hayırlara erdirsin allah umarım ruyan cıkar gercek olur bende gordum ama cok tuaftı ılk once bebegım olmus 6 aylık falanmıs kucagımda 5 10 sanıye kadar yuzunu gordum sonra kayboldu sonra dua ettım allahım cocugumun yuzunu tekrar goster dedım sonra karsıya baktım neredeyse 1 yasında gıbı merdıvende oturmus bana bakıyodu ama sonradan yıne kayboldu ama cok etkılendım bıde yanı suan cocugumuz bukadar benzerdı yanı hem eşimi hemde benı andırıyodu halada etkısındeyım gercek gıbıydı o duyguyu inşallah gercektete yasarız hakkımızda hayırlısı artık
Kızlar,ilk haber benden,kan testinde sonuç 99,01 çıktı,sanırım hamileyim:)))
Eğer hamileyim sakın idrar testi yaptırmayın öyle ki çok hassas denen test bu sabah bile negatif çıkardı,sırf doktora sonucu iletmek için test yaptırmıştım:)))
arkadaşlar merhaba benimle aynı sorunu yaşayan vvarsa lütfen cevap verebilir mi. Benim hiç ümidim kalmadı çünkü. Bende ayın 18inde aşılama oldum ama benim çikolta kistim var doktor bi deneyelim dedi hamile lkalırsan doğumla birlikte alırız kistlerini dedi ama dün okudum biraz çikolata kisti olunca hamile kalınmak çok ama çok zormuş böyle bir şeyi yaşayan varmı aranızda çok üzgünüm yabide tekarlıoyrmuş bu kistler ben demekki hamile kalamayacağım eşime de diyemedim çok üzüldüm ağlayamadım bile onun yanında üzülmesin diye. çikolta kisti olupda hamile kalan flan var mı aranızda çevrenizzde bana umut olabilcek ((((
arkadaşlar yeni bi dua öğrendim dün. çocuk için okunan. çok kısa birşey. Ben de dün başladım. Ama biraz zor yetişecek galiba. Aşılaması yeni olmuş arkadaşlar biran önce başlarsa bitirir. çok güvendiğim bi kaynaktan aldım. Isteyen arkadaşlar olursa deteylarını yazabilirim.
İyi dileklerin için teşekkürler. 9 martta oldu aşılamam. fatih hastanesinde. Benim eşimde bi sorun yok, bende yumurta rezervi yetmezliği var. fsh ım yüksek. doktor yumurtaların çok dirençli dedi. Aşılama tedavisinde 2-3 tane gelişti.. Keçi boynuzunun kendisinide yese şifa olur bence. Akşamları çerez niyetine yesin. Haşlayıp suyunu da içiriyor bazıları. tüp bebek son umudumuz.. inşallah gerek kalmaz ikimizede...
tabiki varrr... Hem de bir sürü kişi hem neden hemen ümitsizliğe kapılıyorsun. Doktorların imkansız anne olman dediği yumurtalığı olmayan bir kadın vardı o bile aldı kucağına meleğini. Doktorunun tavsiyesine uy canımm ve hiiiiçççç kafanı yorma allah büyük hazinesi geniş dilediğine dilediğinde verecek inşaallah :)
canım istiyorum duayı beennnnn
merakla senin sonucunu bekliyordum iki gündür. Bunda da vardır bi hikmet, daha zamanı varmış demekki..
Dua şöyle 1 hafta içinde bitirmek şartıyla 70.000 adet 'LEM YELİD' denilecek. Biraz zor ama denemeye değer
Yelid, doğurmak anlamına geliyor.
senin bir şeyin kalmamış bir iki güne belli olurinşallah iyi sonuç alırsın sen de aa çok heyecanlandım şimdi ya. benim daha günüm çok varya merak ediyorum siizleri inşallah olurr. benim eşim biraaz cici boğaz öle herşeyide yemezya onu bile ben alıp kaşıkla içiriyorum neyse inşallah bunlara bir daha gerek kalmaz. bence hamilesin
tsk ederim canım Allah razı olsun darısı isteyen herkesin basına insallaah
İnşallah canım.. Bende çook heyecanlıyım. Bugün biraz karnım ağrıyo korkuyorum. Gerçi aşılamadan beri ara sıra oluyo ama yine de insan endişeleniyo. Umarım emeklerimiz boşa gitmez.
evet canım karın ağrısı bende de oluyor ama üşütmektenmi yoksa aşılamdan mı bir anlam veeremiyorum tam olarak. bir belirti falan yokmu canım başdönmesi falan korkma canım ya napalım rabbim büyük inşallah olur
kararlısın sen hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi olur başını alıp gitme konusunda bende çok çook istiyorum ama çalışınca izin bile zor fırsatın varsa durma emin ol çok iyi gelecektir değişik insanlar değişik bir hava...
canım çok yıprandım çok ağladım hasta ettim kendimi inan ki o yüzden 1 ay filan ara vermek istiyorum ondan sonra karar vericem bu arada da her ay yaşadığım hayal kırıklıklarının sonucu hırsımı yemeklerden çıkardığım için aldığım kiloları vermek istiyorum en azından değişik bir faaliyet di mi ama
9martta olmuştum aşılamayı canım. doktorum 22 veya 23ünde yaptır dedi. aslında 23ünü dedi ama cumartesi gebelik testi yaptırabileceğim tek hastane var burada, aksilik çıkarsa diye korkuyorum, illaki değer farkı olacaktır ama yeterli değer artık belli olur diye düşünüyorum. çünkü 16. gün 500lerde çıkıyo 2 gün öncesindede biraz düşük olur. kendimi tutmasam bugün bile gidecem
Dua çok önemli. Bizim duamızda sağlıklı hayırlı bi evlat... İnşallah kabul olur.
"Deki; Eğer duanız olmasa Rabbimin katında ne ehemmiyetiniz var."
(Furkan suresi 77.Ayet)
"Rabbimiz buyurduki: Bana dua edin size cevap vereyim."
(Mü'min suresi 60. Ayet)
arkadaşlar merhaba benimle aynı sorunu yaşayan vvarsa lütfen cevap verebilir mi. benim hiç ümidim kalmadı çünkü. bende ayın 18inde aşılama oldum ama benim çikolta kistim var doktor bi deneyelim dedi hamile lkalırsan doğumla birlikte alırız kistlerini dedi ama dün okudum biraz çikolata kisti olunca hamile kalınmak çok ama çok zormuş böyle bir şeyi yaşayan varmı aranızda çok üzgünüm yabide tekarlıoyrmuş bu kistler ben demekki hamile kalamayacağım eşime de diyemedim çok üzüldüm ağlayamadım bile onun yanında üzülmesin diye. çikolta kisti olupda hamile kalan flan var mı aranızda çevrenizzde bana umut olabilcek ((((
bugün randevu aldım dr dan ikinci aşılama için bu sefer çok dinlemicem kendimi bakalım neler olacak hepinizeallah sabır versin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
İlk randevu için 120 lira ödedik, daha sonraki kontrollerde ödeme yapmadık. aşılama günü de 270 lira ödeme çıktı, 240 lirasını ödedik. Geri kalanını devlet karşılıyomuş sağolsun:) ilaçlar için 4 kutu menagon 400 lira, çatlatma iğnesi 55 lira tuttu.Toplamda 815 lira oldu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?