- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.061
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz ve eşime müjdeli haberi vereceğim
Öyle halsizim ki kalkıp hazırlanasım bile yok
119:119::119:
canım çok güzel düşünmüşsün.. yıldönümünüzde bu müjdeyi vermek, en anlamlı hediye olacak :))
ben de sabretseydim öğrendikten 4-5 gün sonra eşimin doğumgünüydü, o gün müjdeyi versydim diyorum ama geçti artıkk.. dayanamayıp paylaştımm..
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz ve eşime müjdeli haberi vereceğim
Öyle halsizim ki kalkıp hazırlanasım bile yok
119:119::119:
ferem nasılsın? ne var ne yok bakalım?
Bende çok zor dayandım
hattta kazaya kurban gidecem diye düşündüm
geçenlerde benimle bir yastık savaşı yaptı
durduramıyorum adamı.
canım çok güzel düşünmüşsün.. yıldönümünüzde bu müjdeyi vermek, en anlamlı hediye olacak :))
ben de sabretseydim öğrendikten 4-5 gün sonra eşimin doğumgünüydü, o gün müjdeyi versydim diyorum ama geçti artıkk.. dayanamayıp paylaştımm..
canım nolsun ya, işbaşı yaptık bugün , ilk gün epey yorucu geçti, kitap dağıttık filan
mide bulantılarım da pek yok da göğüslerim feci, kaşınıyo sanki :26: karınca karınca hep :26:
gün saymaya devam
sen naptın, doktor konusunda karar verebildin mi, nasılsın?
baş ağrısı dışında iyiym çok şükür. biz de başladık maratona..
ctsi gününe randevu alacğm medipolden. suna hanım büyük ihtimal..tam karar vermedim..
hayırlı olsun başlıgın canım ben de mart annesi olcam insallah aranıza mı girsem napsaaam kabul ediyor musun beni
Selam hanimlar bende mayis annesi olacagim buyuk ihtimalle. size sormak istedigim bir sey var.
ben carsamba gunu kan tahlili yaptirdim 170.3 cikti ertesi gun dr gittim henuz 10 gunluk olabilecegini soyledi 2 ekimde tekrar randevum var ama cok tedirginim.170 degere gore 4 hafta gozukuyor test kagidinda sata gorede tam 5 haftalik ne yapsam sasirdim insallah saglikli bi bebegim olur
Selam hanimlar bende mayis annesi olacagim buyuk ihtimalle. size sormak istedigim bir sey var.
ben carsamba gunu kan tahlili yaptirdim 170.3 cikti ertesi gun dr gittim henuz 10 gunluk olabilecegini soyledi 2 ekimde tekrar randevum var ama cok tedirginim.170 degere gore 4 hafta gozukuyor test kagidinda sata gorede tam 5 haftalik ne yapsam sasirdim insallah saglikli bi bebegim olur
Sagolun kizlar. dr ultrasondan bakip kese yavas yavas olusmaya baslayacak dedi of kafam cok karisti ilk gebeligim ve cok panim yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?