2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

geçmiş olsun kızlar ben gecen hafta öyle oldum ama benim kan sayımım çok düştü kanınıza baktırın ilaçları değiştirin olmazsa ,rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah

geçmiş olsun kızlar ben gecen hafta öyle oldum ama benim kan sayımım çok düştü kanınıza baktırın ilaçları değiştirin olmazsa ,rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah

Yok canım benim kanla ilgili bir sıkıntım yok maşallah testlerim hepsi güzel çıktı ama ben zaten düşük tansiyonlu biriyim şimdi arada dahada düşüyor çarpıntım oluyor nefesim daralıyor gerçi dr normal yüksek olmasın düşük olması olağan zaten dedi bugünde sabahtan beri taoparlayamadım kendimi çarpıntım var hala

hastane çantasına yenidoğan maması koymak gerekiyor mu? inş. gerek kalmaz ama oldu ya gerek kalırsa bebek aç kalmasın diye yedekte tutmak mı lazım? ya da gerek olursa eşim koştura koştura eczaneden alsın di mi? sonuçta her hastanenin yakınında onlarca eczane var.

canım inşallah ihtiyaç duymazsın ama öyle bi durumda hastanede hazırlayıp veriyorlar

böyle birşey yok benim bildiğim kadarıyla. Çünkü 32-37. haftalar arası mutlaka muayene olacağız . Sadece rapor almaman gerekiyor. Rapor alırsan çalışabilir raporun kesiliyor artık çalışamaz duruma düşüyorsun.

Teşekkür ederim canım. Muhasebecimiz de aynı şeyi söyledi, muayenede sorun yok, sadece rapor almaman lazım dedi.

muayene olursan değil rapor alırsan başlıyor doğum iznin. Ama başka bir yerde de kadın doğumcusundan çalışabilir raporu aldığı halde aile hekiminden 32-37 haftalar arasında 3-5 günlük rapor alanları da okudum ve doğum izinleri başlamamış. Nasıl kılıfına uydurdmuşlar bilemiyorum

Kızlar tesadüfen internette araştırdım bugün. Bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasına göre 9 kata daha fazla protein içeriyormuş, daha bir sürü artısı var. Aranızda bu yumurtayı tüketen var mı? Hergün yemek ağır gelebilir, haftada en fazla 3 tane veriyorlar. Benim bebeğim de biraz geriden geldiği için aklıma yattı.

Tavsiye edermisiniz?

Suyunun geldini belli yalan péd ler varmis canim Ismini duymustum gecmise bakarsan yaziyodu bende cok korkuyorum esime aldircam Aksam

Ya birde nefes darlığı başladı Allahım şu 1 haftada herşey baş gösterdi nefes alamıyorum sanki çarpıntı oluyor sizde de varmı kızlar bunlar

Fazla yemek kaçırınca oluyor benim , horlama var bende gece esim öyle bı kaldırıyor ki beni aklıma geldikçe gülüyorum nasıl horluyosam adam korkmuş :):)

Hadi güzel haberlerle gelirsin insalllah

Kaç haftAlik, kaç kilo bebeğin canım ?????

Bugün şanslı gunumdeyim galiba diyetisyenden çıktım kiloma hiç bişey söylemedi 13 kg almisim Allah'a şükür fazla olsaydı biraz kizardi kan testine gonderirdi kan vermeden kurtuldum :):):)

tesekkur ederım cnm bebek ıcın pısık kremı ve alt acma ortusunu dusunmemıstım onları da hazırllayayım pısık kremımız yok ama esıme aldırayım hemen eczaneden
evet hastane cantasıyanlıs yazmısım dedıklerının hepsı hazırda sımdı bende yazayım hazırladıkladıklarımı annemı beklıyorum yerlestırdsın dıye
bende 1 tane aldım cnm hastane cıksıını kayınvalıdem aldı daha dogrsu ıcınde alt ust takım tulum body fln var belkı 1 tane daha tulum koyarım cok fazla doldurmam dıyorum cantayı
haaa birde kızlar bebişin kıyafetlerini direk mi attınız makinaya yoksa fileyemi koydunuz
bız dırek attık cnm sadece coraplarını yastık kılıfına koyup attık mınık oldukları ıcın fıle almadım ben onun ıcın

bence gerek yok yok cnm ıhtıyac olursa dedıgın gıbı hastane cevresı eczanelerle dolukı hastane de verebılır belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…