2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz ve eşime müjdeli haberi vereceğim

Öyle halsizim ki kalkıp hazırlanasım bile yok

119:119::119:

canım çok güzel düşünmüşsün.. yıldönümünüzde bu müjdeyi vermek, en anlamlı hediye olacak :))
ben de sabretseydim öğrendikten 4-5 gün sonra eşimin doğumgünüydü, o gün müjdeyi versydim diyorum ama geçti artıkk.. dayanamayıp paylaştımm..

Bende çok zor dayandım
hattta kazaya kurban gidecem diye düşündüm
geçenlerde benimle bir yastık savaşı yaptı

durduramıyorum adamı.

ayy en güzel, bizim de yarın
ben de çenemi tutaydım da yarın diyeydim, içimden geçen oydu ama olsun haftasına denk geldi ultrason fotğrafımız, verdim sayılır

ferem nasılsın? ne var ne yok bakalım?

canım nolsun ya, işbaşı yaptık bugün , ilk gün epey yorucu geçti, kitap dağıttık filan
mide bulantılarım da pek yok da göğüslerim feci, kaşınıyo sanki :26: karınca karınca hep :26:
gün saymaya devam
sen naptın, doktor konusunda karar verebildin mi, nasılsın?

aa o da güzelmiş
özel günlere denk gelmesi ne güzel olmuş yaaa

baş ağrısı dışında iyiym çok şükür. biz de başladık maratona..
ctsi gününe randevu alacğm medipolden. suna hanım büyük ihtimal..tam karar vermedim..

aa o da güzelmiş
özel günlere denk gelmesi ne güzel olmuş yaaa

baş ağrısı dışında iyiym çok şükür. biz de başladık maratona..
ctsi gününe randevu alacğm medipolden. suna hanım büyük ihtimal..tam karar vermedim..

aslında bi arkadaşımın eşi orda doğum yaptı, doktorlarını da öve öve bitiremediler,son dakikada oraya gitmişler, doktoru başka hastanedeydi , doktoru olmayınca paldır küldür gitmişler
ismini söyleyelim de siz de ona gidersiniz demişlerdi de soramadım ben bu bebiş konularında çok hassaslaştım , hevesli görünmek istemedim :26:
şimdi de sormak istemiyorum, hamile misin dicekler, şu an söylemek istemiyorurz
iki hafta sonra görcem ya bebişi , emin olunca onları aricam =))

hayırlı olsun başlıgın canım ben de mart annesi olcam insallah aranıza mı girsem napsaaam kabul ediyor musun beni

canım tesekkur ederım hosgeldınnn kapımızz herkezeee acıkkkkk senın tecrubelerıne bılnem ıhtıyacımız var satını yasını yaz kuzum eklıyeyım

Selam hanimlar bende mayis annesi olacagim buyuk ihtimalle. size sormak istedigim bir sey var.
ben carsamba gunu kan tahlili yaptirdim 170.3 cikti ertesi gun dr gittim henuz 10 gunluk olabilecegini soyledi 2 ekimde tekrar randevum var ama cok tedirginim.170 degere gore 4 hafta gozukuyor test kagidinda sata gorede tam 5 haftalik ne yapsam sasirdim insallah saglikli bi bebegim olur

sata göre hesapladıgın olması gerekiyor hem 10 günlük nasıl olacak ki anlamadım :44::44:

canım doktor ultrasondan bakıp söylüyor haftasını
öyle hesapladığımız gibi çıkmıyor
az buçuk tecrübelendik biz de
benim de adetimi 4 gün geçe 171 çıktı, 1 hafta sonra gel dedi doktor,1 hafta sonra da 3800 çıktı
yani 5+5 de keseyi gördü ama 4 haftalık, geç döllenme dedi
evde oturduğumuz yerden takvimden gün saymayla olmuyomuş bunu öğrendik
sen de gününü bekle, hiççç sıkma canını , 2 ekimde de bebişini gör inşallaahhh

Sagolun kizlar. dr ultrasondan bakip kese yavas yavas olusmaya baslayacak dedi of kafam cok karisti ilk gebeligim ve cok panim yapiyorum

yaş da 21 unutmusum yazmayı martta bebişimi kucagıma alınca bi yaş daha atacagım inşallah dogum tarihimizin arasında 3 gün olacak sanırım bebişimle

Sagolun kizlar. dr ultrasondan bakip kese yavas yavas olusmaya baslayacak dedi of kafam cok karisti ilk gebeligim ve cok panim yapiyorum

hepimiz aynı sıkıntılardayız emin ol canım, başkasına rahat ol demek çok kolay ama başa gelince çok zor bunu da biliyoruz
ben de çok gerilmiştim, işte keseyi gördükk geç meç napalım sağlıklı olsun da
doktorun ne güzel söylemiş, sakin ol , o günü bekle, bebiş de büyüsün miss gibimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…