- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
9martta olmuştum aşılamayı canım. doktorum 22 veya 23ünde yaptır dedi. aslında 23ünü dedi ama cumartesi gebelik testi yaptırabileceğim tek hastane var burada, aksilik çıkarsa diye korkuyorum, illaki değer farkı olacaktır ama yeterli değer artık belli olur diye düşünüyorum. çünkü 16. gün 500lerde çıkıyo 2 gün öncesindede biraz düşük olur. kendimi tutmasam bugün bile gidecem
slm arkadaşlar. bu sabah moralim çok bozuk idrar testi yaptım sabah sonuç negatif ve ben tamamen alt üst oldum. çok kötüyüm şu an . işyerimdeyim ama zor zor gülüyorum kendimi zor tutuyorum. burayada yazmazsam burada olmasa heralde kendimi daha kötü hissederdim. yarın kan tahlili vereceğim ama benim nerede ise hiç ümidim kalmadı.eşim de bana belli etmemeye çalıştı ama onunda morali bozuldu. ben çok ümitliydim bu aşılamadan olmazsa yıkılırım. şu an bile hayallerimin altında eziliyorum :-(
yok canım ya hiç umutlu değilim aslında,yani hep negatif sonuca hazırladım kndimi ama eğer hamile değilsemde biran önce kırmızıları görüp rahatlamak istiyorum. hem stres hem karın ağrısı mahvetti benibırakma bu kadar kendini, test seni yanıltıyor olabilir öncelikle. ama tabi umutlan diye de söylemiyorum. olmamış da olabilir. ne kadar kötü hissettiğini, boğazına herşeyin nasıl düğümlendiğini en iyi biz anlarız. ama ağlayıp isyan etsek de durumu değiştiremiyoruz. Sonucu kabul edip önümüze bakmak zorundayız. ne yazık ki herkes aynı hayatı yaşamıyor
canım güzel belirtiler bunlar ama umut bağlamak olmaz, seni heyecanlandırmayalım şimdiaz kaldı yarına ha gayret
yok canım ya hiç umutlu değilim aslında,yani hep negatif sonuca hazırladım kndimi ama eğer hamile değilsemde biran önce kırmızıları görüp rahatlamak istiyorum. hem stres hem karın ağrısı mahvetti beni
Kendini bu kadar üzme Daha sonuç belli değil Hem olumsuz olsada yıkılmak yok Rabbim inş en kısa zamanda sonuca ulaştırır. Önemli olan sabretmemiz. Biz ümidimizi kaybetmeden dua ederek yola devam etmeliyiz. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
kafverengi, inşallah sonucun pozitif olur canım.. sdtive e katılıyorum ya, yap kurtul stresten, bana da bebiş var gibi geliyo sende
sdtive, 3 4 sayfa önce bişiy sormuşsun yanıt aldınmı bilmiyorum tamamını okuyamadım ama, ben bir iğne ucunu 2 defa kullanıyorum doktorum öyle demişti. yetmiyor zaten öyle yapmazsak, sorun olmaz.. kontrolün haftasonmuydu? tahmini aşılama tarihin ne olacak acaba? bana 1nisan 5nisan arası gibi geliyor benimki ama, bakalım hayırlısı
İnşallah güzel haberler verir bana da umut olursun:) benimde 1. aşılama, 1. çocuk olacak. Rabbim yüzünü güldürür yarın pozitif sonuçla inşallah... Ben senden bir gün önce aşılama olduğum halde dün test yaptım(aşılamayla birlikte 12. gün akşam yani) , tabi negatif, moralim bozuldu ama umutluyum yinede...
ya peki bugün test yaptıracak mısın?
papilcim ya sağol vallahi cevabını alamamıştım, ilaç gibi geldinben de kullanacağım bu sefer iki defa, bugün taktığım iğne ucunu çıkarmadım, kapağını taktım sadece, yarın da vurulup atacağım onu. cmtesi iğne vurulmadan gideceğim çünkü doz ayarlaması olacak yine. İlacım da biyer herhalde, 4 defa 37,5 vurdum, 3 defa da 50lik vurmuş olacağım. İlacım da 300lük olandı. Ctesi reglimin 9. günü olacak. henüz benim de aşılama tarihim belli değil, ama sanırım haftaya çarşambadan önce olmaz gibi.
canım sen de biliyorsundur normalde yumurta çatlamasını takiben 14 gün içinde regl olunuyor...o yüzden senin ihtimalin yüksek gibi geliyor banaidrar testi yapmadın di mi?
rica ederim tatlımiyi yapmışsın, inşallah güzel gelişimi olmuştur yumurtaların. iğneyi akşamları mı yapıyorsun? Ben akşam vuruyorum gündüz çalıştığım için mümkün değil, yatmadan önce vuruyorum ben de. Kontrolüm pazartesi, reglimin 8. günü. bakalım benim doz da nası bir ayarlama olacak. hakkımızda hayırlısı
ben aşılamamdan 2 gün önce vurdum kendime çatlatma iğnesini yani 6 mart sabahı. eğer 14 gün ise regl olunması gereken süre benim bugün 16. günüm yani bi ihtimal daha mı bu sence ???
arkadaşlar merhaba benimle aynı sorunu yaşayan vvarsa lütfen cevap verebilir mi. benim hiç ümidim kalmadı çünkü. bende ayın 18inde aşılama oldum ama benim çikolta kistim var doktor bi deneyelim dedi hamile lkalırsan doğumla birlikte alırız kistlerini dedi ama dün okudum biraz çikolata kisti olunca hamile kalınmak çok ama çok zormuş böyle bir şeyi yaşayan varmı aranızda çok üzgünüm yabide tekarlıoyrmuş bu kistler ben demekki hamile kalamayacağım eşime de diyemedim çok üzüldüm ağlayamadım bile onun yanında üzülmesin diye. çikolta kisti olupda hamile kalan flan var mı aranızda çevrenizzde bana umut olabilcek ((((
Bu konuda bilgim yok ama ümidini kaybetme. Rabbim ol dedimi her türlü olur. Forumları araştırırsan çikolata kistleri olanlarında hamile kalabildiğini görürsün. Tıp çok ilerledi artık. Seninde bebeğin olacaktır inşaallah. demekki zamanı gelmemiş daha. Sen elinden geleni yap. Tedavilerini aksatma... umudunu kaybetme...
Kızlar,ilk haber benden,kan testinde sonuç 99,01 çıktı,sanırım hamileyim:)))
Eğer hamileyim sakın idrar testi yaptırmayın öyle ki çok hassas denen test bu sabah bile negatif çıkardı,sırf doktora sonucu iletmek için test yaptırmıştım:)))
teşekkür ederim canım ya inşallah bakalım olmaz heralde. bekleyim göreceğiz eğer hamile kalmazsam artık ameliyat olup bir kaç ay daha deneyeceğim olmadı tüp bebek yaptırıcam eşimde hareket problem de var çünkü
İnşallah hamile kalırsın bu ay. Ama olmazsa Bol bol keçiboynuzu yedir eşine faydası olur inşallah... Benimde olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz bir ay sonra.
inşallah sende bu ay hamile kalırsın Allah aratmasın hayırlısı ile kavuşursun bizim gibi bir sorunun yoksa olur bence:)keçi boynuzu yaptırdım aktardan içinde çörek otu polen vs var karışımın baya yedi ama kavanozun hepsini bitiremedi ya baya ağır birşey heralde. sen ne zaman aşılama yaptırdın canım sonucun belli mi hangi hastanede yaptırosun. neyseki tüp bebek diye bir şey var.
inşallah sende bu ay hamile kalırsın Allah aratmasın hayırlısı ile kavuşursun bizim gibi bir sorunun yoksa olur bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?