Kızlar selam,
3,5 Yıllık Evliyim. 1 Yıldır çocuk istiyorum. Ama olmadı . Eşimin sperm testleri yumurtalıklar, hormon testleri herşey normal , klomeni 3 ay kullandım gebelik oluşmadı . Geçen ay aşılama istedim. Oda Tutmadı. negatif aşılamadan sonra psikolojim çok bozuldu. Şimdide doktor Hsg (Rahim Filmi )çekelim diyor. Bu işlemden çok korkuyorum. Çalıştığım hastanede Anestezi ile çeklimiyormuş. Çektiren arkadaşlar nereye çektirdi ve acı hissetti mi ? Lütfen yardım edin. Birde kızlar ben tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmüyorum . Daha önce hiçbir ameliyatım , kistim ,kürtajım veya iltihapım olmadı , eğer doğuştan bir sorun yoksa tabiiii. Lütfen Yardım Kızlarrrrrr
Kızlar selam,
3,5 Yıllık Evliyim. 1 Yıldır çocuk istiyorum. Ama olmadı . Eşimin sperm testleri yumurtalıklar, hormon testleri herşey normal , klomeni 3 ay kullandım gebelik oluşmadı . Geçen ay aşılama istedim. Oda Tutmadı. negatif aşılamadan sonra psikolojim çok bozuldu. Şimdide doktor Hsg (Rahim Filmi )çekelim diyor. Bu işlemden çok korkuyorum. Çalıştığım hastanede Anestezi ile çeklimiyormuş. Çektiren arkadaşlar nereye çektirdi ve acı hissetti mi ? Lütfen yardım edin. Birde kızlar ben tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmüyorum . Daha önce hiçbir ameliyatım , kistim ,kürtajım veya iltihapım olmadı , eğer doğuştan bir sorun yoksa tabiiii. Lütfen Yardım Kızlarrrrrr
canım bence hamilesin, kan testi ver hadi inşallah değerinde güzel çıkar.. şimdiden hayırlı uğurlu olsun
canım çatlatma iğnesinin etkisi çoktan geçmiştir, testte bir hata yoksa büyük ihtimalle hamilesin
belirtin falan var mı bu arada? sen gidip kan ver en iyisi
Arkadaşlar bugün aşılama sonrası 11. Sabah dayanamadım ve test yaptım beş dk sonra çok silik ikinci çizgi belirdi. Sizce??? Olabilirmi:)
kızlar günaydın aşılamanın 12. gününde test yaptım negatif malesef. beni listede olmadı diye işaretleyebilirsin sdtiveciğim inşallah sizlerinki tutmuşturr
Gercektenmiiii:) ya umarim oyledir kizlar aksam isten gec donuyorum kan vermem cok zorancak h.sonu gidebilirim. Hayal kirikligina ugramak istemiyorum umarim ignenin etkisi degildir
test yaptırdınmı yoksa yaptınmı eğer evde kendin idrar testi yaptıysan doğru sonuç vermeyebilir.
canım iğnenin etkisi olacağını sanmıyorum. Eğer kan verecek vakit yoksa testi sabahları tekrarla, giderek koyulaşacaktır ikinci çizgin. Hayırlı olsun tekrardan
Evet canım idrar testi yaptım, inşallah hatalıdır ama hiç ümidim yok. Elimde kalan koca bir hayalkırıklığı
canım benimde ilk aşılama oldu eğer tutmazsa ikinci aşılama öncesi hsg çekilecek açıkcası bnde çok korkuyorum anestezili çektirmeyi çoğu doktor önermiyor kısa süreli ağrı için anesteziye gerek yok diyorlar ama benim ağrı eşiğim oldukça düşük aşılamada dahi çok kasıldığımdan ağrım fazla oldu bende fsh yüksekliği var yumurtalarım gelişmiyordu şimdi çok şükür ilaçla gelişti bnde tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmüyorum bndeki sorun zaten belli ama yine doktorlar çektirmeyi öneriyor bakalım hayırlısı Allah yardımcın olsun buarada zaten aşılamanın tutma olasılığı düüşük inşallah en kısa zamanda olur..
sizinle hemen hemen aynı durumdayım ben de. 3 yıldır evliyim, 1 yılı aşkın süredir deniyoruz ama bebek gelmiyorbu ay aşılama yaptırdım artık ama sanırım o da tutmadı, regl olacak gibiyimm
ben aşılamadan önce rahim filmi çektirdim, Ankarada özel bir görüntüleme merkezinde kendi doktorum çekti. zerre acı duymadım anestezi almadığım halde.normal bir muayene gibiydi... şükür tüpler de açık çıktı. istanbulda da radyomar mı radyotom mu ne öyle bir yerden bahsediyorlar, çok iyi, acısız çekiyor diye. bence kendini hiiiç korkutma...
büyük ihtimalle açıktır tüplerin ama olsun, istersen bir de buna bakılsın...inşallah bebeğin kısa sürede gelir
Çok saol canım inşşah bende acı duymam , olumsuz düşünme belki tutmuştur aşılaman.Benimde anlayamadığım herşey normalken neden olmuyor,bir sebep bulamıyor doktor ,heralde zamanı var diyorum .Allahım hepimize nasip etsin
canım iğnenin etkisi olacağını sanmıyorum. Eğer kan verecek vakit yoksa testi sabahları tekrarla, giderek koyulaşacaktır ikinci çizgin. Hayırlı olsun tekrardan
Evet canım idrar testi yaptım, inşallah hatalıdır ama hiç ümidim yok. Elimde kalan koca bir hayalkırıklığı
Arkadaşlar bugün aşılama sonrası 11. Sabah dayanamadım ve test yaptım beş dk sonra çok silik ikinci çizgi belirdi. Sizce??? Olabilirmi:)
sdtive Ankaradaki görüntüleme merkezinin adını yazabilir misin canım??Ben de çok tedirginim rahim filminden.Yaptırmayı düşünmüyordum ama gerekliymiş sanırım aşılama için(
aşılamayı oldum akşamında mantar belası yine başladı. felaket durumdayımvajinal kapsül kullanıyorum birde sirkeli suyla yıka dedi doktorum. geçen ayda aynısı olmuştu
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
istersen aç çek canım hiç farketmez :) o iblis varya insanı soğutmak için herşeyi yapargeceleri uyku tutmadığı zaman birşeyler okumaya başla hemen uyku gelir :) sabah ezanına kadar uyuyamam mesela ezan okunur nasıl uyuduğumu bile bilmem
Teşekkür ederim canımhatimden haberim yoktu, aslında babamın bildiğindende haberim yoktu tek kardeşimle anneme söylemiştim :) aşılama sonrası eve gelirken annem aradı söyledi. geçen ay tutmayınca annemde üzülüp söylemiş babama, oda hatim yapmış. bomboşum umutlu değilim ama umutsuzda değilim. geçen ay çok gergindim ne olacak diye ama bu sefer takmıyorum, bu huzurumuda okunan dualardan aldığımı biliyorum. inşallah tez zamanda hamile kalırız yavrularımızı kucağımıza alırız. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah.
canım seni mutlu ve umutlu görmek benide çok mutlu etti :) benim arkadaşım 7cmlik miyomla ilk gecesinde hamile kaldı, bebek erken doğdu küvezde kaldı sonra vefat etti ama şimdi bi çocuğu daha var. Allahtan ümit kesilmez. herşey yoluna girecek ve biz bu sınavları başarıyla geçeceğiz. Rabbim yardımcın olsun geçmiş olsun şimdiden. benim doktorumda senin doktorun gibi. hiç doktora gitmiş gibi hissetmiyorum gittiğim zaman. sormadan cevaplar herşeyi.. Allah böyle doktorların sayısını çoğaltsın inşallah..
bu yorumunu okuyunca güldüm canım :) kızma sakın kötü amaçlı gülmedim. benim yumurtalıkların 2side çalışıyor gene bi işe yaramıyor :)) ya tek sağda oluyor yumurta yada tek soldaokadar tedavi oldum aynı anda üretim yaptıklarını görmedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?