- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.981
teşekkürler umarım herşey istediğimiz gibi sorunsuz geçer buaada ben daha önce boş gebelik geçirmiştim bu nedenle kalp atışını duymadan kendimi hamile gibi hissedemiyorum hep bir korku var
Benim de hafif hafif geliyor galiba bulantılar, bir de çok sık idrara çıkmaya başladım gece uykumdan bir şey anlamadım yaaa. Hep bir huzursuzluk var içimde cnm hiçbir şey yapmak istemiyor çok kafama takıyorum galiba, şu kalp atışlarını da bir görsek...
selam anneler..
2 gundur sayfayı takıp edemıyorum.. Fethiye ye geldik..burası güzel ama rahat rahat yüzemiyorum...
Herkes iyidir umarım.. ne var ne yok.. şimdi geçmişi okumaya vaktim de yok
benim 6,5 mm yazıyor ama kaç haftalık nolduğu kesin değil.. doktor 3,5- 4 haftalık gibi dedi..
canım, merak ettim, nasıl geçti muayene? ne dedi doktor? memnun kaldın mı ilgisinden?
evet ben de merak ediyorum canım nasıl geçti??
canlar
ben de dün gittim doktora,giremedim internete kusura bakmayın
çok şükür keseyi gördük, bi an bomboş kese görünce ben "içi" diye telaşlandım
içinde henüz bişey görülmüyor dedi, ama sorun yok normal dedi
7,8 mm imiş gebelik kesesi , 4 haftalık
son adet tarihime göre 6 hafta oluyo o nasıl oluyo dedim
geç yumurtlamışsın , geç döllenmiş , şu anda erken tespit edilen bi gebelik dedi
15 gün sonra bebeği görebilirmişiz allah izin verirse
ben epey endişeliydim de ya boşsa diye
kadın ısrarla diyo hiçbi sorun yok, sorunsuz bi gebelik şu anda ddedi
cuma günü kan testimden 3800 çıktığını da söyledim, çok güzel dedi
bakalım inşallah herşey güzel olacak
doktorum da kibar gayet sakin rahatlatıcı bi hanım
allah izin verdiyse dedikleri doğru çıkacak =)) vermediyse ne ala hekim napsın =)))
ama şimdi çok merak ediyorum bu kese ölçülerini herkesin :26:
kaçıncı haftada ne kadardı, yada bebeği ilk kez kaçıncı haftada gördü
2 hafta nasıl geçecek bilmiyorummmm
bilenlerden cevap bekliyorummm
selam arkadaslar,ben de allah nasıp ederse mayıs annesı olacagımadetımden 3 gun sonra gttım degerım 1243 doktorum cok ıyı dedı.sukur keseyı de gorduk.bn hala cok korkuyorum,sanırım kalp atısını duyana kadar gecmeyecek kaygılarım.allhım hepımıze bebıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns.bu arada bebısım 4 hafta 3 gunlukmus
değerin cok ıyı bende reglden 2 gun sonra test yaptırdıgımda 482 çıkmıştı
hayırlı olsun canım sağlıklı bır gebelık geçirirsin inşallah
yarın bende keseyi görmeye gidicem senı cok ıyı anlıyorum kalp atısın ıduyana kadar rahat edemıcez
ne zaman gıdıceksın doktora kalp atışı için ?
yarın kese ölçüsünü öğreneyim bende yazarım canım hadı gozun aydın darısı basıma :)
selam arkadaslar,ben de allah nasıp ederse mayıs annesı olacagımadetımden 3 gun sonra gttım degerım 1243 doktorum cok ıyı dedı.sukur keseyı de gorduk.bn hala cok korkuyorum,sanırım kalp atısını duyana kadar gecmeyecek kaygılarım.allhım hepımıze bebıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns.bu arada bebısım 4 hafta 3 gunlukmus
sagol canım ama cok endıselenıyorum doktor da her sey cok guzel dedı ama olumsuz seylerı duydukca aklıma kotu seyler gelıyor hep.kımyasalım olmustu benm bır tane de.ama doktor bu kez her sey cok guzel dedı folık asıtten baskasına gerek duymadı.ıns canım saglıkla alırız bebıslerımızı kucagımıza.
bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Rabbim birdaha yaşatmasın ve en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hamilelikler diliyorum.
Dün dr gittim ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm kesemiz düzgün şu an herşey yolunda çok şükür. Rabbim korusun bebeklerimizi.(amin)
mide bulantım için ilaç verdi çünkü artık yediklerimi çıkartıyodum buda gelişim için kötüonun dışında kalsiyum verdi ve folidoce ye devam.
bende durumlar böyle bi sonraki dr görüşmemiz 1 ay sonra bakalım hayırlısı.
bu kadar takıntı yapmayın hamişler sıkmayın bebeleri aaaaArkdslar, gunlerdir kasik agrisi ceken gogus hassasiyeti olan ben dun ve bgn agrisizdim, acaba bisey mi oldu diye dusunmekten kendimi alamiyorumhep uyku halim vardi simdi okadr sik uyuyamiyorum, var mi benim gbi olan? Agri olsa biturlu olmasa bi turlu bizde de :) cuma gunu buyuk gun dr a gidixez bakalim. Buarada 5+4 gunlugum daha :)))
ohh ohcanlar
geç yumurtlamışsın , geç döllenmiş , şu anda erken tespit edilen bi gebelik dedi
allah izin verdiyse dedikleri doğru çıkacak =)) vermediyse ne ala hekim napsın =)))
değerin cok ıyı bende reglden 2 gun sonra test yaptırdıgımda 482 çıkmıştı
hayırlı olsun canım sağlıklı bır gebelık geçirirsin inşallah
ayın 29u gibi gidicem canım
inşallah güzel şeyler duyarsın, güzel haberler getirirsin canım
ah canım ya ,o kötü şeyleri var ya beenn dövecem hepsini
herşey güzel olacak canım hiç üzme kendinii
canlar
çok şükür kese görünmüş.. :)) gözün aydın canım..
yalnız şu gebelik haftası hesaplaması tam olarak kafama oturmadı. her ne olursa olsun sat a göre hesaplanmıyr mu haftalar?? sonuçta kimsenin yumurtlaması, dölllenmesi sat ın ilk günü olmuyor. en erken sat dan 14-15 gün sonra yumurta çatlıyr sonrasında da döllenme oluyr.. benim de sat 5 agusts.. doktora gittiğimde ardan 5,5- 6 hafta geçmişti ama doktor 3,5- 4 haftalık gibi gözükyr dedi. daha çok küçükmş net değilmş..
Canım ben de o dertten muzdaribim, değerlerim normaldi, hamile kalır kalmaz yükselmiş apar topar dr'a gittik bende ağlama krizleri filan dr ilacımın dozunu arttırdı dün kadın doğum doktoruma söyledim hamilelikte bütün hormonlar değişiyor dedi, endokrinolojiye gittiğimi öğrenince birşey olmaz dedi ama gel sen onu bir de bana sor, şu kalp atışlarını da duysak hayılısıyla...
Bu arada ilaç kullanıyor musun? Değerin kaç?
bende mayıs annesi olucam allahın izniyle. perşembe randevum var. umarım bebeğim iyidir. inşallah onu görebilirim.
Günaydın arkadaşlar
4+5 günlük oldum iki gün önce lekeler geldi hafifi dünde geldi ama çok hafif
doktora gitsem mi ki sizce
ben 7. haftada gitmek istiyorum
Günaydın arkadaşlar
4+5 günlük oldum iki gün önce lekeler geldi hafifi dünde geldi ama çok hafif
doktora gitsem mi ki sizce
ben 7. haftada gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?