selam kızlar dünkü olayı duymuşsunuzdur 20 yasındaki ünvrtli kız doğurup 6. kattan atıyor okadar ağladım okadar üzüldüm ki allah bilir ve yapılan bir araştırmaya göre çin de yılda 330 milyon yani günde 1500 2000 civarı bebek kürtajla yaşamları daha başlamadan sona eriyormuş malum o kahrolasıcalrın nüfusdan kaynaklı her ailenin 1 den fazla çocuk yapması yasak yapanda tazminat vergi falan veriyor yaaa işte böyle yoldaşlar hepimiz bebek bebek die kafayı yiycez yapmadığımız şey kalmıo onlarda diri diri günahlarına giriıo allah yardımcımız olsun bu bir imtihan kim yalanlayabilir....
yalanlayamayız tabi,kesinlikle imtihandayız..Bizimde hiç sorunumuz yok görünürde,ama olmuyo.zoru başarıyoruz diyorum eşime :) benimde doktorum 20 yaşında 5. gebeliği olan bi hastasından bahsetmişti.çok şaşırmıştım.biz bi tane yapamadık daha :) Allah o insanları da bildiği gibi yapsın.ama arkadaşlar gerçekten çok zor durumda olan insanlar var.geçen biriyle konuştum.yumurtalarının alınma durumu varmış,alınmaması için çare arıyorlar.dua edelim birbirimize,canı yanan herkes adına.Allah ım kabul etsin.ve şükredelim inşallah.Rabbim yardımcımız olsun