2013 mayıs annelerinin göbüşleri:)

merhabalar göbüşleriniz çok şeker maşallah bende ekleyeyim dedim bunlarda benim meleklerim ikiz annesi olcam allah nasip ederse 14 haftalık ve 14 + 4 resimlerim bence çok büyüdü karnım ama bi arkadaşımda seni gören kilo almış sanır hamile göbeği gibi durmuyor dedi sizce belli değilmi ?

maaşallah onlara
bence hiç kilo gibi değil tamamen hamileyim ben diyo göbüşün

buda benim göbüşüm 11+6
maşallahhh buyuyorr gobuslermıızz
amaannn maşallahhhhcok tatlııı
maşallah canımmm resmen hamıle gobusu daha ne olsunn.)

hay maşallah çok güzel bi hamilesin aramızda tam bir ay var göbek sıfır benimde çıksın artık karnımı gere gere gezmek istiyorum

canımm benım zaten gobegım vardı:)ama buyudugunu hıssedıyorum:)buyusun de gerıne gerıne dolas ben oyleyım suanda hatta kocaman olsun:)

gayet beli maşşalah, hiçte böle kilo almadık yani:)

gayet beli maşşalah, hiçte böle kilo almadık yani:)

böyle alsak komik olurdu heralde demi dr umuz tam kesin değil ama ikiside kız dedi bidahaki kontrole netleşecek ben daha hissetmiyorum hiç siz hissediyormusunuz bebişleri dün karnımın alt kısmında kalp atımı gibi bişey hissettim ama bidaha olmadı bebişlermiydi acaba o :)

diek hamis gobusu ya
direk bebeklerden kaynaklandigi belli normal kiloyla alakasi yok
masallah yavrularina ikiz annesi masallah sana da

ay ne hoş herkesi göbeği maşallah...Benimde senin kadar göbeğim var bende çok çıktı çok kilo aldım diye üzülüyordum n-bende 15+6 yım sizleri görünce çok şişko olmadığımı anladım:)
Allah herkese yavrusunu sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

benım göbüş aksamları cok cıkıyor yaa sabah fıs dıye ınıyor gazdan baska bişi degıl cıksın artık benımkıde :)))

teşekkürler canım. ben şuana kadar bir kilo anca aldım ama göbeğim baya büyüdü. takma kafana kilo alsan da şimdi almıycaz da ne zaman alcaz

inşalllah hepimiz sağsalim alırız bebişşlerimizi kucağimıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…