olsun görmemen çok normal,aşılama topiğine girmediğinden,canım dualrımdasın,inşallah 3.ye gerek kalmadan bu tutar genelde 2.aşılamalar tutuyo diyolar,benimki tutmamıştı inşallah seninki tutar ben daha olmadım canım adeti bekliyorum daha 12 gün var bat a bu ayın son haftasında olurum büyük bi ihtimalle aşılamamı.
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bakalım bu topiğin ilk hamişi kim olucak? :)))
keşke sende btç kürü yapsaydın yumurtlamaya ve çatlamasına birebir diyolar benim yarın son gün bitiyo kür.
bilmiyorum canım şuan beklemedeyim rapor çıktıktan sonra görücem hangi iğneleri yazıcanı o gün bi gelsin anlatırım paylaşırım inşallah,
sende artık kafandan istersen atabiliyosun söylim sana,ban ben ne yaptım baktım ben hariç herkes benim avukatlığımı yapıyo,mesala birisi bana varmı bebek dediğinde yanımda kim varsa yok daha düşünmüyolar felan diyo,bende dedim ki ya benim yerime düşünenler var,yorum yapanlar var boşver dedim kendime :))) şuan çok rahatım:)) sende dene boşver de yaa
Doktor laparaskopiye gerek duymuyorum dedi. Şişlik yok dedi.canım laparaskopi yaptırsana maliyetide düşük bi ameliyat yapışıklık açılır,bende 3.aşılamamı yaptırıcam bu ay tutmazsa laparaskopi olucam
haftaya inşallah bu topiğin ilk hamişi sen olursun canım :)))
hepinize ayrı ayrı dua edicem umarım bebişler bizimledir.......
bence başka bi dr a daha danış derim yapışıklığı çözmek için bi yöntem söylememiş sana,yinede sen bilirsin canım bende hiçbir sorun olmamasına ragmen,eşimde de olmamasına ragmen 3.aşılamam olumsuz sonuç verirse bu ameliyatları olucam ama bunu başka bi dr istedi benden yani aşılamayı yapıcak olan dr um başka...[
Doğru söylüyosun canımcım. Danışıyım bakalım. Ne söyleyecek.
selam aleyküm sevgili dostlar.kadınlar kulübünü yıllardır takip ediyorum.bebeğim olmuyor 34 yaşındayım...2.5 yıllık evliyim...2 yıldır korunmuyorum.1 martta aşılama yaptırdım.çoook zor bir bekleyiş.karnım şişti sankim gazım var.bakalım mevlam neyler.dua edin bana .mü'minin mü'mine duası kabul olurmuş.aşılama olurken elimi karnıma koydum.doktor kevser süresini oku dedi.ya haalik,ya şaafi,ya mucip,ya vaaris ismi şeriflerini çok çektim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.zor bir imtihan.kolaylıkla başarmayı nasip eylesin yüce mevla..
evet genelde 2. aşılamanın tutma olasılığı yüksek gibi çevereye baktığımız zaman ama doktorlara gre çok farkyok ilkiyle şans aynı. Bne kürfalan yapmadım me bileyim korktum ters tepecek diyee ama bu aşılama da tutmazsa yaza kadar beklicez tüp için o zamana kadar normal denemeler olacak o arada yaparım. Benim yumurtalar şükür iğnelere güzel cevap veriyor büyüyor çatlıyor normalde de çatlıuor ama geç oluyor iğnelerle daha çabuk oluyor işte. Ya var ya ben bebeğimin olup olmamasını artık o kadar takmıoyorum gerçekten yanii Allah nasip ederse olacak etmemişse olmayacak ben elimden geleni yapıyorum Rabbim herkesin kaderini kendi çabasına bağlamıştır bende kendimce çaba gösteriyorum daha da olmaz vardır bir hayrı derim bırakırım ama işte çevredekiler stres ediyor insanı illa bir kadının çocğu olması gerekiyormuş kadınlığı bnunla ölçülüyormuş gibi davranıyorlar oysa Rabbimden gelmiyorsa kul ne yapsın. Kendi en yakın akrabalarım bile yapıyor teyzem bana demiyor annem yanımda oluyor ona veriyorum teli ona soruyor yok mu daha ya olsa heralde ki haberi olur dimi daha ne soruyorsun insanlar bayılıyor işte deşmeye ona da alıştım gerçi. Görelim mmevlam neyler neylerse güzel eyler..
ne demek canım elbette dua ederiz,inşallah hayırlısıyla tutar canım,hepimizin derdi ortak,bende bu ay 3.aşılamamı olucam 2,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadım,bende ve eşimde bi sorun yok sebebsiz infertilite yani,hayırlısı olsun bu ay aynı zamanda btç kürü yapıyorum yarın son gün inşallah işe yarar,sende denesene
moral bozmak yok herzaman ilk aşılama tutucak diye de bişey yok,inşallah 2.aşılaman tutar canım bende bu ay 3.aşılamamı olucam inşallah olur,,
merhaba arkadasım bende 2010 da evlend,m,2 senedir istiyoruz artık bu ay ilk aşılamam olacak,6 gündür göbekten gonaal f oluyorum.normalde aşı iğne vurulamayan ben göbekten iğne oluyorum,Allah sabrını veriiyormus.benimde karnım cokşişti ve gaz inanılmaz.cumartesi günü aşılaamam yapılacak.perşembe catlatma iğnem vurulacak.doktor cmt cok agrın olacak cok yumurta oldugu için dedi.bende 700 kere LEMYED çektim suya üfledim,cm ye kadar onu eşimle içeceğiz.artık işimiz dualarla,seninkileride denicem aşılalam olurken,artı bol bol ananas tutunmasını kolaylastırsın diye,umarım seninde tutar,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?