- Konu Sahibi snowflakeN
-
e bu da benim göbüşüm15+3
Eki Görüntüle 552405 Eki Görüntüle 552406 merhabalar göbüşleriniz çok şeker maşallah bende ekleyeyim dedim bunlarda benim meleklerim ikiz annesi olcam allah nasip ederse 14 haftalık ve 14 + 4 resimlerim bence çok büyüdü karnım ama bi arkadaşımda seni gören kilo almış sanır hamile göbeği gibi durmuyor dedi sizce belli değilmi ?
maşallah kuzucuğaçok tatlısınız sende çok şıksın canım
maşallahhh buyuyorr gobuslermıızzbuda benim göbüşüm 11+6
amaannn maşallahhhhcok tatlııı
maşallah canımmm resmen hamıle gobusu daha ne olsunn.)Eki Görüntüle 552405 Eki Görüntüle 552406 merhabalar göbüşleriniz çok şeker maşallah bende ekleyeyim dedim bunlarda benim meleklerim ikiz annesi olcam allah nasip ederse 14 haftalık ve 14 + 4 resimlerim bence çok büyüdü karnım ama bi arkadaşımda seni gören kilo almış sanır hamile göbeği gibi durmuyor dedi sizce belli değilmi ?
hay maşallah çok güzel bi hamilesin aramızda tam bir ay var göbek sıfır benimde çıksın artık karnımı gere gere gezmek istiyorum
Eki Görüntüle 552405 Eki Görüntüle 552406 merhabalar göbüşleriniz çok şeker maşallah bende ekleyeyim dedim bunlarda benim meleklerim ikiz annesi olcam allah nasip ederse 14 haftalık ve 14 + 4 resimlerim bence çok büyüdü karnım ama bi arkadaşımda seni gören kilo almış sanır hamile göbeği gibi durmuyor dedi sizce belli değilmi ?
gayet beli maşşalah, hiçte böle kilo almadık yani:)
diek hamis gobusu ya
direk bebeklerden kaynaklandigi belli normal kiloyla alakasi yok
masallah yavrularinaikiz annesi masallah sana da
teşekkür ederim ayy nasıl mutlu oluyorum anlatamam göbüşüme baktıkça çok hoşuma gidiyor hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebklerimizi inşallah
ay ne hoş herkesi göbeği maşallah...Benimde senin kadar göbeğim var bende çok çıktı çok kilo aldım diye üzülüyordum n-bende 15+6 yım sizleri görünce çok şişko olmadığımı anladım:)
Allah herkese yavrusunu sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?