2013 mayıs annelerinin bebiş hazırlıkları...)

Hepsi çok güzel Allah hayırlısı ile kuçağına almayı nasip etsin. Bende beşik konusunda çok kararsız kaldım nasıl birşey alacağımıza karar veremedik

kızlar nasıl resim ekleyebilirim

Eklentiler

• $beyazklasik19001[1].webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
tüm takımı mı yaptırdınız iyiymiş fiyatı hangi mağaza acaba?

cnm sitelerde hangi mağaza bizde önümüzdeki haftalarda tekrar gezmeyi düşünüyoruz senin takımında güzelmiş hem fiyatı da iyi...

Allah hayırlısı ile kuçağına almayı nasip etsin. çok güzelmiş bayıldım ben tek beşik almayı düşünüyorum beşikte çok güzel tek olarak ala biliyormuyuz nerden aldın yada yaptırdığın site ismini vere bilirmin
arkadaşlar beşik konusunda yardım istiyorum doğuma 3 ay kaldı hiç birşey almadık

kızlar magazanın adını inannın hatırlamıyorum sitelerde ki bütün magazaları dolastık ama hepsini tek tek inceledik.2 ay oldu alalı cuma günü kurulucak.

amin canım cok tesekkür ederim.tek beşik te yaptırabilirsin sitelerdeki magazaları arastır istersen

merhaba kızlar,
oğluşumuz için beğenerek ,özenerek aldıklarımızın küçücük bir kısmını ekliyorum , bakalım sizde beğenecekmisiniz.
diğerlerininde resmini çekince ekleyeceğim...

canım bebek arabasının markası ne acaba.hepsi cok güzel gülegüle kullansın oglusun:)

canım bebek arabasının markası ne acaba.hepsi cok güzel gülegüle kullansın oglusun:)

merhaba cnm ,
teşekkür ederiz , arabamıza biz mini cooper diyoruz bebeconfort mila ,ana kucağıda istersen bebeconfort istersen maxi cosi kullanabiliyosun sadece bu ikisi uyuyor arabaya.
biz çok araştırarak aldık, çok yerde kaplamıyor , görmeni tavsiye ederim. joker mağazasından aldık.

kızlar magazanın adını inannın hatırlamıyorum sitelerde ki bütün magazaları dolastık ama hepsini tek tek inceledik.2 ay oldu alalı cuma günü kurulucak.

canım cuma günü geldiklerinde mağazanın adını sorup bizle de paylaşırsan sevinirim bir de taksitli mi nakit fiyat mı?

bende bunları aldım..babanesi battaniye ve yelek almış bu hafta odasını boyıycaz odası gelicek oğluşumun..

Eklentiler

• $BABYHOPE-BEBEK-ODASI-KARYOLA-BESIK-GARDOLAP__65981661_0.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $Hastahane-CIKISI-10-PARCA-IKIZLER-BEBE__63512468_0.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $Hastane-CIKISI-5-parca__69055763_0.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $0abebek-set-5-PARCA-bakim-tasima-kanguru-alt-ana__68548810_0.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 52

Kızlar mevlüt kıyafetimizide babannesi aldı , sanırım alacak başka bişeyimiz kalmadı çok şükür.
Paşamızı bekliyor herşeyi daha vaktimiz var ama son zamanlar çıkamam diye tamamladık herşeyimizi , krem ,şampuan vs. hariç onları araştırmaktayım hala.
:118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…