2013 mayıs annelerinin göbüşleri:)

merhaba bende yeni katılıyorum,mayıs annesi olcam Allahın izniyle..gebeliğin 10.haftasındayım,burdan bişeyler öğrenmek,paylaşmak istiyorum bakalım..:)daha çok erken,biraz merak,biraz kaygı var bakalım ilerleyn zamanlarla ilgili.Allah herkesin yardımcısı olsun şimdiden.

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/551780-2013-mayis-annleri-paylasim-alani-442.html
canım burda toplanıyoruz kaygılarını beraber gıderırız inşallah

Maaşallah bu göbek karşısında saygyla eğiliyorum. Bana erkek gibi geldi top gibi bir göbek sanki kız göbeği yayılmış oluyor

canım valla +18 işareti koymayı unutmuşum :) doktor amcası 10. ve 12. haftalarda erkeğe benzetip 2 gün önce de kıza benzetiyorum dedi :) şaşkınız hala..eşim hala oğlum diye seviyor...sinir oluyorum ona,,bir oğlumuz var zaten,,ben kız olacak diye çok mutlu oldum..ama doktor emin değildi hala,naasıl oluyorsa 1 ay daha bekle emin olmak için dedi...

kıısssss siziiii ziillii annişlerr
demek göbek tokusturdunuz burda:))))
ay ben yenı gördum

ve hemen top3 yayınlıorum
1.uzulsemmı sevınsemmı
2.ashanur
3.snowflaken
maaşalalah hepınızın göbüşüneee
bende ayva kadar bişi var 14.hafatda yukarı cıkcakmıs bebek sanırım
ozaman boraz daha bellı olur..bebek hala kalça kemıklerı arasında cunku

benım göbüş every nınkı kadar ancak ekleyebılırsem gunduz ceker eklerim:)

Yeni topiğimiz hayırlı olsun . Ben de eklemek istiyorum göbiş fotomu ama benim koca kızıyo , ikna edebilirsem bi ara ben de ekleyim

arkadaşlar bende eklemek istiyorummmm resmim hazır :) ama nasıl eklıcem yardım pleas

arkadaşlar bende eklemek istiyorummmm resmim hazır :) ama nasıl eklıcem yardım pleas

zevkle canim
yukarida ifadeler secenegi var ya gulme sekli, onun yanindaki yeri tikliyorsun, eklentiler secenegini
sonra dosya ekliyorsun masa ustunden telden nerdense
sonra yenidne orayi tikladiginda yapisiyor resim buraya

niye kızar bu kocalar anlamam he :))) benimkide kızıyor o yüzden paylaşamıyorum maalesef

nerden tanıycak benim kocam göbeğimi:)) ben demedim valla..hatta burayı da bilmyor,kötü bişi olduğunu düşşünmüyorum o yüzden salla gitsin..zaten bazen her şeye karışasaları geliyor..bence yüzler görünmdiği müddetçe kızmaları çok saçma

arkadaşlar buda benimmm küçük şiş göbüşümmm

Eklentiler

• $31102012681.webp
    8 KB · Görüntüleme: 180
Son düzenleme:

bide buşekilde anlatmama rağmen izin vermedi dedimki kocacım bak sadece göbeğimi çekicez ve onu paylaşıcam yok valla ikna edemedim ama beni çekecek birini arıyorum çektirir çektirmezde paylaşıcam aynen sallayamm valla :)))

Göbüsler nede guzl ckms:) kiminznki az belli ama ck tatli duruyosunuz:))) masallah hepnzde:)

oyy ben yirimm o şişşş göbişiii
Allahımm büyümüşlerdee kendilerini belli edip göbişi şişiriyorlarr
Bende erkek göbişine benzettim sivri gibi

canım teşekkür ederim :) herkez erkege benzetıyor ama kızımız beklıorz bız hayırlısı bakalım bence karnım tam cıkmadı dahaa bıraz zaman sonra anca gıbıı 1 ay akadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…