Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saol bilgilendirdiğin için allah tan kaşıntı yokk:)

akıntının rengi değişik kokulu ayrıca kaşıntılı ise mantar olarak yorumlanıyor yinede dikkat etmenizi öneririm çünkü akıntı olunca cilt devamlı nemli olduğundan mantar olma olasılığı yükseliyor.zaten regl olunca progestanı bırakmışsındır regl ile birlikte oda geçecektir.

canım merhaba eveet bizim durumumuz çok zor belirsizlik çok beter bişey ama elalemi salla gitsin bence eşin ve evliliğin çok ama çok daha önemli. yazmışsın ya cinsel hayatımız bozuldu falan diye sakın canım bu durumu etkilemesin ikisini karıştırmamak lazım sonra zamanla sıkıntı kopukluk soğukluk arada.sonra bebek olsada neye yarar canım. biz hata yapıyoruz sırf bebek için birlikte oluyoruz gibi oluyo zoraki bişey miş gibi o da insanı zamanla itiyor ama evliliğimiz daha önemli canım. o yüzdennn kocişlerimiz çok seviyoruzzz onlarda bizi çok sevviyor bebek için değil sevdiğimiz içinn birlikte oluyoruz..hemen bu gece:)

çok doğru söylemişsin canım durum bu hale gelmemeli bende çok bıktım bu gün aşırı ilşkilerden bi hamile kalsamda yatıp yatıp uyusam der oldum yaniallahtan benimkinde sorun yok istekle azimle devamama sizede tavsiyem özellikle HOPELESS canımm cinsel içerikli kitaplar al,açık saçık elbiseler geceliklerlede kocanı baştan çıkar sende kendini daha iyi hissedeceksin emin ol

kızlar en son yazdıgımda hamile degılım yazmıstım testım yüksek cıkmıstı ama doktor yok demıstı adetım 5 gun gectı bugun test yaptırdım veeee HAMİLEYİM hemde ikizzzzzzzz :):):):):):) darısı sizlerin basına rabbim hepinize nasip etsin inşallah :) bu arada listede kafa sallayan o cirkin suratı silelim hamile simgesi koyalım lütfennn :):):)

canım doğrruuuuuuuuuu markete gidiyosun bir poşet çubuk kraker alıyosun gittiğin heryere götürüp bulantın başlayınca happur hoppur yiyosun,hamişlerden hep bunu duydum canım...

ayyyyyyyyyyy süper yaaaa çok sevindim canım,tebrik ederim.

sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim,bizlere dua etmeyi unutma sakın!!!!!!!

canım tebrik ederim ALLAH sağlıkla kucana almayı nasip etsin

Canım yaa çok sevindim gerçekten bende nerelerde acaba diyordum Gidişin sessiz olmuştu ama dönüşün muhteşem oldu valla. Böyle güzel bir haberi almak bu kadar olumsuzluğun üstüne çok iyi geldi Miniklerine çok iyi bak canım İnş Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

vayy vay vay vayyyy maşallah teberakallah tebrik edrim arkadaşım hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah.
sağlıklı hayırlı berekeetli ömür versin rabbim. darısı bizim başımıza artık:) bööle çifter çifter çatır çatır doğuralım

hem de ikiz he canım tebrik ederim darısı başımıza olsun inş.

aynen canım amin.ben geçen yıl mayıs ayına kadar klomen ve çatlatma iğnesi denendi.ama sonuç alamadık.temmuzda sınava gireceğim için tedaviye ara verelim dedik.sınav geçti,kafam daha rahat belki olur dedim,yine oladı.ramazan,tatil,gelen giden derken şubat geldi ve yine bi şey yoktu.artık aşılamayla başlayalım dedik.ilkinde yine sonuç yok.kendiliğinden de olduğu yok yani.ertelemeseydim keşke diyorum şimdide.ama sen nasıl rahat edeceksen o şekilde yap.kafayı biraz boşaltmakta da fayda var.ben şimdi şehir dışındayım ve 2. aşılama için tedaviye başlayamadık,çok üzüldüm.bir ay daha gitti yani

ya çok şükür evliliğimde ve eşimden yana hiç bir sıkıntım yok.ama ben çok kafaya takıyorum.eşimde benden etkileniyo aslında.ben üzüldükçe o da gerilmeye başlıyor.evet işte kafamda sadece bugün kaçıncı gündü,çatladı mı acaba,diğer yumurtalar kaç mmolmuştur...... gibi sorular dolaşıyo.sırf bebek için evet.benim psikolojimi düzeltmem lazıııımmmm :)

aynen ya bi hamile kalsakda artık düşünmeden,hesapsız,kitapsız olsa bi şeyler :) eşim de benden etkileniyor maalesef.ben üzüldükçe o da takmaya başlıyor.asıl sorun bende.söylediğin şeylere bile gerek yok aslında,ben kafamı biraz rahatlatabilsem yetecek.bugün aşılamanın kaçıncı günü,2 gün oldu,bugün olması lazım tarzı şeyler sizin aklınızdan hiç geçmiyor mu yahuuuu :))

inşallahh portakla gerçkten ii gelio ama ekşi elmayı da bi denerim saol canımm

ne kadar sevindim anlatamam gözün aydın, sağlıkla gelişsinler, sağlıkla doğsunlar inşallah
darısı hepimizin başına kızlar

canım dün doktorumla konuştum, regl oldum diye aramıştım. 1 ay ara verelim azıcık dinlen, bu takipler yorucu oluyor dedi. Ben de ısrarla devam etmek istiyorum demedim. Oluruna bıraktım. Kendiliğinden olur mu bilmiyorum, bunca zaman olmadı. Yumurtlama gününe göre planlı ilişkiyi de beceremiyoruz biz. Artık Rabbimin takdiri. Bu ay belki bir başka doktora kontrole giderim, şuan gittiğim doktorum rahim ağzı yaramı dondurdu, bebek tedavisi uyguladı falan, bir de başka bir doktor görsün bakalım ne dicek... yumurtlamaya yakın giderim belki, hem de bakar var mı büyüyen yumurta diye...

bu ayı da böyle geçiririm, sonra yoluma nasıl nerde devam ederim bakacağız canım. Sen de hiç üzülme 1 ay gitti diye. vardır bunda da bir hayır illa ki...

valla ben bikez aşılama oldum ondada dr da çok ümitli olduğundan bizde ümitliydik,ama tutmayınca bidaha cesaret edemdim aşılamaya öylece bıraktık dr işini bitkisel şeylere verdim kendimihaliyle beklenti olunca hayal kırıklığıda tavan yapıyor ben en iyisi bırakıym bu işin peşini hem belkide rahat olunca hamile kalırım diye düşündüm şimdi öyle gün aşırı ilşki dışında çokta bişey düşünmüyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…