- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Bir kötü haber de benden,ilk aşılama ilk hüsrandün kahverengi akıntım gelmişti,dr iğneye basla dedi,bugün adet kanına dönüştü kntesti d yapırdım bhcg o da küçükür 0,10'dan cıktı,öğretmen oldugum için okulda ağlayamadım öğrencilerimin karsısında,eve geldim ağladım hala ağlıyorum hayattan keyif almıyorum su anda,oysa dün gece bir ümidim vardı o yok artık,doktorum pzt'ye kadar iğne ol pzt sabahtan yine yaptır dedi ama zaten içimde yok ki o umut,resmen adet görüyorum su anda,okul zamanı diye de hiç dinlenememiştim,ara vericem muhtemelen,beni cok yıprattı bu asılama,çok çöktüm,keşke buraya daha umut dolu cümlelerle güzel haberler yazabilseydim ama kader,,,
canım benim ben sana fikrini sormadım bu bir inanmak ve uygulaman için kafana silah dayamadım bu iki ne halt edersen et çokda tın. ben burda denenmiş ve sonuç alınmış bişeyi paylaştım okadar küstahlık ve ukalalalığın gereği yok sen kimsinki öyle alay eder gibi saçmalıyosun senimi muhatap aldım ben herşeye atlama öyle atmaca gibi kulağına küpe olsun. burda senelerce çocuk sahibi olamayan kadınlarız hepimizin derdi aynı onca iğne yemek para dökmek kolaymı sanıyorsunhastanelere. bu yöntem de spermler dışarı çıkmıyor ben denedim ve gördüm evellellah benimde doğal şırıngam var şu saçma lafa bakarmısın senin kişiliğinide az çok tahmin ettim zaten. allah inşallah vesile eder de hamile kalırım.evet ben inanıyorum senin inancın beni ilgilendirmiyor ama benim inancım var.ama içimden bir ses bu nu ilk senin deneyeceğini söylüyor neme lazım. git ukelalığını çevrendekilere yap tabi varsa her şeyede atlama birdaha...
Bir kötü haber de benden,ilk aşılama ilk hüsrandün kahverengi akıntım gelmişti,dr iğneye basla dedi,bugün adet kanına dönüştü kntesti d yapırdım bhcg o da küçükür 0,10'dan cıktı,öğretmen oldugum için okulda ağlayamadım öğrencilerimin karsısında,eve geldim ağladım hala ağlıyorum hayattan keyif almıyorum su anda,oysa dün gece bir ümidim vardı o yok artık,doktorum pzt'ye kadar iğne ol pzt sabahtan yine yaptır dedi ama zaten içimde yok ki o umut,resmen adet görüyorum su anda,okul zamanı diye de hiç dinlenememiştim,ara vericem muhtemelen,beni cok yıprattı bu asılama,çok çöktüm,keşke buraya daha umut dolu cümlelerle güzel haberler yazabilseydim ama kader,,,
neden öyleoldu bende anlamadım,oysa doktor cogul bile olabilir tutarsa demişti,eksik ne oldu anlamadımçokumutsuzum su anda ya,yakın zaman da tüpde deneyemeyiz maddi durumumuzdan dolayı
KIZLAR YARDIM ben yarın ege dogum evin de ravdanum var bu gün yasta oldum yarın sabah 9 dr çagırdı aç karın lamı gitçem???? aşılama yaptırcam
canım benim ben sana fikrini sormadım bu bir inanmak ve uygulaman için kafana silah dayamadım bu iki ne halt edersen et çokda tın. ben burda denenmiş ve sonuç alınmış bişeyi paylaştım okadar küstahlık ve ukalalalığın gereği yok sen kimsinki öyle alay eder gibi saçmalıyosun senimi muhatap aldım ben herşeye atlama öyle atmaca gibi kulağına küpe olsun. burda senelerce çocuk sahibi olamayan kadınlarız hepimizin derdi aynı onca iğne yemek para dökmek kolaymı sanıyorsunhastanelere. bu yöntem de spermler dışarı çıkmıyor ben denedim ve gördüm evellellah benimde doğal şırıngam var şu saçma lafa bakarmısın senin kişiliğinide az çok tahmin ettim zaten. allah inşallah vesile eder de hamile kalırım.evet ben inanıyorum senin inancın beni ilgilendirmiyor ama benim inancım var.ama içimden bir ses bu nu ilk senin deneyeceğini söylüyor neme lazım. git ukelalığını çevrendekilere yap tabi varsa her şeyede atlama birdaha...
Aynı şeyi bende düşündüm canım 20 sinde aşılama oldum ve doktor hiçbirşey vermedi hatta normal hayatına devam et dedi. Kullansal bir zararı olur mu acaba
benim de 14. günüm ve benim de negatif.......inşallah sizler pozitif sonuçlar alırsınız
neden öyleoldu bende anlamadım,oysa doktor cogul bile olabilir tutarsa demişti,eksik ne oldu anlamadımçokumutsuzum su anda ya,yakın zaman da tüpde deneyemeyiz maddi durumumuzdan dolayı
yarın sabahtan kontrolüm var, bakalım yumoşlar büyümüşler mi... yarın adetimin 9. günü olacak... doktorun neler dediğini kontrolden geldikten sonra yazarım sizlere. acaba aşılama tarihim iyi kötü belli olur mu diye merak ediyorum açıkçası[
ben bugün gittim kontrole.6-7 tane oluşmuş.en büyüğü 11mm imiş..iğneye devam,pazartesi tekrar gel dedi.büyük ihtimalle 1hafta sonra aşılamayı yaparız dedi.benimde adetin 7. günü. sonuçları paylaşalım
butterfly Allah sabır versin.tez zamanda güzel haberler alalım inş.ezanlar okunuyo burda.Allah hepimizin yardımcısı olsun
yazdım bunu :) yarın doktordan sonra keçi boynuzu alıcam sana dedim, ben onu sevmiyorum pekmezini içerim işte dedi :) hayırr, kaynatcam içecen 15 gün dişini sık başka çaren yok dedim, garibim yok diyemediCanım yarım lt su koy kaynasın 4-5 tane keçibynuzunu kır yıka kaynayan suyun içine at altını kıs 4 dk kaynasın öyle kapat soğusun süz bardağa ve eşin içsin artan olursa sabhata içeblir ben biraz fazla yapyordum bir bardakta sabah işe gitmeden içiriyordum 1 hafat sabah akşam sonra sadece akşam yeterli ben aşılamada 10 gün yaptım hemen gösterdi faydasını ilk aşılamadan çok farklıydı değerler geçen senede tıp fakültesinde tekrarlatacaktı testini ilk yeerdekinde iler hız fala yazmıyordu çünkü alakası yoktu değerleirn ilk yapılan yerle o zamanda gitmeden önce bu kürü yapmıştım inanamayacaksın sonuca biraz kokusu oluyor ama tadında pek birşey yokmuş eşim öle demişti.
benim de 14. günüm ve benim de negatif.......inşallah sizler pozitif sonuçlar alırsınız
çok umutluydum topicten ama ardı ardına kötü haberler yoğunlaşmaya başladıBir kötü haber de benden,ilk aşılama ilk hüsrandün kahverengi akıntım gelmişti,dr iğneye basla dedi,bugün adet kanına dönüştü kntesti d yapırdım bhcg o da küçükür 0,10'dan cıktı,öğretmen oldugum için okulda ağlayamadım öğrencilerimin karsısında,eve geldim ağladım hala ağlıyorum hayattan keyif almıyorum su anda,oysa dün gece bir ümidim vardı o yok artık,doktorum pzt'ye kadar iğne ol pzt sabahtan yine yaptır dedi ama zaten içimde yok ki o umut,resmen adet görüyorum su anda,okul zamanı diye de hiç dinlenememiştim,ara vericem muhtemelen,beni cok yıprattı bu asılama,çok çöktüm,keşke buraya daha umut dolu cümlelerle güzel haberler yazabilseydim ama kader,,,
Canim anlaşılan yarın ilk kontrolun olacak yarın senden tahlil isterler benden istemişlerdi troidlere falan bakılıyor şekere bakılıyor aç gidersen daha iyi olur çünkü tokken şeker yüksek çıkıyor.düşünsene biz aşılamaya karar verdik hastaligimin ikinci günü gittim bende guatr çıktı haydi hooop 3 ay bekleki düşsün düşmezse çocuk ta mental gerilik olabiliyormus. 3 ayın sonunda 13 martta yapıldı asilamam beklemedeyim simdi seninde hakkında hayırlısı olur inşallah canımKIZLAR YARDIM ben yarın ege dogum evin de ravdanum var bu gün yasta oldum yarın sabah 9 dr çagırdı aç karın lamı gitçem???? aşılama yaptırcam
Devletin karşıladığı sadece 30 tl. ilaçlar için rapor çıkarmadık, parayla aldık. Eğer ilaçlar için rapor çıkartsaydık tüp bebekteki ilaç hakkımızı kaybediyorduk. O nedenle ilaç raporundan vazgeçtik. Aşılama için rapor çıkarmaya gerek yok. SGK 30 tlsini karşıladı, 240 lirada biz verdik.
canım sen sanırım özel hastanede yaptırdın aşılamanı.özel hastanede zaten aşılama için rapor çıkmıyor.yani ilaçları almanız imkansız...ayrıca özel hastanelerde yapılan aşılamalar devlet hastanelerinde kabul edilmiyor ve yeniden orda yaptırmanız gerekiyor.2 negatif aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkıyor ve o raporla ilaçlarınızı alabiliyorsunuz.hak kaybı falan kesinlikle söz konusu degil. ben bu hususu çok yazdım okuyan hatırlar.herkesi bu konuda uyarmak istiyorum.benim 2. aşılama..2 aşılamada da raporum çıktı ilaçlarımı aldım.eğer şimdi tutmazda tüp bebek raporu verilecek ve anlaşmalı yerlerde yaptırabilecezBizim doktor aşılama ilaçları için rapor çıkarırsanız, tüp bebek ilaçları için hakkınız yanar dedi.O zaman rapor çıkarmayın, ücretli alırız dedik bizde. Bizim aldığımız ilacın bir kutusu 100 liraydı, indirimli aldık.Normalde 120 lira civarıymış. Biz hatta aşılama ücretininde tamamını vermek istedik ödeme yaparken, görevli arkadaş; aşılamanın bi kısmını karşılıyo devlet, tüp hakkınız yanmaz dedi. Sadece ilaçlar için böyle bi durum söz konusuymuş anladığım kadarıyla.
kizlar asilama sonrasi iliski onerildi mi? ben onceden bir kere yaptirmistim asilama ve doktor iliski de onermisti...lakin asilama sonrasi iliski mumkun olmuyor, insanin cani cok yaniyor...
normal iliski de sans %25 ise asilama da anca %30 falan oluyormus, dogru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?