arkadaşlar ben bişey paylaşmak istiyorum belki mantıksız gelebilir ama ben deniyorum bu yöntemi. ikinci aşıya kadar bunudenicem. adetime yedi gün var şu an üçkrere bu nu denedim. yumurtlama günlerinde eşim spermlerini önce temiz bir bardağa sonra iğnesi çıklarılmış şırınganın içine boşalttık ve bacaklarımın altına yastık koyup ben şırıngayı vajinamın içine ittirerek iğne yapar gibyaptım. sonra bacalkarımı iyice kaldırdım ve birsasat bekledim. duşumu sabah aldım. üçkez denedik denemeye devam edicem hamilelikolmazsa aşılamaya kadar. paylaşmak istedim sadece denemekten ne çıkar sonucu burasdan paylaşıcam
ilk aşılamamdı canım tekrar deneyip denememe konusunda kararsızım kafamı dağıtmak istiyorum en azından bir ay bu arada da stresten dolayı aldığım kiloları vermeye çalışacağım...
Allah yardımcın olsun canım.iğneler,kontroller.. sürekli kafa takvimde,saatte.. gerçekten çok yıpratıcı bir süreç.bi mola iyi gelebilir.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım evet 2 yıldır istiyoruz her ay hayal kırıklığı oluyor çook bunaldım hayırlısı olsun hepimiz için...
Arkadaşlar herkese merhaba,
adım gibi ben de varım artık aranızda.. ilk kez yazarak da aslında bir deneme yapıyorum şuan :)
9martta ilk aşılamam yapıldı.. geçmişi biara paylaşırım sizlerle , biraz vukuatlı benim de.. kısaca hayatımda şükretmenin ne demek olduğunu bana öğreten süreçlerden geçtim..geçmişimdir inşallah ve şuan ki (normalde regl öncesinde hissedilen) tüm belirtiler; gerginlikler, kasık ağrısı, sivilceler.. bebeğimin hayata tutunma çabalarıdır..
bu topiği okuduğumda özellikle de benimle aynı gün aşılama yapılan arkadaşların yazılarını okuduğumda acayip duygulandım.
Ben hiçbirinizi tanımasam da hepiniz için her gün 5 vakit dua ediyorum.. Güzel Rabbim, tüm isteyen kullarına , tüm verdiğin kulların gibi bizlere de evlat sahibi olmayı , ana-baba olma duygusunu yaşatmayı nasip etmesini diliyorum..
Hayırlı akşamlar herkese..
2 yılı geçti bizimde.. biz de çok bunaldığım için bayaa uzun bi ara verdik, geçen ay tekrar başladık işte. Amin amin
canım bir şey soracağım. devletin karşılaması nasıl oluyor? raporunuz mu var?
aşılama için rapor alınabiliyor mu? alınıyorsa nasıl aldınız?
Bugün saat 3 gibi lekelenmem oldu, dayanamadım tabi gittim test yaptırmaya... sonuç mu?
1.36 çıktı sonucum. zaten hiç heyecanım bile yoktu kağıdı alırken biliyorsunuz sonuca hazırlıklıydım ama doktorun bikaç gün sonra yaptır yükselebilir demesini bekledim ama oda öle bişi demedi :) umut kapısı naparsın :).
doktora gittim. bugün 12. gün, biraz leke geldi dedim. 12. gün leke gelmemesi lazım aslında ama sonucunda hiç iç açıcı değil, kızında ne kullanmıştık dedi. gonal f dedim. yine gonal f yazdı, kızımda kalem olandan kullanmıştım bundada şırıngalar var. cumartesi günüde gel dedi. sil baştan tekrar başlıyorum. Rabbim diğer bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah. burdan mutlu haberlerinizi alayım aminnnn... [/QUOTE
Üzülme, inşallah bir dahaki sefere olur...
Bugün saat 3 gibi lekelenmem oldu, dayanamadım tabi gittim test yaptırmaya... sonuç mu?
1.36 çıktı sonucum. zaten hiç heyecanım bile yoktu kağıdı alırken biliyorsunuz sonuca hazırlıklıydım ama doktorun bikaç gün sonra yaptır yükselebilir demesini bekledim ama oda öle bişi demedi :) umut kapısı naparsın :).
doktora gittim. bugün 12. gün, biraz leke geldi dedim. 12. gün leke gelmemesi lazım aslında ama sonucunda hiç iç açıcı değil, kızında ne kullanmıştık dedi. gonal f dedim. yine gonal f yazdı, kızımda kalem olandan kullanmıştım bundada şırıngalar var. cumartesi günüde gel dedi. sil baştan tekrar başlıyorum. Rabbim diğer bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah. burdan mutlu haberlerinizi alayım aminnnn... [/Q
bizim beklentimiz çok sabır gerektiriyor.canım üzülmemenin imkansız olduğunu biliyorum ama güçlü olmamız lazım.biliyorsun ben de seninle aynı gün yaptırmıştım aşılamamı ve şu an sancılarım çok arttı.ben de yarın tahlil yaptıracaktım ama tahlilden önce regl olabilirim.herşeyin hayırlısı
doktora gittim. bugün 12. gün, biraz leke geldi dedim. 12. gün leke gelmemesi lazım aslında ama sonucunda hiç iç açıcı değil, kızında ne kullanmıştık dedi. gonal f dedim. yine gonal f yazdı, kızımda kalem olandan kullanmıştım bundada şırıngalar var. cumartesi günüde gel dedi. sil baştan tekrar başlıyorum. Rabbim diğer bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah. burdan mutlu haberlerinizi alayım aminnnn...
bizlerin 9 martta aşılama olanlar diye bir forum açması lazım,bayagı var aramızda,ben yarın ilk kan tahlilimi yaptırıyorum,bugün biraz akıntım geldi kahverengi,korktum,hap kullanıyorudum duphaston die bu akşam progestan iğne oldum,yarın sabahta iğnemi olup ilk kn tahlilimi yaptırıcam,Allahım hayırlı cuma gününde hepimizin dualarını kabuletin inşallah,çok korkuyorum,bazen umutlanıyorum sonra tekrar sönüyor umutlar,eşimin sperm değerlerinde düşüklük vardı ilaçla yüzde 3 yükseltild,yüzde 5 e cıktı,aşılama ile daha da güçlendirildi,2010 da evlendik,2 senedir korunmuyoruz,aşılamadan 5 ay öncesinde bel bağlattım ki ben hiç inanmazdım bu sseylere,yaslı bir teyze yapıyor bizim burda,kasıklara masaj yapıyor ve kasıkta düşüklük falan varsa onu anlıyor,burada cok oldu bu sekild hamile klan arkadasım,masajddan sonra yakı takıyor kasgına ve beline,bende işe yaramdı galiba sperm düşüklüğünden dolayı,beklicez ve görücez,,,sen ne zaman yaptıracaksın kan tahlilini?
doktora gittim. bugün 12. gün, biraz leke geldi dedim. 12. gün leke gelmemesi lazım aslında ama sonucunda hiç iç açıcı değil, kızında ne kullanmıştık dedi. gonal f dedim. yine gonal f yazdı, kızımda kalem olandan kullanmıştım bundada şırıngalar var. cumartesi günüde gel dedi. sil baştan tekrar başlıyorum. Rabbim diğer bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah. burdan mutlu haberlerinizi alayım aminnnn...
Devletin karşıladığı sadece 30 tl. ilaçlar için rapor çıkarmadık, parayla aldık. Eğer ilaçlar için rapor çıkartsaydık tüp bebekteki ilaç hakkımızı kaybediyorduk. O nedenle ilaç raporundan vazgeçtik. Aşılama için rapor çıkarmaya gerek yok. SGK 30 tlsini karşıladı, 240 lirada biz verdik.
inşallah canım, inşallah kızıma doğum günü hediyesi olarak güzel haber vermek nasip olur. nisanda 6 yaşını dolduruyor.Üzülme, inşallah bir dahaki sefere olur...
sonuca şaşırmadım ama tepki konusundada çok karışığım, bi ara bi hal alıyorum"zaten biliyordum" gibi düşünüyorum, bi andada gözlerim doluyo, şuan acayip bi duygu karmaşası yaşıyorum. demekki bu ay nasip değilmiş. doktorum ister devam edelim ister dinlen 1 ay sonra gel dedi ama sabrım yok bekleyemem okadarbizim beklentimiz çok sabır gerektiriyor.canım üzülmemenin imkansız olduğunu biliyorum ama güçlü olmamız lazım.biliyorsun ben de seninle aynı gün yaptırmıştım aşılamamı ve şu an sancılarım çok arttı.ben de yarın tahlil yaptıracaktım ama tahlilden önce regl olabilirim.herşeyin hayırlısı
en büyük dayanağım o zaten, inşallah bu ay o mutluluğu yaşatabilirim yavruma... haptan dolayı hiç umut bağlayamamıştım zaten. umarım bu kez olur. tahminime göre 5-6 nisan gibi olurum aşılamamı, Allah nasip ederse. en güzel haberleri sizlerden bekliyorum bu süreçte tabi. en büyük moralim sizin güzel haberleriniz olacak canım.üzüldüm
kızına sarıl sen, o güç alacağın en büyük dayanak...önünde canlı örnek
inşallah gonalf işe yarar canım, yeni bir tedaviye başlıyorsun, sonu güzel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?