- Konu Sahibi snowflakeN
-
arkadaşlar buda benimmm küçük şiş göbüşümmm
ohh ne guzelll5.aydan sorna cikar belki seninki
benim sanki biraz daha sisti uste dogru yuvarlaklasiyor sertlesiyor
biraz daha zaman gecsin yeni foto yayinlarim ben de
iyi bişeymi değilmi bilmiyorum canım gelişmiyor mu acaba soruları dönüyo kafamda:44::44:
aman büyüse bi türlü büyümese bi türlü bize de yaranılmıyor hee
top 3 göbeği belirlemişti bir arkadaşımız,,başta da ben vardım..ama sanırım sen artık 1.liği alırısın..maşallah canım.çok tatlı duruyor
teyzeleri merhaba..bu da kızımla bu sabahki göbüşiimiz..demiştim aslında büyük değildir çok,akşamları çok şişer o kadar..önceki resim bir akşam yemeği sonrasıydı..bugün 15.haftamız bitti.nasıl görünüyoruz?Eki Görüntüle 548733
teyzeleri merhaba..bu da kızımla bu sabahki göbüşiimiz..demiştim aslında büyük değildir çok,akşamları çok şişer o kadar..önceki resim bir akşam yemeği sonrasıydı..bugün 15.haftamız bitti.nasıl görünüyoruz?Eki Görüntüle 548733
çok tatlı gozukyosunuzsizinde totonuz büyüdü mü benm karnımdan cok totom var ya
harika görünüyorsunuz ana kız :))
kız totosu benimki,,kız çocuklarında çıkarmış,annem der hep..gören de kızın olacak diyor zaten :)
Eki Görüntüle 549010 Kızlar inşallah olmuştur, eşim evde yokken çekip ekleyim dedim, buda benim koca göbeğim. Tabii bu büyüklüğün nedeni bebeğim değil, benim boğazımı tutamamam.
Bu arada pantolonu da geçen yıl doğum yapan bi arkadaşım verdi sağolsun, kardeşi için saklıyomuş. Şimdilik çok bol geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?