Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim de 2. aşılamam canım ilkini kasımda oldum tutmadı işte. Bizim sorun benim rahmim arkaya dönük bu aslında sorun değil gebe kalınabiliyor ama eşimin spermi çok yoğunmuş fazlasıyla ulaşması mümkün değilmiş biz çok geç öğrendik bunu ilk testte hiç dememişlerdi bunu bize.Aşılamada yıkandığı için sorun kalmıyor inşallah hayırlı haberler alırız ama açıkçsı umudum var mı yok umutlanmakta istemiyorum ilkinde çok belirtim oldu göğüs acıması, kasık ağrısı ama tutunamadı diye düşünüyorum bilmiyorum. Ben tüpe odaklandım ama bir kere daha deneyelim aklımızda kalmasın dedim.

olur olur tabii ki dua ederiz birbirimize gerçi ben aşılamada sonra girmem aşılama topiklerine söz verdim kendime bu konuyla ilgili o iki hafta konuşmak istemiyorum odaklanmakta istemiyorum insan burada yazdıkça düşünüyot kendini dinliyor ama aşılama tarih ve somuç tarihi yazarız olursa da olmazsa da gelir yazarımm arada da yazarım

Biz Balıkesirdeyiz,benimde 2 gün önce gittim sağve sl yumurtalıkta bayağı fazla düzeyde en büyüğü 16 mm yumurta olusmus.benimde eşimi sperm kruger değeri yüzde 3 tü.suanda 5 aylık tedavi ile yüzde 5 e yükseldi.cmt ye dua ediyorum,ama günlr ecmiyor,moralsizlikte etkili ama hep ağlamak istiorum.umarım hakkımızda hayırlısı olur.kafam dagılsın yalnız olmadıgımı bilmek için bu foruma üye oldum.senin ilk aşılaman mı?doktr bana cok yumurta oldugu için cmt cok agrın olacak dedi ama anlamadım,nasıl bir ağrı olacak acaba?bu arada ben gecen sene seropehen artı catlatma iğnesi kullandım eski dr um aşılama yapmadı ama aşılamasız o yollada kalamadım hamile.

dün reglin 11. günüydü gittim doktora, 16 mm 1 tane yumurtam var, yarın yine gideceğim duruma göre çatlatma iğnesi olacak, herşey yolunda giderse cumarteside aşılama olcam, çok gerginim. yumurtanın kaç mm olması gerekiyor iğne yapılması için?

canım, maşallah yumurtana güzel büyümüş...18mmden sonra yapılabiliyor çatlatma iğnesi, yani 18-19-20 civarı, ama daha büyk de yapanı duydum. benim doktorum genelde 19 civarında yapıyor. yumurta günde 2mm büyüyor yaklaşık, yani yarın gittiğinde 19-20mm civarı olur, tam iğne zamanı. cmtesi büyük ihtimalle yapılır aşılaman tatlım, sen yine bilgilendir bizi

başka topikte okudum, linada aşılama yaptırmışsın galiba, ben de oraya gidiyorum, doktorum sema hanım. bu ay aksilik olmazsa Allahın izniyle yaptıracağım aşılamayı. sen klomenle yaptırmışsın. bana iğne verecekmiş doktorum. şimdi adet olmayı bekliyorum işte...

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]kaçıncı bebek[/td]
[td]kaçıncı aşılama[/td]
[td]aşılama tarihi[/td]
[td]sonuç[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sdtive[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kafverengi[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ay-sum[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengulsakin[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]selnur81[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arrrr[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ARES_ARES[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gelsene[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ECRIN2012[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dejavu_one[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Selim2010[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kelam[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lryla4627[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]beren33[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebetommmm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]seehriban[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]butterfly10[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]HndSLm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]oz_me[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemarslan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]son5858[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

üstteki tabloyu dolduralım kızlar
siz bilgilerinizi iletin ben doldururum

üstteki tabloyu dolduralım kızlar
siz bilgilerinizi iletin ben doldururum

selam canım nasılsınn?? benim bu ay yapılıp yapılmayacağı regl olduğumda ilk kontrol de belli olacak. o zaman yazdırırım adımı listenize. inşallah güzel haberler alırıız ard arda. görüşmek üzeree

canım bende pco olduğu için bende de fazlaca yumurta var ilk aşılamamda da çok vardı bunlardan 3 taneside olgunlaşmıştı ama ağrım olmadı benim aşılamam çok rahat geçmşti evde tabii ki ağrım oldu kasıklarımda falan ama öylr aman aman birşey değil yanii c.tesi olmuştum o zaman pazar gnü yemek falan bile yapmıştım.

eline sağlık canım benim aşılama günüm net değil daha bugün belli olur büyük ihtimal 2 de randevum var. Öğle tatilime denk getiriyordum ama ameliyatı varmış neyse artık. Yettiyse iğne cuma olur yok bir doz daha ol derse c.tesi yani mullaktaydı dün durum 16 .. falandı 18 olmuşsa sanırım çatlatma vurdurur ama olmadıysa biz doz daha vur der. Geleyim tarihi haber veririm eklersinn

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lryla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım benim 2. bebek, 1. aşılama olacak. bu arada emeğine sağlık, liste çok iyi oldu, inşallah hepimiz pozitif sonuçlarla hamişler topiğine transfer oluruz. düzelttim listeyi becerebilmişidir inşallah :)

Son düzenleme:
sdtive kuzumm topiğin hayırlı olsun inş sana ve diğer martta aşılama yapacak olan herkeslere...

topiği görünce yazayımda umut olayım dedim aşılamayla hamile kalmış biri olarak....

umudunuzu yüksek yüreğinizi ferah tutun doktorunuza verdiği ilaca güvenin kötü şeyleri olumsuzlukları asla düşünüp içinizi karartmayın...

rabbim hepinizin muradını tez zamanda versin inş...

sormak istedğiniz birşey olursada tecrübelerimi seve seve paylaşmaya hazırım..

hepinizi görmek umudu ile

benim biricik, güzel gönüllü arkadaşım

ne iyi etmişsin de yazmışsın buraya belki uğur getirir diye açtım topiği, inşallah çok sayıda güzel haber alırız.

şimdi aklıma birşey gelmiyor ama seen 3-5 günde bir uğra, belki birşeyler sormuş oluruz

kk ya çok giremiyorum biliyorsun ama arada girip bakınıp çıkıyorum o zaman abone oluyorum topiğine her geldğimde muhakkak uğraraım uğurlu topikine inş sanada diğer kızlarada uğur getirir

benimde inşallah 1.bebek 1.aşılamambu forumda ttem yapalım arkadaslar,,umutlarımızı kaybetmeyelim,ben hep ağlamak istiyorum çok moralsizim,aşılamam cmt olacakyarın dr son yumurta kontrolü yapacak

canım benim tarih belli oldu

1. bebek, 2. aşılama 8 mart cuma aşılama günü

benimde inşallah 1.bebek 1.aşılamambu forumda ttem yapalım arkadaslar,,umutlarımızı kaybetmeyelim,ben hep ağlamak istiyorum çok moralsizim,aşılamam cmt olacakyarın dr son yumurta kontrolü yapacak

neden moralin bozuk canım biliyorsun moral çok önemli pozitif düşünüp iyi hisset canım dua et tevekkül et bak benim ilki tutmadu ikincisini bende cuma yaptırcam ama yılmıyorum iyiyim süperimm napalım bizde bu süreçlerden geçecekmişiz olmadı tüp yaptırırım diyorum ilk ve tek biz mi yaptırıyoruz sanki doktorumun cuma günü 12 de bir aşılaması var beni 2 de alacak mecburen bu gece 2 de de çatlatma iğnemi vurucam.

Merhaba Arkadaşlar

Bende bu ay aşılama olucağım Bugün gonal-f kullanmaya başladım 1 hafta sonrada kontrolüm var sonrada gelişmelere göre devam edicez Umarım hepimiz Allahın izniyle miniklerimize kavuşuruz.

yumurtam sağ tarafta. şimdi adım attıkça sağ tarafım da acı oluyor. yumurtam çatlama sinyalimi veriyor aceba :26: geçen ay aynı şey solumda olmuştu

Merhaba Arkadaşlar

Bende bu ay aşılama olucağım Bugün gonal-f kullanmaya başladım 1 hafta sonrada kontrolüm var sonrada gelişmelere göre devam edicez Umarım hepimiz Allahın izniyle miniklerimize kavuşuruz.
inşallah güzel haberlerini alırız canım

listey yapan arkadaşa teşekkür ediyorum benimde ilk aşılamam ve daha önceden düşüğüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…