2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar. Herkese ilk üç ay olan şeyler bana son üç ayda olmaya başladı sanırım, ilk üç ay hiç öyle uykum falan gelmemişti, şimdi her fırsatta uyuyorum, bulduğum her yere kedi gibi kıvrılıyorum. Allahtan iş yerinde uykum gelmiyor da orda rahatım ama eve gelince sürekli yatıyorum. Neyse 2 haftam kaldı izne ayrılmak için yaşasın

Ay sonunda yemeklerimizi hazırladık artık tek eksik kocam gelsede yesek acıktık oğluşumla birde bu karnım acıkınca midem yanmaya başlıyor çok fena inşallah yemekten sonra geçer

Sağol canım:) evet bütün hepsi çıkıyor nevresim takımı almana gerek yok korumalıkların kılıfı fermuarlı çok kolay çıkıyo bugün hepsini ütüleyip taktım baştan çok memnunum şu an markası kidboo. Uygun bir şeyler arıyorsan butik bebe, unnado, morhipo vb. Gibi siteleri devamlı takip et çok indirime giriyorlar uyku setleri....

Eski kullanıcı adımla yazmışım telden girince sidelyaaayım:)

Son düzenleme:
merhaba mayıs anneleri
bende oğluşumu hasretle bekliyorum inşallah evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alırız..
bu haftasonu da bizim kontrolmüz vardı ben kendimi hep normal doğum diye şartlamıştım doktorumunda aksi bi söylemi yoktu ama bu kontrolde bebek iri gözüküyo dedi 32+3 günlük kilosu 2383 çıktı iki hafta önden gidiyor oğlun dedi dr um böyle giderse 39.haftaya kadar izleriz aynen devam ederse sezeryan olursun hem senin için hem de bebek için 4 kilo ve üstü riskli olur hem kendi alt tarafını parçalarsın hem de bebeğin omzu falan takılabilir dedi moralimiz çok bozuldu
şeker ölçümlerim falan yapıldı bi sorun yok sanırım benim tosuncuk dayılarına çekmiş ne yapsam bilemedim yediğim içtiğim de normal şeyler hep off yaa ben çok şartlamıştım normal olur diye hala da vazgeçmiş değilim ama korku sardı beni öyle 4 kilo üstü bebişi doğurabilir miyim diye((

Ya o kilo olayı devamlı değişiyor üzülme şimdi 2 hafta önde çıkar sonra normal kilo olur ayrıca 4 kilo olan bebeklerde normal doğabiliyor o haftala gelince düşün bence kendini normal yada sezeryan olarak şartlama bence

aa iyi o zaman
bana da gelmedi daha. kaç ay önce haziran anneleri telefon felan edip getirtmiş de benim uğraşasım yok.
dedim gelmeyecek boşver dedim senin gibi

bendehemen doldrmustum dogurucam hala gelen gıden yok ama ben umudu kestım
mrb kızlar emzirme atleti kullanışlı oluyormu acaba kullanan varmı

cnm emzırme sutyenınden daha kullanıslı dıyorlar 1 atlet ve 1 sutyen aldım

gunaydınnnnnnnnnnnnnn

11 de yattık gec 1 de 2 de ve son olarak sabaha karsı 4 te uyandık uyanıs o uyanıs hala gozler böleenolucaz boyle bılmem

dunhastane cantamızı hazırladık koyduklarımı aynen yazıyorum kızlar
bebek için;(mınık bohcaya )hemsıreye verılmesı icın
1 battanıye
1 tulum
1 body
1 zıbın
1 eldıven
1 corap
şapka
-----------------------
1 kalın battanıye
1 tulum
1 alt ust takım
2 şapka
2 patik
1 eldıven
1 yelek
2 zıbın
3 agız sılme mendılı
ıslak mendıl baby me
bıberon
emzık
sabun
pudra
alt acma ortusu
5 adet bebek bezı(hastane verıyormus)
KENDİM İÇİN;
2 gecelik
1 sabahlık
1 pıjama capri takım
2 çorap
1 terlık
1 havlu
3 ıc camasırrı
1 emzırme atleti
1 emzırme sutyeni
1 emırme yastıgı
lohusa tacı
ıslak mendıl
sabun
krem
kolonya
gogus pedı
gogus kremi
dıs macunu dıs fırcası
tarak
deodorant
peçete
makyaj malzemelerını kendı cantama koyucam aklıma gelenler bunlar:)

Gunaydin anneler ve kuzulari, resmen yatarken yoruluyorum, Sabah 5 te bir uyandim dön Allah dön, herkes yatarken dinlenir Ben yoruluyorum, hamileligi sorunlu olup ta yatmak zorunda kalanlara Allah sabir versin, birde Ben yatarken bebege daha cok zarar veriyormusum gibi geliyor. Uyanincada butun gun ayaktayim bir turlu oturmuyorum, oturmama hastaligi var bende. Benden bu kadar guzel bir gun olmasi dilegiyle....

hamileyken yenilip yenilmediği bilmiyorum ama benim komşumun ikizleri vardı her sabah çocuklarına hem bıldırcın yumurtası hem tavuk yumurtası yedirirdi. sonradan pişman olmuştu meğer ikisi çok ağır gelirmiş.
istersen doktoruna bi sor. bi de sabahları bi çay kaşığı kadar bal ye, 2 tane ceviz ye 3 tane fındık, 21 tane kuru üzüm, tereyağ, tahin-pekmez bunlar da bebeğe inş. kilo aldırıyormuş. bi de fazla takma. benim bi arkadaşımın da bebeği son haftalarında bile bir hafta geriden geliyordu. 38+0 da normal olarak doğum yaptı ve doğumu gayet kolay oldu. kilolu bi bebeğin olsa doğumun daha zor olur

Günaydın kızlarrr

haftaya çalışabilir raporu alacağım dün doktor ile görüştüm 32nin içindeyken verelim dedi.... 5 hafta çalışmayı düşünmediğimden erken de olsa geçte olsa farketmeyecek bana...

günaydın kızlar
gece boyu yorganı bacak arama alıyorum. oysa bacak arama koymak için yastığım var demekki yorgan daha rahat geliyor. sonrada sabaha kadar üşütüyorum. boğazım ağrıyor başım ağrıyor hapşurup duruyorum :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…