2013 mayıs annelerinin bebiş hazırlıkları...)

kızlar ben hala hıc bır sey almadım :))) ay ne alsam 40 cıkınca memlekete gıdecez serın oluyor bızde ıste asagı yukarı 2aylık oluruz kafam karıstı ılk oğlum toplu olunca hep ayından buyuk gıyerdı ıkıncı oğlumsa normal kıloda o tam zamanında gıyıyor şimdi neye gor alayım ya buyuk gelır yada kucuk

Mayıs anneleri paylaşım alanına yazmıştım ama kaynamasın diye buraya da yazayım :)

Kipadaki F&f markasında indirim var. Kumaşları gayet güzel, yumuşacık ve renkler modeller şahane, mothercare gibi. 3lü tulumlar 16 TL, alt üst 2 adet takım 13,5 TL, 3lü uzun kollu badiler 12 TL . Bir çoğunu da inceleyemedim ama mutlaka göz atın derim

Aldıklarımın resmini ilk fırsatta eklerim :)

Canım unnadoda nerde bulamadım kii ben :26:
Benim bebeğim adlı kitap var ama bu kitabı bulamadım
Buarada nevresimlerim geldi benim senin geldi mi?

Dün de dvm ediordu kampanya bugün kaldırmışlar, o söylediğine baktım daha ince bir kitap benm aldığımda 7 yaşına kadar yazılacak bölüm varmış

Selam kızlar ben de hazırlıklara başladım, ne görsem almak istiyorum :)
Buradan polonun bebekler için olan nevresim takımından aldım piyasadan uygun fiyata ve kargo konusunda da hiç bir sıkıntı yaşamadım.
U.S. POLO HOME | Perde , Yatak örtüsü , Nevresim siz de bir bakın isterseniz, bebek battaniyeleri, yün yorgan ve yastığı da var yakın zamanda onları da almayı planlıyorum :)

şimdilik bebeklerimize bunları aldık penye tulumları eksik nisan sonu gibi doğum kadife tulum almama gerek varmı ? oğlumun 2 tane var kızımın uzun kollu çıtçıtlısı yok kaçtane alsam uzun kollu acaba 2 ay sonrada yaz başlayacak karar veremedim kısa kolluları yeterli olurmu en azından ilk 3 ay ikiz olunca çok fazla alamıyacam daha oda araba çok eksik var yavaş yavaş almam lazım

hangı bırını begendıgımı soylıyeyımkı hepsı cok guzel canım ya hayırlısıyla kullansın yavrun inşallah :)
yengem yenı dogum yaptıgı ıcn ona sordum en co k ne lazım dıye kıyafet 2 3 tane yetıyor bıle cunku cok cabuk buyuyorlar
bı kıyafetı en fazla 1 2 ay gıybılıyor eger kuuck aldıysak ama cıtcıtlı badıler onları bıraz buyuk alıp cok almak lazım encok onlar kullanılıyor:)

cnm benim kızımda 29 nisanda doğmuştu ve ben hiç uzun kollu badi giydirmedim askılı ve kısa kollu al kısa kollu olanları yazın penye niyetinede giydiriyorsun.

Marvella Home
Kaz tüyü bebek yastığı - % 30 gıdık tüyü - 35 x 45 cm.

Marvella Home
Kaz tüyü bebek yorganı - % 50 gıdık tüyü - 100 x 150 cm

internetten bir de bunları sipariş ettim. 3 yastık bir yorgan sipariş ettim. yorgan 70 lira, yastıklar 14 liradan. bana uygun geldi çünkü elyaf yorganlara bile 50 lira diyorlar piyasada

Viola Bebe Kaz Tüyü Organik Yastık

bu yastıktan tanesini 21 liradan 2 adet sipariş verdim. ama siparişimden sonra internetten yorumlara baktım kaz tüyü yastıklarla ilgili. bazı markaların yastıklarında kötü koku olduğuyla ilgili şikayetler var. kullanıp da memnun kalan veya şikayeti olan oldu mu hiç?

teyzeleri bugün kızıma aldım cicilerini, nasıllar

Son düzenleme:
cnm bende aynı besıgın acık rengını aldım hemde ındırımdeydı 350 tl bılgın olsun bagcılar bılıyo musun bılmıyorum ama bagcılar meydana gıderken civil magazasında bılgınee
aldığınız beşik'ten bende almak istiyorum
tekrar güle güle kullanın[/QUOTE]

butun teyzelerıı cok tesekkurlerrrr
ıns gule gule gıyelımmm

sed323 canım bebeshop.com dan aldım markanın adını unuttum ama
kız bebek kıyafetlerıne gırıp sort tulumlar dıye bakarsan cok guzel cıcıler var
hemde ındırımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…