kızlar merhaba bende bayadır yazamıyorum hamile kalanlara allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasıp etsın asonucu negatif olanlara allahım bıran once evlat sahibi yapsın bende asılamamı 15 sinde yapmıstım yarın kan testi yaptırıcam baakalım heyecanla beklıyorum sonucu asılama yaptıktan sonra bugune kadar kıpırdamadan yattım yumurtalıklarım asırı buyumuslerdı ve yumurtalıgımı dondurebılırmıs kı yumurtalıgımda donerse amılyat olmak zorunda kalıcaktım durumum tehlıkelı oldugu ıcın bı hafta kıpırdamadan yattım ılaca cok fazla tepkı vermıs yumurtalıklarım karnım oyle sıstıkı 3 aylık hamıleler gıbıydım zaten ıstesemde kıpırdayamıyodum belım kasıklarım dayanılmayacak sekılde agrılarım oldu benim gibi yasayan varmı acaba allah yasatmasın gercıde yarın ınsallah pozıtıf sonucla buraya hamıleyım dıye yazarım gercı doktorum bu asırı buyumenın tutmasında bıraz zorlastırabılecegını soyledı ama yınede umudumu kaybetmedım umutlarımızı kaybetmeyelım elbet olucak saglıklı evlatlarımız
Canım merhaba bende seni merak ediyordum ne zamandır göremeyince nerede acaba diye. Aman canım kendine dikkat et demekki sana ilaç dozajı fazla geldi keşke düşürseymiş doktor. Desene bugün kan tahlili yaptıracaksın Hadi hayırlısı bakalım. Olumsuz çıksa da üzülm dediğin gibi umudumuzu kaybetmememiz lazım inş sonunda bizimde miniklerimiz olacak Dualarım seninle heyecanla bekliyorum