- 5 Ekim 2011
- 164
- 22
- 98
- Konu Sahibi snowflakeN
-
canım çok cicler hepsi ayrı şirine ama kırmızı olanına bayıldım krımız hastalıgımda var ınsallah ben kızımı krımızıya bogmam saglıcakla gıysın oglusunn canım
canım lacivert olanı ben de çok beğenmiştim. aslında bi kaç şey daha beğendim ama kumaşına bakmadan almak istemedim. hen cinsiyetini de henüz bilmiyoruz. yalnız yakası çocuğu rahatsız eder diye düşündüm.
Hanimlar merhabalar, oncelikle allah bebislerinizi sagsalim almayi nasip etsin hepinize ve bende 2012 mayis annesi olarak minik bir tuyo vermek istedim, ben ettim siz etmeyin diye yazayim dedim
Aldiginiz herseyi umarim en guzel sekilde kullanirsiniz, yalniz alirken ,mutlaka bebegin gelisiminide goz onune alarak alisveris yapin,bunu yararini ilerde mutlaka goruceksiniz.
Mayis ta dogacagi icin bebekleriniz, cok yazlik aliyim gerek diye dusunmeyin cunku yeni dogmus bebegin her zaman vucud sicakligi bizlerden farkli oluyor, bu yuzden ilk uc ay icin sicak tutacak seylere yogunluk verin,
Tulumlar hakkinda ozellikle birsey soylemek icin geldim, size minik acizene tavsiyem. 0-3 ayligin disinda ayakli tulum almayin, 3 aydan sonra bebek hareketlenmeye basliyor ve bazen hareket ettiklerinde tulumlar bebekleri gerebiliyor buda gelisim acisinda sakinca dogurabilir..ayaksiz tulum bulabilirseniz onlari tercih edin yada pijama tarzi seyler oneririm..
Sizlere bir avazda dogumlar dilerim..simdilik aklima gelenler bunlar kizlar,
cok guzeller cnm saglıkla gıysın ınsallahEki Görüntüle 557434
annemın aldıklarını paylasmaya calıscam ama netten bakıorm bulabılrsem aynılarndn
Eki Görüntüle 557462 buydu sanırım
Eki Görüntüle 557473 yada bunun sarısı da olabilir tam cıkaramadım :)...
yeşil-beyaz benekli alt açma minderi.. bikaç bluz ve zıbın daha var ama hatırlamıorm netten bulamadm. kendi aldıklarımı ceker koyarm ınsallah :):)
bunlar da benim bugün bitanecik paşam için aldıklarım
malum cinsiyetimizi daha cuma günü öğrendik. fazla birşeyler almadım henüz :)
bunların tamamını da markafoniden aldım bugün.
Eki Görüntüle 557487 Eki Görüntüle 557488 Eki Görüntüle 557489 Eki Görüntüle 557490 Eki Görüntüle 557491 Eki Görüntüle 557492
bunlar da benim bugün bitanecik paşam için aldıklarım
malum cinsiyetimizi daha cuma günü öğrendik. fazla birşeyler almadım henüz :)
bunların tamamını da markafoniden aldım bugün.
Eki Görüntüle 557487 Eki Görüntüle 557488 Eki Görüntüle 557489 Eki Görüntüle 557490 Eki Görüntüle 557491 Eki Görüntüle 557492
Eki Görüntüle 555346 Eki Görüntüle 555345 teyzeleri bunlarda benm aldıklarım umarım ekleyebılmısımdr ..taytın kırmızısını aldım ve buyuk zevkle aldıgım ugg botlar :))))) bunları netten aldım resmlerı kolay yukledım dıger aldıklarımı evde kendım cektıgım ıcın buyuk oldu yukleyemedım ..nası kucultebılırım
bende 3. sünde aldım. çok güzel değil mi ya:)
tulumlar cok tatlı canım nerden aldın bakıyım bendeee..
Eki Görüntüle 559780 teyzeleri kızıma bide bunları aldımm bayılarakk:)
Kızlar herbirinizin cicişleri ne güzell
Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsinn
Bizde tam kesinleştirelim cinsiyeti bende başlamak istiyorum artık
Bayıldımmm bayıldımmm bayıldımmmmmmmmm
Nerden aldın acaba:26:
Doktor kız olma ihtimali var dedii olursa böyle şeylerden istiyorum bende
bunları bebeci die bi siteden aldım canm ..bide arka sayfalarda bakarsan gorursun mınık ugg bot aldım cok sekerler onlarıda gıttıgıdıordan aldım ve cok uygunlar ..tayta gydrcem :)
Hemen bakayım hemenn
Ayy taytınıda yerimm uggnıda yerimm totosunuda yerimm benn prensesinn
Eki Görüntüle 558600 kızalr bende bu parka yatagı beğendim GRACO Contour Electra Park Yatak Shadow
fiyatı da 328 tl civarı..kullanışlı olur mu acaba???
Eki Görüntüle 559780 teyzeleri kızıma bide bunları aldımm bayılarakk:)
merhabalar bende kuzuma aldıklarımı eklemek istedim teyzeleri
çoğunu yazın yazlıkta giyebilmesi için aldım şimdilik
Eki Görüntüle 561552 Eki Görüntüle 561553 Eki Görüntüle 561554 Eki Görüntüle 561555 Eki Görüntüle 561556 Eki Görüntüle 561557 Eki Görüntüle 561558 Eki Görüntüle 561559
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?