2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende bundan almak istiyorum.ama bedenini nasıl tutturdun kac kılosun kac beden aldın cnm

ben 1,58 boyunda ve hamilelikten önce 57 kilodaydım şimdi 65 kiloyum ve bende bu gecelikten sipariş verdim dün geldi M beden sipariş verdim gayet rahat oldu az daha kilo alınca rahat olsun istedim zaten bol yapmışlar doğum sonrası giyileceği için.

Canım bende elbise 2 takım koyarım diyordum ama arkadaşlar en az 4 takım koy emdiği zaman çok sıvı kakasını yapıyormuş illa her tarafına çıkıyor diyor herkes değiştirmek gerekirse birde eve git al falan uğraştırmak istemiyorum eşimi gerçi hastaneyle aramız 5 dakika ama olsun yanımda götürücem.

Bu haftadan sonra kilo almaya başlaıyormus galiba alır daha zamanı var beslenmene de dikkat edersen

hamılelıgımı yenı ogrendıgımde bı heves burdan duyup
mılupanın web sıtesınden uye olmustum hedıye yolluyolardı falan
dun kapı caldı baktım kargo actım baktım
mılupadan gelen bı kutu ustunde de hamılelıgınız boyunca yanınızdayız notu
ben dogurucam nerdeyse bunlar daha anca hedıye gonderıyolar yaa
unutmusum bıle ben bunu coktannn, saka gıbı

İnşallah toparlanır canım, artık daha dikkatli besleneceğim. Raporu uzatmayıp evdemi kalsaydım acaba diyorum ama 2 hafta daha geçsin, sıkıntı olursa izne ayrılacağım.

Bilmiyorum cok mü hareketli isin ... Bende bugün doktor ilk söylediğinde şaşırmıştım2 40 gr benim baktım normalmiş cok haretliydim 3 güne kadar belki hareketle alakası yoktur hiç bilmiyorum sağlıklı oldunlarda sonra aldiririz

Ya birde nefes darlığı başladı Allahım şu 1 haftada herşey baş gösterdi nefes alamıyorum sanki çarpıntı oluyor sizde de varmı kızlar bunlar

bende 2 3 haftadan fazladır var panık atagım vardı eskıden acaba o mu dedım doktor normal dedı
bı kere sınde ezcaneye zor dusmustum tabsıyon nabız bakıldı normaldı ..

haaa birde kızlar bebişin kıyafetlerini direk mi attınız makinaya yoksa fileyemi koydunuz

kucuk parca seylerını fıleye atarım hepsını bır makınada oyle yıkarım :)

doktor hergun yumurta ye demesıne ragmen bır gun yıyıp bırgun yemıyorum koyden hakıkı yumurta gelıyo
ordek yumurtasıda gelıyo ... bıldırcın hıc duymamıstım doktora sorup tuketılebılır ..

Canım biz park yatak aldığımız için uyku seti almadım nevresim takımı aldım. O takımların cibinlikleri vardı galiba hem gayet sade modelleri de vardı, ben artık pek birşey almıyorm internetten ama alışkanlık oldu sabah ilk işim hangi kampanyaların olduğuna bakmak gördüğümde haberdar ederim seni

Canım yaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ben ıstanbuldayım ama yalnızım senı anlıyorum benım 4. Bebek dahada zorlanıyorum e ablalar var yemekte çamaşır vs zorrr cecıcek ınsallah

slm arkadaşlar...
bugün endokrin bölümüne gittim şeker yüksek çıktığı için.. ama endokrinoloji bölümündeki doktor çok değil sende gebeliğe bağlı şeker yok dedi.. benim 172 di.. 180 ve üstü riskli dedi.. yani herşey serbest

kızlar 2. gebeliğim olduğu için eski tecrübelerime dayanaraktan bazı şeyler söylemek istiyorum... doğum sonrası kanama için normal ped yerine bebek bezlerini tercih ederseniz daha rahat edersiniz... pedler daha sert ama bebek bezleri yumuşak ve dikişlere zarar vermiyo ve daha geniş ben hiç sızıntı olmadan atlattım 40 günü... illaki markalı olması gerekmiyo en ucuzlarıda iş görür.. bebek pişik kremi de unibaby nin pişik önleyici kremini önerebilirim çok şükür hiç pişiğimiz olmadı.. ama olacak oldumu da ne yaparsanız yapın oluyo... bide kızlar sütüm olmazsa filan die hiç aklınıza getirmeyin.. gelicek deyin geliyo psikolojiyle çok alakalı... ama mama yerine süt sağma mak. tercih edin derim.. yada sütün fazlasını sağmak için pompalar var onların fiyatı uygun onlardan alın derim... şimdilik aklıma gelenler bunlar aklıma geldikçe paylaşırım...

Rabbım sağlıklı hayırlı evlat basıp etsın ınsallah gözün aydın

ay kızlar az önce koca bir tencere makarna yedim hiç pişman değilim her lokmam da kızım kıpır kıpır oynadı beyendi galiba şimdide içerde sörf yapıyo bu ne enerji kızçem maşallah ya bugün nedense çok sıkıldım evde kızım gelse de azcık mıncıklaasam onu az kaldı tamam kabul ama inanın asıl şimdi zaman geçmiyor :44: bazen diyorum ki kendi kendime evde tekken ya sancı tutsa ya suyum gelse acaba o telaşla ne yaparım? :26: hayırlı doğumlarımız olsun inşallah

ayrıntılı ultrasona girdim doğum tarihi 7 mayıs dedi...

ama adet tarihine göre 14 mayıs şimdi hangisi olur ki ??

kilosu 2 300 gr mış

Son düzenleme:

Her lokması yarasın bebeğine afiyet olsun

Kizlar internette cosmetic database diye bir site var. Kozmetik urunlerin zarar derecelerini ve icindeki urunleri gosteriyor. Bebek urunleri de dahil. Ordan bir urun buldum earth mama angel baby diye. Oldukca zsrarsiz gozukuyor. Yurtdisinda kullaniliyomus genellikle ama tr dede satan yerler var. Hic duydunuz mu bu urunleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…