Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar nasılsınız, topicte hem üzücü hem mutluluk haberleri alıyoruz. inşallah hepimiz hamileyim çığlıklarımızı atarız buradan beraber. Bikaç gün önce rüyamda annemler geliyorlar, kapı örtük ama puslu camından annemin kucağında bir bebekle geldiğini gördüm, battaniyede sarılı. biliyorum psikolojik ama ben ne rüya görsem hep tersi çıkar, Allahım hayırlısını ver, hayırlısıyla kucağımıza ver yavrularımızı Amiiiinnnnnnn... ​bu arada dua için bende katılabilirim. ama 4 yasinim var okunacak onları okuyayım haber ederim inşallah. yer gök dua ile birbirimize vesile oluruz inşallah.

canım sen naptın yaa belli oldumu sonuç meraktayım haber ver..
Beklemedeyim canım hala, bugün akşam olmak bilmiyor cuma gelmek bilmiyor çok gerginim

Hamile kalan arkadaşlarımızı tebrik ederim.Darısı tüm isteyenlere. Ben de 9 Martta aşılama oldum beklemedeyim...Benimle aynı tarihte aşılama olan arkadaşların takipçisiyim:)
İnşallah aynı günde güzel haberleri veririz buradan

tbk edenlere tsk ederiiim
Allah ısteyen herkese tez zamanda versin insallaaahhhh

sonucum 598,29
canım gözünaydın, Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. ben kızımda 16. gün yaptırmıştım, 571 çıkmıştı sonucum tek gebelikti benimki.Rabbim herkese yaşatsın şuanki mutluluğunu inşallah...

iğneden sonraki derken aşılamadan sonraki 11. gününmü? aşılama tarihini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam ama malum aklım hiç yerinde değil hatırlayamadım canım

Bbebe0662 canım sen bugün test yaptırmayı düşünüyordun vazmıgeçtin :26: kör şeytan git yarın baktır diyor, 1 gün önce bir gün sonra ne farkedecek diyor, aceba dinlesemmi şu iblisi

slm canım. merakla gün sayıyorum. ara ara batma şeklinde sancı oluyo 1-2 sn sonra geçiyo sol tarafta. kendimi yorarsam oluyo genelde. sende durumlar nasıl? ben cuma ya da cumartesi test yapmayı düşünüyorum...

ben de aynı şekilde.bu gün biraz yürümem gerekti ve yürürken karnımda baskı oluyor gibi ağrılar hissettim hala da devam ediyor. batma ve bel ağrısı da oluyor.ben de senin gibi cuma yada cmrtesi bakacm sonuca.tabi o zamana kadar regl olmazsam.haberleşelim:)

Bende bel ağrısı olmuyor ama bugün biraz karnımın alt kısmında hafiften ağrı var. Umarım mutlu haberleri aynı gün veririz)

kızlar ben puregon iğne kullanıyorum ya, o kalem şeklinde ve hergün yeni bir uç takıyorum, hemşire öyle demişti. ama iğne ucum 1 tane kaldı ve benim 2 doz daha vurmam lazım doktora gidene kadar. aynı ucu kullansam ne olur? tekrar kliniğe gitme şansım yok da

Bbebe0662 canım sen bugün test yaptırmayı düşünüyordun vazmıgeçtin :26: kör şeytan git yarın baktır diyor, 1 gün önce bir gün sonra ne farkedecek diyor, aceba dinlesemmi şu iblisi

Evet baktırdım. Sonuç 1.20.ben bir gün arayla iki aşılama oldum. İlk aşılamamın 12. İkinci aşılamamın 10.günü. Sonucu alınca doktora gösteremedim. Doğumdaymış. Ama belli zaten sonuç olumsuz. Ben erken davrandım. Bence zamanını bekle. Biraz araştırdım geç döllenme diye Birşey var. Sonuç bir günde bile değişebilir diyor. Ama benim umudum yok. Hayırlısı. Bundan sonra ne yapacağım ona bakacam. Yılmak yok. Oğlumu inşallah kardeşsiz bırakmak istemiyorum.

kızlar merhaba ben aşılama deneyimimden bahsedeyim kısaca umut olması açısından .SAT 17 ŞUBAT aşılama tarihim (17mm ve 19 mm lik yumurtalarla )sabah akşam 1 klomen 5 gün 28 şubat pregnl çatlatma iğnesi 2 mart aşılama 11mart beta hcg değeri=2,77
19 mart beta hcg değeri =185 yanihamileyim daha önceki çocuğumda 2.aşılamayla oldu.şimdiki 1.aşılamada tuttu.merak edenlere ankara etlik zübeyde hanım doğumevinde yaptırdım ikisinide benden bir tavsiye adamlar bu konuda epey uzmanlaştı.geçen ay kaç kişi aşılama yaptırdı bilemiyorum ama 12 kişininki tuttu.11 martta yaptırdığım testte yani aşılamadan 9 gün sonraya geliyor gebelik yoktu ama daha sonra değer yükseldi geç döllenmeymiş. umudunuzu kaybetmeyin.soru sormak istersenizcevaplayım.allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

inşallah güzel sonuç alırız, bir kaç gün sonra tekrar yaptır bence yükselebilir canım. kızımında hayalleri var, kardeşi karnımda tekme atınca yada elini koyunca oda elini koyacak, elinden tutacak, kıpırdarken onunla konuşup öpecek, doğduğunda yatağında beraber yatacaklar, kardeşi ablasına kokulu hediyeler yapacak:))kızımda götürüp atacak çöpe. o minicik dudaklarını, ellerini nasıl öperim nasıl yerim onu diyor.sonrada anne niye gelmiyor, beni özlememişmi kardeşim diyor o böyle konuşunca gözyaşlarımı tutamıyorum, gelecek kızım diyorum gelecek sabret coştum yine amannnn

Son düzenleme:

canım sabret bir tane olmuş, kardeşi de gelecek inşallah...biz daha o 1 taneye bile kavuşamadık

gözünüz aydın...böyle güzel haberler hepimizi umutlandırıyor tabi ki... bugün en yakınlarımdan da 2 hamilelik haberi aldım. inşallah mutluluk bana da yansır bu ay. benim ilk aşılamam olacak, biraz heyecan biraz stres var. Rabbime yalvarıyorum 1,5 yıllık hasretim son bulsun diye

haklısın canım. insan öyle bir psikolojiye giriyorki sanki hala ilk bebeğin için çabalıyomuşsun gibi oluyor. ilkinde kendine istiyorsun bebeği, 2.de kardeş özlemi çeken yavrun için. Rabbim kimseyi evlat konusunda sınamasın. tez zamanda güzel haberlerle kuşatalım burayı inşallah

canıım ben senden çok umutluydum sağlık olsun napalım kısmet değilmiş ikinciyi ne zaman yaptıracaksın bu arada ...?

arkadaşlar merhaba;bende aranıza yeni katıldım..bugün adetim 3,üncü günü ve ilk iğnemi biraz önce vuruldum...haftaya çarşamba kontrolüm var..benim 2,inci aşılamam.1 tüp bebek.inşallah bu sefer olur..kafaya takmayacağım diyorum ama elimde değil..allah her şeyi gönlünüze göre versin....

merhaba arkadaşlar yarın 4 de aşılamam yapılıyo arkadaşlar dua edinnn ne olurrr bu defa son olsun sevinç haberlerimi vereyim size artık bu yol aydınlık yollara çıksın inşallah

İnsan gerçekten ilk çocuğu kendi için ikinci çocuğu ilk çocuğu kardeşlik duygusunu tatsın ileride yalnız kalmasın diye çok isteniyor diye düşünüyorum.dua, Sabır ve zaman hepimiz için en iyi ilaç. Kızın bence çok iyi bir abla olacak. Hiç üzülme. Bende nilyanilin yaşadıklarını yaşasam keşke. Beni umutlandırdı.

merhaba arkadaşlar yarın 4 de aşılamam yapılıyo arkadaşlar dua edinnn ne olurrr bu defa son olsun sevinç haberlerimi vereyim size artık bu yol aydınlık yollara çıksın inşallah

Rabbim sonunu mutluluk eylesin canım, inşallah bu sefer kavuşursunuz bebeğinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…