2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Ben devletde yaptırıyorum ama özele gidecek olsaydım ya bahçeci yada meoerial olurdu.memorialle de bende funda hanıma muyene olmuştum.iyi bir doktor ilk teşhisimi o koymuştu.daha önce gittiklerimin hiç biri yumurta rezervin az dememişti.gerçi sonradan çıkmış bir problemede olabilir tabi psikolojım etkilemiş olabilir.

canım yumurta kalitesi için kür vs kullanmadım ben. sanırım ilaç dozunun ayarlanması yeterli oldu. bir de glukofenin faydası olduğuna inanıyorum. bahsettiğin operasyonu duymuştum pco lularda işe yaradığını düşünüyorum. ben bu denemende bol kaliteli yumoşların olacağına ve hayırlısıyla bebişine kavuşacağına inanıyorum. yürekten dua ediyorum senin için.

senin sorunun nedir hangi hastanelerde yaptırdın tedaviyi

senin sorunun nedir hangi hastanelerde yaptırdın tedaviyi

Canım ben Adana'da yaşıyorum. İlk iki tedavimi devletten yaptıracağım için Seyhan Başkent Hastanesi'nde oldum. İlki negatifti.İkincisi boş gebelik çıktı. Sonra özel bir tüp bebek merkezine gittim. Tedavi gayet iyiydi. 13 yumurta topladılar. 10 tanesi 5. güne kadar gitti. İçlerinden en iyilerini transfer ettiler. Ama negatif aldım. Sonrakide yine özel bir merkez tedaviyi çok kısa sürdü ve toplamda 2 yumurta olgun çıktı onlarda döllenmeyince iptal oldu. Yine aynı yerdeyim doktorda inatçı bende inşallah bu sefer tutturucaz Allah'ın izniyle. Bu arada tedavim bitti ama hormon değerimin biri yüksek çıkmış o yüzden transfer yapmadılar henüz. Dondurdular embriyoları önümüzdeki ay herhangi bir pürüz çıkmazsa transfer olacak.

merhaba canım bende Adanada yaşıyorum :)) ama tedaviyi istanbulda bahçeci fulya kliniğinde görüyorum. bu ay geldik muayeneye ama doktorum 2 ay falan beklememizi önerdi rahmin dinlenmesi için. Allah izin verirse yaza tüp bebek için tekrar geleceğiz. Allahım yardımcımız olsun arkadaşm

Kizlar bugun transferimin 8. Gunu blast transferi yapildi bana iki tane. Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptim 12.5 bhgc degerinin ustunu soyledigi yaziyor ama negatif cikti simdi ben hamile degil miyim ister istemez kafama takiliyor yaaa

Kizlar bugun transferimin 8. Gunu blast transferi yapildi bana iki tane. Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptim 12.5 bhgc degerinin ustunu soyledigi yaziyor ama negatif cikti simdi ben hamile degil miyim ister istemez kafama takiliyor yaaa

Kanda bakılması tekrar edilmesi gereken bir günde yapmışsın testi hepimizin yaptığı gibi erken yapmışsın.1-2 gün daha bekle ve kan testi yaptır derim. Üzme kendini bende çok yaptım bekleyemedim test günlerini. 2 gün daha sabır arkadaşım kendini üzmeden ama

inşallah bu sefer pozitif alırsın bende adana da tedavi görüyorum .Özel adana tüp bebek merkezinde sen nerde yaptırısun yarın opu var benim ikinci denemem inş bu sefer olacak hepimiz için hayırlısı.

Sagol canim..hamilelerin duasi kabul olurmus insAllah..doktorum Tolga beyde bu operasyondan sonra kalite artacak ve ohss yasamayacaksin dedi Allahin izniyle..zaten bu operasyonu yaptirmasaydim ben yine ayni sonucu alacagimizi bile bile sana bir daha tup bebek yapmam baska doktora git dedi :) embriyolarimin resimleini bile verdi kalitey kendin de gor ve baska bir tedaviiye baslamqdan bu sonuclari doktoruna soyle dedi..ben arastirdim ve doktoruma guvendim..Rabbim insAllah bu sefer yuzumu guldurur ve evladima kavusturur ..bu dilegim kendim icin değil bu ozlemi ceken herkes icin..benim 1hafta icinde ade olmam lazim hayirlisiyla baslayacagiz tedavime ..burada iyiki seni tanidim inan umut oldun bana..bebisinin gelisimini takip ediyor olacagim..Rabbim insAllah sag saglik kucagina alip mutluluk la buyutecegin gunleride gosterir..

kızlarrr ben de bugün 2. iğnemi vurdum... :))

ben 3iğnemi vurdum.ama iğnenin birini yanlşılıkla kapağinı açayım derken arkadan çekip içindeki ilacı boşallttım:)) senin kısamı uzun protokolmu nerde tedavi oluyosun

Kizlar adetimi beklerken bugun hamile oldugumu ogrendim ve hala soktayim...hcg 851 cikti..
Rabbim sana binlerce kez sukurler olsun..
baharinkizi..Rabbim isteyince gercekten oluyormus..destegin icin cok tesekkurler. .

Kizlar adetimi beklerken bugun hamile oldugumu ogrendim ve hala soktayim...hcg 851 cikti..
baharinkizi..Rabbim isteyince gercekten oluyormus..destegin icin cok tesekkurler. .

Çok sevindim darısı başımıza inş allah tamamına erdirsin bende transfer için gün sayıyorum Allahım bu sevinci hepimize yaşatsın .

esra8 merhaba ben henüz özelden mesaj atamıyorum o yüzden buradan cevap yazıyorum. Bende ankada'da tedavi görüyorum. Umarım güzel haberlerinide iletirsin bana. Çok sevindim aynı yerden bir arkadaş bulduğuma :)

Çok sevindim canım yaa .. Nasıl güzel bir haberdir bu inşallah böyle devam edersinn ... Allah kucağına almayıda nasip etsin.. ÇOK ÇOK sevindim.

Çok sevindim canım yaa .. Nasıl güzel bir haberdir bu inşallah böyle devam edersinn ... Allah kucağına almayıda nasip etsin.. ÇOK ÇOK sevindim.

Amin canim hayirlisiyla kucagimiza alacagimiz gunleride yasariz...Rabbim hic kimseyi bununla sinamasin..ben 5yildir bu hasreti cekiyorum..herkesin kucagini doldursun..hayili evlatlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…