Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok sağol teyzesi amin inş.rabbim tez zamanda yeniden yaşatsın benimle birlikte tüm EVLAT HASRETİ ÇEKENLERE aminnnnn

hadi yaaa seninkilerde akort sorunu var demekkiyok canım niye kızayım valla bana tedavide vermiyolar yaa sadece aşılama istersen yaparız yoksa bekle diyolar..bilmemki 3 yıldır bekliyrm daha nekadar bekliyecem

doğru söylüyosun canım ama önce 1. bi bulalım da :)) benim bi arkadaşım evlendiğinden beri korunmuyodu.1 düşük yaptı.olmayacak heralde diyodu.düşükten 1,5 yıl kadar sonra hamile kaldı.dediğin gibi korunmayıp 1. bebeği 6 aylıkken 2.ye hamile olduğunu öğrendi.çok zorlandı ama ikiz gibi ikisini de büyüttü.inşallah bize de nasip olur.

hadi yaaa seninkilerde akort sorunu var demekkiyok canım niye kızayım valla bana tedavide vermiyolar yaa sadece aşılama istersen yaparız yoksa bekle diyolar..bilmemki 3 yıldır bekliyrm daha nekadar bekliyecem

bizim en büyük sıkıntımız stres.ve bir de vaktinin henüz gelmemiş olması.. bi taraftan diyorum vakti zamanı gelince kendiliğinden olur,tedavi falan bırakalım,bir de ben yine çabalayayım belki vesile olur diyorum ama çok zor bir süreç.kararsızlık,umutsuzluk,stres.. ben bu konu yüzünden en yakın arkadaşlarımdan biriyle bile kötü oldum.etkisi o kadar büyüyor işte.eşimle zaten cinsel hayat ciddi anlamda bozuldu.bi şeylerin zorla ve farklı bi amaç uğruna olması ikimizi de soğuttu.bu halde bebek falan olmaz diyorum bazen.çevre sürekli soruyo diye özellikle aramadığım,görmek istemediğim kişiler var.biri istemiyo musunuz,yoksa olmuyo mu diye sordu bile düşünebiliyo musunuz? bizim sorun psikolojik bir boyutta yani.Allah yardımcımız olsun,çevremizdeki kötü niyetli kişileri de bildiği gibi yapsın.çok zormuş........

canım ilk aşılamanda iğne vermedimi?daha doğrusu ben anlamadım senin tedavide neleri kullandığını bazı dr lar klomen olarak serephone hapı veriyolar bazılarıda klomen olark iğne veriyolar göbekten.istenilen büyüklüğe gelince yumurtalar ovitrelle diye çatlatma iğnesi veriyolar 36 saat sonrada aşılama olunuyor....

Kızlar günaydın dün 11. Günümdü silik çizgi çıkmıştı bu sabah belirginleşir ümidiyle tekrar yaptım. Tek çizgi silikte gitmiş! (( yine olmadı

evet leylacım durumlarımız çok benziyor, ikilimdeyiz devamlı...aklımızda hep düşünceler planlar. oluruna bıraksam da içime sinmiyor bırakmasam da...bak sabah kırmızılar gelmeye başlamış. henüz yoğun değil gerçi. ama karar verip doktorumu aramam lazım..sanırım ikinciyi de deneyeceğim. çünkü tüp bebek için özelde 6-7bin lira diyorlar. şuan onu kaldıramam... bir aşılama daha deneyip, sonra kendi haline bırakıp en son tüp bebek diyorum artık.

bu aralar düğünlerle geçecek bizim, eşim haziranda göreve falan gidecek. benim işlerim de zaten yoğun. aslında düşünmeye o kadar da fırsatım olmuyor. Dediğin gibi Rabbime şükür eşlerimizle çoook mutluyuz, 2 hafta sonra evliliğimizin 3 yılı bitiyor, 3 hafta sonra da birlikteliğimizin 10. yılı Rabbim ağzımızın tadını bozmasın yeter ki...

çok doğru söyledin hopeless... ama öyle bir kısır döngü ki bu, stres oldukça bebek olmuyor, bebek olmadıkça da stres artıyor. Dediğin gibi, bazen sanki herşeyi unutup oluruna bıraksam, korunmasız 6 ay içinde olurmuş gibi geliyor, ama sonra da diyorum ki, ya olmazsa geççen zamanıma yazık değil mi..belki bu uğraşlarım vesile olacak. Bu süreçlerdeki herkes bunları yaşıyor sanırım, özellikle sebepsiz infertilite ile uğraşanlar. Sabırla mücadele etmekten başka da yapacak birşey yok açıkçası... Rabbim maddi manavi güç versin bize ne diyelim

Kızlar günaydın dün 11. Günümdü silik çizgi çıkmıştı bu sabah belirginleşir ümidiyle tekrar yaptım. Tek çizgi silikte gitmiş! (( yine olmadı

dur bakalım acele etme... belki testte sıkıntı vardır... dün yaptığınla aynı marka mıydı?

merhabaa kızlarrr nasılsınızzz
kızlar benim bulantılarr çoğalıo hiç iştahımda yook ne yapsamm yaa bi akıl verin banaa

kızlar benim bulantılarr çoğalıo hiç iştahımda yook ne yapsamm yaa bi akıl verin banaa

ah canım yaa bu zamanlar tam bulantı zamanları tabiii... ben de anlamam senin derdinden hiç hamilelik yaşamadığım için ama, şuan hamile olan arkadaşlarım meyvenin bastırdığını söylüyorlar. ayva eksi elma ve portakal iyi geliyormuş...dene istersen canım

Dün predictorle yapmıştım bugün miratech. Umarım testte sıkıntı vardır... (((((

bildiğim kadarıyla predictör hassas ve pahalı bir test. ama miratechi bilmiyorum. o normal gebelik testiyse o yüzen göstermemiş olabilir

canım inşallah bugünkü testin hatalıdır. predictore iyi diyorlar hep, yanlış sonuç ise çok şaşırırım. en iyisi kan aslında ama vaktin yoktu sanırım. bence bir kere daha tekrarla canım testi

Bu akşam şehirdışıma gidicem haftaya kan vericem.. Düşünmemeye çalıştıkça aklımdanda çıkmıyo. Karnımın ağrısıda arttı.... Hayırlısı olsun

tuzlu leblebi çubuk kreker ve limon iyi gelir.ilk 3 4 ay bunların olması normal 3,5 4 den sonra geçti benimki istahsız olmanın bebeğine bir zararı yok ilk zamanlar senin depolarından kullanıyorlar vitamin ihtiyaçlarını allah sabır versin hepsi geçecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…