2013 mayıs annelerinin bebiş hazırlıkları...)

aynen öyle kendini eşini unutuyosun bebek olunca hatta artık 1. sırada hep o olucak :)) önce bebek mağzaları sonra çocuk mağazaları sonra okul çağlarında sonra ergenlik derken hep çocuğun alıcak 1. sırayı ben bu sırayı savalı 16 seneyi geçti malesef şimdi tam 1 2 senedir kendime vakit ayırıyorum derken başa döndüm onca yıl sonra bebek mağzaları ama öle keyifliki olsun be onların herşeyleri olsunda biz böylede mutlu oluruz annelik ne yapıcan

Slm kızlar,,tülümüz geldi,,,olmuş mu,,pek kararsızım da birşey seçerken,,güzeldr inş. uyku seti filan yerleştirmedik silinsin dolaplar yıkansın eşyalar sonradan.yetiştiricez inş:)

Eklentiler

• $DSC_0513.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 103
  • $DSC_0515.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 79
merhaba hanımlar bebiş için hangi tür yastık aldınız yada alacaksınız varsa marka tavsiyelerinizi bekliyorum

Slm kızlar,,tülümüz geldi,,,olmuş mu,,pek kararsızım da birşey seçerken,,güzeldr inş. uyku seti filan yerleştirmedik silinsin dolaplar yıkansın eşyalar sonradan.yetiştiricez inş:)

Olmuş canım, çok güzel olmuş. Yepyeni, pırıl pırıl. Hem renkler de uyumlu. İnsanın içi açılır odaya girince.

harika olmuş beyaz mobilya tülde pembe olunca güzel olmuş ellerine sağlık tabii yerleşince dahada güzel olur
merhaba hanımlar bebiş için hangi tür yastık aldınız yada alacaksınız varsa marka tavsiyelerinizi bekliyorum

cnm ben english homeden almıştım bi tane 10 tl mi ne ama onu süs yastığı yaptık uyku setine çok yüksekti ve elyaftı yataştan aldım ben kendileri üretiyolarmış pahalı ama olsun sağlıklı olsun dedim aslında en sağlıklısı pamuk veya yün ama işte şimdi nereden bulcaz yani herşeyin doğalı olduu gibi

anneannemizin aldığı park yatak ve uyku seti eksikler bitti çok şükür rabbim ağız tadıyla kullandırsın hepimize aldıklarımızı

allahım al al doyamıyorum yaa:)))

Eklentiler

• $IMAG0576.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 98
  • $IMAG0574.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 95
  • $IMAG0573.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 77
  • $IMAG0571.webp
    10 KB · Görüntüleme: 73
  • $IMAG0570.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 85
  • $67512637_tn50_0.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 86

anneannemizin aldığı park yatak ve uyku seti eksikler bitti çok şükür rabbim ağız tadıyla kullandırsın hepimize aldıklarımızı

Eki Görüntüle 662329

Eki Görüntüle 662336

hayırlı olsun canım Rabbim ağız tadıyla kullandırsın
biz de bu markaya baktık en sağğlamı ve en iyi sallananı bu gibi duruyo ama bizim kapılardan geçmez diye vazgeçtik, ölçüleri 80*120 dimi 70 lik olanı varmı bu markanın acaba??

çok güzel cicileri allah güle güle giydirmek nasip etsin
ben albümü nereden aldığını sorabilirmiyim ya bulamadım bi bebek albümü çıldırcam

teşkkür ederimmm..
albümüde internetten almıştım butikbebeden...ama şimdi kalmamıştır kampanyası...takp et tekrar gelir kampanya...

Son düzenleme:

çok tşk ederim evet ithal olması kumaşının antibakteriyel olması ve iyi sallanması (diğerleri şimdiden gıcırdıyor) bize de cazip geldi,kasası çok kalın ve sağlam incecik boru değil..

bunun ölçüsü 70x110 canım 80 lik kapılardan geçmez gerçekten bu tam tamına geçiyor bizim kapılardan

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...
yavaş yavaş sonlara yaklaşıyoruz. biz de oğlumuz için park yatak alacakken vazgeçip ahşap bir karyola aldık ve ona oda yaptık. beşik o kadar büyük ve ağır oldu ki odadan odaya sökülmeden taşımak mümkün değil. velhasıl aslında bebişimizi gece bizden ayrı yatırmayı düşünmüyorduk. yatağını da almış bulununca onu ilk dönemler gece nasıl yanımızda yatıracağız düşüncesi geldi. bizimle aynı durumda olup çözüme ulaşmış olanlar var mı?

benim iki alternatifim var

1. Tiny Love 3 ü Bir Arada Uykucu Anakucağı - Tiny Love - En ucuz ve indirimli site
bu sitedeki .Yarı yatar&Sallanır Pozisyon, 180 Derece Uyku Pozisyonu, Oturur&Sallanır Pozisyonu olan anakucağı nı alıp gece yanımızda bunda uyutmak.

2. ya da http://www.bebekbezi.com/besikler/bordo-luks-little-prince-mini-tenteli-besik-mavi_p2776 böyle bir tenteli beşik alıp yanımızda yatırmak mı?

ana kucağını çok amaçlı kullanabilirsin beşiği 4-5 aya anca kullanırsın sadece uyutmak için bence ana kucağını al derim

tşkler.

değil mi
anakucağı hem onun ev içinde koltuğu gibi, evde nereye koycam otururken derdi olmaz diye düşünyorum ama tek endişem gece bunda uyur mu?
çünkü altındaki süngeri ince pek rahat olmayabilir buna nasıl bir çözüm bulabiliriz.

Canım ben de seninle aynı durumdayım, sadece karyola alıp odamıza koyacaktık, sonra ufak bir oda takımı aldık, oda yaptık. Ben de Tiny Love anakucağı var, süngerin üzerine birkaç kat ince battaniye ve çarşaf serip yaırmayı düşünüyorum yanımda kalacağı zaman. Ya da benim yanımda yatar :))) Babayı odadan atarız ilk zamanlar....

babayı atmak da güzel fikirmiş :)

tiny love almayı gerçekten çok istiyorum. anakucağı bakarken gözüm hep bunda kalıyor. kullanışlı bir şey mi. çalıştırdınız mı. içine küçük bir süngerde diktirilebilir aslında.

Benim ilk bebeğim, kullanmadan birşey diyemiyorum ama 3 farklı pozisyonunun olması güzel. İlk zamanlarda 30 derece açı yapan, yarım oturan pozisyonunda yatıtrırım diye düşünüyorum. Kusma falan da olsa boğazına geri kaçmaz en azından, hem reflüyü de azaltıyormuş bu pozisyon. Ölçülerine uygun ince bir pamuklu yatak diktirebilirsin, böyle kullanmak isteyenler var yatak niyetine. Kendi süngerinde gece uykusu önermiyorlar ince olduğu için.

tşkler biraz kafama yattı sayende. son sorum :)
nerden aldın. internette fiyatlar sitelere göre değişiyor. webannemarket diye bir sitede en uygununu buldum.(site güvenilirmi kararsızım) diğerlerinde 300 e kadar çıkıyor. e-bebekte fln.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…