2013 mayıs annelerinin bebiş hazırlıkları...)

Aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar ben 0 aylık olarak bir hastane çıkışı aldım 4 tane alt 2 tanede çıtçıtlı zıbın aldım 0 aylıkları çok giyemiyorlarmış 2 tane alt üst takım 62 cm aldım 2 tane tulum var gerisini kısa kollu ve kolsuz alayım diyorum ama 62 cm mi alayım yoksa dahamı büyük olsun acaba mayıs oratasında doğacak sizler nasıl yaptınız

oglusuma disarda gezmelik, gezmelerde giydirmelik cici birseyler istiyorum
netten alisveris yapmiyorum, bulundugum yerde de cok guzel hosuma giden seyler bulmam zor oluyor
uydurmaya calisiyorum
ama erkek bebekler icin cesit cidden az :) yalniz erkeklere de bir pantolon bor gomlek giydirince cok cici oluyorlar di mi

ben bunlari uydurdum bugun oglum icin, bir an once gelse de giyse yavrucugum

Canım üzülme hiç eşin bululr iş kara gün kararıp durmaz elbet aydınlanır hem bebekler o kadar çabuk büyüyormuş ki çok fazla kıyafet almak mantıklı diil bence çoğunu giydiremeden küçülecek

ikizlerin gule gule gıysınler canım ♥ hepsı bırbırınden guzel

gule gule gıysın canım♥

ben yerım bu elbıselerı cok guzeller ♥

güle güle kullansın tum bebecıklerımız 3olunca daha alıs verıse cımadım yakında cıkacam cunku daha zor gecıyor 7aydan sonra evden dısarı cıkmaz hale gelırım herhalde

yerım onalrı ben saglıkla gıysın ınsallah

Pekbiciciiiiiiiiii oyy ben yerim oğluşunun cicilerini çok güzel hepsi annesi
bende triko tuluma bittimmm valla. hepsi birbirinden güzel.
güzel günlerde giymek nasip olsun tosuncuğa

canım hepsi birbirinden güzel, ama en çok triko tuluma bayıldım :)
sağlıkla, huzurla güzel günlerde giysin inşAllah yavrun...

hepsine bayıldım canım yaa.güle güle giysin inşallah..nerden buluyosun bunları..i.netten mi???

hepsi çok güzel güle güle giysin bebeğiniz
mahsuru yoksa triko tulumu nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim

Kızlaaarr çok teşekkür ederimm
Daha da güzelleri sizlerin olsun inş
Trikoyu GAP'tan aldım Bende aşık oldum görür görmezz
Ve genel olarak hep netten alışveriş yapıyorum

Pekbiciciiiiiiiiii oyy ben yerim oğluşunun cicilerini çok güzel hepsi annesi
bende triko tuluma bittimmm valla. hepsi birbirinden güzel.
güzel günlerde giymek nasip olsun tosuncuğa

Canım çok teşekkür ederimm
Senin cimcimenin cicileride süperlerr
Güle güle giydir inşAllah canımm

yerım ben sızın cıcılerınızı hepsı bırbırınden hos tatlım saglıkla gıysın pasa ınsallah

kız kıyafetlerı baska yaaa saglıkla gıysın kızın ınsallah

Teşekkür ederizz teyzesiii
Hep birlikte sağlıkla giydirip giydirp süsleyelim-yakışıklı yapalım bebişlerimizi inşAllahh

Ben de paylaşıcam şu işlerimi bitireyim tüm aldıklarımın fotgrafını çekicemmm koyucam bakalım beğenicek misinizzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…