canım benim ben sana fikrini sormadım bu bir inanmak ve uygulaman için kafana silah dayamadım bu iki ne halt edersen et çokda tın. ben burda denenmiş ve sonuç alınmış bişeyi paylaştım okadar küstahlık ve ukalalalığın gereği yok sen kimsinki öyle alay eder gibi saçmalıyosun senimi muhatap aldım ben herşeye atlama öyle atmaca gibi kulağına küpe olsun. burda senelerce çocuk sahibi olamayan kadınlarız hepimizin derdi aynı onca iğne yemek para dökmek kolaymı sanıyorsunhastanelere. bu yöntem de spermler dışarı çıkmıyor ben denedim ve gördüm evellellah benimde doğal şırıngam var şu saçma lafa bakarmısın senin kişiliğinide az çok tahmin ettim zaten. allah inşallah vesile eder de hamile kalırım.evet ben inanıyorum senin inancın beni ilgilendirmiyor ama benim inancım var.ama içimden bir ses bu nu ilk senin deneyeceğini söylüyor neme lazım. git ukelalığını çevrendekilere yap tabi varsa her şeyede atlama birdaha...
güzel kardeşim sana fikrini sormadım diosun sen zaten yazarken kişiye özel sormamışsın genele hitap etmişsin bende nacizhane genele girdigmden cevap yazdım sen ne yazdığının ne okuduğunun farkında değilsin herhalde ki kendinle çelişip yazında SİZE MATIKSIZ GELEBİLİR AMA die baslıosun niye inanmadığın yada zoruna gidecek bir cümle kuruyorsun ki evet mantıksız geldi ama yazdığımı allah içn tekrar oku sana ne hakaret ne alay ne aşağılama yaptım sadece banaa MANTIKSIZ geldiği için kibarca kendini yorma dedim doğal şırınga daki niyetim de burda herseyi paylşıyoruz günlük yaşantımda kullandgm kelimelri kullandım şayet seni bu(doğal şırınga rahatsz ettiyse( ki onu kastetmemişsin) özür dilerim. ama burada senin bana saldırgan tutumunu hakaretlerini hakkedecek bir davranışım yok belliki streslisin ama lütfen başkalrnıda strese sokma sana allah yardım etsin inş müjdeli haberini alırız.bu benim inancım felan demişsin zaten sana hem bellimi olur bakarsın inancından dolayı tutar evde asılama olur dedim neyse anlamak istediğin gibi anlamıışsın ama bana bu tavrından dolayı üzüldüğümü de bilmeni isterim