Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

güzel kardeşim sana fikrini sormadım diosun sen zaten yazarken kişiye özel sormamışsın genele hitap etmişsin bende nacizhane genele girdigmden cevap yazdım sen ne yazdığının ne okuduğunun farkında değilsin herhalde ki kendinle çelişip yazında SİZE MATIKSIZ GELEBİLİR AMA die baslıosun niye inanmadığın yada zoruna gidecek bir cümle kuruyorsun ki evet mantıksız geldi ama yazdığımı allah içn tekrar oku sana ne hakaret ne alay ne aşağılama yaptım sadece banaa MANTIKSIZ geldiği için kibarca kendini yorma dedim doğal şırınga daki niyetim de burda herseyi paylşıyoruz günlük yaşantımda kullandgm kelimelri kullandım şayet seni bu(doğal şırınga rahatsz ettiyse( ki onu kastetmemişsin) özür dilerim. ama burada senin bana saldırgan tutumunu hakaretlerini hakkedecek bir davranışım yok belliki streslisin ama lütfen başkalrnıda strese sokma sana allah yardım etsin inş müjdeli haberini alırız.bu benim inancım felan demişsin zaten sana hem bellimi olur bakarsın inancından dolayı tutar evde asılama olur dedim neyse anlamak istediğin gibi anlamıışsın ama bana bu tavrından dolayı üzüldüğümü de bilmeni isterim

Arkadaşlar, bugün aşılamamın 15. günü hcg 9.6 çıktı. Sizce sevinmeli miyim???

canım bendede aynı problem var bende 13 martta yaptırdım aşılamayı aynı tereddüt içerisindeydimki yorumların birinde okumuştum aşılama yapıldıktan engeç15 16 gün sonra ilaçların etkisiyle adet olunuyormuş bakalım gerçek mi...

slm kızlar ben aşılama için ilk dr kontrolum yapıldı. dr şimdilik menogol 75 lik verdi ilk ignemide hemşire yaptı ve bana gösterdi nasıl yapılcanı ama ben cesaret edemem yapmaya siz nasıl yaptınız????????? inşallah herşey çok güzel ve sonuç olur hepimizin (perşembe kontrol)

canım sen hangi ildeydin?
lütfen kendini bırakma ben de öğretmenim... hem izin almanın zorluğunu hem de şişko bir karınla derse girmenin nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum..
toparlan daha güzel başlayalım yeni tedavimize ben tüp bebeğe geçeceğim 1 ay dinlendikten sonra... yakın bir ildeysen çoğu kişi ege üniversitesi tüp bebek servisini öneriyor.
gebe olan doğum yapan arkadaşlarım bile var orada. sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin :) hadi şimdi gülümse bakiiiimmm KOCAMAN GÜLÜMSE MELEĞİMİZİ ALACAĞIZ KUCAĞIMIZA :) İNŞAALLAH

canım sakın üzülme allah a sığın vardır bir bildiği.bende 2 kere aşılama ve 1 de tüp bebek yaptırdım ssk da.sonra rabbim vesile verdi.özele gittik ve doktorumuzla tanıştık.ve tüp bebek yaptırdık.allahım ol dedi ve oldu.özeli gözünde büyütme çok bir masrafım olmadı.isyan etmeden sabırla bekle canım rabbim verir elbet...

CANIM BEN TÜP BEBEĞE KARAR VERDİM adetim geldi önümüzdeki ay başlayayım diyorum tedaviye... bence düşünebilirsin sen de.
meleği verecek olan Rabbim belki tüp bebeği vesile kılar bizlere :)

Merhaba arkadaslar ben pkoluyum en son adetimden sonra kolomen kullandım nuün randevum vardı eşimle birlikte gittik sağ ve sol yumurtam 19cm olmuş doktor eşime sperm testi yaptı ve süpriz bana aşılama yapıldı buğün ne çatlatma iğnesi ne başka bişey bundan sonra napmam gerek teşekkürler

ben balıkesirdeyim,ilk aşılamamdı ama su anda zaten 2.tedaviye baslayacak ve umutlanacak kadar değilimpsikologa bile gidebilirim,zaten bagısıklık sistemimde cökmüş durumda grip oldumbende tüp bebeği izmirde düşünüyorum acıkcası yani ne zaman yaptırırım bilmiyorum ama 1-2 sene bekleyebilirim.muhtemelen yaz tatiline denk getiririm zaten,kıl bir müdürümvar sağolsun,

bence ara verme canım o kadar ben tekrar başladığında çok daha moral depolayacağına inanıyorum... ben çok ara verdim bin pişmanım sen de aynı hataya düşme nolur en fazla 2 ay ara ver.. bak yaş gelip geçiyor . naparsın izin söz konusu olunca bir çok müdür tuhaf tavır takınıyor... balıkesiri çok iyi bilirim üniversitenin son senelerini orada okudum... necatibey de. ama orada tedavi olma bence de. ayrıca kendine iyi bakmalısın pat diye hamile kalırsan meleğinin gelişimi olumsuz etkilenir :) dediğim gibi sormak istediğin bişey olursa özelden de sorabilirsin ..

çok üzüldüm canım (( bi dahakine gelir inş bebiş testi erken yapmadın mı?
ewt cnm erken yaptım dayanamadım:) aşılamayı tekrarlamak ıstemıorm ama ben esım tedavı olsun artık hormonlar dengemı cok bozdu...adet olana kadr umut devam ama daha hersey bıtmedi :) olmasada hayırlısı cnm rabbım neyı hayrlı gormusse onu verır o yuzden cok asırıda uzulmedm..olursada allahtan olmazsada

canım teşekkür ederim

Kizlar hic ama hic uzulmeyin. Beterin beteri var. ben de subatta asilama yaptirmistim. gebeligim tuttu ama dis gebelikti. iki gun once ameliyat oldum sol tupum alindi. ama bu sayede tuplerimin normalden uzun oldugunu ve hafif girintili cikintili oldugunu ogrendim. sonucum negatif olsaydi bu surecten daha kolay atlatirdim emin olun. simdi bes alti ay sonra tup bebek yapacagiz. kendinizi bosuna uzmeyin. her serde bir hayir var. ben bunu bir kere daha anladim. simdi umudum daha cok var...

Selam kızlar, dün reglimin 3. günü idi, ama yoğun kahve akıntım vardı, doktora söyledim hiç adetli gibi değilim diye, yumurta oluşmaya başlayınca adet akışkanlaşır dedi. bunuda öğrenmiş oldum . topicten bahsettim :) aşılama sandığımız gibi tutma oranı yüksek bir müdehale değilmiş, altta yatan hiç bir sorun yok aslında kalman gerekiyor ama işte kısmet işi dedi. bu kezde tutmazsa 1 ay ara vericem, gerilmek kasılmak, sinirlenmek yok bu kez. hiçbir şeyi takmamaya çalışcam. inşallah nisanda güler yüzümüz. dün ilk iğnemi vuruldum, ama bugün kendim biraz yüksek doz vurdum sanırım, 8 dozlukmuş iğne umarım sorun çıkmazda yumoşlar büyür

slm kızlar..bugun test yapıldı veeeee sonuc negatif..bnde sıramı savdım artık..
Haakımızda hayırlı olsun canım zahmetsiz rahmet olmuyor, inşallah biran önce çabalarımızın sonucunu alırız.

topic ilk açıldığında çığlıklar atacaktık ama olmadı, suskunluğa büründük inşallah bir dahaki sefere içimiz açılır, bu kadar negatif sonuç beklemiyordum doğrusu topicten :44:

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

inşallah süpriz yaparda bebeğiniz gelir :) sonucunu okumamıştım gözden kaçmış

inşallah canım aşılama günü gelmeden mutlu haberle gelirsin

bende bugün biraz fazla doz vurdum sanırım ama yarına ustalaşmış oldum napalım :) gonal f benimkiside, kontrolum çarşamba günü. dün doktorumun yardımcısı göbektenmi yapalım koldanmı dedi, göbekten yapılanmı bu ben bacağımdan vurunurum diye bunu istemiştim dedim. bacaktanda yapabilirsin dedi. bacağımdan vurdum. hiç acımadı ama elim çok hafifmiş

canım tekrar başlamışsın aşılamaya şimdi kendinmi yapıysun iğneyi?hayırlısı olur inş.ben yine adet oldum malesef

canım tekrar başlamışsın aşılamaya şimdi kendinmi yapıysun iğneyi?hayırlısı olur inş.ben yine adet oldum malesef
Evet canım tekrarda başladık, kendim yapıyorum. kalçadan vurulan var vurdurabilirmisin dedi, sağlıkocağındakiler hep tanıdık oyüzden kendim yaparım dedim gonal f verdi bugün 2. gün çarşamba geri gitcem inşallah. sen ne yapmayı düşünüyorsun.

selam kızlar dünkü olayı duymuşsunuzdur 20 yasındaki ünvrtli kız doğurup 6. kattan atıyor okadar ağladım okadar üzüldüm ki allah bilir ve yapılan bir araştırmaya göre çin de yılda 330 milyon yani günde 1500 2000 civarı bebek kürtajla yaşamları daha başlamadan sona eriyormuş malum o kahrolasıcalrın nüfusdan kaynaklı her ailenin 1 den fazla çocuk yapması yasak yapanda tazminat vergi falan veriyor yaaa işte böyle yoldaşlar hepimiz bebek bebek die kafayı yiycez yapmadığımız şey kalmıo onlarda diri diri günahlarına giriıo allah yardımcımız olsun bu bir imtihan kim yalanlayabilir....

yanlış okudun de ne olur, haber izlemiyorum açıkçası hep böyle şeyler yüzünden, çok etkileniyorum çünkü, bizler tabi olduğumuz sınavın farkındayız, Allaha şükür inancımız var, Allah korkumuz var heyşeyden önce. yabancılarda zaten inanç diye birşey yok ama Rabbim hayırlı evlat versin, kızlarımızında gidişatı hiç iyi değil, sanki ortaya çıkmamış oldu kurtulmuş oldu... 5 dk.lık zevkin cezasını böyle günahsız yavrulara mal ediyorlar,Rabbim kıymetini bilmeyene verme, evlat hasretiyle yananlara ver muradını (amin)

Son düzenleme:
yok yok maalesef dogru haberlde bak daha 20 yaşında banyoda dogum yapmış erkek miş bebek 6.kattan asagı atmış arabanın üstüne düşmüş görenler pols cagırmış oda kan kaybından gidecekmiş polsler gelmese ilk erkek arkadası tecavuz etmiş sonra isteyerek devam etmiş amaaaan allah ıslah etsin de diyeyim dün onu gördün bugun ruh gibiyim okulda manyak gibi gezdim her gördügüm yanyana kız ve erkek ögrenciye baka baka bi hal oldum acaba sevgililermi acaba aralarında bişi mi var kızın karnına bakıom gebe mi ayyy psklojm bozuldu eve gelince rahatladım... neyse allah esirgesin yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…