2013 mayıs annelerinin bebiş hazırlıkları...)

teşekkürler cnm,,sağlıcakla kucağımıza alırız inş. bizim yer dar olduğu için, yolluk beğendik,kestirdik,,baktım da yazmıyor halıda markası.

. Güle güle kullanırsınız inşallah odamıza bayıldım nereden aldınız veya yaptırdınız mı fiyatı hakkında bilgilendirebilir misiniz?

cnm benim çok tşk ederim darısı artık alacakların başına :)
biz mobilyayı dudulludan modokodan aldık ama biraz farklıydı teşirde bu model ben stickerleri falan değiştirttim bide bizim odanın ölçüsünü almaya geldiklerinde biraz daha büyüttük mobilyayı zaten orada nereden alırsan al kendileri üretim yaptıkları için oynamalar yaptırabiliyosun tavsiye ederim gidip bakmanı eğer istanbulda oturuyosan fiyatta 4000 tl di 3700 aldık tekstili içinde

Bende avrupa yakasındayım, maskodan gemici figürleri olan aynı karyoladan aldık. Oda yapmayı şimdilik düşünmüyorduk. Ama sizinkini görünce heveslendim, yapmaya karar verdim:) Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler...

arkadaşlar size bir sorum ıolacak ben biraz fazla geç kaldım doğuma 1 aydan az kaldı ama daha bebek arabamız uyku setimiz yok.Bebekl arabası alanlar ne aldınız ben ufak tefek ve uygun bişey istiyorum ama cevap verirseniz çok memnun olurum.Birde uyku seti için hangi markalar iyi acaba bilgisi olannn

arkadaşım herşey çok güzel güle güle kullanın inşallah.Uyku seti de çok hoşuma gitti ben daha almadımNerden aldınız acaba markası falan nedir?

tşk ettim uyku setimizin markası ne bilmiyorum yani hiç bi yerinde yazmıyo :) biz onu mobilyacıda seçtik beşik tekstili içindeydi yani sanırım mobilyayı satan yer kendisi dikiyolar
mısır çarşısında helloda falan uygun fiyatlı ve güzel uyku setleri bulabilirsin aslında heryerde var ama baya pahalı arabaya gelince uygun fiyat ve ufak bişey arıyosan en bilindik maxi cosi var internetten bakabilirsin başka ürünlerede ben kendiminkin önerirdim ama benimki baya bi devasal gittik bilmeden gözünü çıkardık :)))

ALLAH bir avazda kurtarsın arkadaşlar

bende bir mayıs annesi olarak çok datlu oluyolar her şey unutuluyor kucağınıza alınca bebişlerinizi

not:kırmızı kurdale takmayı asla unutmayın

aslında biçok şey var aldığım ama en beyendiğim tulumu koyasım geldi :))
aziz bebeden aldım 46 tl den 23 e düşmüş çok hoşuma gitti
daha güzelleri sizin olsun

İyi akşamlar hanımlar
Birşey soracağım bu mobilya beşiklerin içine aldığınız kenar koruyucularınız kaç parça 4 tarafı da örtüyor mu ???? Bende 302 farklı marka var ikisi de ayak ucuna yetişmiyor ?????

genelde 3 parça oluyo benim 3 parça ve uzun beşiğin boyutuna görede değişiyo aldığın şeklede göre değişiyo kimisinin yan tarafları yarıya göre kimisinin beşiğin yarısına göre

genelde 3 parça oluyo benim 3 parça ve uzun beşiğin boyutuna görede değişiyo aldığın şeklede göre değişiyo kimisinin yan tarafları yarıya göre kimisinin beşiğin yarısına göre
Ben 4 parça olanlarından görmüştüm hep ama bnm aldıklarımdan 3 parça çıktı birinin markası çok ünlü değil de birisini taç tan aldım bebek hareketlenme ayak ucuna kafayı gömmez mi yaaa tereddütte kaldım

yok bence senin baktıkların belkide park yatak olanlar içindir hem o kadar detaylı düşünme merak etme çarpmazlar :) zaten genel amacı süs boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…