2013 mayıs annelerinin göbüşleri:)

maşallah göbüşlerinize kızlar bizde henüz hiçbişey yok

kimse anlamıyor sanırım iç karnım geniş
:44::44:

ohh ne guzelll 5.aydan sorna cikar belki seninki
benim sanki biraz daha sisti uste dogru yuvarlaklasiyor sertlesiyor
biraz daha zaman gecsin yeni foto yayinlarim ben de

ohh ne guzelll 5.aydan sorna cikar belki seninki
benim sanki biraz daha sisti uste dogru yuvarlaklasiyor sertlesiyor
biraz daha zaman gecsin yeni foto yayinlarim ben de

iyi bişeymi değilmi bilmiyorum canım gelişmiyor mu acaba soruları dönüyo kafamda:44::44:

aman büyüse bi türlü büyümese bi türlü bize de yaranılmıyor hee

iyi bişeymi değilmi bilmiyorum canım gelişmiyor mu acaba soruları dönüyo kafamda:44::44:

aman büyüse bi türlü büyümese bi türlü bize de yaranılmıyor hee

yok canim daha neler bebis zaten kucucuk su an karninin buyumesi gerekmiyor ki, bakma benim onceden vardi hamile kaldigimda gobegim. eger onceden yoksa senin 5. aydan once cok cikmayabilir tabi hizli kilo almazsan

teyzeleri merhaba..bu da kızımla bu sabahki göbüşiimiz..demiştim aslında büyük değildir çok,akşamları çok şişer o kadar..önceki resim bir akşam yemeği sonrasıydı..bugün 15.haftamız bitti.nasıl görünüyoruz?

çok tatlı gozukyosunuz sizinde totonuz büyüdü mü benm karnımdan cok totom var ya

Kızlar inşallah olmuştur, eşim evde yokken çekip ekleyim dedim, buda benim koca göbeğim. Tabii bu büyüklüğün nedeni bebeğim değil, benim boğazımı tutamamam.
Bu arada pantolonu da geçen yıl doğum yapan bi arkadaşım verdi sağolsun, kardeşi için saklıyomuş. Şimdilik çok bol geliyo.

canım çok tatlı görünüyorrsunuz..cinsiyeti belli miydi kuzucuğunun?

Yok daha belli değil cinsiyeti canım bütün takvimler falan kız gösteriyo, rüyamda 2 kere kızım olduğunu gördüm ama doktor henüz bişey söylemedi 3 hafta sonra öğrenicez inşallah

cok tatli gorunuyorsunuz ana kiz masallah size

bu arada benim de karnimdan cok basen genisliyor sanki
en korktugum sey ama kiz bebek annelerinde malum olan birsey malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…