Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

slm. aşılamanı ankara da nerede oldun ???

ben bugun adet oldum cok umutluydum ama olmadı ikinciyi hemen yaptırcam ama çok yıpratıcı bir durummuş su aşılama esas tedavi yıpratıcı ilaçlar hatane muayne beni çok yoruo ama eminm o çift çizgiyi görünce herşey unutulucak rabbm hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Selama kızlar benim kan testimde negatif çıktı çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş demekki umutlar başka zamana kaldı Rabbim gönlümüzün muradını versin inşallah....

tebrik edrim canım çok sevindim ne güzel olmuş rabbim ol derse olur elbet çok şükür binlerce herşeyine. allahım sağlık sıhhat ve hayırlıı bir ömür versin ..kenidne çok dikkat et bizede dua at olurmu:)

Eki Görüntüle 662932

merhaba kızlarr
bugun asılamadan sonraki 16.gunum sabah idrar testim sanırım pozitif
kan verdim sonucumu bekliorumm

ayy canımm tebrik ederimm inşallah kanda da gzel çkar değerin sağlkla kucağına da alırsın canım ama gel artık söyle şu kan sonucunu iyi bir değer çıkacak mutlaka idrar da çıktığına göree maşallahhh

üzüldüm canım regl olmana...sen de demişsin ya hayırlısı böyleymiş. bir süre dinlendikten sonra tüp bebek en iyisi, en azından tutma oranı daha yüksek. sen yine süreci burda bizimle paylaş

öyle hayırlııs ben çok üzülemedim çünkü bekliyordum çok ümitsizdim. Bugünde günüydü zaten oldum. Yaza tüp inşallah buada acıbamdemde tüp bebek açılacak yaza benimde yıllık iznim olacak öyle yaptırıcaz hayırlısı nasip kısmet sizlerden güzel haberler alalım inşallahh..

Allah ol dedi mi vakti zamanı geldi mi olmayacak yok canım. Benim eşimin değerleri çok iyiydi yine de tutmadbak hiç alakası yok yanii zamanı gelecek olacak. Umut kesmemek lazım hiçbir zaman.

yanii 3 ay gibi bir zaman ara verice mecburen hem vücduum dinlensin hemde hazran gibi burdaki acıbamdem açılacak tüp bebek inşası sürüyor. Doktorum a oradaya iyi olacak ve yıllık iznimde olursa iyi olacak o yüzden yazın olacak inşallah hayırlısı..

tbk edenlere tsk ederiiim
Allah ısteyen herkese tez zamanda versin insallaaahhhh

sonucum 598,29

evet ben gazi de oldum. o üni. yi duydum hatta bi arkadaşım da orada yaptırdı aşılamasını. senin ne zaman oldu aşılama?

9martta oldu aşılamam. Bekliyorum sonucu öğrenmeme az kaldı... Bu arada arkadaşın ne zaman yaptırmış, sonuç aldımı ?

Son düzenleme:
Slm. Bende ankarada özelde oldum. Fatih iyidir. Fiyat nasıldı yazabilirmisin?

İlk randevu için 120 lira ödedik, daha sonraki kontrollerde ödeme yapmadık. aşılama günü de 270 lira ödeme çıktı, 240 lirasını ödedik. Geri kalanını devlet karşılıyomuş sağolsun:) ilaçlar için 4 kutu menagon 400 lira, çatlatma iğnesi 55 lira tuttu.Toplamda 815 lira oldu yani.

tbk edenlere tsk ederiiim
Allah ısteyen herkese tez zamanda versin insallaaahhhh

sonucum 598,29

Maşllah değerin çok güzel çıkmış canımm gözün aydın Rabbim kucağına almayı da nasip etsin İnşallah.

tebrik ederim canım. bende beklemedeyim 15'inde oldu aşılamam.

değerinde güzel çıkmış maşallah
acaba ikiz mi?

tsk ederim insallah güzel hbrler verirsin bize canım
evt doktorum coguk gebelik mumkun degerin yuksek dedi
insallah ikizlerim olur cok isterim hayırlısı Allahtan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…