2013 mayıs annelerinin bebiş hazırlıkları...)

Canım ben e-bebek mağazan almıştım. Ben alırken ya 260 ya da 270 liraydı. 3 ay falan oldu alalı, tam hatırlamıyorum. Ben de internetten çok araştırdım, indirime girmesini falan bekledim ama hala hiç girmedi. Mağazadan yaptığımız alışverişe sonraki 1 ay içinde kullanılmak üzere 50 lira hediye çeki verdiler. Onu da kullanarak mama sandalyesi aldım portatif. O zaman biraz daha verilebilir oluyor o kadar para.

bence ikisinden biri diyosan 1. alternatifi al derim çünki diğeri evet kullanışlı mantığada yatıyo gibi ama onunla yanında yatormayı düşünüyosun baya yere yakın bi ana kucağı yanına koyduğunda eğil kalk rahat edemiyceksin ayrıca belli bir süre ana kucağı kullanıyolar beşiğin yerini tutmuyo yanında zaten 5 6 ay yatırabiliyosun ek gıdalara geçene kadar yani tabii her bebekte yanından ayorma zamanı farklı oluyo diğerinde 5 6 aya kadar yatırabilirsin senin yatağınla aynı boyda ayrıca karyola gibi önemli olan gece yanında yatırabilmek değilmi zaten her bebek ana kucağına yatmıyabiliyo

canım unnado sitesinde bugün çok güzel albümler var bak istersen framestore markasında...

cnm benimmmmmmm çok tşk ederim valla ne makbule oldu hemen aldım bi tane geçen oyuncak mağzasında buldum ama 79 la 180 arası değişiyodu çok para die almamıştım iikide almamışım öpüldün çokkk

rica ederim ne demek canım...

albümün içide güzel çıkar inşallah dışları çok güzelde...benim aldıgım harikaydı çok begendim:)

Son düzenleme:

canım odanız harika çok beğendim.emzirme koltuğunu nereden aldınız ve fiyatı nedir bana bilgi verebilirmisin?bende istiyorum bir tane ama hantal olmayanlardan senin ki tam ideal..Bebeğini güle güle büyüt odasında inşallah....

odalariniz super bayildimmm
gule gule buyusun bebisleriniz
gule gule kullanin kizlar

tşk ederim arkadaşlar darısı inşlh hazırlık yapanlara
koltuğu ben ikeadan aldım fiyatıda uygundu yaklaşık 200 tl ye mal oldu minderiyle beraber bende hantal bişey istemedim sıkılınca oturma odasınada koyarım diye düşündüm gayette rahat zaten

aminn cnm cok tesekkur ederım
ıklerım kıtabınıı be cok begendım begendım cıvıl magazasından aldım dını bılgıler de var ıcınde benıkm cok hosuma gıttı
snowflaken canım hayırlı olsun herseyi güle güle kullansın. avizeyi nerden aldın canım?
teskkur ederım cnm ıst avrupa yakasından aldım avızeler carsısı mı toptancı mı tam bılmıyorum 1 kere gıttım bır daha da gıtmedım oraya:)

saol cnm teekkur ederımm bız odayı yaptırdık cnm evet malzemesı lake ama olcunusunu bılmyrummobılyacı gelıp aldı hıc te sormadım olcusunu
hepsı ayrı ayrı cok guzel cnm saglıkla kullanın ınsallah

odalarınız çok tatlı kızlar güle güle sağlıklı günlerde kullanın bebişlerinizle beraber

teşekkür ederim canım, aksesuarlarımız eksik daha, bi an önce tamamlamam lazım artık, sen herşeyi tamamlamışsın maşallahh,, çok güzel odanızz,,,

teşekkür ederim canım, aksesuarlarımız eksik daha, bi an önce tamamlamam lazım artık, sen herşeyi tamamlamışsın maşallahh,, çok güzel odanızz,,,

yok be cnm nerde bitti bu iş kız çeyizi gibi oldu hani kızda kapıdan çıkana kadar çeyizi bitmezmiş ya bizim odada ona benzedi daha aldığımız kapısüslerimiz falan var halımız var yani bi kaç eksik var daha benim içinde ama çok şükür çoğumuzun işleri bitti sayılır bebişlerimiz gelsede aç açıkta kalmıycaklar :))))

Slm kızlar,,tülümüz geldi,,,olmuş mu,,pek kararsızım da birşey seçerken,,güzeldr inş. uyku seti filan yerleştirmedik silinsin dolaplar yıkansın eşyalar sonradan.yetiştiricez inş:)

odanıza bayıldım,güle güle büyütün bebeğinizi inşallah,halınız hangı marka acaba benımde mobilyam ve cekyatım o renklerde oldugundan halı secımınde kararsız kaldım sizinkı cokgusel olmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…