Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dün saat 4 te baslayan ağlamalarım bu sabah yeni yeni kesildi,,,kendimi toparlamam gerekli,eşime sımsıkı tutunmam gerekli,,,doktorum 1 ay dinlen dedi,bende galib dr değişkliğin gideceğim,özele gitmek hem cok masraflı hemde özel ama calıstıgımızı bile bile saatler bizim mesai durumumuza göre ayarlanamıyor,her gidişte okul müdründen izin almak ayrı bir dert,herhalde biraz kendimi toparladıktan sora 2.aşılamayı düşüncem,ama önce psikojimi düzeltmeliyim,,

çok tşk ederim.kafam çok karışık başlayıp başlamayacağımı bilmiyorum.adette olmadım.hiç bir belirti de yok olacağıma dair.eşim tüp bebek yaptıralım diyor.hatta bir uzman arkadaşıyla görüşmüş.ama gerçekten de ne yapacağımı bilmiyorum.bi adet olayım o zaman karar verebileceğim herhalde...

Son düzenleme:
Arkadaşlar, bugün aşılamamın 15. günü hcg 9.6 çıktı. Sizce sevinmeli miyim???

s.a arkadaşlar bir şey soracağım size fikri olan varsa cevap versin lütfen. bende 18martta aşılam oldum gün sayıyorum sorum şu bende adet düzensizliği var nerdeyse 2 ay da bir adet görüyorum en son 1mart 6 mart arası hastaydım klomen kullandım bir tanede ovitrrelle ile aşılamam yapıldı. sizce eğer hamile kalamazsam adet im yine 2ayda mı olur yoksa normal mi adet olurum bu ay ilaçların etkisyle kafam karıştıda yardımcı olarsanız çok sevinirm.

üzülme canım ya valla bak okuyunca çok üzüldüm kendini teskin et. ve la havle .. çek sürekli Alllahın gücüne gider canım benim nasip bir daha ki sefere olur inşallah biz çok takıyoruz kafamıza ondan rahat bıraksak olacak aslında kafanı rahatlat biraz canım dünyanın sonu değil beterinde beteri var olmadı tüp bebek yaptıracağız bu şansı olmayanlar bile var biliyorsun. gözyaşlarını sil öptüm ağlama sakın kalbine ferahlık verisn allahım.

22martta ilk aşılamamı oldum. Hiç birşey hissetmedim.bugün biraz kasıklarda ağrı var.14 gün sonra bakacağız bakalım hayırlısı olsun.

Arkadaşlar, bugün aşılamamın 15. günü hcg 9.6 çıktı. Sizce sevinmeli miyim???

bence bir kaç gün daha bekle garantı olsun canım ben en az 10 nun üzerinde olması lazım diye biliyorum geç döllenme falan olduysa belki daha yeni yeni yükselmeye falan başlıcaktır değerin belkide inşallah hayırlısı olur.

merhabalar yeni üye oldum ama yazılanları sürekli takip edenlerdenim bende aşılama işlemlerinin başlarındayım 8 yıllık evliyim 5 yaşında oğlum var evliliğim boyunca hiç korunmadım oğlumda kısa bir tedaviden sonra hamile kaldım yaklaşık 8 ay öncede 13 haftalık bebeğimi kaybettim şimdi doktora gidiyorum bi tane daha olsun diye eşimin sayı değerleri düşük şimdi benim merak ettiklerim var yanıtlarsanız sevinirim bu ay adetimin 3. günü hormon tahlili vericem bugün 1. günü daha sonra rahim filmi var haftaya büyük ihtimalle.bunlar olduktan sonra hemen bu ay içindemi aşılama yapılıyor yoksa önümde daha uzun aylar mı var teşekkürler şimdiden.

evet canım iğneyle büyüttük yumları merional75 bugun gittim ama asılama kaldı hani hatırlarsan yum.larım haddinden fazla olmuş die dr bugun baktı daha çatlamamış yumurtaların var ara vermemiz lazım kist e dönüşebilir die bende arkama baka baka geldimgeri halbuki 2.asılama için çok sabırsızdım istiodum napalım kısmet bu ay ilaçsız biz deneyecez

Son düzenleme:
kızlar bana acil cevap yazarsanız sevinirim dün benim aşılamadan sonra 7. günümdü progesteron tahlili yaptırdım sonuç 9.320 sizce yumurtlama gerçekleşmişmi gerçekleşmemişmi

nazcım bilmiyorum iğnelerden mi yoksa sinirimden kendimi abur cuburla avuttuğumdanmıdır bilmem tosun oldum resmen 4 kilo alsam öpüp başıma koyacağım 10 kg filan aldım herlade bu aya ara verip diyet yapacağım az da olsa zayıflarım belki...

butterfly canım ah seni nasıl iyi anlıyorum bilsen gerçi burdaki tüm arkadaşlar anlıyo ben ağlamaktan üzülmekten hasta oldum 4-5 gündür grip gibi burnum tıkalı öksürüyorum bağışıklığım düştü anlayacağın boşver demem diyemem çünkü hep aynı şeyi düşünüyorum gülme krizine girsem bile içimde bir yerlerde hep bir sızı var aklımdan çıkmıyor Allah en kısa zamanda hepimize topak topak bebişler nasip etsim inşallah dua etmekten başka çare yok...

benimde aklıma gelen buydu canım sağlığından olmada bir ay sabret hem kafan dağılır ...

evet canım nedendir bilmem içime bir rahatlık geldi bu ay yapmıcaz dedgnde inanki aklıma sen geldin haklıymışsın canm yolda gelirken de düşündüm iyiki böyle oldu dedm içim okadar rahatki sen haklıydın stres yok gun saymak yok umutlanıp belirti aramak yok ama sadece bu ay için geçerli gelecek ay 2. inş yaptırcam umrım gerek kalmaz da gebe kalırım en doğalından

sen napmaya karar verdin bu arada seni sormadım

merhaba arkadaşlar nasılsınız perşembe günü aşılamam yapıldı çok heyecanlıyım kasıklarımda çok batma var ve bel ağrısı ile birlikte ağrı oluyo bide anlam veremediğim mide bulantıları neden oluyo acaba yaşayan var mı bu bulantılar bıktırdı artık

canım hayırlı olsun inşallah tutar aşılaman ama ilk günlerde takılma kullandığın ilaçlar, psikolojik nedenler,
beynimizin oyunları oluyor çoğu maalesef kendini dinlememeye çalış...

bende büyük ihtimal gelecek ay ikinci aşılamayı yaptıracağım inşallah gerek kalmaz
bu ay diyete vuracağım kendimi yoksa yuvarlanacağım az kaldı :)

iyi bari doğal a da tutmazsa asılamayada beraber başlıcaz ha... bu arada aklında olsun ben bu aydan farklı olarak soğan kürünü denicem ve bir dua kitabından okudum çocuğu olmayan kadın 7 gün oruç tutar ve oruç açacağı suya 21 defa ya halık ya bari ya musavvir okuyup içerse inşallah çocuğu olur yazıyor hem sevap hem duanın kabulüne vesile canım ayeti kerimede ey müminler allahın ipine sarılın diyor.. :81:

ay canım sorma hep aynı şeyleri yasatıyor zihin sen genede sarıl umutlarına pozitif düşün inş olacak hepimizinki

canım hayırlı olsun inşallah tutar aşılaman ama ilk günlerde takılma kullandığın ilaçlar, psikolojik nedenler,
beynimizin oyunları oluyor çoğu maalesef kendini dinlememeye çalış...
aminn canım inşallah tutar bulantıyı gebelik olarak düşünmüyorum zaten progestanı fitil olarak kulllanıyorum o yapabilir başka yaşayan var mı diye sormuştum

aminn canım inşallah tutar bulantıyı gebelik olarak düşünmüyorum zaten progestanı fitil olarak kulllanıyorum o yapabilir başka yaşayan var mı diye sormuştum

canım önceki sayfalardan progestanı fitil olarak kullananlarda yapıyordu bulantı yanlış hatırlamıyorsam
yüreğini ferah tut kafanı dağıtmaya çalış bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…