2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ah canim ah
aynen dedigin gibi
gun sayiyorum resmen :)
12.hafta gelsn diye bekliyorum su an ilk hedef
sonra ileriki haftalari hedef koyarim herhalde kendime
ilerleyen haftalari gordukce yuzum guluyor
dedigin gibi aslinda cabuk gecer de iste icinde can tasiyor olma duygusu insani garip hissettiriyor
zaten 5 dk icinde duygusal sinirlik sevincli hepsini yasayabiliyorum :)
bakalim neler beliyor daha hep bir degisim oluyor ama genel anlamda buyuk seyler yok daha
bulantilar yok ve umrim uzun bir sure de olmaz da rahat ederim :) herseyi yiyebilirim

Kızlar birşey soracağım

Ben erken yumurtladım ondan eminim erken döllenme oldu ondanda eminim
Adetim bir hafta geçti cuma günü Bhcg testi yaptırdım
3600 çıktı

çok yüksek mi normal mi

ne güzel canım inşallah bulantı hiç yaşamazsın . evet bebegın hareketlerını hıssetmeye başladıgında gor bırde heycanını ay ben oturup göbegmı ızlıyordum süreklı eşimde halime gülüyodu ne o dıyodu tv göbegıne mı tasındı dıye .tadını doye doye cıkart diycem ama inan doyamıyosun

Kızlar birşey soracağım

Ben erken yumurtladım ondan eminim erken döllenme oldu ondanda eminim
Adetim bir hafta geçti cuma günü Bhcg testi yaptırdım
3600 çıktı

çok yüksek mi normal mi

cnm bnnm degerin cok iyi hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Merhabalaaar, ben de bu sabah sağlık ocağına gittim, kayıt olmamıştık kayıt oldum, bir de hamile olduğumu söyledim. Tansiyonumu ölçtüler, tarttılar, SAT'ı sordular filan. Arada arayacaklarmış bir de kan tahlili yaptırdığında bize hemogram sonucunu bildir dediler önemliymiş, orada da yapılıyormuş ama yarın gidip başka br yerde hepsini toptan yaptıacağım arar oraya söylerim artık. Bizde haberler böyle...

tsh5,69 hemen başaldık ilaca ama tedirginim işte Euthyrox 50 mg günlük doz miktarım.. salı günü de usg çek,lecek bozağımdan ...

Seni çok iyi anlıyorum ben de çok gerginim, aslında değerin normal ama işin içine hamilelik girince yüksek diyorlar, bizim için ideali 2-2.5 filanmış. Benim de usg yapılmıştı hastalığım görünüyormuş ama nodül çıkmamıştı

slm :) bugun ilk doktor kontrolune ittim su an bebegim 5 hafta 2 gunlukmus :) minigimm daha cook kucukk..su an icin hersey yolunda dedi..himm bu arada bendede bulantilar basliyor..rabbim yavrularimiza sag salimm hayirlarlarla kavusmayi cumlemize nasipp etsinn

Selamlar anneler :)
epeydir bakamadım buralara umarım hepiniz sağlıklısınızdır. benim son bir haftadır mide bulantılarım çok arttı. geçen çarşamba günü doktoruma gittiğimde bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür. bulantıların da normal oldugunu söyledi ama bazen çok zorlanıyorum ben. başka bulantı yaşayan varmı aranızda?
azaltmak için bi tavsiyesi olan yada?

Mrb hamislerr :)
Bgn kan testi yaptirdim, doktrm istemisti. Tsh, t4 cok sukur normal fakat aklima takilan betahcg degerim 13894, acaba 6.haftanin icinde olan bi gebe icin dusuk bi deger mi sizce? Ve bir sorum daha progesteron degerim de 19,6. İns bu da normaldir, Cuma gunu doktr kontrolum var ama size sormadan edemedim :)
Hepimiz hayirla saglikla kucgimiza aliriz ins bebeklerimizi :)

cnm bbnm lekelenmeler azaldi cogalmadi gogisler bomba gibi oldu aksamlari hazimsizlik devam ediyor
sipam belki supriz yapar anasina hayirlisiyla bir mujde alsaydik ne iyi olurdu insAllah
ayy hadi maşallah bunlr ıyı haberler daha guzel habeler alırız ınsallah
nilaycim sen utrasona mi gircen yine?
evet cnm normalde cuma cagırmıstı gıtmedık bugunde yokmus yarın artık:)
kizlr ben bu gunler cok cok halsizim yataktan cok zor kalkiyorum
eskiden sabah erkenden uyanirdim simdi kalkamiyorum resmen
bacaklar falan tutmuyor baya halsiz
onun haricinde gogus agrim ve aksamlari mide agrim var
baska degisiklik yok
mınıklerımız hıssettırıyorlar kendılerını artık:)
gecmısolsun cnm gozun aydın:)kalp atıslarını da bıran once duyarsın ınsallah
gecmıs olsun cnm gozun aydın herkezde bı bulantıdır gıdıyo anlamadım bend mı tuhaflık var.)

cnm bence degerın cok ıyı 13 bınlerde hıc takılama buna dıger testlerı bılmedıgım ıcın bısı dıyemıcem

gecmıs olsun cnm gozun aydın herkezde bı bulantıdır gıdıyo anlamadım bend mı tuhaflık var.)

aman olsun tuhaflık cnm boşver :) bebeğe hazırlığın her hali güzel tabiki, şikayet etmek anlamında değil de, miden bulantısından sebep, ruh gibiyim kaç gündür

kızlar 3 gun once kasıklarım agrıdı bırden ve karnımın alt kısmı 3 kere sekti acaba bebek fln mı dedım sonra ddım kendı kendıme fazla dınlıyorum kendımı:)
anneme anlattım erkek bebek 40 ında kendını hıssettırır dedi...duydunuzmu bole bısı acaba bebekmıydı o

enteresan bişeymiş
canım ilk defa duydum:)

aaa cok ilginc birseyduymadim hic
oyle birsey de hissetmedim :)
sen tatliya duskun ustune boyle birsey
erkek mi olacak acaba iki kere dile aldin

enteresan bişeymiş
canım ilk defa duydum:)

aaa cok ilginc birseyduymadim hic
oyle birsey de hissetmedim :)
sen tatliya duskun ustune boyle birsey
erkek mi olacak acaba iki kere dile aldin

wallahı bende ılk defa duydum emın bıle degılım o sekmenın bebişle bı alakası olduguna oyle derler dedı annem de:)
tatlı tek vazgecılezım hamıslıkten oncede oyleydı sımdıde oylene yalan soylım benım ıcımden oglum olucakmıs dıye gecıyo bakalım hayırlısı

aa canım tatlıya düşkünlük genelde erkeğe en ciddi işaret
mesela bende tam tersi hamilelikten önce her gün dondurma yerdim
canım da isterdi reçel veya n.t...a artık hiç ağzıma bile sürmüyorum
peynir zeytin domates ve ekmek favorilerim.....

bu arada geçende de yazmıştım ama kimse cevap vermemişti
benim kasıklarıma arada bir baloncuklar patlıyormuş gibi oluyor
sanki biri içime soda dökmüş de onun baloncukları patlıyormuş gibi

anneler hisseder saglikli hayirli bir evladin (evladlarimiz olsun )

benim gobegin yan taraflarinda oluyordu o baloncuklar patliyor gibi
ama ilk zamanlarda simdi olmuyor
gazla ilgili oldugunu dusunuyorum

ben de aynen tatli delisi ben tatli yemiyorum artik
hatta denemeistim bir kere kokuyor bana resmen
ne gzuel zaten kilo fazlam vardi simdi yemiyorum cok iyi oluyor
yoksa isin icinden cikamazdim ben
canim sadece portakal istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…