Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım aldığım haberlerle bende üzülüyorum.. Lütfen ümidinizi kaybetmeyin. Bol bol dua edin, inşallah yakın zamanda bebeklerimiz gelecek...

pardon ne biçim konuşuyorsunuz siz böyle terbiyesizlik ettiğinizn farkındasınızdır umarım. Birisi inanmış yapmam demiş siz buyrun yapın başkası yapmıyor diyee bu ne sözler böyle. Ayrıca arkadaş haklı bu gibi işlemler size zarar vermekten başka işe yaramaz. Siz aşılamanın nasıl bir işlem olduğunu biliyor musunuz da onca para dökülüyor diyorsunuz meni çok yoğum birşeydir kendi başınıza şırıngaya çekip rahime gönderemezsiniz rahim ağzında kalır. Aşılama yapılmadan önce eşler labaratuarda örneği veriyorlar onlar yıkanıyor sını hale getiriliyor, rahim ağzı spekulumla iyica açılıyor o şekilde ancak rahime ulaşabilir çünkü ve sıvı halde olan örnek veriliyor rahime uzun bir kanülle sadece şırıngayla değil yanii, kanülün ucuna şırınga yerleştiriliyor ve öyle enjekte ediliyor sizin yaptığınız asla direkt rahimin içine ulaşamaz bu yüzden rahim ağzına kadar olacak birşey içinde o kadar zahmete değmez. Ayrıca zarer da verebilirsiniz enfeksiyonda kapabilirsniz dr bu işlemi yapmadan önce temizlik yapıyor ve doğumhande streil ortamda gerçekleştiriliyor böyle şeyleri evde dneyip elinize ne geçiyor herkes aşılama yaptırıyor para döküyor aptal bir siz akıllısınız yani bana göre cehaletten başka birşry değil kusura bakmayın siz buyrun uygulayın ama başkası inanmıyor diye hakarette etmeyin.

canımm hayırlısı olsunn.. Lütfen üzme yıprtma kendini napalm yaşayacağımız varmış yaşıyoruz şükredelim daha kötü durumda olanlar hiçbir çaresi olmayanlarda var şükret ve dua etmekten Rabbimden istemekten vazgeçme canımm.. Bak benimde tutmadı tp beek artık son çarem ama umutluyum iyiyim başka çaremiz yok ki.

neden öyleoldu bende anlamadım,oysa doktor cogul bile olabilir tutarsa demişti,eksik ne oldu anlamadımçokumutsuzum su anda ya,yakın zaman da tüpde deneyemeyiz maddi durumumuzdan dolayı

neden öyleoldu bende anlamadım,oysa doktor cogul bile olabilir tutarsa demişti,eksik ne oldu anlamadımçokumutsuzum su anda ya,yakın zaman da tüpde deneyemeyiz maddi durumumuzdan dolayı

işte bazen açıklaması yok canım ya, Rabbim nasip etmiyor, zamanı değil... insan çok üzülüyor...bazen tevekkül etmek çok daha fazla zorlaşıyor... ama sabret... tüp bbebk için maddi durumunuz iyileşene kadar kafanı biraz rahatlatmaya bak

KIZLAR YARDIM ben yarın ege dogum evin de ravdanum var bu gün yasta oldum yarın sabah 9 dr çagırdı aç karın lamı gitçem???? aşılama yaptırcam

yarın sabahtan kontrolüm var, bakalım yumoşlar büyümüşler mi... yarın adetimin 9. günü olacak... doktorun neler dediğini kontrolden geldikten sonra yazarım sizlere. acaba aşılama tarihim iyi kötü belli olur mu diye merak ediyorum açıkçası

KIZLAR YARDIM ben yarın ege dogum evin de ravdanum var bu gün yasta oldum yarın sabah 9 dr çagırdı aç karın lamı gitçem???? aşılama yaptırcam

normalde sadec hormonlarınıza bakacaksa aç gitmenize gerek yok, ama başka tahlil de yaptıracaksa bilemem...siz her ihtimale karşılık aç gidin isterseniz, bilemedim ben de

ben bu uygulamayı başka bir topikte okumuştum.yalnız işin ilginç tarafı bu uygulamayı kullanıpta hamile kalan kişi VAJİNİSMUS olduğu için eşiyle birlikte olamıyormuş.çocuk istediği için bunu yapmışlar ve hamile kalmış.yani bizler gibi erkekte ve kadında problem olan kişilerin kullanması mantıksız.sonuçta karar sizin bence araştırmadan her şeyi denemeyin.

Son düzenleme:
Aynı şeyi bende düşündüm canım 20 sinde aşılama oldum ve doktor hiçbirşey vermedi hatta normal hayatına devam et dedi. Kullansal bir zararı olur mu acaba

ya benim ki şu gün gel test yapalım veya git yaptır falanda demedi tüydü giitti resmen doktor ben orda yatarken hemşireye not bırakmış bu haftayı değerlendirsin diye valla canım eminde olamıyorum napsam diye bi zarar falan olur diye doktorda gerek görmedi heralde bakalım nasip artık

üzüülmeee bu da geçer nasip diyelim bundada vardır bir hayır canım iyice bir dinlen önce kafan rahun dinlensin sonra tekrar başla biliyorum insanın gizli gizli ağlaması derdini dökememesi çok zor ama tatlım inşallah bidaha ki ay olur inşallah baya yaklaşmıssın aslında baksana doktor çoğul bekliyormuş demekki bidahaki aya olacak

yazdım bunu :) yarın doktordan sonra keçi boynuzu alıcam sana dedim, ben onu sevmiyorum pekmezini içerim işte dedi :) hayırr, kaynatcam içecen 15 gün dişini sık başka çaren yok dedim, garibim yok diyemedi

benim de 14. günüm ve benim de negatif.......inşallah sizler pozitif sonuçlar alırsınız

çok umutluydum topicten ama ardı ardına kötü haberler yoğunlaşmaya başladı

şuanki duygularımı yazıya dökemiyorum :95: :95:

Canim anlaşılan yarın ilk kontrolun olacak yarın senden tahlil isterler benden istemişlerdi troidlere falan bakılıyor şekere bakılıyor aç gidersen daha iyi olur çünkü tokken şeker yüksek çıkıyor.düşünsene biz aşılamaya karar verdik hastaligimin ikinci günü gittim bende guatr çıktı haydi hooop 3 ay bekleki düşsün düşmezse çocuk ta mental gerilik olabiliyormus. 3 ayın sonunda 13 martta yapıldı asilamam beklemedeyim simdi seninde hakkında hayırlısı olur inşallah canım

Son düzenleme:
slm kızlar..bugun test yapıldı veeeee sonuc negatif..bnde sıramı savdım artık..

canım sen sanırım özel hastanede yaptırdın aşılamanı.özel hastanede zaten aşılama için rapor çıkmıyor.yani ilaçları almanız imkansız...ayrıca özel hastanelerde yapılan aşılamalar devlet hastanelerinde kabul edilmiyor ve yeniden orda yaptırmanız gerekiyor.2 negatif aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkıyor ve o raporla ilaçlarınızı alabiliyorsunuz.hak kaybı falan kesinlikle söz konusu degil. ben bu hususu çok yazdım okuyan hatırlar.herkesi bu konuda uyarmak istiyorum.benim 2. aşılama..2 aşılamada da raporum çıktı ilaçlarımı aldım.eğer şimdi tutmazda tüp bebek raporu verilecek ve anlaşmalı yerlerde yaptırabilecez

yaa bi de kızlar ne kadar çok negatif sonuç alan var.içim şişti yaaa...

neyse dualara devam.bir gün elbet anne olacagız. bu arada kızlar bişi daha sorcam.ben bu iğnelerden sonra çok kilo aldım.göbek möbek aldı başını gitti.vucudum çok şiş.4 kilo almışım 1 ayda.sizde de böyle sorunlar oldu mu?

kizlar asilama sonrasi iliski onerildi mi? ben onceden bir kere yaptirmistim asilama ve doktor iliski de onermisti...lakin asilama sonrasi iliski mumkun olmuyor, insanin cani cok yaniyor...
normal iliski de sans %25 ise asilama da anca %30 falan oluyormus, dogru mu?

bize doktor aşılamadan sonraki günden başlamak üzere 1 hafta gün aşırı ilişki önermişti

canlarım geldim doktordan... doktorumun tabiriyle inatçı yumurtalarım büyümemişler zaten bakarken de çok zorlandı, benim de canım acıdı. tek yumurtam olduğunda böyle olmazdı, hemen görürdü. şimdi bastırdıkça bastırdı neyse iğnemde kalan 75lik dozu da bugün yaptım. yarın için 75lik tek doz gonalf verdi. yarın da onu vurup pazartesi sabah tekrar kontrole gidicem...inşallah bu sefer çatlama kıvamına gelmiş olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…