Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
moral bozmak yok herzaman ilk aşılama tutucak diye de bişey yok,inşallah 2.aşılaman tutar canım bende bu ay 3.aşılamamı olucam inşallah olur,,

evet genelde 2. aşılamanın tutma olasılığı yüksek gibi çevereye baktığımız zaman ama doktorlara gre çok farkyok ilkiyle şans aynı. Bne kürfalan yapmadım me bileyim korktum ters tepecek diyee ama bu aşılama da tutmazsa yaza kadar beklicez tüp için o zamana kadar normal denemeler olacak o arada yaparım. Benim yumurtalar şükür iğnelere güzel cevap veriyor büyüyor çatlıyor normalde de çatlıuor ama geç oluyor iğnelerle daha çabuk oluyor işte. Ya var ya ben bebeğimin olup olmamasını artık o kadar takmıoyorum gerçekten yanii Allah nasip ederse olacak etmemişse olmayacak ben elimden geleni yapıyorum Rabbim herkesin kaderini kendi çabasına bağlamıştır bende kendimce çaba gösteriyorum daha da olmaz vardır bir hayrı derim bırakırım ama işte çevredekiler stres ediyor insanı illa bir kadının çocğu olması gerekiyormuş kadınlığı bnunla ölçülüyormuş gibi davranıyorlar oysa Rabbimden gelmiyorsa kul ne yapsın. Kendi en yakın akrabalarım bile yapıyor teyzem bana demiyor annem yanımda oluyor ona veriyorum teli ona soruyor yok mu daha ya olsa heralde ki haberi olur dimi daha ne soruyorsun insanlar bayılıyor işte deşmeye ona da alıştım gerçi. Görelim mmevlam neyler neylerse güzel eyler..

haftaya inşallah bu topiğin ilk hamişi sen olursun canım :)))
hepinize ayrı ayrı dua edicem umarım bebişler bizimledir.......

ayyyyy inşallah canım inşallah allah razı olsun dilerim hepimizin göbegi bebişli olur bu yıl içinde inşallah

arkadaşlar geçende söylemiştim aşılama yapılacak die yapıldı 26 sında 1 hafta filan bilgisayara filan yaklaşmak istemedim ama kızlar benim hafif hafif kasıklarıma ağri giriyor nedendir acaba korkuyorum bişi olacakta tutmicak die inşallah tutmuştur bugün 7. gün bitti inşallah martın 12-13 ü gibi belli oucak inşallah hayırlısı
ALLAHIM herkesin yar ve yardımcısı olsun
AMMMMİİİİİİİİİİİİİNNNNNNN

güzel haberlerle gel inşallah canım,hayırlısıyla olsun inşallah....sen yeterki rahat ol,sakin ol,olucak inşallah

inşallah canım,ya topik başkanına dedim bi tablo hazırlayalım diye en azından aşılama gününde ve sonrasında dua ederdik benmi yapayım ne yapayım şu takvimi?

bence başka bi dr a daha danış derim yapışıklığı çözmek için bi yöntem söylememiş sana,yinede sen bilirsin canım bende hiçbir sorun olmamasına ragmen,eşimde de olmamasına ragmen 3.aşılamam olumsuz sonuç verirse bu ameliyatları olucam ama bunu başka bi dr istedi benden yani aşılamayı yapıcak olan dr um başka...

söylediklerine kelime kelime,harf harf kalıyorum canım,geçenlerde dayımla eşi burdaydı asansörde 6 kişiyiz ve bitanesi sordu çocuk varmı diye annemle yengem savunmaya başladılar birisi yok daha düşünmüyolar diyo annemde olur inşallah diyo tabi bu kadar kısa demiyolar :)))

amannnn olursa olur olmazsada yapacak bişey yok sonuçta verecek olan Allah,vermeyi nasip etmeyen de Allah o yüzden rabbim hayırlısıyla nasip etsin demekten başka bişeyimiz yok.

neler duyuyoruz neler,bizde bununla sınanıyoruz işte ne yapalım,tevekkül edicez.
dularım seninle canım topik başkanına tablo yap dedim en azından kimin ne zaman aşılama olucanı ne zaman sonuç alıcanı görür ona göre dua ederiz dedim ama oymak başkanı malesef pek teşrif etmiyo :)))olmassa biz yapalım ne dersin?

evde işte o kadar yoğunum ki, binbir heves açtığım topiğimle ilgilenemiyorum istediğim gibi
leylacım vallahgi sen güncel tutuyorsun burayı.
aslında tablo fikrine katılıyorum ama şu aralar ona ayıracak vaktim yok, inşallah yaparım onu.
sonuç bekleyenlerden iyi haberleri alırız inşallah

sen merak etme canım kendimi topik başkan yardımcısı seçtim:))) senin yerine burdayım ben yapabilsem tabloyu hazırlıcam ama bilemiyorum.

kızlar aranızda bilen varsa bi tablo hazırlayın en azından aşılama günü ve sonucunda bol bol dua ederiz...

danış canım banada haber ver,en azından paylaşalım nedir,ne olucak.....

merhaba arkadasım bende 2010 da evlend,m,2 senedir istiyoruz artık bu ay ilk aşılamam olacak,6 gündür göbekten gonaal f oluyorum.normalde aşı iğne vurulamayan ben göbekten iğne oluyorum,Allah sabrını veriiyormus.benimde karnım cokşişti ve gaz inanılmaz.cumartesi günü aşılaamam yapılacak.perşembe catlatma iğnem vurulacak.doktor cmt cok agrın olacak cok yumurta oldugu için dedi.bende 700 kere LEMYED çektim suya üfledim,cm ye kadar onu eşimle içeceğiz.artık işimiz dualarla,seninkileride denicem aşılalam olurken,artı bol bol ananas tutunmasını kolaylastırsın diye,umarım seninde tutar,,,

cnm benim ne güzl yazmışsınnn ... Allah ol demezse kul napsınn onun istemesi vermesi gerek herşeyde vardır bir hayırr elbet olcak bebegimizz ama zamanı var .... bide akraba baskısı iice sterse sokuyr insanı ben aşılama olduğumu kimseye sölemedim eşim ve ben biliyrz sadece .... benimde 2. aşılama cnm dün başladım tedaviye ilki olmadı herşyin hayrlsı .... senin kaçıncı aşılaman ?? sorununuz ne ?? bizim sebebsiz infetilite

cnm ne kürü yapıoyorsun????? bizimde sebesiz infertilite...2. aşılamaya başladık..

moral bozmak yok herzaman ilk aşılama tutucak diye de bişey yok,inşallah 2.aşılaman tutar canım bende bu ay 3.aşılamamı olucam inşallah olur,,

evt cnm bende 2. aşılama için vaşladımm eşimede arı poleni yedirioyrummm bol bol fındık cevizz :) bu kez olcakk inanıyorumm ... inş cnm olur bebegimiz.. sorunun neydi cnm ? bizimki sebebsz infetitlite

Kızlar merhaba,
Ya benim 14. Günüm aşılamadan sonra hala test yaptiramadim .ayaklarım gitmiyor eczaneye sanki. Belirti takip etmeye çalışıyorum. Başım dönuyor çok ama progestan yapıyor, midem bulansa ,ağzım kurusa onlarida progestan yapıyor diyorum. Sadece eskiye oranla sık sık idrara cikiyorum ve 1 haftadir süren adet sancısı gibi sancılar var. Adetim ayın 8 inde normalde. Doktorumda 8 ine kadar beklersin adet olmazsan yaparsın test dedi. Ayirt edecek bir belirti yokmudur bunlari Ne yapabildim test ne bekleyebildim psikolojimi bozdum iyice

sağol arkadaşım rabbim hepimizin duasını kabul etsin,sen hangi şehirdesin,ben ankaradayım,doktor bana gonal f iğne vermedi.günde 2 tane klomenle biri 18mm diğeri 20 mm yumurtam oldu.eşimin spermi düşük % 7 hareketli oda enjekte edildi zaten.bugün eşime arginmax aldım l-karniti aldım.selenyum e vitemin.bunları kullanacak.bana çatlatma iğnesi vuruldu.takip ettik hemen çatlamadı.2 gün üstüste aşılama yaptı doktor.

merhaba kızlar yarın doktora gidiyoruz iğnelerim bitti bakalım büyümüş mü yumoşlarım... çooookk heyecanlıyımmm :))) bu arada ege üniv de tedavi gören var mı bu ay ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…