Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar yarın 4 de aşılamam yapılıyo arkadaşlar dua edinnn ne olurrr bu defa son olsun sevinç haberlerimi vereyim size artık bu yol aydınlık yollara çıksın inşallah
inşallah güzel haberlerini alırız.. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

inşallah canım, sen eşine süpriz yapmak istiyordun belki bebişin ikinize birden süpriz yapar :) ayy hayali bile çok güzel inşallah tersi olur gelir bebişin

canıım ben senden çok umutluydum sağlık olsun napalım kısmet değilmiş ikinciyi ne zaman yaptıracaksın bu arada ...?

yarın arıcam dr.u eger yapacaksa 2. yi gitcem o isterse yani biliosun hepsinin ayrı yöntemi var yok dersede basımı alıp gitmeyi düşünüyorum bu diyardan

yarın arıcam dr.u eger yapacaksa 2. yi gitcem o isterse yani biliosun hepsinin ayrı yöntemi var yok dersede basımı alıp gitmeyi düşünüyorum bu diyardan
sakınnnn vazgeçmek yok, bu bir sınav ve inşallah geçeceksin bu sınavı, böyle umutsuz olma, birgün burdan güzel haberini alacaz canım

sakınnnn vazgeçmek yok, bu bir sınav ve inşallah geçeceksin bu sınavı, böyle umutsuz olma, birgün burdan güzel haberini alacaz canım

yok yahu bu vazgeçmek değil izin alıp bilmediğim hiç tanıdığımın olmadığı beni görünce yok mu daha bebek diyenin olmadığı bir il e gidicem 1 hafta kafa izni sadece kiiiiii aklımıda yanımda götüreceğim için iyi bir fikirmi bilemedim

iğneden sonraki derken aşılamadan sonraki 11. gününmü? aşılama tarihini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam ama malum aklım hiç yerinde değil hatırlayamadım canım
yok cnm ayın 9unda çatlatma iğnesi 11ınde asılama oldum..eger 11i sayılmazsa aşılamanın 8. gn yaptırmıs oluom sanırım

Eki Görüntüle 662932

merhaba kızlarr
bugun asılamadan sonraki 16.gunum sabah idrar testim sanırım pozitif
kan verdim sonucumu bekliorumm

tbk edenlere tsk ederiiim
Allah ısteyen herkese tez zamanda versin insallaaahhhh

sonucum 598,29

Maşallah barekallah sonucu görünce senin adına çok duygulandım ınan gözlerim yaşardı rabbim tamamına erdirsin inşallah.Arkadaslar maşallah diyerek dilimizin zekatını verelim hatta felak,nas okuyalım biz istemesek te elimizde olmadan nazarimiz degebilir.tekrar maşallah subhanallah...

kararlısın sen hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi olur başını alıp gitme konusunda bende çok çook istiyorum ama çalışınca izin bile zor fırsatın varsa durma emin ol çok iyi gelecektir değişik insanlar değişik bir hava...

sen neye karar verdin cnm yaptırcanmı 2.yi

canım çok yıprandım çok ağladım hasta ettim kendimi inan ki o yüzden 1 ay filan ara vermek istiyorum ondan sonra karar vericem bu arada da her ay yaşadığım hayal kırıklıklarının sonucu hırsımı yemeklerden çıkardığım için aldığım kiloları vermek istiyorum en azından değişik bir faaliyet di mi ama

slm arkadaşlar. bu sabah moralim çok bozuk idrar testi yaptım sabah sonuç negatif ve ben tamamen alt üst oldum. çok kötüyüm şu an . işyerimdeyim ama zor zor gülüyorum kendimi zor tutuyorum. burayada yazmazsam burada olmasa heralde kendimi daha kötü hissederdim. yarın kan tahlili vereceğim ama benim nerede ise hiç ümidim kalmadı.eşim de bana belli etmemeye çalıştı ama onunda morali bozuldu. ben çok ümitliydim bu aşılamadan olmazsa yıkılırım. şu an bile hayallerimin altında eziliyorum :-(

canımm dur bakalımm gebelik testletinde hemen çıkmıyor ki kanda belli bir değere gelince çıkıyor ancak bak turuncunun da testte çıkmadı ama kan testinde çıktı hemde hassas testlerden yaptığı halde yani onlara güvenme canım en kesin sonuç kan tahlili daha erken hiçbir tahlil göstermez. Kişiden kişiye değişiyor yanii baya kanda yükselmesi lazım idrar da çıkması için şimdiden bozma moralini kaçıncı günün bugün ben geçen aşılamamda da aşılamadan 12 gün sonra oldum bu seferde zaten dün olmasaydım bugün teste giderdim eğer baya gün geçtiyse umut var demektir en geç 16-17. günde aşılamada regl olunur en geç o da yoksa umut var.. Ama yoksa da yıkılma pes etme bende 2. aşılamayı yaptırdım negatif tüpe gidicem artık ama iyiyim öyle olmak zorundayız başka çare yok üzülüp dertlenip bir yere varamayız ki.

slm teşekkür ederim ... biraz desteğe ihtiyacım var sanırım. bugün aşılamadan sonra 13. günüm benim. bakalım yarın tahlil yaptıracağım. inşaallah isteyen herkese versin rabbim. çünkü beklemek çok zor. hz. ALLAH yardımcımız olsun...

İnşallah güzel haberler verir bana da umut olursun:) benimde 1. aşılama, 1. çocuk olacak. Rabbim yüzünü güldürür yarın pozitif sonuçla inşallah... Ben senden bir gün önce aşılama olduğum halde dün test yaptım(aşılamayla birlikte 12. gün akşam yani) , tabi negatif, moralim bozuldu ama umutluyum yinede...

tsk ederim canım Allah razı olsun darısı isteyen herkesin basına insallaah

Günaydın kaderdaşlarımmm..Karnımada çok sancı oluyor ama adet sancısınada benzetemiyorum değişik bişey, regl oldum kesin deyip bakıyorum, tık yok. Allahım biran önce yarın olsun meraktan ölcem bu gidişle

yok cnm ayın 9unda çatlatma iğnesi 11ınde asılama oldum..eger 11i sayılmazsa aşılamanın 8. gn yaptırmıs oluom sanırım
canım internette bakmıştım, eğer gebe isen döllenmenin 5-6. günü rahime tohum gibi gömülür, 8. günü bebek rahime tutunurmuş sonra gebelik hormonu salgilanmaya başlarmış. inşallah hamilesindir

Aman öyle olsun canım ya, bi an kendini koyverdin sandım. zaten bu ağızları büzüşesice etraftakiler yokmu, sanki kendimize değil onlara doğuruyoruz. kızım olunca kurtuldum artık diyodum, şimdide 2. için bunaltıyolar, sanki olduda biz doğurmadık

Kanda bile düşük çıkabilen bir hormon bu sürede idrara henüz karışmamış oluyor canım. ümidini kesme inşallah kan testinde pozitif sonuç görürsün

Kafverengi, yarın kan tahlili mi yaptıracaksın? Benimde bugün 13. günüm ama cumartesi yaptırmayı düşünüyorum. Yarın yaptırsam, sonuç kesinlik arzedermi sence???

Kafverengi, yarın kan tahlili mi yaptıracaksın? Benimde bugün 13. günüm ama cumartesi yaptırmayı düşünüyorum. Yarın yaptırsam, sonuç kesinlik arzedermi sence???
9martta olmuştum aşılamayı canım. doktorum 22 veya 23ünde yaptır dedi. aslında 23ünü dedi ama cumartesi gebelik testi yaptırabileceğim tek hastane var burada, aksilik çıkarsa diye korkuyorum, illaki değer farkı olacaktır ama yeterli değer artık belli olur diye düşünüyorum. çünkü 16. gün 500lerde çıkıyo 2 gün öncesindede biraz düşük olur. kendimi tutmasam bugün bile gidecem

bırakma bu kadar kendini, test seni yanıltıyor olabilir öncelikle. ama tabi umutlan diye de söylemiyorum. olmamış da olabilir. ne kadar kötü hissettiğini, boğazına herşeyin nasıl düğümlendiğini en iyi biz anlarız. ama ağlayıp isyan etsek de durumu değiştiremiyoruz. Sonucu kabul edip önümüze bakmak zorundayız. ne yazık ki herkes aynı hayatı yaşamıyor

canım güzel belirtiler bunlar ama umut bağlamak olmaz, seni heyecanlandırmayalım şimdi az kaldı yarına ha gayret

Arkadaşlar yeni bi dua öğrendim dün. çocuk için okunan. çok kısa birşey. ben de dün başladım. Ama biraz zor yetişecek galiba. Aşılaması yeni olmuş arkadaşlar biran önce başlarsa bitirir. Çok güvendiğim bi kaynaktan aldım. İsteyen arkadaşlar olursa deteylarını yazabilirim.

canım sen de biliyorsundur normalde yumurta çatlamasını takiben 14 gün içinde regl olunuyor...o yüzden senin ihtimalin yüksek gibi geliyor bana idrar testi yapmadın di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…