızda hayırlısı bakalım.

Dejavu, canım senin de sonucunu çok merak ediyordum. Sağlık olsun, inşallah tüp hatta ona gerek kalmadan düşünme aşamasında kendiliğinden gelir meleğin. (böyle de çok vaka varmış doktorum söylemişti :)) Fazla ara vermeden geçeceksin değil mi o aşamaya? Hayırlı haberlerinle sevinmek dileğiyle... 2013te inşallah hepimizin bebekleri gelir hayırla, sağlıkla.

Turuncutahta, geçmişi çok okuma fırsatım olmadı ama listede adını hamile olarak gördüm :) Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah meleğin

Son düzenleme:
Hamile kalan arkadaşlarımızı tebrik ederim.Darısı tüm isteyenlere. Ben de 9 Martta aşılama oldum beklemedeyim...Benimle aynı tarihte aşılama olan arkadaşların takipçisiyim:)

Tebrik ederim arkadaşım. Allah tamamına erdirsin. Belirtiler varmıydı?

tsk ederim cnm darısı ısteyen herkese insallaahh
cok bi belirti yoktu kasıklardan bacaklarıma ınen agrılarım vardı canım
birde karnıma igne baıtyormus gibi 2 sn1 gelen 5-10 dk süren bişiler oluyodu
hala adet olucam gibi hissediyorum

amin canım güzel dileklerin için tsk ederiim Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin insallaah

ayy canım ya vallahi çook sevindim.
sabah doktordan geldim, normalde bende de sorun yok diye 37,5 puregonla başladık, bugün 6. günüm ama büyümemişlerdi, doktor 50ye çıkardı dozu, biraz da moralsiz ve tedirgin gördüm doktorumu o yüzden canım sıkkın geldim işe ama senin haberin beni çook mutlu etti. işte olacaksa 1 sperm bile yetiyor, hız düşük de olsa yetmiş işte çoook şükür

satt 2ye kadar beklemek zor geliyor haklısın, ben bile sabırsızlanırım burda

ay inşallah canım ya, günde 1 klomenle bile 2 tane yumurtam olmuştu benim, iğneyle neden böyle gitti anlamadım. Acaba ççok sayıda uyarıldı da birbirlerini mi engelliyorlar diye korktum. inşallah ctesi günü daha güzel sonuçlar alırım. senin de tedavin hayırlı olsun canım..sonu bebiş olsun inşallah

aynen canım asılama yapıldı yatarken esimin degerleri elimdeydi %2 olmaz dedim kendi kendime
ama 1 tane bile yeterli Allahın işi ol dedimi olur hep hayırlısı dedim hiç bi zmn isyan etmedim
buna da sükür dedim yaradanın bir bildigi var dedim kendimi teskin ettim
kısmetimiz simdiymiş demekki

çokkkkkkkkk sevindim tebrik ederim. inşaallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. bende aynı haberi vermek için sabırsızlanıyorum. 2 gün kaldı ... günler geçmek bilmiyor ......

hadi bakalım insallah seninde güzel hbrini alırız canım tsk ederim evet zor geciyor maleseff

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart cts.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimben[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turuncutahta[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bbebe0662[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delivere[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]GULBANU11[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cgdm5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]naz034[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyali27[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akcahatun[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alipek[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]5 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayuzlu[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ol der... Bu da bizim imtihanımız demekki, sabır ve tevekkül edelim.

Bende yumurta rezervi yetmezliği var arkadaşlar, eşimin değerleri normal. Bir kaç tane güzel gelişen yumurtan oluşmuş dedi doktorum. Menagon iğnelerinden kullandım. önce 75 doz, bi kaç gün sonra 150 doza çıktı. Yumurtam çok dirençliymiş. ovitrele çatlatma iğnesi oldum. 15. gün aşılamam oldu. Ankara da oldum aşılamamı.
Hayırlı sonuçlanır umarım.

inşallah pozitif sonuç alırsın canım

canım kaşıntın neden olmuş.bide hamileysen değerin ne zaman yükselecek

Hamile kalan arkadaşlarımızı tebrik ederim.Darısı tüm isteyenlere. Ben de 9 Martta aşılama oldum beklemedeyim...Benimle aynı tarihte aşılama olan arkadaşların takipçisiyim:)

slm lale.senin de bu gün 12. günün neler hissediyorsun merak ediyorum.ağrın sancın var mı

slm lale.senin de bu gün 12. günün neler hissediyorsun merak ediyorum.ağrın sancın var mı

slm canım. merakla gün sayıyorum. ara ara batma şeklinde sancı oluyo 1-2 sn sonra geçiyo sol tarafta. kendimi yorarsam oluyo genelde. sende durumlar nasıl? ben cuma ya da cumartesi test yapmayı düşünüyorum...

Alipek tebrik ederim cok sevindim boyle sonuclar gorunce insan umutlanıyor test sonucunuda heyecanla bekliyoruz Rabbim hepimizin yuzunu guldurur ins.

Dejavu uzuldum gelmesine ben yinede umutluydum senden ins tup bebekte ilk seferde sonuca ulasirsin

Bende asilamami bu sabah oldum simdi zaman nasıl gececek bilmiyorum doktorum gunluk hayatina devam et dedi ilac falan vermedi hayirlisi bakalim

slm çevreci. bende zaman nasıl geçecek diyordum ilk gün. 12 gün oldu. biraz dikkat etmeni öneririm bu süreçte canım. fazla iş yapma,ağır kaldırma, bol bol dinlen inşallah pozitif sonucunu duyarız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…