- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Keçi boynuzu yesin canımYada içebilirse 5 dk. haşla 4-5 tane bir bardak suyla, suyunu içir. Bizde sorun yok ama yine de denedik bir kaç gün:)
En iyisini rabbim bilir, o böyle uygun gördüyse bize de tevekkülü bırakmamak düşer...Kafverengi canım Allah bir kapıyı kapatır öbürünü açar neden bilmiyorum 1.20 yi görünce üzüldüm ama benim oğlumda tüp bebek bu yollardan geçtim bir dahaki sefere diyorum. Her şerde bir hayır vardır.
valla içebilirse diye bişey yokKeçi boynuzu yesin canımYada içebilirse 5 dk. haşla 4-5 tane bir bardak suyla, suyunu içir. Bizde sorun yok ama yine de denedik bir kaç gün:)
Canım ben sabahları havuç suyu sıkıp içiriyorum (içine bir çay kaşığı zeytinyağı damlatıyorum) Keçi boynuzu kürü yapıyorum ama hergün değil de işte yapabildikçe. Ya da pekmezinden yiyor. Bir de bu ay ginseng hapı almıştım eczaneden. Ondan veriyorum arada. Öyle işte canım.. Bence de takviye yap, zararı yok faydası var sonuçta. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah bizleri de sevindirsin Benim eişimin değerlerinde sıkıntı yoktu ama çok sigara içiyor ve bıraktıramadım, o yüzden takviye yapmaya çalışıyorum. Sigarayı bırakamadığı içinde gıkını çıkaramıyor :)
haşlayım mı? normal yesin mi? hangisi etkili olanevet keçiboynuzu mucizevi birşey inanılmaz artıyor harekt ve sayı kızlar..
kızlar bir şey soracağım size ben 18 martta aşılama oldum bana doktorum hiç bir ilaç vermedi kızlar bebek varsa tutması için progestan veriyorlar bazılarına bende kullansam mı acaba şansımız artar mı varmı böyle kullanan bilgisi olan?
merhaba arkadaşlar maalesef olmadı. sonuç negatif.
merhaba arkadaşlar maalesef olmadı. sonuç negatif.
kızlar bir şey soracağım size ben 18 martta aşılama oldum bana doktorum hiç bir ilaç vermedi kızlar bebek varsa tutması için progestan veriyorlar bazılarına bende kullansam mı acaba şansımız artar mı varmı böyle kullanan bilgisi olan?
haşlayım mı? normal yesin mi? hangisi etkili olan
canım sana kolay gelsin bişiy diyemicem ama ben eşimin doğal şırıngası varken plastik şırıngayla bardakla mardak la uğraşamam zaten bi farkı yok daha ziyade sureci uzatıyosun nyse kolay gelsin belkide inancından dolayı tutar evde asıllama olur
benim de 14. günüm ve benim de negatif.......inşallah sizler pozitif sonuçlar alırsınız
Kan testi mi yaptırdın canım??değerin kaç çıktı, eminmisin? regl olmadıysan daha sonra yine yaptır bence... olmazsa da üzülme. Hakkında hayırlısı olsun, bi dahaki sefer inşallah olur.
evet kan testi yaptırdım.sonuç 0,2 yani kesin negatif.adet olmadım ama...çok tşk ederim:)
canım benim ben sana fikrini sormadım bu bir inanmak ve uygulaman için kafana silah dayamadım bu iki ne halt edersen et çokda tın. ben burda denenmiş ve sonuç alınmış bişeyi paylaştım okadar küstahlık ve ukalalalığın gereği yok sen kimsinki öyle alay eder gibi saçmalıyosun senimi muhatap aldım ben herşeye atlama öyle atmaca gibi kulağına küpe olsun. burda senelerce çocuk sahibi olamayan kadınlarız hepimizin derdi aynı onca iğne yemek para dökmek kolaymı sanıyorsunhastanelere. bu yöntem de spermler dışarı çıkmıyor ben denedim ve gördüm evellellah benimde doğal şırıngam var şu saçma lafa bakarmısın senin kişiliğinide az çok tahmin ettim zaten. allah inşallah vesile eder de hamile kalırım.evet ben inanıyorum senin inancın beni ilgilendirmiyor ama benim inancım var.ama içimden bir ses bu nu ilk senin deneyeceğini söylüyor neme lazım. git ukelalığını çevrendekilere yap tabi varsa her şeyede atlama birdaha...
benim de 14. günüm ve benim de negatif.......inşallah sizler pozitif sonuçlar alırsınız
Bir kötü haber de benden,ilk aşılama ilk hüsrandün kahverengi akıntım gelmişti,dr iğneye basla dedi,bugün adet kanına dönüştü kntesti d yapırdım bhcg o da küçükür 0,10'dan cıktı,öğretmen oldugum için okulda ağlayamadım öğrencilerimin karsısında,eve geldim ağladım hala ağlıyorum hayattan keyif almıyorum su anda,oysa dün gece bir ümidim vardı o yok artık,doktorum pzt'ye kadar iğne ol pzt sabahtan yine yaptır dedi ama zaten içimde yok ki o umut,resmen adet görüyorum su anda,okul zamanı diye de hiç dinlenememiştim,ara vericem muhtemelen,beni cok yıprattı bu asılama,çok çöktüm,keşke buraya daha umut dolu cümlelerle güzel haberler yazabilseydim ama kader,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?