canım benim ben sana fikrini sormadım bu bir inanmak ve uygulaman için kafana silah dayamadım bu iki ne halt edersen et çokda tın. ben burda denenmiş ve sonuç alınmış bişeyi paylaştım okadar küstahlık ve ukalalalığın gereği yok sen kimsinki öyle alay eder gibi saçmalıyosun senimi muhatap aldım ben herşeye atlama öyle atmaca gibi kulağına küpe olsun. burda senelerce çocuk sahibi olamayan kadınlarız hepimizin derdi aynı onca iğne yemek para dökmek kolaymı sanıyorsunhastanelere. bu yöntem de spermler dışarı çıkmıyor ben denedim ve gördüm evellellah benimde doğal şırıngam var şu saçma lafa bakarmısın senin kişiliğinide az çok tahmin ettim zaten. allah inşallah vesile eder de hamile kalırım.evet ben inanıyorum senin inancın beni ilgilendirmiyor ama benim inancım var.ama içimden bir ses bu nu ilk senin deneyeceğini söylüyor neme lazım. git ukelalığını çevrendekilere yap tabi varsa her şeyede atlama birdaha...
5 in uzeri bildiğim kadarıyla gebelik olabilir demek:)hadi inşallahhhArkadaşlar, bugün aşılamamın 15. günü hcg 9.6 çıktı. Sizce sevinmeli miyim???
Arkadaşlar, bugün aşılamamın 15. günü hcg 9.6 çıktı. Sizce sevinmeli miyim???
s.a arkadaşlar bir şey soracağım size fikri olan varsa cevap versin lütfen. bende 18martta aşılam oldum gün sayıyorum sorum şu bende adet düzensizliği var nerdeyse 2 ay da bir adet görüyorum en son 1mart 6 mart arası hastaydım klomen kullandım bir tanede ovitrrelle ile aşılamam yapıldı. sizce eğer hamile kalamazsam adet im yine 2ayda mı olur yoksa normal mi adet olurum bu ay ilaçların etkisyle kafam karıştıda yardımcı olarsanız çok sevinirm.
dün saat 4 te baslayan ağlamalarım bu sabah yeni yeni kesildi,,,kendimi toparlamam gerekli,eşime sımsıkı tutunmam gerekli,,,doktorum 1 ay dinlen dedi,bende galib dr değişkliğin gideceğim,özele gitmek hem cok masraflı hemde özel ama calıstıgımızı bile bile saatler bizim mesai durumumuza göre ayarlanamıyor,her gidişte okul müdründen izin almak ayrı bir dert,herhalde biraz kendimi toparladıktan sora 2.aşılamayı düşüncem,ama önce psikojimi düzeltmeliyim,,
dün saat 4 te baslayan ağlamalarım bu sabah yeni yeni kesildi,,,kendimi toparlamam gerekli,eşime sımsıkı tutunmam gerekli,,,doktorum 1 ay dinlen dedi,bende galib dr değişkliğin gideceğim,özele gitmek hem cok masraflı hemde özel ama calıstıgımızı bile bile saatler bizim mesai durumumuza göre ayarlanamıyor,her gidişte okul müdründen izin almak ayrı bir dert,herhalde biraz kendimi toparladıktan sora 2.aşılamayı düşüncem,ama önce psikojimi düzeltmeliyim,,
canım sen hangi ildeydin?
lütfen kendini bırakma ben de öğretmenim... hem izin almanın zorluğunu hem de şişko bir karınla derse girmenin nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum..
toparlan daha güzel başlayalım yeni tedavimize ben tüp bebeğe geçeceğim 1 ay dinlendikten sonra... yakın bir ildeysen çoğu kişi ege üniversitesi tüp bebek servisini öneriyor.
gebe olan doğum yapan arkadaşlarım bile var orada. sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin :) hadi şimdi gülümse bakiiiimmm KOCAMAN GÜLÜMSE MELEĞİMİZİ ALACAĞIZ KUCAĞIMIZA :) İNŞAALLAH
ben balıkesirdeyim,ilk aşılamamdı ama su anda zaten 2.tedaviye baslayacak ve umutlanacak kadar değilimpsikologa bile gidebilirim,zaten bagısıklık sistemimde cökmüş durumda grip oldum bende tüp bebeği izmirde düşünüyorum acıkcası yani ne zaman yaptırırım bilmiyorum ama 1-2 sene bekleyebilirim.muhtemelen yaz tatiline denk getiririm zaten,kıl bir müdürümvar sağolsun,
slm kızlar..bugun test yapıldı veeeee sonuc negatif..bnde sıramı savdım artık..
ewt cnm erken yaptım dayanamadım:) aşılamayı tekrarlamak ıstemıorm ama ben esım tedavı olsun artık hormonlar dengemı cok bozdu...adet olana kadr umut devam ama daha hersey bıtmedi :) olmasada hayırlısı cnm rabbım neyı hayrlı gormusse onu verır o yuzden cok asırıda uzulmedm..olursada allahtan olmazsadaçok üzüldüm canım(( bi dahakine gelir inş bebiş testi erken yapmadın mı?
canım bendede aynı problem var bende 13 martta yaptırdım aşılamayı aynı tereddüt içerisindeydimki yorumların birinde okumuştum aşılama yapıldıktan engeç15 16 gün sonra ilaçların etkisiyle adet olunuyormuş bakalım gerçek mi...
Haakımızda hayırlı olsun canımslm kızlar..bugun test yapıldı veeeee sonuc negatif..bnde sıramı savdım artık..
topic ilk açıldığında çığlıklar atacaktık ama olmadı, suskunluğa büründükyaa bi de kızlar ne kadar çok negatif sonuç alan var.içim şişti yaaa...
neyse dualara devam.bir gün elbet anne olacagız. bu arada kızlar bişi daha sorcam.ben bu iğnelerden sonra çok kilo aldım.göbek möbek aldı başını gitti.vucudum çok şiş.4 kilo almışım 1 ayda.sizde de böyle sorunlar oldu mu?
inşallah güzel haberlerle gelirsin canımcanlarım geldim doktordan... doktorumun tabiriyle inatçı yumurtalarım büyümemişlerzaten bakarken de çok zorlandı, benim de canım acıdı. tek yumurtam olduğunda böyle olmazdı, hemen görürdü. şimdi bastırdıkça bastırdı neyse iğnemde kalan 75lik dozu da bugün yaptım. yarın için 75lik tek doz gonalf verdi. yarın da onu vurup pazartesi sabah tekrar kontrole gidicem...inşallah bu sefer çatlama kıvamına gelmiş olurlar
inşallah süpriz yaparda bebeğiniz gelir :) sonucunu okumamıştım gözden kaçmışevet canım iğneyle büyüttük yumları merional75 bugun gittim ama asılama kaldı hani hatırlarsan yum.larım haddinden fazla olmuş die dr bugun baktı daha çatlamamış yumurtaların var ara vermemiz lazım kist e dönüşebilir die bende arkama baka baka geldimgeri halbuki 2.asılama için çok sabırsızdım istiodum napalım kısmet bu ay ilaçsız biz deneyecez
inşallah canım aşılama günü gelmeden mutlu haberle gelirsinevet canım nedendir bilmem içime bir rahatlık geldi bu ay yapmıcaz dedgnde inanki aklıma sen geldin haklıymışsın canm yolda gelirken de düşündüm iyiki böyle oldu dedm içim okadar rahatki sen haklıydın stres yok gun saymak yok umutlanıp belirti aramak yok ama sadece bu ay için geçerli gelecek ay 2. inş yaptırcam umrım gerek kalmaz da gebe kalırım en doğalından
slm kızlar ben aşılama için ilk dr kontrolum yapıldı. dr şimdilik menogol 75 lik verdi ilk ignemide hemşire yaptı ve bana gösterdi nasıl yapılcanı ama ben cesaret edemem yapmaya siz nasıl yaptınız????????? inşallah herşey çok güzel ve sonuçolur hepimizin (perşembe kontrol)
Selam kızlar, dün reglimin 3. günü idi, ama yoğun kahve akıntım vardı, doktora söyledim hiç adetli gibi değilim diye, yumurta oluşmaya başlayınca adet akışkanlaşır dedi. bunuda öğrenmiş oldum. topicten bahsettim :) aşılama sandığımız gibi tutma oranı yüksek bir müdehale değilmiş, altta yatan hiç bir sorun yok aslında kalman gerekiyor ama işte kısmet işi dedi. bu kezde tutmazsa 1 ay ara vericem, gerilmek kasılmak, sinirlenmek yok bu kez. hiçbir şeyi takmamaya çalışcam. inşallah nisanda güler yüzümüz. dün ilk iğnemi vuruldum, ama bugün kendim biraz yüksek doz vurdum sanırım, 8 dozlukmuş iğne umarım sorun çıkmazda yumoşlar büyür
Haakımızda hayırlı olsun canımzahmetsiz rahmet olmuyor, inşallah biran önce çabalarımızın sonucunu alırız.
topic ilk açıldığında çığlıklar atacaktık ama olmadı, suskunluğa büründükinşallah bir dahaki sefere içimiz açılır, bu kadar negatif sonuç beklemiyordum doğrusu topicten :44:
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
inşallah süpriz yaparda bebeğiniz gelir :) sonucunu okumamıştım gözden kaçmış
inşallah canım aşılama günü gelmeden mutlu haberle gelirsin
bende bugün biraz fazla doz vurdum sanırım ama yarına ustalaşmış oldum napalım :) gonal f benimkiside, kontrolum çarşamba günü. dün doktorumun yardımcısı göbektenmi yapalım koldanmı dedi, göbekten yapılanmı bu ben bacağımdan vurunurum diye bunu istemiştim dedim. bacaktanda yapabilirsin dedi. bacağımdan vurdum. hiç acımadı ama elim çok hafifmiş
Evet canım tekrarda başladık, kendim yapıyorum. kalçadan vurulan var vurdurabilirmisin dedi, sağlıkocağındakiler hep tanıdık oyüzden kendim yaparım dedim gonal f verdi bugün 2. gün çarşamba geri gitcem inşallah. sen ne yapmayı düşünüyorsun.canım tekrar başlamışsın aşılamaya şimdi kendinmi yapıysun iğneyi?hayırlısı olur inş.ben yine adet oldum malesef
selam kızlar dünkü olayı duymuşsunuzdur 20 yasındaki ünvrtli kız doğurup 6. kattan atıyor okadar ağladım okadar üzüldüm ki allah bilir ve yapılan bir araştırmaya göre çin de yılda 330 milyon yani günde 1500 2000 civarı bebek kürtajla yaşamları daha başlamadan sona eriyormuş malum o kahrolasıcalrın nüfusdan kaynaklı her ailenin 1 den fazla çocuk yapması yasak yapanda tazminat vergi falan veriyor yaaa işte böyle yoldaşlar hepimiz bebek bebek die kafayı yiycez yapmadığımız şey kalmıo onlarda diri diri günahlarına giriıo allah yardımcımız olsun bu bir imtihan kim yalanlayabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?