amin canım inşallah Allah söyletmiştir :)) benim içime de öyle doğdu bu gün belkide psikolojik ama rabbim isteyen herkese versin. maşallah maşallah allah bağışlasın ne güzel rabbim sağlık sıhhat versin yavruna inşallah canım ikinciyede kavuşursun kısa zamanda
çok sağol teyzesi amin inş.rabbim tez zamanda yeniden yaşatsın benimle birlikte tüm EVLAT HASRETİ ÇEKENLERE aminnnnn[/QUOT
arkadaşlar merhaba,bende mart ayında aşılama yaptırmıştım tutmadı.yaşım 34,şuan hastayım yarın doktora gideceğim 2.aşılama için.2. ve son diyorum.klomenle 2 yumoşum olmuştu 18 ve 20 lik.acaba bana iğne mi verirler.ayrına rahim filmi çektirmiştim hiiç acımadı.korkmayın sakın.
hadi yaaa seninkilerde akort sorunu var demekkiyok canım niye kızayım valla bana tedavide vermiyolar yaa sadece aşılama istersen yaparız yoksa bekle diyolar..bilmemki 3 yıldır bekliyrm daha nekadar bekliyecem
teşekkür ederim canım inşallah :) bi hamile kalıyım hiç beklemicem korunmucam hemen 2.yi pıtlatacam bu ne arkadaş ömrümden ömür gitti. git doktora gel eve her ay test yap eczaneden test almak ayrı bi olay zaten adamlar ben girince direkt test uzatıo rezillik yani:)
hadi yaaa seninkilerde akort sorunu var demekkiyok canım niye kızayım valla bana tedavide vermiyolar yaa sadece aşılama istersen yaparız yoksa bekle diyolar..bilmemki 3 yıldır bekliyrm daha nekadar bekliyecem
vallahi ben ciddi ciddi stresin etki ettiğini düşünüyorum. biz bu stres yüzüden düzenli ilişkiye bile giremez olduk çünkü....bebeğin olmasını da etkiliyordur bence...
şimdi de kafam çok karışık, bir ara vericem bi ay oluruna bırakıcam diyorum, bir yok başlamışken 1 defa daha deniyim diyorum... ağlıcam bu kararsızlığım yüzünden
çok sağol teyzesi amin inş.rabbim tez zamanda yeniden yaşatsın benimle birlikte tüm EVLAT HASRETİ ÇEKENLERE aminnnnn[/QUOT
arkadaşlar merhaba,bende mart ayında aşılama yaptırmıştım tutmadı.yaşım 34,şuan hastayım yarın doktora gideceğim 2.aşılama için.2. ve son diyorum.klomenle 2 yumoşum olmuştu 18 ve 20 lik.acaba bana iğne mi verirler.ayrına rahim filmi çektirmiştim hiiç acımadı.korkmayın sakın.
ilk aşılaman klomenle mi oldu? doktor ya göbekten ya da kastan yapılan farklı iğneler veriyor aşılamada.
bak canım ikimizin durumu aynı benimkide sebebsiz, o yüzden aşılama bizim için çokta iyi bi yöntem değil bende acaba diyorum bazen aşılamam iptal oldu direk tüp bebek düşündüm ama bir taraftanda acaba 3.aşılama yaptırsam tutarmı diyorum,anlıcan ikimizde aynı durumdayız hep ikilemdeyiz,hep düşüncedeyiz.
ben senden biraz daha arsızım galiba şu sıralar hiç uğraşmak istemiyorum tedavilerle,bide havadan mıdır nedir,sürekli dışardayım geziyorum çocuk muhabbeti olduğunda da ne yapim olmuyo deyip geçiriyorum hiçte zoruma gitmiyor vallahi,geçen hafta kaynım ve eltim burdaydı 2 gün misafirim oldular düşün eltim kaçarak evlendi ve şuan 2.ye hamileymiş yuh dedim,kaynımda bi o kadar sorumsuz adamın teki eşime bakıyorum üstüme titriyo o zaman hiç üzülmüyorum aksine hep güçlü duruyorum.
boşver artık ya olursa olur olmazsada yapıcamız bişey yok.şimdilik düşünüyorum ne yapmalıyım diye ama içimi karartıcak şekilde değil tabi,sende öyle yap inanki faydasını görüceksin canım,tavsiyemi dene....
bizim en büyük sıkıntımız stres.ve bir de vaktinin henüz gelmemiş olması.. bi taraftan diyorum vakti zamanı gelince kendiliğinden olur,tedavi falan bırakalım,bir de ben yine çabalayayım belki vesile olur diyorum ama çok zor bir süreç.kararsızlık,umutsuzluk,stres.. ben bu konu yüzünden en yakın arkadaşlarımdan biriyle bile kötü oldum.etkisi o kadar büyüyor işte.eşimle zaten cinsel hayat ciddi anlamda bozuldu.bi şeylerin zorla ve farklı bi amaç uğruna olması ikimizi de soğuttu.bu halde bebek falan olmaz diyorum bazen.çevre sürekli soruyo diye özellikle aramadığım,görmek istemediğim kişiler var.biri istemiyo musunuz,yoksa olmuyo mu diye sordu bile düşünebiliyo musunuz? bizim sorun psikolojik bir boyutta yani.Allah yardımcımız olsun,çevremizdeki kötü niyetli kişileri de bildiği gibi yapsın.çok zormuş........
Kızlar günaydındün 11. Günümdü silik çizgi çıkmıştı bu sabah belirginleşir ümidiyle tekrar yaptım. Tek çizgi silikte gitmiş! (( yine olmadı
dur bakalım acele etme... belki testte sıkıntı vardır... dün yaptığınla aynı marka mıydı?
merhabaa kızlarrr nasılsınızzz
kızlar benim bulantılarr çoğalıo hiç iştahımda yook ne yapsamm yaa bi akıl verin banaa
Dün predictorle yapmıştım bugün miratech. Umarım testte sıkıntı vardır...(((((
Dün predictorle yapmıştım bugün miratech. Umarım testte sıkıntı vardır...(((((
Bişey sorucam kızlar benim sarı bi akıntım var. Neden olabilir ilaçlardanmı???
Canım bahsettiğin sarı akıntı bendede var neden kaynaklanıyo bilemiyorum
canım inşallah bugünkü testin hatalıdır. predictore iyi diyorlar hep, yanlış sonuç ise çok şaşırırım. en iyisi kan aslında ama vaktin yoktu sanırım. bence bir kere daha tekrarla canım testi
merhabaa kızlarrr nasılsınızzz
kızlar benim bulantılarr çoğalıo hiç iştahımda yook ne yapsamm yaa bi akıl verin banaa
Üzme kendini sakın bi dahaki aya olucak de:)benim kırmızılar teşrif etti mallesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?