- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
1 ay dinlen istersen dedi, ne dersen ona göre devam edelim dedi ben tekrar istedim. zaten 2,5 sene önce işyerimiz iflas etti bayağı bir borç kaldı, 2 ay sonra borcumuz bitiyo inşallah, biraz birikimimiz vardı onunla tedavi oluyorum ama hep kredinin bitmesini bekledim, ve artık beklemek istemiyorumcanımm hayırlısı olsun ne diyelim canım hemen bu ay başlatacak mı doktorun. Bana bir ay ara verdirmişti bir ay da ben ara verdim iki ay arayla olmuş oldu ama şöyle birşey de aklıma takıldı benim aşılamadan önce reglime yakın çok fena bel sırt ağrılarım oldu ağlıyordum artık dr bu ara ilaç kullanma demişti bana ama unuttum sabah akşam hep ağrı kesicliler içtim ardından regl oldum üşütmüşümde heralde regl olunca ağrılar geçti aşılamaya da hemen başladık o regliden hemen önce aldığım ilaçlar mı etkiledi acaba diye düşnüyorum sonucu sonuçta sağlıklı olmayan gebelikleri vücut kendiliğindne atıyor nasip kısmet artık ne düşünsem ne desem boş inşallah bu sefer gelir bebeğin canımm..
1 ay dinlen istersen dedi, ne dersen ona göre devam edelim dedi ben tekrar istedim. zaten 2,5 sene önce işyerimiz iflas etti bayağı bir borç kaldı, 2 ay sonra borcumuz bitiyo inşallah, biraz birikimimiz vardı onunla tedavi oluyorum ama hep kredinin bitmesini bekledim, ve artık beklemek istemiyorum
canım mrb bi arkadaş var sana umut olsun die yazıyorum tavuk yumurtası kadar miyomlarıyla ilk 3 sene o miyomlar yüzünden 3 düşük yapmış ama 3yıl snra bir oglu olmuş şuan 10 yasında 3 yıl ara verdik 1 yıl tedaviyle ikinci oglu 5 yasında suan şimdi gene tedavi görüyo 3. ,ç,n miyomları çok ve kocaman ama takdiri ilahi canm tamam sabırsızız ama allah sabredenleri sever mükafatlandrır
bence doktor bunun yerleşme kanaması olduğunu düşünmüş ve progestan vermiş bu ilaça bildiğim kadarıyla bebeğin rahim içinde tutunmasını kolaylaştırıyor canım inşallah hamilesindirrrarkaaşlar,bu akşam aşılamamın 12.günüydü,biraz kahverengi akntım geldi ir kaç damla,bende korktum,doktorumu aradım,bu akşam ve yarın sabah 50 ml lik progestan vurulucam,bugünkünü vuruldum,neden vuruldum acaba?çok korktum,yarınada kan tahlili yaptırıcam yani galiba yarın tahlil yaptırıyorum,çok heyecanlıym,,,
arkadaşlar ben bişey paylaşmak istiyorum belki mantıksız gelebilir ama ben deniyorum bu yöntemi. ikinci aşıya kadar bunudenicem. adetime yedi gün var şu an üçkrere bu nu denedim. yumurtlama günlerinde eşim spermlerini önce temiz bir bardağa sonra iğnesi çıklarılmış şırınganın içine boşalttık ve bacaklarımın altına yastık koyup ben şırıngayı vajinamın içine ittirerek iğne yapar gibyaptım. sonra bacalkarımı iyice kaldırdım ve birsasat bekledim. duşumu sabah aldım. üçkez denedik denemeye devam edicem hamilelikolmazsa aşılamaya kadar. paylaşmak istedim sadece denemekten ne çıkar sonucu burasdan paylaşıcam
allah alllah bunu nereden buldun arkadaşım sen ne kadar güzel olmuş insanın ağlayası geliyor çok beğendim tşekkür edrim paylaştığın için ben de topicteki tüm arkadaşlar isteyen herkes ve kendim için "lem yelid" diyorum 70bin defa demek gerekiyormuş ben başladım arkadaşlar dün 6bin oldu bence herkes katılsın isteyen tabi birlikte okuyalım kimin duasının kabul olacağı belliolmaz birbirimize sebap oluruz belki ne dersiniz?lâ tahzen / üzülme..
çünkü hüzün, düşmanı sevindirir, dostunu üzer, haset edenin diline düşürür.
Lâ tahzen / üzülme..
çünkü hüzün, kaybolanı geri getirmez, öleni diriltmez, kaderi değiştirmez, hiçbir fayda getirmez.
Lâ tahzen / üzülme..
çünkü hüzün sinirleri yıpratır, kalbini yorar, gecelerini mahveder.
Lâ tahzen / üzülme..
Kaybettiğin şey için üzülme çünkü daha pek çok nimetlere sahipsin. Allah'ın sana bahşettiği diğer nimetleri düşün ve şükret. Allah teala, "allah'ın nimetlerini saymaya kalksanız buna güç yetiremezsiniz" buyurmuyor mu?
Lâ tahzen / üzülme..
Ehli batılın sözlerinden dolayı üzülme, onların tenkitlerine sabrettiğin sürece mükafatlandırılacağını unutma
lâ tahzen / üzülme..
Dünya, ne seçim, ne geçim dünyasıdır; dünya, bugün var yarın yok, imtihan dünyasıdır.
Lâ tahzen / üzülme..
Hakk'ın rızâsına uygun düşen belâ, kulun sevgisini artırır.
Lâ tahzen / üzülme..
Altın, ateş ile; iyi kul da belâ ve musibet ile tecrübe edilir. (hz. Ali r.a.)
lâ tahzen / üzülme..
Insanlar, başlarına gelen belâ ve musibetleri ondan daha büyükleriyle kıyas etselerdi, şüphesiz belâların bazısını âfiyet kabul ederlerdi.
Lâ tahzen / üzülme..
Karşı karşıya kalabileceğin muhtemel bir musibet için en kötü ihtimal ne olabilir sorusunu kendine sor. Sonra bu muhtemel sonuca kendini alıştır, ona tahammül etme konusunda kendine telkinde bulun. "allah bize yeter, o ne güzel vekildir" ayetini tedebbür ederek bu hali sakin bir şekilde iyimser bir tabloya dönüştürmeye bak.
Lâ tahzen / üzülme..
- şunu unutma yaşadığın günün sınırları içinde yaşamazsan sıkıntı ve kaygıların artacak demektir. Biraz daha açarsak; sabaha çıktıktan sonra artık akşamı bekleme, akşama kavuşunca da sabahı bekleme. Ne maziye takıl kal ne de gelecek kaygısı içinde ol. Yani ânı yaşa.
Lâ tahzen / üzülme..
- "inne maal usri yüsran / her zorlukla birlikte kolaylık vardır." yani kolaylık zorluğun içinde saklıdır!.. Bir başka ifade ile; kolaylık; zorluk zannettiğimiz şeyin taa kendisidir!..
canım inanmayacaksın ama aynısını biz de yaptık :) hatta aşılamayı keşfettik diye dalga geçiyorduk kendimizle,aşılamanın mantığı da çok farklı değil sonuçta,spermleri yıkamadan aşılama yapanlar da var..biz de iğnesi çıkarılmış bir şırıngaya alıp iyice sokup yaptık..demek ki aklın yolu bir :)
canm öncelikle üzüldümama yeni bit başlangıca bomba gibi girmeliyiz ben cumartesi ye randevu aldım tekrar aşılama gel beraber umutlanalım ben allah ız izniyle bu ay umutluyum bende dün çok agladm ama geçti şuan cok mutluyum en azından her ay umudumuz var acaba bu ay olacak mı die düşünsene hiç umudu olmayanları rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
canım bence daha fazlasını karşılıyor ben aşılamada ilaçlara rapor çıkarınca tüp için çıkarılamadığını bilmiyordum benim doktorum hiç öyle birşeyden sözetmedi tüp raporu için ayrı şartlar var çünkü o şartların hepsine uyuyorsan bence karşılıyordur sanırım yine de bilmiyroum ama ben iki kutu gonal f iğne ve bir kutu çatlatma iğnesine raporlu 260 verdim hatta 2. aşılamada ucuzlamış 240 verdik. Ama ilk aşılamada 3. kutu da lazım oldu yetmedi ve rapor dozunu aştığımız için 3. kutuyu parayla aldık o iki kutuya ve çatlatma iğnesine verdiimden fazlasını bir kutu için verdim tam 300 tl verdim sadece bir kutuya. O da eczane tanıdık indirim yaptı yoksa 360 tl idi.
lale06lale bugün yaptırcakmıydın testini canım. inşallah mutlu haberlerini alırız buradan
Yarın yaptırcam canım. Eşim sonucu birlikte görelim diyo:) regl olmazsam tabiYarın saat 12 gibi belli olur sonuç. İlk aşılamam, ilk çocuğum olacak inşallah.... Olmazsa tüp bebek.
inşallah canım, sonuca hazırlıklı olmama rağmen yinede çok üzüldüm tabi, ama bu ay kafamı daha ferah tutucam,tutmaya çalışıcamkafverengi, canım inşallah bir dahaki sefere tutar. üzülme diyemem sonuçta her seferinde yıkılıyoruz aşılama yaptırmasak bile çok derinden üzülüyoruz bunu ancak yaşayan bilir. Ama Allaha şükür deneyebiliyoruz, tedaviyi.. eşlerimiz hep destek. inşallah daha çok bekletmez bizi bu kuzular.. Güzel Haberlerini en yazık zamanda, en hayırlı zamanda duyarız inşallah...
eşimin aşılama öncesi sonuçları güzeldi sanırım, kağıtta %3 ve %4 yazılarını hatırlıyorum sadece. yine spermi artırmak için yaptığınız bir uygulama varmı? şu 15 günü iyi değerlendirmek lazım malum
eşimin aşılama öncesi sonuçları güzeldi sanırım, kağıtta %3 ve %4 yazılarını hatırlıyorum sadece. yine spermi artırmak için yaptığınız bir uygulama varmı? şu 15 günü iyi değerlendirmek lazım malum
sanırım seninde 14. günün bugün canım. Test yaptırmayı ne zaman düşünüyorsun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?