- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.881
Ya o kilo olayı devamlı değişiyor üzülme şimdi 2 hafta önde çıkar sonra normal kilo olur ayrıca 4 kilo olan bebeklerde normal doğabiliyor o haftala gelince düşün bence kendini normal yada sezeryan olarak şartlama bence
hayırlı sabahlar herkese
ben bugün tam 33. haftamı doldurdum 4 gün önceki kontrolümde bebişim hala yan duruyo dedi drum.sakın dönsün diyede hareket falan yapma yürüyüş işini de abartma sık sık dinlenerek iş yap hareketlerine dikkat et dedi..Ama ben kedi hareketi secde hareketi vs yapıyodum önceden beri burdan da okudum bazı doktorlar hareket ve yürüyüş önermişler dönmeyen bebeklere acaba benim doktorum niye öyle dediki yapsam bi zararı olur mu sizce..
canım biz aynı gün doğum yapıcaz sanırım.benimde yan duruyo hala..doktoruma sordum dönmesi için yürüyüş yapıyım mı diye güldü :( sola yat bacak arana yastık koy.sag dizini de yataga değir sıkışsın dedi..ama o da bana sacma geldi.zaten mümkün oldugunca sola yatıyordum.kedi yürüyüşünü denedim bişey olmadı.secdeyi denemedim..bi dahaki kontrolumuz ayın 30unda bakalım o zaman ne olcak pozisyonu. 37.haftaya kadar döner dedi.genelde ırsi oluyor dedi.sizde ters doğan var mı dedi anneme de kayınvalideme de sordum yok öyle bir durum..
sanırım beklicez biraz daha..
bi de başı aşşagıda olan anneler hareketleri nerde hissediyor en çok..başının sertliğini hissediyorlar mı???ve de nerde..benimk, genelde göbek deliğimin sağ tarafında[/QUOTb
benim bebeğim baş aşağı duruyor hareketlerini ise kasıklarımda hissediyorum elleriyle sürekli kımıldıyor yüzü sol tarafıma bakıyor.tam göğüs kafesimin ortasında ayaklarını hissediyorum ama aşağıdaki gibi kıpır kıpır değil daha çok gerinme şeklinde... tekme şeklinde olursa aşağıda da aynı anda kımıldıyor..benim bebeğim sanırım sürekli yüzüyle falan oynuyor çünkü hep ultrasonda eli yüzünde... tam göğsümün altında hareketler hissetmeye başladım baş aşağı dönmeden önce öyle değildi... inşallah bebekleriniz döner çünkü ben baya rahatladım bebek döndükten sonra.. ters bebeği taşımak daha zor bence.. bir de ayağı kalkar kalkmaz tuvaletim geliyor kafasının indiğini hissediyorum...
canım benim oğlum da ters. başı hep sağ kaburgamın altında. 28 de de aynıydı 32 de de. 38 e kadar dönmezse sezeryan dedi dr um. ırsi olayına inanmıyorum çünkü biz de eşim ve kardeşleri de hep normal doğduk. hayırlısı olsun hakkımızda. bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil napalım. bu arada ben de hep sola yatarım. hatta deli dana gibi döner dururum yatakta ama oğlumda tık yokcanım biz aynı gün doğum yapıcaz sanırım.benimde yan duruyo hala..doktoruma sordum dönmesi için yürüyüş yapıyım mı diye güldü :( sola yat bacak arana yastık koy.sag dizini de yataga değir sıkışsın dedi..ama o da bana sacma geldi.zaten mümkün oldugunca sola yatıyordum.kedi yürüyüşünü denedim bişey olmadı.secdeyi denemedim..bi dahaki kontrolumuz ayın 30unda bakalım o zaman ne olcak pozisyonu. 37.haftaya kadar döner dedi.genelde ırsi oluyor dedi.sizde ters doğan var mı dedi anneme de kayınvalideme de sordum yok öyle bir durum..
sanırım beklicez biraz daha..
bi de başı aşşagıda olan anneler hareketleri nerde hissediyor en çok..başının sertliğini hissediyorlar mı???ve de nerde..benimk, genelde göbek deliğimin sağ tarafında
anneler size sorularım vaaaaaaaaaaaar
doğumum Allah bir aksilik vermezse mayıs 20den mayıs 28 e kadar gerçekleşebilir gibi görünüyor. benim daha eksiklerim de çok ama acaba bebiş kıyafetlerini yıkamak için erken mi, hani sanki şimdiden yıkasam ütülsem 2 ayda yine kirlenir gibi geliyor bana bir de hastane çantanızı hazırladınız mı, yani kaç haftada hazırladınız?
cevap veren olursa sevinirim.
tugram eğer magvital içiosan o mahvedıo mıdeyı cok eksıGünaydın arkadaşlar gece boyu bacaklarıma kramplar girdi odanın içinde gezindim durdum.Magnezyumu düzenli içemiyorum miğde yanması yapıyor. Şu iki ay da çabuk geçse kavuşsak bebişlerimize
Bence de erken. Bir de şu var, eve gelenler bakmak istemiyor mu, en azından çok yakındakiler gelip gidiyordur. Ben büyük bir sepete koydum, süsledim, sergiliyorum:)) mayısın başında yıkamayı düşünüyorum bende. benimde 18 ile 28 arasında:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?