aminnnnnnnnnnn....merhabalar kızlaaar...
herkese iyi haftalar bol sevinçli kahkahalı sürprizlerle dolu olsun inşallahh herkeslerin duaları kabul olsuunnn...
sana da gönülden aminnnn...selam canim bende Frankfurta yasiyorum .
sende tüm denemeleri burdami yaptin?
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah bu sefer Rabbim bize ikiz evlat nasip eder hayirlisiylan bu denememizde isteyen herkese cifter cifter versin insalllah.
kızlaar...
2.tedavime uzun süre ara vermeyi düşünürken kendime yeni bir merkez ararken fazla ara vermeden başlama kararı aldım.kimler mart ayında tedaviye başalayacak?
merhabalar umarım bende mart ayında başlayabilirim.çünkü zeynep kamilin bana vereceği günü bekliyorum yarın dosyam açılacak.yumurta rezervim düşük olduğu için ve yaşımda 34 olduğu için tedavi için bekletileceğimi sanmıyorum.yarın hastaneye gidicem umarım iyi haberle gelebilirim.aranıza katılırım:))
bende şubat sonu gibi yeniden başlıycam. mart ayı dert ayı derler ama umarım bizim için mutluluk ayı olur:)
yok yok merak etme pozitif düşün ki pozitif olsun biz tabuları yıkarız Allah kısmet ederse :) nerede başlıyorsun? kaçıncı tedavin?
ikinci denemem olacak inşallah. bu ay başlamıştık ama kısmet değilmiş iptal edildi. 20 şubat gibi adet olup, başlıycam kısmetse. istanbul tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.
hiç bilemedim ki cnm doktoruna sorsan aslında en iyi o bilir..Kızlar yardım bılmıyorum söylemişmiydim eşim profertil adında bi ilac kullanıyo bu ilacın etkisini göstermesi icin en az 2 ay kullanması gerekiyomuş ilacın yanında yan takviyelerde kullanıyo sizce beklemelimiyim yoksa tedaviye başlamışmıydım ilkinde hiç düşünmediğim kadar yıprandım 2.sıne hemen başlıyım olsun diyorum ama icimden bi ses bekle dıyo bılemedim ya fikir verin nolurrr
nasılsınız kızlar? varmı adet olup tedaviye başlayan gelişme olan? ben adet öncesi kontrole gittim cumartesi günü geçen aydan çatlamayıp kalan bir tane yumurtam varmış doktorum çatlatma iğnesi verdi yaptım umarım çatlar çatlamazsa 1 ay tedaviye ara verip sonra başalayacakmışız inşallah çatlar yeniden 1 ay beklemek gözümde o kadar büyüyor ki adetimin 2. günü gidicem tekrar eğer çatlamışsa iğnelere başlayacağımm..Allah yardım etsin cümlemize...
canım benim de kist adayı bir yumurtam vardı bu ay. çatlatma iğnesi verdi doktorum. umarım çatlamıştır. yoksa bir ay daha beklemek çok zor geliyor. umarım ikimiz de başlayabiliriz bu ay.
ınsallah bı sorun cıkmadan tedavılere baslar ve mutlu sonuca hep beraber ulasırız
Merhaba kizlar bende kismetse 15 subat gibi adet olcam ve tedaviye baslicaz. 5 yildir evliyiz ve 3 yildir cocuk istiyoruz. 2 asilamam var biz agirdan aldik biraz ilk defa tüp yaptircaz. İzmir'de kent hastanesinde olcak. Doktorum israel aruh... gecen persembe kontrole gittim. Bazı testler yapıldı. Hepsi normal çıktı cok sukur. Folik asitle coraspin yazdi.
Bizim sorunumuz bu arada eşimin degerleri dusuk cikio bazen. Ama hicbi doktor direk tüp demedi hic. Birde benim bir tupum tikaliydi. Lap.ile acildi. Cok net bi sorunumuz yok aslında. Bu aradA liste yapılmamış galiba konu sahibi arkadaş ilk sayfaya liste yapsa süper olur. Daha kolay olur birbirimizi takip etmek. Insallah Rabbim isteyen herkese Çifter Çifter gonderir kuzucuklari :))
nasılsınız kızlar? varmı adet olup tedaviye başlayan gelişme olan? ben adet öncesi kontrole gittim cumartesi günü geçen aydan çatlamayıp kalan bir tane yumurtam varmış doktorum çatlatma iğnesi verdi yaptım umarım çatlar çatlamazsa 1 ay tedaviye ara verip sonra başalayacakmışız inşallah çatlar yeniden 1 ay beklemek gözümde o kadar büyüyor ki adetimin 2. günü gidicem tekrar eğer çatlamışsa iğnelere başlayacağımm..Allah yardım etsin cümlemize...
merhaba siz aşılama mı yoksa tüp bebek tedavisimi olacaksınız.ben yeni başlıycam direk tüp bebek tedavisi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?