- Konu Sahibi snowflakeN
-
hiç sorma canımmm aldıkça alasım geliyor eskiden kendime bakar alırdım şimdi oğluma verdim sıramı alışverişe çıktığımda önce bebek mağazalarına dalıyorum giydirmekde nasip olur insallah
Slm kızlar,,tülümüz geldi,,,olmuş mu,,pek kararsızım da birşey seçerken,,güzeldr inş. uyku seti filan yerleştirmedik silinsin dolaplar yıkansın eşyalar sonradan.yetiştiricez inş:)
harika olmuş beyaz mobilya tülde pembe olunca güzel olmuş ellerine sağlık tabii yerleşince dahada güzel olurSlm kızlar,,tülümüz geldi,,,olmuş mu,,pek kararsızım da birşey seçerken,,güzeldr inş. uyku seti filan yerleştirmedik silinsin dolaplar yıkansın eşyalar sonradan.yetiştiricez inş:)
merhaba hanımlar bebiş için hangi tür yastık aldınız yada alacaksınız varsa marka tavsiyelerinizi bekliyorum
Slm kızlar,,tülümüz geldi,,,olmuş mu,,pek kararsızım da birşey seçerken,,güzeldr inş. uyku seti filan yerleştirmedik silinsin dolaplar yıkansın eşyalar sonradan.yetiştiricez inş:)
allahım al al doyamıyorum yaa:)))
anneannemizin aldığı park yatak ve uyku seti eksikler bitti çok şükür rabbim ağız tadıyla kullandırsın hepimize aldıklarımızı
Eki Görüntüle 662329
Eki Görüntüle 662336
çok güzel cicileri allah güle güle giydirmek nasip etsin
ben albümü nereden aldığını sorabilirmiyim ya bulamadım bi bebek albümü çıldırcam
hayırlı olsun canım Rabbim ağız tadıyla kullandırsın
biz de bu markaya baktık en sağğlamı ve en iyi sallananı bu gibi duruyo ama bizim kapılardan geçmez diye vazgeçtik, ölçüleri 80*120 dimi 70 lik olanı varmı bu markanın acaba??
teşkkür ederimmm..
albümüde internetten almıştım butikbebeden...ama şimdi kalmamıştır kampanyası...takp et tekrar gelir kampanya...
merhaba arkadaşlar...
yavaş yavaş sonlara yaklaşıyoruz. biz de oğlumuz için park yatak alacakken vazgeçip ahşap bir karyola aldık ve ona oda yaptık. beşik o kadar büyük ve ağır oldu ki odadan odaya sökülmeden taşımak mümkün değil. velhasıl aslında bebişimizi gece bizden ayrı yatırmayı düşünmüyorduk. yatağını da almış bulununca onu ilk dönemler gece nasıl yanımızda yatıracağız düşüncesi geldi. bizimle aynı durumda olup çözüme ulaşmış olanlar var mı?
benim iki alternatifim var
1. Tiny Love 3 ü Bir Arada Uykucu Anakucağı - Tiny Love - En ucuz ve indirimli site
bu sitedeki .Yarı yatar&Sallanır Pozisyon, 180 Derece Uyku Pozisyonu, Oturur&Sallanır Pozisyonu olan anakucağı nı alıp gece yanımızda bunda uyutmak.
2. ya da http://www.bebekbezi.com/besikler/bordo-luks-little-prince-mini-tenteli-besik-mavi_p2776 böyle bir tenteli beşik alıp yanımızda yatırmak mı?
tşkler.
değil mi
anakucağı hem onun ev içinde koltuğu gibi, evde nereye koycam otururken derdi olmaz diye düşünyorum ama tek endişem gece bunda uyur mu?
çünkü altındaki süngeri ince pek rahat olmayabilir buna nasıl bir çözüm bulabiliriz.
babayı atmak da güzel fikirmiş :)
tiny love almayı gerçekten çok istiyorum. anakucağı bakarken gözüm hep bunda kalıyor. kullanışlı bir şey mi. çalıştırdınız mı. içine küçük bir süngerde diktirilebilir aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?