- Konu Sahibi snowflakeN
-
bugün unnado da bu park yatağı aldım özelliklerine göre fiyatıda gayet iyi
http://unnado.radorecdn.com/images/products/364/big/260213_raylc_8418.jpg
sezen, canım ben 4 tane uzun kollu aldım.. 3 tane kısa kollu aldım şimdi..
daha hiç çıkarmadım ama oğlumdanda kalan bayağı vardı.. ama havalar ısınacak ya, fazla almamak lazım.. yarım kollu giydirip, üstünede alt -üst uzun kollu takım giydirdiğimizde olur..o yüzden uzun kollu sayısını fazla tutmasak iyi olur sanırım,tam geçiş zamanı çünkühavalar ısınacak..
ben uzun kollu 0-3 ay sadece 3 adet aldım üşürse kısa kollu giydirip üzerine alt üst takım giydiririm diye düşünüyorum evim çok sıcak oluyor tüm gün güneş görüyor erkek bebekler de sıcağı sevmezmiş pek görücez
uzun kol hiç almadım..aslında kızımdan bi kaç uzun kollu var..Allahtan sade beyaz almışım..bu durumda onlar yeterli, 5 kısa kollu badisi 3 tanede sıfır kol var..şimdilik yeter sanırım o zaman..
myhoshcum yeğenlerimden biliyorum erkek bebekler çok terliyorlar..heralde o yüzden sıcağı sevmiyor deniyor
sizinki de güzelmiş siz nerden ne kadara aldınız?
ya kızlar bıse sorcam bu hasatane cıkısı (10 lu) onları yıkıypdamı hastaneye goturcksnz
Merhaba arkadaşlar
Bugün ebebek sitesinde bübchen ve nuk ürünlerinde %28 indirim var. Ben aldım çok uyguna geldi.
Bakım çantası seti 57,53 tl ayrıca bkm eksprese üye olup ödendiğinde.15 tl daha indirimli oluyor.
İhtiyacı olanlara duyurulur.
Bübchen Bakım Çantası Lacivert - e-bebek.com
https://bkmexpress.com.tr/BKMExpress/headerLinks/campaigns.bkm
minikbaby.com da indirimsiz normal hali 59.90 zaten e bebek fiyatı abartmış 79.90 fiyat koymuş güya indirim yapmış bence birçok internet sitesinden pahalı satıyor birçok şeyi dikkatimi çekti hep karşılaştırıyorum almadan önce orda herseferinde daha pahalı
oğluşum mobilyasının bir kısmını koyayım dekore bitince inşallah hepsini paylaşıcam yinee
Eki Görüntüle 647146 Eki Görüntüle 647147 Eki Görüntüle 647148
cok guzeller.cok begendım..ıyı gunlerde kullansın annesı :)
Slm kızlar,Bebek odamız geldi,, tüller değişecek,,lamba filan alınacak... boş hali şimdi...
Eki Görüntüle 648730 Eki Görüntüle 648729 Eki Görüntüle 648728 Eki Görüntüle 648727
hayırlı olsun cnm beyaz asil duruo kızda da erkek bebekte de bnm de 3 ün oldu geldi çok benziyor bebişlerin odaları süslersin mis gibi o odayı şmdi mayıs az kaldı 1 ay öndeyim senden artık hazırlıklar hızlanmalı eve yeni üye gelicek :) ah diorum şmdiki bebeler şanslı biz demir beşikte uyumuşuz snra koltuk üstlerinde çocuğum mahrum kalsın istemiyorum allaha şkür büyümedik mi büyüdük ama tabi herşeyden önce eksiksiz sağlıklı gelsinler hayırlı doğumlar tüm mayıs annelerine herşeyleriniz çok güzel huzurla büyütün bebişlerinizi
Slm kızlar,Bebek odamız geldi,, tüller değişecek,,lamba filan alınacak... boş hali şimdi...
Eki Görüntüle 648730 Eki Görüntüle 648729 Eki Görüntüle 648728 Eki Görüntüle 648727
çok güzel canm güle güle kullan inşş,, bu arada bişey sorabilirmiim bizde odaya koymak için bu tarz yeşil bi kanepe istiyoruzda yeni aldysanız eğer nerden ve kaça aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?