Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Belki de haberci rüyadır canım, inşş gerçek olurr :)

İnan içimize umut serptin bizede, böyle güzel şeyler duymak çok mutlu ediiyo beni. Sonuca göre hamilesin, ne mutlu sana, allahım kucağınada almayı nasip etsin inş canım. darısı bize artık. Bende 18 martta aşılama oldum bekliyorum :)

tabiki varrr... Hem de bir sürü kişi hem neden hemen ümitsizliğe kapılıyorsun. Doktorların imkansız anne olman dediği yumurtalığı olmayan bir kadın vardı o bile aldı kucağına meleğini. Doktorunun tavsiyesine uy canımm ve hiiiiçççç kafanı yorma allah büyük hazinesi geniş dilediğine dilediğinde verecek inşaallah :)

canım istiyorum duayı beennnnn

senin bir şeyin kalmamış bir iki güne belli olur inşallah iyi sonuç alırsın sen de aa çok heyecanlandım şimdi ya. benim daha günüm çok varya merak ediyorum siizleri inşallah olurr. benim eşim biraaz cici boğaz öle herşeyide yemezya onu bile ben alıp kaşıkla içiriyorum neyse inşallah bunlara bir daha gerek kalmaz. bence hamilesin

ne bilyim ya üzülüyorum hemen ben çabuk demoralize oluyorum kisten dolayı ama çok teşekkür ederim inşallah hepimize bebekler verir allahım sağlıklı sıhhatlı

canım istiyorum duayı beennnnn

merakla senin sonucunu bekliyordum iki gündür. Bunda da vardır bi hikmet, daha zamanı varmış demekki..
Dua şöyle 1 hafta içinde bitirmek şartıyla 70.000 adet 'LEM YELİD' denilecek. Biraz zor ama denemeye değer
Yelid, doğurmak anlamına geliyor.

bu kadarcık mı hemen başlıyorum ben arkadaşlar bence niyet edip hemen başlayalım hemde hepimiz iiçin herkeste katılsın duamıza

İnşallah canım.. Bende çook heyecanlıyım. Bugün biraz karnım ağrıyo korkuyorum. Gerçi aşılamadan beri ara sıra oluyo ama yine de insan endişeleniyo. Umarım emeklerimiz boşa gitmez.

İnşallah canım.. Bende çook heyecanlıyım. Bugün biraz karnım ağrıyo korkuyorum. Gerçi aşılamadan beri ara sıra oluyo ama yine de insan endişeleniyo. Umarım emeklerimiz boşa gitmez.

evet canım karın ağrısı bende de oluyor ama üşütmektenmi yoksa aşılamdan mı bir anlam veeremiyorum tam olarak. bir belirti falan yokmu canım başdönmesi falan korkma canım ya napalım rabbim büyük inşallah olur

Bende anlam veremiyorum. Daha önce yaşamadığımız için bilemiyoruz. Belki ilaçların etkiside olabilir. baş dönmesi falan yok, sadece sol tarafta ara sıra batma oluyo.. sol taraftaki yumurta iyi gelişiyordu tedavi esnasında, bende umutlanıyorum bazen bu nedenle:) belki de vücudumuzun tepkilerini çok merak ettiğimiz için daha önce yaşadığımız ağrıları bile belirtimi aceba diye düşünüyoruz)

işte bize ne geliosa gendmzden gelio bizim zararımz sadece kendmze ben her adetimde saatlerce bögürre bgre alıyorum gözlerim balon gibi olana kadar eşimle tarışıyom kendi kendime o bana kızıo nie böle yapın adetmin 2. gününden sonra yrşilleniyorum ümitleniyorum miss gibi olup sanki yeniden dgyrum adet olunca geri çöküyorum işte bie ne oluosa kendmz yapıoz maalesef halbuki azcık metanet azcık sabır azcık şükür azcık tevekkül ama nerde bizde o takvaaa

canım inş müjdeni alırız cok dua ediyorum hepinize

canım bunlar dua ile ilgili muhakkak ki bunlarda harika ama saffat süresi99ayet araf189ayet Furkan sueri74.ayet hayırlı evlat isteme duaları ben okuorum 2 haftadır hadis de peygamber efendimiz cocukduası isteyen bir sahabiye okumasını söylemiş inşallah nihayetinde 10 oglu oldu diye yazıyor sahih hadis maşallah

Son düzenleme:

canım mrb bi arkadaş var sana umut olsun die yazıyorum tavuk yumurtası kadar miyomlarıyla ilk 3 sene o miyomlar yüzünden 3 düşük yapmış ama 3yıl snra bir oglu olmuş şuan 10 yasında 3 yıl ara verdik 1 yıl tedaviyle ikinci oglu 5 yasında suan şimdi gene tedavi görüyo 3. ,ç,n miyomları çok ve kocaman ama takdiri ilahi canm tamam sabırsızız ama allah sabredenleri sever mükafatlandrır

bugün randevu aldım dr dan ikinci aşılama için bu sefer çok dinlemicem kendimi bakalım neler olacak hepinizeallah sabır versin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

bugün randevu aldım dr dan ikinci aşılama için bu sefer çok dinlemicem kendimi bakalım neler olacak hepinizeallah sabır versin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

yeni bir döneme başlıyorsun canım, moralini yüksek tut, inancını koru. İnşallah bu sefer olur

canım bir şey soracağım. devletin karşılaması nasıl oluyor? raporunuz mu var?
aşılama için rapor alınabiliyor mu? alınıyorsa nasıl aldınız?

merhaba arkadaşlar ben daha önce ocak şubat topiğindeydim. ilk aşılamamı ocak ayında yaptırdım venegatifsi ama ben onu saymıyorum çünkü tek yumurta veploraktinim yüksekken yapılmıştı acele etmemnin bedeli tabi. eşim aşı günü çok az sperm verdi aşılamadan üç gün önce şiddetli grip olmuştum öksüre öksüre bir kaldım. aşılama dan sonra öksürük krizine girdim bence hepsi çıktı diye düşünüyorum. neyse kensimi toparladım sayılır ama ben mayısda başlıcam ikinciye baharda mis gibi güneşli havalarda öyle karar aldık. beş yıldır hasretle bebişimin yolunu gözlüyorum ve halaolucam bir haftaya kadar inşallah.ben anadoluyakasındayım hastane tavsiyesi istiyorum lütfen arkadaşlar herhastaneyi tek tek araştırıyorum. beş yıldır neler çektim neler. yaşım 32 eylülde 33 olucak. siyani zamanım çok kıymetli sskm var hastaneve dr tavsiye ederseniz çok memnun olurum.bende ve eşimde hiçbir sorun yok ploraktin hormonum kontrol altında dotinex kullanıyorum. lütfen tavsiyelerinizi memnun kaldığınız hastane ve drları paylaşın. bebeklerimize kavuşmamıza az kalmıştır inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…