Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benimde ilk aşılama oldu eğer tutmazsa ikinci aşılama öncesi hsg çekilecek açıkcası bnde çok korkuyorum anestezili çektirmeyi çoğu doktor önermiyor kısa süreli ağrı için anesteziye gerek yok diyorlar ama benim ağrı eşiğim oldukça düşük aşılamada dahi çok kasıldığımdan ağrım fazla oldu bende fsh yüksekliği var yumurtalarım gelişmiyordu şimdi çok şükür ilaçla gelişti bnde tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmüyorum bndeki sorun zaten belli ama yine doktorlar çektirmeyi öneriyor bakalım hayırlısı Allah yardımcın olsun buarada zaten aşılamanın tutma olasılığı düüşük inşallah en kısa zamanda olur..

sizinle hemen hemen aynı durumdayım ben de. 3 yıldır evliyim, 1 yılı aşkın süredir deniyoruz ama bebek gelmiyor bu ay aşılama yaptırdım artık ama sanırım o da tutmadı, regl olacak gibiyimm

ben aşılamadan önce rahim filmi çektirdim, Ankarada özel bir görüntüleme merkezinde kendi doktorum çekti. zerre acı duymadım anestezi almadığım halde.normal bir muayene gibiydi... şükür tüpler de açık çıktı. istanbulda da radyomar mı radyotom mu ne öyle bir yerden bahsediyorlar, çok iyi, acısız çekiyor diye. bence kendini hiiiç korkutma...

büyük ihtimalle açıktır tüplerin ama olsun, istersen bir de buna bakılsın...inşallah bebeğin kısa sürede gelir

canım bence hamilesin, kan testi ver hadi inşallah değerinde güzel çıkar.. şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Gercektenmiiii:) ya umarim oyledir kizlar aksam isten gec donuyorum kan vermem cok zor ancak h.sonu gidebilirim. Hayal kirikligina ugramak istemiyorum umarim ignenin etkisi degildir

canım çatlatma iğnesinin etkisi çoktan geçmiştir, testte bir hata yoksa büyük ihtimalle hamilesin
belirtin falan var mı bu arada? sen gidip kan ver en iyisi

Cok bi belirtim yok bel ve karin agrim vardi oda gecti bugun. Bide istahim cook acik. Heycan yaptim umarim hayal kirikligina ugramam iki yildir bekliyorum artik cok bunaldim cok umitsizim

Arkadaşlar bugün aşılama sonrası 11. Sabah dayanamadım ve test yaptım beş dk sonra çok silik ikinci çizgi belirdi. Sizce??? Olabilirmi:)

BENCE OLABİLİR ÇÜNKÜ KANDAKİ BETA HCG HORMONU ÖNCE kana sonrada idrara geçiyor erken yapılan testler eğer negatif çıkarsa yalnış olabliyor ancak pozitif sonuç genelde yalnış olmuyor.Ben Hamileliğimi Öğreneli Bayağı Olmuşken Sırf Çift Çizgiyi Görmek İçin Test Yaptım ona rağmen Dakikalar Sonra Silik Bir Çizgi Çıkmıştı.Bence %90 hamilesin Kan Testi Yaparak Emin Olmanı Tavsiye Ederim.Sağlıkla Gelsin İnş Bebeğin:)

Gercektenmiiii:) ya umarim oyledir kizlar aksam isten gec donuyorum kan vermem cok zor ancak h.sonu gidebilirim. Hayal kirikligina ugramak istemiyorum umarim ignenin etkisi degildir

canım iğnenin etkisi olacağını sanmıyorum. eğer kan verecek vakit yoksa testi sabahları tekrarla, giderek koyulaşacaktır ikinci çizgin. hayırlı olsun tekrardan

test yaptırdınmı yoksa yaptınmı eğer evde kendin idrar testi yaptıysan doğru sonuç vermeyebilir.

evet canım idrar testi yaptım, inşallah hatalıdır ama hiç ümidim yok. elimde kalan koca bir hayalkırıklığı

negatifte olabilir sonucun ama 12 günde idrarda çıkmaz benden tavsiye kan testi yapmadan sakın hamile değilmişsin gibi hareket etme ben dayanamayıp negatif çıkacağını bile bile 9 gün test yaptım yanılmamıştım negatifti 2 gün sonra kanda pozitif çıktı.ister adetini bekle istersen kan testi yaptır ama sakın bu ay olmadı diye ağır falan kaldırma umuyorum allah hakkında hayırlısını verir..

Aynen canım benimde ağrı eşiğim çok düşük ama burdaki radyoloji teknikeri ile konuştum 10 dk sürüyo hiç acı olmuyo kimse anestezi ile yaptırmıyo diyor.Hsg bir tedavi yöntemi değil ama bu filmi çektirdikten sonra hamile kalınabiliyormuş. Sen ne zman çektiriceksin ?İkinci aşılamayı ne zaman düşünüyosun ?

Çok saol canım inşşah bende acı duymam , olumsuz düşünme belki tutmuştur aşılaman.Benimde anlayamadığım herşey normalken neden olmuyor,bir sebep bulamıyor doktor ,heralde zamanı var diyorum .Allahım hepimize nasip etsin

vallahi ben ciddi ciddi stresin etki ettiğini düşünüyorum. biz bu stres yüzüden düzenli ilişkiye bile giremez olduk çünkü....bebeğin olmasını da etkiliyordur bence...

şimdi de kafam çok karışık, bir ara vericem bi ay oluruna bırakıcam diyorum, bir yok başlamışken 1 defa daha deniyim diyorum... ağlıcam bu kararsızlığım yüzünden

ayrıca 12 gün testin negatif çıkması testin hatalı olduğu anlamına gelmez değerlerin henüz orada çıkacak kadar yükselmemiştir.idrar testinde 50 nin altı değer çıkmıyor benim aşılamanın 13 14 günü 48 falandı yani şuan idrar testin doğru sonuç vermez.mutlaka kanda test yaptır yada regl olana kadar hamile olmadığını düşünme.

sdtive Ankaradaki görüntüleme merkezinin adını yazabilir misin canım??Ben de çok tedirginim rahim filminden.Yaptırmayı düşünmüyordum ama gerekliymiş sanırım aşılama için (

Arkadaşlar bugün aşılama sonrası 11. Sabah dayanamadım ve test yaptım beş dk sonra çok silik ikinci çizgi belirdi. Sizce??? Olabilirmi:)

hadi hayırlısı tebrik edrim şimdiden inşallah allah tamamına erdirir canım. moralini yüksek tut pozitif düşün inşallah hamilesin

sdtive Ankaradaki görüntüleme merkezinin adını yazabilir misin canım??Ben de çok tedirginim rahim filminden.Yaptırmayı düşünmüyordum ama gerekliymiş sanırım aşılama için (

canım yazıyım ama önemli olan merkez değil, filmi çekecek olan doktor. benim linada gittiğim doktorum kendi çekti filmi, gittiğim merkez de alfamed...

senin de doktorun çeker bence...

bak canım ikimizin durumu aynı benimkide sebebsiz, o yüzden aşılama bizim için çokta iyi bi yöntem değil bende acaba diyorum bazen aşılamam iptal oldu direk tüp bebek düşündüm ama bir taraftanda acaba 3.aşılama yaptırsam tutarmı diyorum,anlıcan ikimizde aynı durumdayız hep ikilemdeyiz,hep düşüncedeyiz.
ben senden biraz daha arsızım galiba şu sıralar hiç uğraşmak istemiyorum tedavilerle,bide havadan mıdır nedir,sürekli dışardayım geziyorum çocuk muhabbeti olduğunda da ne yapim olmuyo deyip geçiriyorum hiçte zoruma gitmiyor vallahi,geçen hafta kaynım ve eltim burdaydı 2 gün misafirim oldular düşün eltim kaçarak evlendi ve şuan 2.ye hamileymiş yuh dedim,kaynımda bi o kadar sorumsuz adamın teki eşime bakıyorum üstüme titriyo o zaman hiç üzülmüyorum aksine hep güçlü duruyorum.

boşver artık ya olursa olur olmazsada yapıcamız bişey yok.şimdilik düşünüyorum ne yapmalıyım diye ama içimi karartıcak şekilde değil tabi,sende öyle yap inanki faydasını görüceksin canım,tavsiyemi dene....

hadi yaaa seninkilerde akort sorunu var demekkiyok canım niye kızayım valla bana tedavide vermiyolar yaa sadece aşılama istersen yaparız yoksa bekle diyolar..bilmemki 3 yıldır bekliyrm daha nekadar bekliyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…