canım benim hem adet düzensizliğim var hemde yumurtlarım yavaş büyüyor nerdeyse 2ayda bir adet oluyorum bir de çikolata kisttim var sağ ve solda soldaki baya büyük ve büyüme eğilimli en son 8 cm 'di. doktorum alınması lazım demişti laparoskopi ile alacak sanırım bu ay aldıracağım kesin dönüşü yok ondan olmuyor belkideeşimde de biraz spermlerde hereket problemi var ilaç iğne falan kullandı ama pek de işe yaramadı sanırım
yarın kontrolüm var ameliyat günü almaya çalışacağım bir an önce kurtulayım istiyorum .ameliyattan sonra bir iki ay daha deneyeyeceğim olmasa tüp bebeğe geçmek istiyorum inşallah o tutar başka şansımız kalmıyor yoksa. çok üzgünüm çok da konuştum öle işte canım sinir bozucu yani her şey üst üste geliyor. inşallah senin tedavin başarılı olur canım allah yardım etsin herkese
canım bencede hemen kistini aldır sonrasında eşine mutlaka keçi boynuzu içir çok faydası oluyor sende incir kürü yap aşılama olacaksanda bunları mutlaka yap ALLAHTAN ümidini kesme hiç beklemediğin bi anda verir rabbim