2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederim canım cevabın için inş 4ü geçmez diyorum ben de ama sonra böyle dediğimi de üzülüyorum Rabbim sağlık sıhhat versin de en hayırlı şekilllerde sağ salim kavuşalım bebişlere inşallah...

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar gece boyu bacaklarıma kramplar girdi odanın içinde gezindim durdum. Magnezyumu düzenli içemiyorum miğde yanması yapıyor. Şu iki ay da çabuk geçse kavuşsak bebişlerimize

hayırlı sabahlar herkese
ben bugün tam 33. haftamı doldurdum 4 gün önceki kontrolümde bebişim hala yan duruyo dedi drum.sakın dönsün diyede hareket falan yapma yürüyüş işini de abartma sık sık dinlenerek iş yap hareketlerine dikkat et dedi..Ama ben kedi hareketi secde hareketi vs yapıyodum önceden beri burdan da okudum bazı doktorlar hareket ve yürüyüş önermişler dönmeyen bebeklere acaba benim doktorum niye öyle dediki yapsam bi zararı olur mu sizce..

Günaydın mayıs anneleri :)
Hadi yine iyisiniz,haftayı ortaladık,artık çalışmak öyle zor geliyorki çok yoruluyorum işe gelirken önümüzdeki hafta son :) bakalım evde zaman nasıl geçecek benim 4 yaşındaki bücürle :))
Mutlu günler

canım biz aynı gün doğum yapıcaz sanırım.benimde yan duruyo hala..doktoruma sordum dönmesi için yürüyüş yapıyım mı diye güldü :( sola yat bacak arana yastık koy.sag dizini de yataga değir sıkışsın dedi..ama o da bana sacma geldi.zaten mümkün oldugunca sola yatıyordum.kedi yürüyüşünü denedim bişey olmadı.secdeyi denemedim..bi dahaki kontrolumuz ayın 30unda bakalım o zaman ne olcak pozisyonu. 37.haftaya kadar döner dedi.genelde ırsi oluyor dedi.sizde ters doğan var mı dedi anneme de kayınvalideme de sordum yok öyle bir durum..
sanırım beklicez biraz daha..
bi de başı aşşagıda olan anneler hareketleri nerde hissediyor en çok..başının sertliğini hissediyorlar mı???ve de nerde..benimk, genelde göbek deliğimin sağ tarafında

canım benim oğlum da ters. başı hep sağ kaburgamın altında. 28 de de aynıydı 32 de de. 38 e kadar dönmezse sezeryan dedi dr um. ırsi olayına inanmıyorum çünkü biz de eşim ve kardeşleri de hep normal doğduk. hayırlısı olsun hakkımızda. bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil napalım. bu arada ben de hep sola yatarım. hatta deli dana gibi döner dururum yatakta ama oğlumda tık yok

Bence de erken. Bir de şu var, eve gelenler bakmak istemiyor mu, en azından çok yakındakiler gelip gidiyordur. Ben büyük bir sepete koydum, süsledim, sergiliyorum:)) mayısın başında yıkamayı düşünüyorum bende. benimde 18 ile 28 arasında:))

[/QUOTE]benim bebeğim baş aşağı duruyor hareketlerini ise kasıklarımda hissediyorum elleriyle sürekli kımıldıyor yüzü sol tarafıma bakıyor.tam göğüs kafesimin ortasında ayaklarını hissediyorum ama aşağıdaki gibi kıpır kıpır değil daha çok gerinme şeklinde... tekme şeklinde olursa aşağıda da aynı anda kımıldıyor..benim bebeğim sanırım sürekli yüzüyle falan oynuyor çünkü hep ultrasonda eli yüzünde... tam göğsümün altında hareketler hissetmeye başladım baş aşağı dönmeden önce öyle değildi... inşallah bebekleriniz döner çünkü ben baya rahatladım bebek döndükten sonra.. ters bebeği taşımak daha zor bence.. bir de ayağı kalkar kalkmaz tuvaletim geliyor kafasının indiğini hissediyorum...[/QUOTE]

doktorum da aynı şeyi söyledi canım ters olunca taşıması daha zor dedi. calışabilir raporu verdi ama zorlanırsın dedi..gerçi benimki ters diil yan..yani dönme ihtimali var bence...

günaydınnnn
evdeyız artık sıkılıozz bize de iyilik yaramıo
çalısırkende yorgunluktan şikayet edıoduk
iştahım iyice gitti kıslarr zorla yıyorum diyebılırım
yerim yerim doymam sanıodum oysaki
bende park yatak için nevresım takımı almadımm
odasındakı besığının kendılerı verıo ıkı adet ,yorganı vs dahil
ben görmeden alamıorumm illa gidip bakıcam daha ınternetten hiçbişey almadımm

geleleim zilli kızıma
artık büyük büyük hareketler yapıo yaramaz
yumruk mu atıo napıo karnım dalgalanıo
babası elını koyunca duruoo yaramaz
ben elımı koyunca oynuo yine
abuuu dedım sımdiden parmağımnda oynatıo yandık
hıçkırıklarını hep aynı yerde hissedıorum saol alt kasıkta
rüyalar gelınce destan yazıoz ergun yenı bölüm çekıoz dızılere
ticker amca sölemişti zaten cok rüya görceksiniz diye
bu arada kayınvalıdelerede söyledık doğumda ılk etapta annemin geleceğini
utanır ilda dedi eşim lohusa olcak dıikişli olcak vs kayınpederım de gelecek cunku gelırlerse
benım kendı babam bıle gelmeyeck,bıde kendımı kasamam her defasında gıt yatak odasında besle cocuğu
yok ayıp olmasın diye süreklı kontrollü davran..benım kendı derdım kendıme yetıo olcak sezeryandan zaten
neyse bişi demedıler neysekı söle ben kendımı toparlayınca gelecekler

yeni bir güne merhaba :) bugun 32 haftalık oldum :) rüyamda oglum dogmus emzırıyorum
altını degıscem masallah bayagı yapmıs :) bılıncatımda halahazırlıklar bıtmedı ya ruyamdada eyvah kıyafetlerını daha yıkamadım ne gıyıcek dıyorum:) yengemın kızıyla arasında 5 ay olucak ama bızımkı ondan boylu gordum yengem emzırıcektı onu sakın yapma dedım bakarsın bırbırını severler sut kardesı olmasınlar:) ve boyle ruya gorurken kapı caldı canbebeden gelmişler bır ay once maıl gelmıstı doldurmustum bunları getırmısler:) oyuncagı sevdım durdum :) sıze yazarkende ebem aradı gecen hafta gel demıstı gıtmemıstım yıne cagırdı gel dıye hazırlıklarım bıtısn oyle dedım haftaya gıderım artık :)

hedıyemızde bu :)

Günaydın arkadaşlar gece boyu bacaklarıma kramplar girdi odanın içinde gezindim durdum. Magnezyumu düzenli içemiyorum miğde yanması yapıyor. Şu iki ay da çabuk geçse kavuşsak bebişlerimize
tugram eğer magvital içiosan o mahvedıo mıdeyı cok eksı
ben içemedım magnorm aldım yenıden onu denesene..

zişann cok da geçe koyma doğum plansız bır eylenmbılsek tam mıladını bekleyecek
hepımız son anda yıkamayı tercıh ederdık elbet
ya birden doğmak ısterse yaramaz

günaydın güzel anneler inşallah sizinde yavrularınızında keyfi yerindedir:)

geçmişi okuyunca şuna kanaat getirdim yeni nesil bebekler keyfine düşkün oluyor , istersem dönerim istersem dönmem deyip keyiflerine bakıyorlar. benimkide dönmedi sanırım çünkü bugüne kadar göbek hizamın üstünde hiç hareketi olmuyor. bana yan yatıyormuş gibi geliyor.

cumartesi kontrolümüz var bir aksilik olmazsa o zaman belli olacak bebişin pozisyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…