- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.861
Ulturasyon doğru çıkıyor canım Dr söyledi benimde adet hesabı 28 Nisan ulturasyon 12 Mayıs artık saten bu aralarda doğuyorlar tahminim
oyy gule gule kullansın prenses
cok guzelmıs gercekten bende genelde bu tarz begenıyorum
fıyatlar baya ucuk ondan merak ettım alternatıf cok yok sanırım
kıyacagız mınnoslarımız ıcın :)
buna bı daha nevresım almıyosun dımı yıkanabılır parcalar heralde.
merhaba mayıs anneleri
bende oğluşumu hasretle bekliyorum inşallah evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alırız..
bu haftasonu da bizim kontrolmüz vardı ben kendimi hep normal doğum diye şartlamıştım doktorumunda aksi bi söylemi yoktu ama bu kontrolde bebek iri gözüküyo dedi 32+3 günlük kilosu 2383 çıktı iki hafta önden gidiyor oğlun dedi dr um böyle giderse 39.haftaya kadar izleriz aynen devam ederse sezeryan olursun hem senin için hem de bebek için 4 kilo ve üstü riskli olur hem kendi alt tarafını parçalarsın hem de bebeğin omzu falan takılabilir dedi moralimiz çok bozuldu
şeker ölçümlerim falan yapıldı bi sorun yok sanırım benim tosuncuk dayılarına çekmiş ne yapsam bilemedim yediğim içtiğim de normal şeyler hep off yaa ben çok şartlamıştım normal olur diye hala da vazgeçmiş değilim ama korku sardı beni öyle 4 kilo üstü bebişi doğurabilir miyim diye((
hamılelıgımı yenı ogrendıgımde bı heves burdan duyup
mılupanın web sıtesınden uye olmustum hedıye yolluyolardı falan
dun kapı caldı baktım kargo actım baktım
mılupadan gelen bı kutu ustunde de hamılelıgınız boyunca yanınızdayız notu
ben dogurucam nerdeyse bunlar daha anca hedıye gonderıyolar yaa
unutmusum bıle ben bunu coktannn, saka gıbı
aa iyi o zaman
bana da gelmedi daha. kaç ay önce haziran anneleri telefon felan edip getirtmiş de benim uğraşasım yok.
dedim gelmeyecek boşver dedim senin gibi
bendehemen doldrmustum dogurucam hala gelen gıden yok ama ben umudu kestımhamılelıgımı yenı ogrendıgımde bı heves burdan duyup
mılupanın web sıtesınden uye olmustum hedıye yolluyolardı falan
dun kapı caldı baktım kargo actım baktım
mılupadan gelen bı kutu ustunde de hamılelıgınız boyunca yanınızdayız notu
ben dogurucam nerdeyse bunlar daha anca hedıye gonderıyolar yaa
unutmusum bıle ben bunu coktannn, saka gıbı
mrb kızlar emzirme atleti kullanışlı oluyormu acaba kullanan varmı
Kızlar tesadüfen internette araştırdım bugün. Bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasına göre 9 kata daha fazla protein içeriyormuş, daha bir sürü artısı var. Aranızda bu yumurtayı tüketen var mı? Hergün yemek ağır gelebilir, haftada en fazla 3 tane veriyorlar. Benim bebeğim de biraz geriden geldiği için aklıma yattı.
Tavsiye edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?