eveeeettttt bugün aşılamamı oldum çok şükür, sorunsuz ve önceki aydan daha rahat ve acısız geçti.aşılama esnasında hiç acı duymadım ve kanamam yok şuanda.gecen ay böyle değildim. eve geldiğimde biraz ağrım vardı ama yattım uyudum gelince, kalktığımda ağrıda yoktu. şuan çok iyiyim maşallah :) bu arada yumurtam 25mm di. birazdan çatlar demişti umarım çatlamıştır inatçı şey :)
ha umutlu musun derseniz, hiç bir şey hissetmiyorum açıkçası, sanki bugün hiçbir şey yaşamamış gibiyim. Rabbim hayırlısı versin, nasibimde varsa zaten olacak, yoksa da illaki çok üzüleceğim ama bekleme süresindeki stres ve üzüntü sonucum dan hiçbir şey değiştirmeyecek, şuan böyle düşünüyorum.
Aşılamaya kadar olan sürede ya varis çektik eşimle, felak,nas,ayetel kürsi, fatiha surelerini okudum. sperm sonucu için gittiğimde de elimi karnıma koyup 100 besmele çektim(bu şekilde okunursa şifa olurmuş). Belkide okuduğum surelerden dolayı içim çok ferahtı. kendi annemlere söylemiştim tedavi olduğumu, evden çıkmak için yardımlarına ihtiyacım vardı, babamda hatim yapmış benim için ve tam aşılama esnasında annem dualamış . Gerisine tevekkül edip sabırla bekleyeceğim, inşallah bu ay üzülmem, (hiçbirimiz üzülmeyiz inşallah). pazartesi tekrar gideceğim kontrole sanırım progestan başlarız. sonrası Allah kerimdir..
çok yazdım ama orada şahit olduğum bir olayda beni çok etkiledi. hemen paylaşmak istiyorum sizlerle.
Aşılamamı oldum ve perde arkasındaki sedyeye geçtim (yattığım yer doktor muayene odasının yanında) geçen hastaların sesleri rahat duyuluyor. bir hasta girdi rahatsızlığı her neyse.. sonra ultrasonun sesini duydum. tıkır tıkır kalp atışı sesiydi :) sonra kadın çıktı odadan doktorun yardımcısına ayy bebek çıktı x hanım bebekk varmış dedi. sesinden çok belliydi şoktaydı. 1 kızı varmış hatta yanıma geldi baktı bana 3-4 yaşlarındaydı cadı :) kadın her ne rahatsızlık geçirdiyse birşeyin yapışık olduğunu bebeğin imkansız olduğunu söylediler dedi. doktorumda "milyonda görülen bir vakada olsa, Allah tek size göstermiyor bak, biz doktorlara da gösteriyor mucizelerini, ultrasonu azcık çevirmesem görünmezdi bile köşede" dedi. kadın tekrar muayene odasına girdi doktorun yardımcısına; " x hanım, 3 tüp bebek yapmıştık olmamıştı, ihtimal dahi yoktu, röntgene girdim birçok ilaç kullandım tüh tüh diye şaşkınlığını anlatıyordu ve sakat olma riskinden korkuyordu. 8 haftalık hamileymiş. bu olayda beni birkez daha kendime getirdi. Allahım sağlıklıca kucağına almalarını nasip eder inşallah.. umutlarımızı yitirmeyelim diye sizlerle de paylaşmak istedim..
(Kün fe ye'kün --> Ol der ve olur )
Çenem çok düştü kusura bakmayın :)
cnm hayırlı uğurlu olsun aşılaman. sıranı savdın sıra bize geliyor
Son düzenleme: