günaydın kızlar ilk iğnemi sabah komşuma yaptırdım sonunda.korkuyordum ama iğneyi olurken hissetmedim de sonradan biraz yaktı koldan oldum bu arada decepetly çok heycanlıyım lüfen benim için dua edin de ilk denemem de tutsun. önümde 20 günlük bir iğne süreci var.3kutu decepetly 60 kutuda merional bu iğnelerin hepsi bitecekmi?[/QUOT
bende de heyecan cok fazla.umut,korku,heyecan hepsi karışık.:)inşallah canım ilk denemede tutar.dün ilaçları görünce gözüm korktu tam 1 çanta dolusu ilaç.tedavi öncesi ve sonrasında kullanılacaklar.tüm ömrüm boyunca okadar ilaç asla almamışımdır.inşallah yan etki görmeden en kısa zamanda atlatırız bu evreyi.rabbim mis kokulu evlatlarımızı bağışlasın bizlere.isteyen herkezin emeğinin karşılığını alsın.
canım merkezle konustun mu kaç embriyo transfer edecekler acaba?normalde yasa gereği 1 ama bazı merkezler 2 tanede koyabiliyorlarmış...
amin inşallah.ben zeynep kamil hast.yaptırıyorum kaç embriyo yerleştiriliyo diye hiç konuşmadık.ama benim yumurta rezervi az yaşımda 34 konuşucam bu konuyu bir dahaki gidişimde iki tane için.adet olunca gidicem haftaya merional iğneye başlamak için.sen nerde yaptırıyosun. yaşın kaç
Canim yasadillariki paylastigin icin cok tesekkur ederim..ayni seninde yasadigin gibi 3aydir bende kafama takiyorum bu konuyu sanki hep ayni kalitesiz yumurtalarla karsilaaacakmisim gibi geliyor..bende glukofen kullandim ama ameliyattan sonra doktorum inofolic diye bir toz var pcos hastalari icin uretilmis onu kullanmami istdi..doktorum operasyondan sonra kalitenin artacagini soyledi ohss de olmayacakmis artık. .ben ankarada akay tup bebek merkezinde tedavi goruyorum doktorum tolga ecemis ve gercekten ck memnunum.ankRada oturdugum icin istanbula gelme imkanim malesef yok.doktoruma guveniyorum insallah bu denemede hersey sorunsuz olur.opuden sonra transfer olamadan insanin elinin bombos kalmasi gerckten cok cok zor..su anda adetimi bekliyorum gelir gelmez hayirlisiyla baslayacagim..yasadiklarin bana umut oldu..ck tesekkur ederim bundan sonrada sira sagsaglim bebegini kucagina almaya kaldi..insallah o gunlerde gelir..bu arada kaliteyi artirmak için yedigin yada yaptigin kurler vqrmiydi ?
amin inşallah.ben zeynep kamil hast.yaptırıyorum kaç embriyo yerleştiriliyo diye hiç konuşmadık.ama benim yumurta rezervi az yaşımda 34 konuşucam bu konuyu bir dahaki gidişimde iki tane için.adet olunca gidicem haftaya merional iğneye başlamak için.sen nerde yaptırıyosun. yaşın kaç
ben İzmir Kent Hastanesinde yaptırıyorum canım.31 yaşındayım.ben de 2 tane istiycem.şansımızı yüksek tutmakta fayda var.ama kabul edilir mi bilemiyorum.inşallah hayırlısı olur canım.gelişmelerimizi yazalım...
hayırlı olsun yeni tedaviler. çok zor biliyorum ama sakin olmaya çalışın arkadaşlar.. Bende 5. Denemeye rağmen sakinliğimi uzun süre koruyamıyorum ama yinede siz sakin olun .. Herşey güzel olacak inşallah..
senin sorunun nedir hangi hastanelerde yaptırdın tedaviyi
Canım ben Adana'da yaşıyorum. İlk iki tedavimi devletten yaptıracağım için Seyhan Başkent Hastanesi'nde oldum. İlki negatifti.İkincisi boş gebelik çıktı. Sonra özel bir tüp bebek merkezine gittim. Tedavi gayet iyiydi. 13 yumurta topladılar. 10 tanesi 5. güne kadar gitti. İçlerinden en iyilerini transfer ettiler. Ama negatif aldım. Sonrakide yine özel bir merkez tedaviyi çok kısa sürdü ve toplamda 2 yumurta olgun çıktı onlarda döllenmeyince iptal oldu. Yine aynı yerdeyim doktorda inatçı bende inşallah bu sefer tutturucaz Allah'ın izniyle. Bu arada tedavim bitti ama hormon değerimin biri yüksek çıkmış o yüzden transfer yapmadılar henüz. Dondurdular embriyoları önümüzdeki ay herhangi bir pürüz çıkmazsa transfer olacak.
Kizlar bugun transferimin 8. Gunu blast transferi yapildi bana iki tane. Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptim 12.5 bhgc degerinin ustunu soyledigi yaziyor ama negatif cikti simdi ben hamile degil miyim ister istemez kafama takiliyor yaaa
Canım ben Adana'da yaşıyorum. İlk iki tedavimi devletten yaptıracağım için Seyhan Başkent Hastanesi'nde oldum. İlki negatifti.İkincisi boş gebelik çıktı. Sonra özel bir tüp bebek merkezine gittim. Tedavi gayet iyiydi. 13 yumurta topladılar. 10 tanesi 5. güne kadar gitti. İçlerinden en iyilerini transfer ettiler. Ama negatif aldım. Sonrakide yine özel bir merkez tedaviyi çok kısa sürdü ve toplamda 2 yumurta olgun çıktı onlarda döllenmeyince iptal oldu. Yine aynı yerdeyim doktorda inatçı bende inşallah bu sefer tutturucaz Allah'ın izniyle. Bu arada tedavim bitti ama hormon değerimin biri yüksek çıkmış o yüzden transfer yapmadılar henüz. Dondurdular embriyoları önümüzdeki ay herhangi bir pürüz çıkmazsa transfer olacak.
canım yumurta kalitesi için kür vs kullanmadım ben. sanırım ilaç dozunun ayarlanması yeterli oldu. bir de glukofenin faydası olduğuna inanıyorum. bahsettiğin operasyonu duymuştum pco lularda işe yaradığını düşünüyorum. ben bu denemende bol kaliteli yumoşların olacağına ve hayırlısıyla bebişine kavuşacağına inanıyorum. yürekten dua ediyorum senin için.
kızlarrr ben de bugün 2. iğnemi vurdum... :))
kızlarrr ben de bugün 2. iğnemi vurdum... :))
Kizlar adetimi beklerken bugun hamile oldugumu ogrendim ve hala soktayim...hcg 851 cikti..
Rabbim sana binlerce kez sukurler olsun..
baharinkizi..Rabbim isteyince gercekten oluyormus..destegin icin cok tesekkurler. .
Kizlar adetimi beklerken bugun hamile oldugumu ogrendim ve hala soktayim...hcg 851 cikti..
Rabbim sana binlerce kez sukurler olsun..
baharinkizi..Rabbim isteyince gercekten oluyormus..destegin icin cok tesekkurler. .
Çok sevindim darısı başımıza inş allah tamamına erdirsin bende transfer için gün sayıyorum Allahım bu sevinci hepimize yaşatsın .
Çok sevindim canım yaa .. Nasıl güzel bir haberdir bu inşallah böyle devam edersinn ... Allah kucağına almayıda nasip etsin.. ÇOK ÇOK sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?