- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.841
bende bundan almak istiyorum.ama bedenini nasıl tutturdun kac kılosun kac beden aldın cnm
Kızlar tesadüfen internette araştırdım bugün. Bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasına göre 9 kata daha fazla protein içeriyormuş, daha bir sürü artısı var. Aranızda bu yumurtayı tüketen var mı? Hergün yemek ağır gelebilir, haftada en fazla 3 tane veriyorlar. Benim bebeğim de biraz geriden geldiği için aklıma yattı.
Canım ben daha önce aldım ama yiyemedim üzüldüm görünce minnacık şey eşim ısrar etti faydalı diye ama yutamadım içim almadı yiyebilirsen ye bence çok faydalı
Tavsiye edermisiniz?
tesekkur ederım cnm bebek ıcın pısık kremı ve alt acma ortusunu dusunmemıstım onları da hazırllayayım pısık kremımız yok ama esıme aldırayım hemen eczaneden
evet hastane cantasıyanlıs yazmısım dedıklerının hepsı hazırda sımdı bende yazayım hazırladıkladıklarımı annemı beklıyorum yerlestırdsın dıye
bende 1 tane aldım cnm hastane cıksıını kayınvalıdem aldı daha dogrsu ıcınde alt ust takım tulum body fln var belkı 1 tane daha tulum koyarım cok fazla doldurmam dıyorum cantayı
bız dırek attık cnm sadece coraplarını yastık kılıfına koyup attık mınık oldukları ıcın fıle almadım ben onun ıcın
bence gerek yok yok cnm ıhtıyac olursa dedıgın gıbı hastane cevresı eczanelerle dolukı hastane de verebılır belkı
Canım 32+1 haftalığız, bugün yapılan ölçümde 1769 gram çıktı. Düzenli olarak muz, ceviz, pekmez ve süt yemeye de başladım artık, önceden de yiyordum bunları ama hergün değil. Bebeği toparlamak lazım, çok bi zaman kalmadı doğuma...
Bu haftadan sonra kilo almaya başlaıyormus galiba alır daha zamanı var beslenmene de dikkat edersen
İnşallah toparlanır canım, artık daha dikkatli besleneceğim. Raporu uzatmayıp evdemi kalsaydım acaba diyorum ama 2 hafta daha geçsin, sıkıntı olursa izne ayrılacağım.
Ya birde nefes darlığı başladı Allahım şu 1 haftada herşey baş gösterdi nefes alamıyorum sanki çarpıntı oluyor sizde de varmı kızlar bunlar
haaa birde kızlar bebişin kıyafetlerini direk mi attınız makinaya yoksa fileyemi koydunuz
Kızlar tesadüfen internette araştırdım bugün. Bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasına göre 9 kata daha fazla protein içeriyormuş, daha bir sürü artısı var. Aranızda bu yumurtayı tüketen var mı? Hergün yemek ağır gelebilir, haftada en fazla 3 tane veriyorlar. Benim bebeğim de biraz geriden geldiği için aklıma yattı.
Tavsiye edermisiniz?
gule gule kullan canım
sagol valla cok makbule gecer pc bozuk bnm
telden cok acamıyorum nerde ne kampanya var aksamları bakarım esımın ıs pcsınden
sen uyku setını tek tekmı olusturdun pekı? Kenarlıkları nasıl yaptın?
Evet cıbınlık kesın ıstıyorum meesela ayrı alıcaz artk
Canım hiç böyle şansım yok yurd disindayim dışardan yiemiyoruz hersey haram ....,. Kaynanam kızımın okulunun yanında oturuyor bakmaz baksa konuşur durur üvey kaynana sonuçta bide bana nasıl oldun diye sormadı acile giderken aradım bırakayım mı kızımı diye vicdansiz ısı varmış bide herkesin yanında ben bakarım diyor ben hep yardımcı oldum şimdiye kadar dil ehliyet yok bütün randevularına götürdüm esim istemediği halde bide beni arıyor bu gün randevusu var basirundan goturururmusun diyor ya ben kızımı almaya gidemiyorum resmen bebek çıktı çıkacak yuruyeniyorum araba kullanmam bile yasak kadına bak ya Fransızlar bile merhametli yardımcı olsun diye evime temizlikci gönderiyorlar ay cok konuştum cok dertliyim kaynana dan hayırlısı canım artık Allah'a havale ettim
mrb kızlar emzirme atleti kullanışlı oluyormu acaba kullanan varmı
merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
fileye sadece eldiven çorap gibi küçük parçaları koysan yeter canım, diğerleri için gerek olmuyor, ben öyle yapmıştım :)
ay kızlar az önce koca bir tencere makarna yedimhiç pişman değilim her lokmam da kızım kıpır kıpır oynadı beyendi galiba şimdide içerde sörf yapıyo bu ne enerji kızçem maşallah ya bugün nedense çok sıkıldım evde kızım gelse de azcık mıncıklaasam onu az kaldı tamam kabul ama inanın asıl şimdi zaman geçmiyor :44: bazen diyorum ki kendi kendime evde tekken ya sancı tutsa ya suyum gelse acaba o telaşla ne yaparım? :26: hayırlı doğumlarımız olsun inşallah
Canım yaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ben ıstanbuldayım ama yalnızım senı anlıyorum benım 4. Bebek dahada zorlanıyorum e ablalar var yemekte çamaşır vs zorrr cecıcek ınsallah
ayrıntılı ultrasona girdim doğum tarihi 7 mayıs dedi...
ama adet tarihine göre 14 mayıs şimdi hangisi olur ki ??
kilosu 2 300 gr mış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?