Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Anladım canım. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah...

Kendini bu kadar üzme Daha sonuç belli değil Hem olumsuz olsada yıkılmak yok Rabbim inş en kısa zamanda sonuca ulaştırır. Önemli olan sabretmemiz. Biz ümidimizi kaybetmeden dua ederek yola devam etmeliyiz. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

yok canım ya hiç umutlu değilim aslında,yani hep negatif sonuca hazırladım kndimi ama eğer hamile değilsemde biran önce kırmızıları görüp rahatlamak istiyorum. hem stres hem karın ağrısı mahvetti beni

zor tabi beklemek... ben yerinde olsam bu sabah idrar testimi yapmıştım galiba yine iyi sabrettin

kafverengi, inşallah sonucun pozitif olur canım.. sdtive e katılıyorum ya, yap kurtul stresten, bana da bebiş var gibi geliyo sende

sdtive, 3 4 sayfa önce bişiy sormuşsun yanıt aldınmı bilmiyorum tamamını okuyamadım ama, ben bir iğne ucunu 2 defa kullanıyorum doktorum öyle demişti. yetmiyor zaten öyle yapmazsak, sorun olmaz.. kontrolün haftasonmuydu? tahmini aşılama tarihin ne olacak acaba? bana 1nisan 5nisan arası gibi geliyor benimki ama, bakalım hayırlısı

Dua çok önemli. Bizim duamızda sağlıklı hayırlı bi evlat... İnşallah kabul olur.

"Deki; Eğer duanız olmasa Rabbimin katında ne ehemmiyetiniz var."
(Furkan suresi 77.Ayet)

"Rabbimiz buyurduki: Bana dua edin size cevap vereyim."
(Mü'min suresi 60. Ayet)

papilcim ya sağol vallahi cevabını alamamıştım, ilaç gibi geldin ben de kullanacağım bu sefer iki defa, bugün taktığım iğne ucunu çıkarmadım, kapağını taktım sadece, yarın da vurulup atacağım onu. cmtesi iğne vurulmadan gideceğim çünkü doz ayarlaması olacak yine. İlacım da biyer herhalde, 4 defa 37,5 vurdum, 3 defa da 50lik vurmuş olacağım. İlacım da 300lük olandı. Ctesi reglimin 9. günü olacak. henüz benim de aşılama tarihim belli değil, ama sanırım haftaya çarşambadan önce olmaz gibi.

ya peki bugün test yaptıracak mısın?

rica ederim tatlım iyi yapmışsın, inşallah güzel gelişimi olmuştur yumurtaların. iğneyi akşamları mı yapıyorsun? Ben akşam vuruyorum gündüz çalıştığım için mümkün değil, yatmadan önce vuruyorum ben de. Kontrolüm pazartesi, reglimin 8. günü. bakalım benim doz da nası bir ayarlama olacak. hakkımızda hayırlısı

canım sen de biliyorsundur normalde yumurta çatlamasını takiben 14 gün içinde regl olunuyor...o yüzden senin ihtimalin yüksek gibi geliyor bana idrar testi yapmadın di mi?

ben aşılamamdan 2 gün önce vurdum kendime çatlatma iğnesini yani 6 mart sabahı. eğer 14 gün ise regl olunması gereken süre benim bugün 16. günüm yani bi ihtimal daha mı bu sence ???

canım ben de evden çıkmadan vuruyorum sabahları,8 gibi... h.sonu eve geç göndüğümüz oluyor o nedenle geceye almak istemedim. sabah her türlü uyanabilirim diye. vallahi çok heyecanlıyım papil yaaa, bu ay günler çok uzun geliyor bana hep bir de en yakın 2 arkadaşım bu ay hamile kaldı çat diye, hem çok sevindim hem de çok imrendim...ben kaç zamandır çabalıyorum. İnşallah bu aşılama hepimize vesile olur

ben aşılamamdan 2 gün önce vurdum kendime çatlatma iğnesini yani 6 mart sabahı. eğer 14 gün ise regl olunması gereken süre benim bugün 16. günüm yani bi ihtimal daha mı bu sence ???

canım eğer iğneden sonra 24-48 saat içinde güzelce çatladıysa yumurta, senin bugün regl olman lazım bence. ama bazen geç çatlamalar olabiliyor. çok umut bağlamamak lazım ama bir ihtimal olabilir

arkadaşlar merhaba benimle aynı sorunu yaşayan vvarsa lütfen cevap verebilir mi. benim hiç ümidim kalmadı çünkü. bende ayın 18inde aşılama oldum ama benim çikolta kistim var doktor bi deneyelim dedi hamile lkalırsan doğumla birlikte alırız kistlerini dedi ama dün okudum biraz çikolata kisti olunca hamile kalınmak çok ama çok zormuş böyle bir şeyi yaşayan varmı aranızda çok üzgünüm ya bide tekarlıoyrmuş bu kistler ben demekki hamile kalamayacağım eşime de diyemedim çok üzüldüm ağlayamadım bile onun yanında üzülmesin diye. çikolta kisti olupda hamile kalan flan var mı aranızda çevrenizzde bana umut olabilcek((((

Bu konuda bilgim yok ama ümidini kaybetme. Rabbim ol dedimi her türlü olur. Forumları araştırırsan çikolata kistleri olanlarında hamile kalabildiğini görürsün. Tıp çok ilerledi artık. Seninde bebeğin olacaktır inşaallah. demekki zamanı gelmemiş daha. Sen elinden geleni yap. Tedavilerini aksatma... umudunu kaybetme...

teşekkür ederim canım ya inşallah bakalım olmaz heralde. bekleyim göreceğiz eğer hamile kalmazsam artık ameliyat olup bir kaç ay daha deneyeceğim olmadı tüp bebek yaptırıcam eşimde hareket problem de var çünkü

tebrik ederim inş sağlıkla kucağına da alırsın bebegini :) böyle mutlu haberler alınca bizde umutlanıyoruz çok çok sevindim :) rabbim bizede nasip eder inş :)

İnşallah hamile kalırsın bu ay. Ama olmazsa Bol bol keçiboynuzu yedir eşine faydası olur inşallah... Benimde olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz bir ay sonra.

İnşallah hamile kalırsın bu ay. Ama olmazsa Bol bol keçiboynuzu yedir eşine faydası olur inşallah... Benimde olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz bir ay sonra.

keçi boynuzu yaptırdım aktardan içinde çörek otu polen vs var karışımın baya yedi ama kavanozun hepsini bitiremedi ya baya ağır birşey heralde. sen ne zaman aşılama yaptırdın canım sonucun belli mi hangi hastanede yaptırosun. neyseki tüp bebek diye bir şey var.

inşallah sende bu ay hamile kalırsın Allah aratmasın hayırlısı ile kavuşursun bizim gibi bir sorunun yoksa olur bence:)

inşallah sende bu ay hamile kalırsın Allah aratmasın hayırlısı ile kavuşursun bizim gibi bir sorunun yoksa olur bence:)

İyi dileklerin için teşekkürler. 9 martta oldu aşılamam. fatih hastanesinde. Benim eşimde bi sorun yok, bende yumurta rezervi yetmezliği var. fsh ım yüksek. doktor yumurtaların çok dirençli dedi. Aşılama tedavisinde 2-3 tane gelişti.. Keçi boynuzunun kendisinide yese şifa olur bence. Akşamları çerez niyetine yesin. Haşlayıp suyunu da içiriyor bazıları. tüp bebek son umudumuz.. inşallah gerek kalmaz ikimizede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…