2013 mayıs annelerinin bebiş hazırlıkları...)

canım çok cicler hepsi ayrı şirine ama kırmızı olanına bayıldım krımız hastalıgımda var ınsallah ben kızımı krımızıya bogmam saglıcakla gıysın oglusunn canım

canım ben de bebekte çok seviyorum kırmızıyı :) kıza da erkeğe de çok yakışıyor. almak istiyorsan engelleme kendini :)

ben de önce tereddüt ettim aslında kumaşları nasıldır diye ama. sonra düşündüm beğenmezsem iade ederim kaybedeceğim birşey olmaz gibi geldi. hem fiyatları fazlasıyla uygundu, kaçırmak istemedim.
en kısa zamanda öğrenirsiniz cnm inşAllah cinsiyetinizi siz de.

Hanimlar merhabalar, oncelikle allah bebislerinizi sagsalim almayi nasip etsin hepinize ve bende 2012 mayis annesi olarak minik bir tuyo vermek istedim, ben ettim siz etmeyin diye yazayim dedim
Aldiginiz herseyi umarim en guzel sekilde kullanirsiniz, yalniz alirken ,mutlaka bebegin gelisiminide goz onune alarak alisveris yapin,bunu yararini ilerde mutlaka goruceksiniz.
Mayis ta dogacagi icin bebekleriniz, cok yazlik aliyim gerek diye dusunmeyin cunku yeni dogmus bebegin her zaman vucud sicakligi bizlerden farkli oluyor, bu yuzden ilk uc ay icin sicak tutacak seylere yogunluk verin,
Tulumlar hakkinda ozellikle birsey soylemek icin geldim, size minik acizene tavsiyem. 0-3 ayligin disinda ayakli tulum almayin, 3 aydan sonra bebek hareketlenmeye basliyor ve bazen hareket ettiklerinde tulumlar bebekleri gerebiliyor buda gelisim acisinda sakinca dogurabilir..ayaksiz tulum bulabilirseniz onlari tercih edin yada pijama tarzi seyler oneririm..
Sizlere bir avazda dogumlar dilerim..simdilik aklima gelenler bunlar kizlar,

canım çok teşekkür ederiz verdiğin bilgiler için.
her zaman tecrübelerinize ihtiyacımız olduğunu unutmayın :)
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin senin bebeğine de. Darısı başımıza inşAllah.

Son düzenleme:
merhaba,
biz bebişimize kıyafet almadık daha azcık sabrediyorum , ama bebek arabamızı aldık.
bebeconfort mila baston puset , hem de üzerine anakucağı koyulabiliyor , daha sonra büyüyünce basyon kısmını yerlerine takıp kullanabişliyorsunuz.
çok hoşumuza gitti , eşim 3 aydır araştırıyor , çok hafif ve sürüşü çok rahat tavsiye edilir.
joker mağazalarında şu anda indirimli farklı renkleride var , çok beğenerek aldık.
oğluşumuzu gezdiricez arabasıyla ayyyy çokk güzelllll çok heveslendimmm

cok guzeller cnm saglıkla gıysın ınsallah

oy oy oyyy cok guzeller saglıkla gıysınler ınsalah

tulumlar cok tatlı canım nerden aldın bakıyım bendeee..

kızalr bende bu parka yatagı beğendim GRACO Contour Electra Park Yatak Shadow
fiyatı da 328 tl civarı..kullanışlı olur mu acaba???

Kızlar bebeklerinizin cicilerinin tümü çok güzel.Güle güle kullansınlar minikler.Bizim cinsiyetimiz için doktorumuz geçen hafta % 90 kız dedi ama bu hafta detaylı ultrason kontrolümüz var.Kesinleştikten sonra başlayacağız alışverişe.Fakat sizlerin aldıklarını paylaşması çok iyi oluyor böylece fikir ediniyoruz. Açıkcası bebek arabası konusu benim acayip kafamı karıştırıyor . Hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı diliyorum.

Kızlar herbirinizin cicişleri ne güzell
Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsinn
Bizde tam kesinleştirelim cinsiyeti bende başlamak istiyorum artık

Eki Görüntüle 559780 teyzeleri kızıma bide bunları aldımm bayılarakk:)

Bayıldımmm bayıldımmm bayıldımmmmmmmmm
Nerden aldın acaba:26:
Doktor kız olma ihtimali var dedii olursa böyle şeylerden istiyorum bende

bunları bebeci die bi siteden aldım canm ..bide arka sayfalarda bakarsan gorursun mınık ugg bot aldım cok sekerler onlarıda gıttıgıdıordan aldım ve cok uygunlar ..tayta gydrcem :)

bunları bebeci die bi siteden aldım canm ..bide arka sayfalarda bakarsan gorursun mınık ugg bot aldım cok sekerler onlarıda gıttıgıdıordan aldım ve cok uygunlar ..tayta gydrcem :)

Hemen bakayım hemenn
Ayy taytınıda yerimm uggnıda yerimm totosunuda yerimm benn prensesinn

Eki Görüntüle 558600 kızalr bende bu parka yatagı beğendim GRACO Contour Electra Park Yatak Shadow
fiyatı da 328 tl civarı..kullanışlı olur mu acaba???

ayyyy bu iştee almak ıstedıgımm bu aynısııııodamı lacıvert beyaz yapıcam gardrop sıfonyer beyaz park besık lacıvert ben aynısını bi sıtede 399 tl ye gordum hangı sıte bu cnm?
ama senınkı sıyah acaba lacıvertımı 399_?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…