bişey sorucam kızlar benim sarı bi akıntım var. Neden olabilir ilaçlardanmı???
Canım senin ne zaman oldu aşılaman?
Üzme kendini sakın bi dahaki aya olucak de:)
progestan içeren ilaç kullanıyorsanız ondandır progestan hormonundan kaynaklı bir akıntı o sarı yada beyaz süt kıvamında ve kaşıntı yoksa sorun yok
saol bilgilendirdiğin için allah tan kaşıntı yokk:)
bizim en büyük sıkıntımız stres.ve bir de vaktinin henüz gelmemiş olması.. bi taraftan diyorum vakti zamanı gelince kendiliğinden olur,tedavi falan bırakalım,bir de ben yine çabalayayım belki vesile olur diyorum ama çok zor bir süreç.kararsızlık,umutsuzluk,stres.. ben bu konu yüzünden en yakın arkadaşlarımdan biriyle bile kötü oldum.etkisi o kadar büyüyor işte.eşimle zaten cinsel hayat ciddi anlamda bozuldu.bi şeylerin zorla ve farklı bi amaç uğruna olması ikimizi de soğuttu.bu halde bebek falan olmaz diyorum bazen.çevre sürekli soruyo diye özellikle aramadığım,görmek istemediğim kişiler var.biri istemiyo musunuz,yoksa olmuyo mu diye sordu bile düşünebiliyo musunuz? bizim sorun psikolojik bir boyutta yani.Allah yardımcımız olsun,çevremizdeki kötü niyetli kişileri de bildiği gibi yapsın.çok zormuş........
canım merhaba eveet bizim durumumuz çok zor belirsizlik çok beter bişey ama elalemi salla gitsin bence eşin ve evliliğin çok ama çok daha önemli. yazmışsın ya cinsel hayatımız bozuldu falan diye sakın canım bu durumu etkilemesin ikisini karıştırmamak lazım sonra zamanla sıkıntı kopukluk soğukluk arada.sonra bebek olsada neye yarar canım. biz hata yapıyoruz sırf bebek için birlikte oluyoruz gibi oluyo zoraki bişey miş gibi o da insanı zamanla itiyor ama evliliğimiz daha önemli canım. o yüzdennn kocişlerimiz çok seviyoruzzz onlarda bizi çok sevviyor bebek için değil sevdiğimiz içinn birlikte oluyoruz..hemen bu gece:)
kızlar en son yazdıgımda hamile degılım yazmıstım testım yüksek cıkmıstı ama doktor yok demıstı adetım 5 gun gectı bugun test yaptırdım veeee HAMİLEYİM hemde ikizzzzzzzz :):):):):):) darısı sizlerin basına rabbim hepinize nasip etsin inşallah :) bu arada listede kafa sallayan o cirkin suratı silelim hamile simgesi koyalım lütfennn :):):)
kızlar en son yazdıgımda hamile degılım yazmıstım testım yüksek cıkmıstı ama doktor yok demıstı adetım 5 gun gectı bugun test yaptırdım veeee HAMİLEYİM hemde ikizzzzzzzz :):):):):):) darısı sizlerin basına rabbim hepinize nasip etsin inşallah :) bu arada listede kafa sallayan o cirkin suratı silelim hamile simgesi koyalım lütfennn :):):)
çok doğru söyledin hopeless... ama öyle bir kısır döngü ki bu, stres oldukça bebek olmuyor, bebek olmadıkça da stres artıyor. Dediğin gibi, bazen sanki herşeyi unutup oluruna bıraksam, korunmasız 6 ay içinde olurmuş gibi geliyor, ama sonra da diyorum ki, ya olmazsa geççen zamanıma yazık değil mi..belki bu uğraşlarım vesile olacak. Bu süreçlerdeki herkes bunları yaşıyor sanırım, özellikle sebepsiz infertilite ile uğraşanlar. Sabırla mücadele etmekten başka da yapacak birşey yok açıkçası... Rabbim maddi manavi güç versin bize ne diyelim
canım merhaba eveet bizim durumumuz çok zor belirsizlik çok beter bişey ama elalemi salla gitsin bence eşin ve evliliğin çok ama çok daha önemli. yazmışsın ya cinsel hayatımız bozuldu falan diye sakın canım bu durumu etkilemesin ikisini karıştırmamak lazım sonra zamanla sıkıntı kopukluk soğukluk arada.sonra bebek olsada neye yarar canım. biz hata yapıyoruz sırf bebek için birlikte oluyoruz gibi oluyo zoraki bişey miş gibi o da insanı zamanla itiyor ama evliliğimiz daha önemli canım. o yüzdennn kocişlerimiz çok seviyoruzzz onlarda bizi çok sevviyor bebek için değil sevdiğimiz içinn birlikte oluyoruz..hemen bu gece:)
çok doğru söylemişsin canım durum bu hale gelmemeli bende çok bıktım bu gün aşırı ilşkilerden bi hamile kalsamda yatıp yatıp uyusam der oldum yaniallahtan benimkinde sorun yok istekle azimle devam ama sizede tavsiyem özellikle HOPELESS canımm cinsel içerikli kitaplar al,açık saçık elbiseler geceliklerlede kocanı baştan çıkar sende kendini daha iyi hissedeceksin emin ol
ah canım yaa bu zamanlar tam bulantı zamanları tabiii... ben de anlamam senin derdinden hiç hamilelik yaşamadığım için ama, şuan hamile olan arkadaşlarım meyvenin bastırdığını söylüyorlar. ayva eksi elma ve portakal iyi geliyormuş...dene istersen canım
bildiğim kadarıyla predictör hassas ve pahalı bir test. ama miratechi bilmiyorum. o normal gebelik testiyse o yüzen göstermemiş olabilir
aynen canım amin.ben geçen yıl mayıs ayına kadar klomen ve çatlatma iğnesi denendi.ama sonuç alamadık.temmuzda sınava gireceğim için tedaviye ara verelim dedik.sınav geçti,kafam daha rahat belki olur dedim,yine oladı.ramazan,tatil,gelen giden derken şubat geldi ve yine bi şey yoktu.artık aşılamayla başlayalım dedik.ilkinde yine sonuç yok.kendiliğinden de olduğu yok yani.ertelemeseydim keşke diyorum şimdide.ama sen nasıl rahat edeceksen o şekilde yap.kafayı biraz boşaltmakta da fayda var.ben şimdi şehir dışındayım ve 2. aşılama için tedaviye başlayamadık,çok üzüldüm.bir ay daha gitti yani
aynen ya bi hamile kalsakda artık düşünmeden,hesapsız,kitapsız olsa bi şeyler :) eşim de benden etkileniyor maalesef.ben üzüldükçe o da takmaya başlıyor.asıl sorun bende.söylediğin şeylere bile gerek yok aslında,ben kafamı biraz rahatlatabilsem yetecek.bugün aşılamanın kaçıncı günü,2 gün oldu,bugün olması lazım tarzı şeyler sizin aklınızdan hiç geçmiyor mu yahuuuu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?