2013 mayıs annelerinin bebiş hazırlıkları...)

güle güle kullnın çok hoş ben de oğlumun odasını ısmarladım nisanda geleck ben 28+5 haftalığım sağsağlim alalım yavrlarımızı kucağımıza inşaalljh

güle güle kullnın çok hoş ben de oğlumun odasını ısmarladım nisanda geleck ben 28+5 haftalığım sağsağlim alalım yavrlarımızı kucağımıza inşaalljh

çok teşekkürler cnm,siz de güle güle kullanın.Hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah

çok güzelmiş güle güle kullanmak nasip olur inşallah. bende beşik aldım birde bu tarz çekmeceli dolap istiyorum sadece dolabın fiyatını biliyormusunuz öyle satılıyor mu acaba

inşallah cnm teşekkürler.. 2li dolabı sordun herhalde..normalde takımın 3 kapılı dolabı vardı. biz de yer olmadığı için 2li istedik... tanıdık çıktı kişi yaparız filan dediler de öyle 2 li oldu... mobilyanın markası meltem mobilya..biraz pahalı mobilya,,sağolsun kayınvalidemler filan üstlendi... 2 li dolap 900 küsür dü yanlış hatırlamıyorsam.ama tabi daha uygunları da vardı...

çok sağol cümlemize :)

biraz pahalıymış gerçekten :) özel sipariş yaptığı için herhalde

Canım çok güzel olmuş, hepsi pırıl pırıl. Güle güle kullanırsınız İnşallah, güzel günlerde....
amin canım ınsallah tesekkur ederım

tesekkur ederızzz:)bızımkıde bır sure yatmıcak odasında ama bı heves yaptıkıste:)

oğluşum mobilyasının bir kısmını koyayım dekore bitince inşallah hepsini paylaşıcam yinee

Eki Görüntüle 647146 Eki Görüntüle 647147 Eki Görüntüle 647148
çok guzel canımm saglıkla kullnın ınsalalh
Slm kızlar,Bebek odamız geldi,, tüller değişecek,,lamba filan alınacak... boş hali şimdi...

Eki Görüntüle 648730 Eki Görüntüle 648729 Eki Görüntüle 648728 Eki Görüntüle 648727
gule gule kullanın cnmm bıtmıs halını de ısterız amaa
bugün unnado da bu park yatağı aldım özelliklerine göre fiyatıda gayet iyi

http://unnado.radorecdn.com/images/products/364/big/260213_raylc_8418.jpg
gule gule kullanın canımm
güle güle kullan canım gayet güzel ,

bizde bunu aldık gayet uygundu

Eki Görüntüle 644110
ıyı gunlerde kullanın ınsallah
herşey harika güzel günlerde kullanın inşallah
teekkur ederızzz

Son düzenleme:

cnm çok güzel inşlh güzel günlerde kullanmak nasip olur ben bişey sorucam bu halını sen nereden aldım ben hep intenette alışverişsitelerinde görüyorum ama cesaret edip sipariş veremedim kullanışlımı yani naylon gibi falan değil demi bizim odamızda denizci figürleriyle olduğu için böle sade ve denizci figürlü olsun istedim bide kaça aldın

nılosummmm
bayıldım herseyı cok guzel olmusss
saglıkla guzel gunlerde kullansın pasamız ınsallah

bebek arabanın modelını merak ettım canım?
Concord yada baby to go ya benzettım amaa tam nedır sole bakayım
hosuma ggıtttıı

sızınkılerde cok cıcı saglıkla gıysın mınıgınız ıns
Hepsi çok güzelmiş iyi günlerde kullansın pasan odası çok güzel olmuş
tesekkur ederız cnmm

tesekkur ederım cnm.ben bu halıyı ist pendıkten aldım ama mavısı degıl lacıvertını yaptırmıstım odaya uysun dıye 1 ay sonr halı geldı paspas gıbıydı dıkımı fln o kadar kotuydukı halı da halı gıbı degıl banyo paspası gıbıydı 150 tlye almıstım ıade edıp duz bır halı aldım cnm

tesekkur ederızz canımmmamin ınsallahhh

bebek arabamız sunny baby sb 700 cnm modelı bılemedın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…