2013 mayıs annelerinin bebiş hazırlıkları...)

snow canım maşallah maşallah diyorum güle güle sağlıkla büyüsün ,yatsın ,yuvarlansın ,kuzucuk

tesekkur ederızz canımmmamin ınsallahhh

bebek arabamız sunny baby sb 700 cnm modelı bılemedın

tuhh bılemedım bu konuda kafayı yedım tum modellerı ezberledm sanırdım
demekkı hala eksıklerım var dersıme calısayım daha

guzelmıss valla begendımmm bı arastırıciiiiimmm bunu sagol kuzum

hepsi harika çok ama çok güzel olmuş paşanın odası annesi :))
şimdiki çocuklar gerçekten çok şanslı yaaa böle anne ve babaları var ne mutlu herşey onlar için hepimiz elimizden gelinin en iisini yapmaya gayret ediyoruz
benimde oğlumun odası denizci :) ben henüz paylaşamıyorum halısı koltuğu malesef henüz almadık ve dolapiçi örtülerim henüz gelmediği için içini yerleştiremedim ama herşey onun dışında dün tamamladım sadece ütüleyip yerleştircem o kadar sizin paylaşımları görünce bi gayret geliyo elimde olanları hazırlıyorum heycanlanıyorum paylaşmak için :))

hımm anladım bende o yüzden cesaret edip alamamıştım ii isabet olmuş gidip görüp almak daha ii ozaman bende düz bakcam işte bakalım hangisi denk gelicek :)

canım herşeyin çok güzel olmuş maşallah , güle güle kullanmayı nasip etsin yarabbim. Artık yavrucuğunu beklemek kaldı. O da allahın izniyel zamanında, sağlıklı ve sıhatli bir şekilde gelsin.

snow canım maşallah maşallah diyorum güle güle sağlıkla büyüsün ,yatsın ,yuvarlansın ,kuzucuk

Oda muhteşem olmuş. Sağlık ve huzurla kullan
aminn kızlar cok tesekkur ederım

tuhh bılemedım bu konuda kafayı yedım tum modellerı ezberledm sanırdım
demekkı hala eksıklerım var dersıme calısayım daha

guzelmıss valla begendımmm bı arastırıciiiiimmm bunu sagol kuzum
aynen bende bır ara oyleydım cnm:)ve bunu gorur gormez tutuldum hemen almadık cok arastırdım nette ve dun kapı caldı surprız yapmıs esım alıp eve yollatmıs o kadar sevındımkı
canımmm çok beğendimmm , maşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli büyüsün oğluşun koca adam olsun hayırlı evlat olsun hepimizin bebekleri.
aminn tesekkur ederım cnm
evet gercekten sanslılar bırde naz yapıp hemen gelmeyınce bebeklerımız daha bı kıymetlı oluyorlar:)
ınsallah sende gonlune gonlune gore bulup yerlestıtrısın odasını bıran once
hımm anladım bende o yüzden cesaret edip alamamıştım ii isabet olmuş gidip görüp almak daha ii ozaman bende düz bakcam işte bakalım hangisi denk gelicek :)

ayy ne guzel bı surprız olmus ya masallah

boyle ınce kocaları nerden buluyosunuz allahaskına
ben nerde hata yaptım acaba daha bısı goremedık

bebişimin yeni cicileri...alışverişe devam:))

Eklentiler

• $hastane çıkışı.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 98
  • $IMAG0551.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 132
  • $IMAG0552.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 117
  • $IMAG0553.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 134
  • $IMAG0554.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 116
  • $IMAG0555.webp
    23 KB · Görüntüleme: 124
  • $IMAG0556.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 114
  • $IMAG0557.webp
    31 KB · Görüntüleme: 118
  • $IMAG0558.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 125
  • $IMAG0559.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 112
  • $IMAG0561.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 107
  • $71-1327-big.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
hazırlıklar tam gaz devam, bütün ciciler çok güzel, Allah sağlıkla yavrularımızı içinde görmeyi nasip etsin. Bizim 2. bebiş olunca herşeyimiz abimizden kaldı, ama onların da bi yıkanıp ütülenmesi lazım. Anneannemiz gelse de biz de o işlere girişsek :)

Merhaba kizlar bir mayis annesi olarak sizleri buldum araniza ben de katiliyim dedim biz de en mukemel misafirimiz kizimizi bekliyoruz son 11 hafta heycan dorukta aldiginiz ciciler cok hos Allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin Amin Bebelerimiz yaz cocugu olucagi icin sansliyiz hem bunaltici sicaklardan daralip hamileligin son gunlerinde huysuz olmiyicaz hem de bebegimiz usur mu diye dusunmiyicez ben de daha fazla pamuk ince giysiler aldim kizima malum yaz cocugu sadece size sunu sormak istiyorum bizim icin dogumdan sonra kullanicagimiz pedler nasil olmali kizlar bilgilendirimisiniz

snowflaken canım hayırlı olsun herseyi güle güle kullansın. avizeyi nerden aldın canım?

hiç sorma canımmm aldıkça alasım geliyor eskiden kendime bakar alırdım şimdi oğluma verdim sıramı alışverişe çıktığımda önce bebek mağazalarına dalıyorum giydirmekde nasip olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…