arkadaşın sizin bu kadar sinirlenmenize neden olacak kadar kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum yorumu. "doğal şıranga" ifadesi çirkin olabilir ama siz de çok sert bir üslup kullanmışsınız, aşırı alınganlık göstermiş, belki de haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Topik benim olduğu için müdahale etmek istedim.zaten hepimiz son derece zor zamanlardan geçiyoruz, burda sıkıntılarımızı paylaşıyoruz ve gerginlik istediğimiz en son şey Burda birbirimze her şekilde destek olmamız lazım, lütfen dikkat edelim yazdıklarımıza
üzüldüm çok... kısmet olamyınca ne yapsak boşuna işte. başlayacak mısın yeni tedaviye canım?
dün saat 4 te baslayan ağlamalarım bu sabah yeni yeni kesildi,,,kendimi toparlamam gerekli,eşime sımsıkı tutunmam gerekli,,,doktorum 1 ay dinlen dedi,bende galib dr değişkliğin gideceğim,özele gitmek hem cok masraflı hemde özel ama calıstıgımızı bile bile saatler bizim mesai durumumuza göre ayarlanamıyor,her gidişte okul müdründen izin almak ayrı bir dert,herhalde biraz kendimi toparladıktan sora 2.aşılamayı düşüncem,ama önce psikojimi düzeltmeliyim,,
Arkadaşlar, bugün aşılamamın 15. günü hcg 9.6 çıktı. Sizce sevinmeli miyim???
Bende cumartesi gidicem canım, adetin 3. günü sayılıyomuş. karın ağrısı çok ama sadece akıntım renkli :44: senin iğneylemi yapılmıştı önceki aşılaman. serophenenin etkili olmayacağını biliyordum ve beni hiç yanıltmadıbu ay beraber üzüldük, inşallah bu sefer beraber seviniriz canım
yaa bi de kızlar ne kadar çok negatif sonuç alan var.içim şişti yaaa...
neyse dualara devam.bir gün elbet anne olacagız. bu arada kızlar bişi daha sorcam.ben bu iğnelerden sonra çok kilo aldım.göbek möbek aldı başını gitti.vucudum çok şiş.4 kilo almışım 1 ayda.sizde de böyle sorunlar oldu mu?
dün saat 4 te baslayan ağlamalarım bu sabah yeni yeni kesildi,,,kendimi toparlamam gerekli,eşime sımsıkı tutunmam gerekli,,,doktorum 1 ay dinlen dedi,bende galib dr değişkliğin gideceğim,özele gitmek hem cok masraflı hemde özel ama calıstıgımızı bile bile saatler bizim mesai durumumuza göre ayarlanamıyor,her gidişte okul müdründen izin almak ayrı bir dert,herhalde biraz kendimi toparladıktan sora 2.aşılamayı düşüncem,ama önce psikojimi düzeltmeliyim,,
evet canım iğneyle büyüttük yumları merional75 bugun gittim ama asılama kaldı hani hatırlarsan yum.larım haddinden fazla olmuş die dr bugun baktı daha çatlamamış yumurtaların var ara vermemiz lazım kist e dönüşebilir die bende dötüme baka baka geldimgeri halbuki 2.asılama için çok sabırsızdım istiodum napalım kısmet bu ay ilaçsız biz deneyecez
nazcım bilmiyorum iğnelerden mi yoksa sinirimden kendimi abur cuburla avuttuğumdanmıdır bilmem tosun oldum resmen 4 kilo alsam öpüp başıma koyacağım 10 kg filan aldım herlade bu aya ara verip diyet yapacağım az da olsa zayıflarım belki...
butterfly canım ah seni nasıl iyi anlıyorum bilsen gerçi burdaki tüm arkadaşlar anlıyo ben ağlamaktan üzülmekten hasta oldum 4-5 gündür grip gibi burnum tıkalı öksürüyorum bağışıklığım düştü anlayacağın boşver demem diyemem çünkü hep aynı şeyi düşünüyorum gülme krizine girsem bile içimde bir yerlerde hep bir sızı var aklımdan çıkmıyor Allah en kısa zamanda hepimize topak topak bebişler nasip etsim inşallah dua etmekten başka çare yok...
benimde aklıma gelen buydu canım sağlığından olmada bir ay sabret hem kafan dağılır ...
sen napmaya karar verdin bu arada seni sormadım
merhaba arkadaşlar nasılsınız perşembe günü aşılamam yapıldı çok heyecanlıyım kasıklarımda çok batma var ve bel ağrısı ile birlikte ağrı oluyo bide anlam veremediğim mide bulantıları neden oluyo acaba yaşayan var mı bu bulantılar bıktırdı artık
bende büyük ihtimal gelecek ay ikinci aşılamayı yaptıracağım inşallah gerek kalmaz
bu ay diyete vuracağım kendimi yoksa yuvarlanacağım az kaldı :)
merhaba arkadaşlar nasılsınız perşembe günü aşılamam yapıldı çok heyecanlıyım kasıklarımda çok batma var ve bel ağrısı ile birlikte ağrı oluyo bide anlam veremediğim mide bulantıları neden oluyo acaba yaşayan var mı bu bulantılar bıktırdı artık
aminn canım inşallah tutar bulantıyı gebelik olarak düşünmüyorum zaten progestanı fitil olarak kulllanıyorum o yapabilir başka yaşayan var mı diye sormuştumcanım hayırlı olsun inşallah tutar aşılaman ama ilk günlerde takılma kullandığın ilaçlar, psikolojik nedenler,
beynimizin oyunları oluyor çoğu maalesef kendini dinlememeye çalış...
aminn canım inşallah tutar bulantıyı gebelik olarak düşünmüyorum zaten progestanı fitil olarak kulllanıyorum o yapabilir başka yaşayan var mı diye sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?