canım yaa böyle üzüntü yaşamış olmana ben de çok üzüldümama biraz da doktorunun hatası gibi geldi bana.. çok erken tarih vermiş test için, zaten çatlatma iğnesi bhcg hormonu içeriyor ve etkisi 10 günde geçiyor vücuttan... tüp bebekte döllenmiş yumurta koydukları halde 10 günden sonra test yaptırıyorlar. doktorun aceleciliği seni umutlandırmış. bana doktorum 15 gün sonra dedi mesela... benim hiiiiiç bir belirtim yok. forumlarda gebelik belirtisi olarak en çok yazılan 2 şey, kasık batması ve meme ucu ağrısı. ben de ikisinden de eser yok. göğüslerimin yanları bastırınca ağrıyor hafif ama o da biliyorum ki progestandan, geçen sefer de olmuştu çünkü. ne diyelim hayırlısı böylemiş, benim de 11-12 nisan gibi regl olmam lazım, hemen 2. aşılamaya başlamayı düşünüyorum.
inşallah senin de ikincide yüzün güler canım, daha fazla bekletmez bebiş
ne çok olumsuz haber aldık... ama kısmet işte elden birşey gelmiyor. bebek gelsin de aşılama ya da tüp bebek önemli değil. İnşallah hepimiz bu duyguyu tadarız
canım evet göğüs ucu ağrısı önemli bir belirti bence de... çok duydum bunu... inşallah kırmızılar gelmez de sen buraya güzel haber verirsinidrar testi yapmayı düşünüyor musun?
o kadar cok idrar testi yapmıştımki artık yapmak istemiyorum gene üzüntü hayal kırıklığı olmasını istemiyorum bekliyim diyorum ama sizce ne yapsam