- Konu Sahibi snowflakeN
-
merhaba bende yeni katılıyorum,mayıs annesi olcam Allahın izniyle..gebeliğin 10.haftasındayım,burdan bişeyler öğrenmek,paylaşmak istiyorum bakalım..:)daha çok erken,biraz merak,biraz kaygı var bakalım ilerleyn zamanlarla ilgili.Allah herkesin yardımcısı olsun şimdiden.
Maaşallah bu göbek karşısında saygyla eğiliyorum.Bana erkek gibi geldi top gibi bir göbek sanki kız göbeği yayılmış oluyor
arkadaşlar bende eklemek istiyorummmm resmim hazır :) ama nasıl eklıcem yardım pleas
alın size koca bir göbüş..ama eskiden yoktu,tamamen bu ay çıktı..bu arada 14 haftalığız..kim demiş göbüş küçük olsun diye,,,artık minibüs te,otobüste ayakta kalmak yok...tey tey teyEki Görüntüle 543147
Yeni topiğimiz hayırlı olsun. Ben de eklemek istiyorum göbiş fotomu ama benim koca kızıyo , ikna edebilirsem bi ara ben de ekleyim
niye kızar bu kocalar anlamam he :))) benimkide kızıyor o yüzden paylaşamıyorum maalesef
cok sirin gozukuyorerkek bebek gobusu gibi
arkadaşlar buda benimmm küçük şiş göbüşümmm
nerden tanıycak benim kocam göbeğimi:)) ben demedim valla..hatta burayı da bilmyor,kötü bişi olduğunu düşşünmüyorum o yüzden salla gitsin..zaten bazen her şeye karışasaları geliyor..bence yüzler görünmdiği müddetçe kızmaları çok saçma
arkadaşlar buda benimmm küçük şiş göbüşümmm
oyy ben yirimm o şişşş göbişiii
Allahımm büyümüşlerdee kendilerini belli edip göbişi şişiriyorlarr
Bende erkek göbişine benzettim sivri gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?