2013 mayıs annelerinin bebiş hazırlıkları...)

uzun kol hiç almadım..aslında kızımdan bi kaç uzun kollu var..Allahtan sade beyaz almışım..bu durumda onlar yeterli, 5 kısa kollu badisi 3 tanede sıfır kol var..şimdilik yeter sanırım o zaman..
myhoshcum yeğenlerimden biliyorum erkek bebekler çok terliyorlar..heralde o yüzden sıcağı sevmiyor deniyor

Son düzenleme:

yeterli olur sezenim o zaman..güle güle giysin oğluşunn.. bende sıfır kol aldım 3 lü.. şimdilik oda yeter.. önceki gün baktımda alacak pek bişey bulamadım,hep uzun kollu, patikli takımlar..yeni sezon ürünlerine geçiyorlar yavaş yavaş mağazalar, yazlık almak lazım..az beklemeliyiz sanırım nasıl küçükler kıyafetler ama dimii.. unutmuşum vallahi o günlerii.. görünce minik minik , içim eridii

evet erkek çocuklar sıcağı pek sevmiyor..çok terlerdi bizimkide.. o yüzden onu daraltmasın diye biraz bol ve büyük giydiriyordum,vücudunu sarmayan kıyafetlerden..özellikle yazları

bugun doktora gıttım ama maelsef devlet hastanesı ılgı sıfır bıdaha töbe...
ne dogru durust bı bılgı alabıldım ne yavrumu gosterdı ...
sonrası medıcanaya gıttım dogum yapıcagım hastaneyı goreyım dedım malesef
kotu bır ebeye denk geldım hastaneyı odayı ebeyı hıc begenmedım
doktorumla konusup baska hastane alternatıfı ıstıcem ama pek sanmıyorum baska secenek sunucagını

minikbaby.com da indirimsiz normal hali 59.90 zaten e bebek fiyatı abartmış 79.90 fiyat koymuş güya indirim yapmış bence birçok internet sitesinden pahalı satıyor birçok şeyi dikkatimi çekti hep karşılaştırıyorum almadan önce orda herseferinde daha pahalı

Son düzenleme:

Evet cnm ben de farkettim e-bebek'in indirim dediği şeyler bile diğer yerlerden daha pahalı

Slm kızlar,Bebek odamız geldi,, tüller değişecek,,lamba filan alınacak... boş hali şimdi...

Eki Görüntüle 648730 Eki Görüntüle 648729 Eki Görüntüle 648728 Eki Görüntüle 648727

hayırlı olsun cnm beyaz asil duruo kızda da erkek bebekte de bnm de 3 ün oldu geldi çok benziyor bebişlerin odaları süslersin mis gibi o odayı şmdi mayıs az kaldı 1 ay öndeyim senden artık hazırlıklar hızlanmalı eve yeni üye gelicek :) ah diorum şmdiki bebeler şanslı biz demir beşikte uyumuşuz snra koltuk üstlerinde çocuğum mahrum kalsın istemiyorum allaha şkür büyümedik mi büyüdük ama tabi herşeyden önce eksiksiz sağlıklı gelsinler hayırlı doğumlar tüm mayıs annelerine herşeyleriniz çok güzel huzurla büyütün bebişlerinizi

teşekkür ederim cnm :) senin de hayırlı olsun... onlar sağlıklı olsunlar da eşyalar ikinci planda.. evt az kaldı ,,mobilyaların kokusu çıksın sonra kıyafetler yıkanıp yerleştirilir,, öyle böyle derken zman geçiyor,,, size de hayırlı doğumlar

Son düzenleme:
çok güzel canm güle güle kullan inşş,, bu arada bişey sorabilirmiim bizde odaya koymak için bu tarz yeşil bi kanepe istiyoruzda yeni aldysanız eğer nerden ve kaça aldınız

teşekkürler cnm amin inş... seray dı mağazanın ismi yanlış hatırlamıyorsam.800 lira. başka modeller de vardı. bunun altı sandıklı bir de..çok büyük değil ama alır gene bişiler. 1.90 filan boyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…