Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
1 ay dinlen istersen dedi, ne dersen ona göre devam edelim dedi ben tekrar istedim. zaten 2,5 sene önce işyerimiz iflas etti bayağı bir borç kaldı, 2 ay sonra borcumuz bitiyo inşallah, biraz birikimimiz vardı onunla tedavi oluyorum ama hep kredinin bitmesini bekledim, ve artık beklemek istemiyorum

Son düzenleme:

canm öncelikle üzüldüm ama yeni bit başlangıca bomba gibi girmeliyiz ben cumartesi ye randevu aldım tekrar aşılama gel beraber umutlanalım ben allah ız izniyle bu ay umutluyum bende dün çok agladm ama geçti şuan cok mutluyum en azından her ay umudumuz var acaba bu ay olacak mı die düşünsene hiç umudu olmayanları rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Lâ tahzen / Üzülme..
Çünkü hüzün, düşmanı sevindirir, dostunu üzer, haset edenin diline düşürür.

Lâ tahzen / Üzülme..
Çünkü hüzün, kaybolanı geri getirmez, öleni diriltmez, kaderi değiştirmez, hiçbir fayda getirmez.

Lâ tahzen / Üzülme..
Çünkü hüzün sinirleri yıpratır, kalbini yorar, gecelerini mahveder.

Lâ tahzen / Üzülme..
Kaybettiğin şey için üzülme çünkü daha pek çok nimetlere sahipsin. Allah'ın sana bahşettiği diğer nimetleri düşün ve şükret. Allah Teala, "Allah'ın nimetlerini saymaya kalksanız buna güç yetiremezsiniz" buyurmuyor mu?

Lâ tahzen / Üzülme..
Ehli batılın sözlerinden dolayı üzülme, onların tenkitlerine sabrettiğin sürece mükafatlandırılacağını unutma

Lâ tahzen / Üzülme..
Dünya, ne seçim, ne geçim dünyasıdır; dünya, bugün var yarın yok, imtihan dünyasıdır.

Lâ tahzen / Üzülme..
Hakk'ın rızâsına uygun düşen belâ, kulun sevgisini artırır.

Lâ tahzen / Üzülme..
Altın, ateş ile; iyi kul da belâ ve musibet ile tecrübe edilir. (Hz. Ali r.a.)

Lâ tahzen / Üzülme..
İnsanlar, başlarına gelen belâ ve musibetleri ondan daha büyükleriyle kıyas etselerdi, şüphesiz belâların bazısını âfiyet kabul ederlerdi.

Lâ tahzen / Üzülme..
Karşı karşıya kalabileceğin muhtemel bir musibet için en kötü ihtimal ne olabilir sorusunu kendine sor. Sonra bu muhtemel sonuca kendini alıştır, ona tahammül etme konusunda kendine telkinde bulun. "Allah bize yeter, O ne güzel vekildir" ayetini tedebbür ederek bu hali sakin bir şekilde iyimser bir tabloya dönüştürmeye bak.

Lâ tahzen / Üzülme..
- Şunu unutma yaşadığın günün sınırları içinde yaşamazsan sıkıntı ve kaygıların artacak demektir. Biraz daha açarsak; Sabaha çıktıktan sonra artık akşamı bekleme, akşama kavuşunca da sabahı bekleme. Ne maziye takıl kal ne de gelecek kaygısı içinde ol. Yani ânı yaşa.

Lâ tahzen / Üzülme..
- "İnne maal usri yüsran / Her zorlukla birlikte kolaylık vardır." Yani kolaylık zorluğun içinde saklıdır!.. Bir başka ifade ile; kolaylık; zorluk zannettiğimiz şeyin taa kendisidir!..

amin canım ya inşallah çok teşekkür ederim okuyunca umut oldu içimde rabbim büyük tabi inşallah olur hepimizn yeni aşılmanda inşallah hayırlı sonuç alırsın canım Allah rast getirsin cümlemizi

bence doktor bunun yerleşme kanaması olduğunu düşünmüş ve progestan vermiş bu ilaça bildiğim kadarıyla bebeğin rahim içinde tutunmasını kolaylaştırıyor canım inşallah hamilesindirrr

Canım inanmayacaksın ama aynısını biz de yaptık :) Hatta aşılamayı keşfettik diye dalga geçiyorduk kendimizle,aşılamanın mantığı da çok farklı değil sonuçta,spermleri yıkamadan aşılama yapanlar da var..Biz de iğnesi çıkarılmış bir şırıngaya alıp iyice sokup yaptık..Demek ki aklın yolu bir :)

allah alllah bunu nereden buldun arkadaşım sen ne kadar güzel olmuş insanın ağlayası geliyor çok beğendim tşekkür edrim paylaştığın için ben de topicteki tüm arkadaşlar isteyen herkes ve kendim için "lem yelid" diyorum 70bin defa demek gerekiyormuş ben başladım arkadaşlar dün 6bin oldu bence herkes katılsın isteyen tabi birlikte okuyalım kimin duasının kabul olacağı belliolmaz birbirimize sebap oluruz belki ne dersiniz?

kızlar yemin ediom alemsiniz ya valla süpersiniz ben hiç duymadım öle şeyler ya nerden geldi aklınıza ama mantık süper:d inşallah işe yarar kızlar bu iş tutarsa evde kendimiz yaparık artık:d

Bende cumartesi gidicem canım, adetin 3. günü sayılıyomuş. karın ağrısı çok ama sadece akıntım renkli :44: senin iğneylemi yapılmıştı önceki aşılaman. serophenenin etkili olmayacağını biliyordum ve beni hiç yanıltmadı bu ay beraber üzüldük, inşallah bu sefer beraber seviniriz canım

Bizim doktor aşılama ilaçları için rapor çıkarırsanız, tüp bebek ilaçları için hakkınız yanar dedi.O zaman rapor çıkarmayın, ücretli alırız dedik bizde. Bizim aldığımız ilacın bir kutusu 100 liraydı, indirimli aldık.Normalde 120 lira civarıymış. Biz hatta aşılama ücretininde tamamını vermek istedik ödeme yaparken, görevli arkadaş; aşılamanın bi kısmını karşılıyo devlet, tüp hakkınız yanmaz dedi. Sadece ilaçlar için böyle bi durum söz konusuymuş anladığım kadarıyla.

lale06lale bugün yaptırcakmıydın testini canım. inşallah mutlu haberlerini alırız buradan

lale06lale bugün yaptırcakmıydın testini canım. inşallah mutlu haberlerini alırız buradan

Yarın yaptırcam canım. Eşim sonucu birlikte görelim diyo:) regl olmazsam tabi Yarın saat 12 gibi belli olur sonuç. İlk aşılamam, ilk çocuğum olacak inşallah.... Olmazsa tüp bebek.

sanırım seninde 14. günün bugün canım. Test yaptırmayı ne zaman düşünüyorsun???

kafverengi, canım inşallah bir dahaki sefere tutar. üzülme diyemem sonuçta her seferinde yıkılıyoruz aşılama yaptırmasak bile çok derinden üzülüyoruz bunu ancak yaşayan bilir. Ama Allaha şükür deneyebiliyoruz, tedaviyi.. eşlerimiz hep destek. inşallah daha çok bekletmez bizi bu kuzular.. Güzel Haberlerini en yazık zamanda, en hayırlı zamanda duyarız inşallah...

Yarın yaptırcam canım. Eşim sonucu birlikte görelim diyo:) regl olmazsam tabi Yarın saat 12 gibi belli olur sonuç. İlk aşılamam, ilk çocuğum olacak inşallah.... Olmazsa tüp bebek.

inşallah güzel haberlerle gelirsin, teselli olursun bizlere

inşallah canım, sonuca hazırlıklı olmama rağmen yinede çok üzüldüm tabi, ama bu ay kafamı daha ferah tutucam,tutmaya çalışıcam umarım...
Doktorumda hep söyler, "zorda olsa hamile kaldığını biliyoruz, ya hiç sonuç alamasaydık!" eli boş dönen çok hastam var, onları görsen kendine hiç üzülmezsin diyor, Rabbim beterinden korusun, inşallah bu sabır sınavını hakkıyla geçenlerden eylesin (amin)

eşimin aşılama öncesi sonuçları güzeldi sanırım, kağıtta %3 ve %4 yazılarını hatırlıyorum sadece. yine spermi artırmak için yaptığınız bir uygulama varmı? şu 15 günü iyi değerlendirmek lazım malum

Kafverengi canım Allah bir kapıyı kapatır öbürünü açar neden bilmiyorum 1.20 yi görünce üzüldüm ama benim oğlumda tüp bebek bu yollardan geçtim bir dahaki sefere diyorum. Her şerde bir hayır vardır.

Keçi boynuzu yesin canım Yada içebilirse 5 dk. haşla 4-5 tane bir bardak suyla, suyunu içir. Bizde sorun yok ama yine de denedik bir kaç gün:)

Canım ben sabahları havuç suyu sıkıp içiriyorum (içine bir çay kaşığı zeytinyağı damlatıyorum) Keçi boynuzu kürü yapıyorum ama hergün değil de işte yapabildikçe. Ya da pekmezinden yiyor. Bir de bu ay ginseng hapı almıştım eczaneden. Ondan veriyorum arada. Öyle işte canım.. Bence de takviye yap, zararı yok faydası var sonuçta. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah bizleri de sevindirsin… Benim eişimin değerlerinde sıkıntı yoktu ama çok sigara içiyor ve bıraktıramadım, o yüzden takviye yapmaya çalışıyorum. Sigarayı bırakamadığı içinde gıkını çıkaramıyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…